|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vozički – slabosti in priporočila
29.4.2007 19:33:18   
pot
Sicer je do ogledov in dejanskega nakupa še nekaj časa, me pa zelo zanimajo izkušnje z vašimi vozički.  

Zanima me naslednje:

Kateri voziček imate in kaj vas pri vaših vozičkih moti (ni zavor na ročaju, teža, cena, barva, višini neprilagodljiv ročaj, kolesa, ni prozornega pokrivnega okenca za pogled k dojenčku...)? Vse kar se spomnite, da vas moti že od vsega začetka uporabe.   

Skratka, kakšne so pomanjkljivosti, kaj vas moti pri vaših vozičkih in boste ali bi pazile pri naslednjem nakupu?  

Tiste, ki ste še vedno navdušene nad vašimi vozički, katerega imate in ali je še v prodaji v trgovinah, kje ste ga kupile (pri nas ali v tujini)?  

Hvala za vse odgovore.user posted image

< Sporočilo je popravil pot -- 29.4.2007 19:34:40 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vozički – slabosti in priporočila
29.4.2007 20:23:01   
Anonimen
Hmmm, jaz ravno menjam voz (beri moj podpis user posted image ), zaradi določenih pomanjkljivosti, katere opaziš ponavadi šele ko ga uporabljaš.
Mi imamo od Traxxa Marlina 3 (na sliki)
user posted image
Kupujemo pa Jané slalom pro (na sliki spodaj)

user posted image

Najprej teža vozička, marlin je težak 11 kg, Jane samo 8.
Sprednje kolo; pri prvem se samo nagiba levo in desno, pri drugem je vrtljivo za 360°.
Ročna zavora; prvi je nima, drugi ja. Če greš  po hribu navzdol, zelo prav pride.
Strehica; pri prvem je ne moreš pomakniti čisto naprej, pri drugem to gre, se lepo pri zadrgi odpne in se da naprej, da ima otroček senco in ne rabiš marele.
Varnostni lok ali obroč; imata ga oba, razmišljala sem tudi o nakupu Quinny speedyja, vendar ga ta nima, kar je velik minus.
Spodnji del za noge; pri prvem ne gre gor, pri drugem pa ja, kar je super, ko otroček spi, da ima nogice gor, ne da mu dol bingljajo.
Košara spodaj; imata oba dosti veliko, kar je tudi velik plus!
Edino kar ima traxx boljše od Jane, je ročaj, ker lahko nanj obesim kako vrečko iz trgovine, na Jane pa ne. user posted image
Sicer pa bodi pri nakupu pozorna tudi na to, ali je voziček primeren že za novorojenčka, če ne moraš dokupiti košaro (midva imava za traxxa torbo) in če se da gor namontirati kaka lupinica, na traxxa gre maxi cosi (adapterje kupiš posebej),k Jane pa ima zelo slabe lupinice po testih. Dežna prevleka je včasih zraven, lahko kupiš pa tudi univerzalno, pa za zimo je super zimska vreča.
Tako, mislim da sva obdelali vse, sicer pa prodajaš traxxa user posted image , rabljen samo dobra dva meseca. user posted image

lp, h

(odgovor članu pot)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vozički – slabosti in priporočila
29.4.2007 21:01:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

prodajaš traxxa user posted image



Prodajam, ne prodajaš. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Vozički – slabosti in priporočila
29.4.2007 22:16:32   
pot
hothien hvala za super opis in vse podatke. user posted image user posted image user posted image

Zdaj bo veliko lažje začeti iskati vozičke. Sem ti res zelo hvaležna za vse podatke in nasvete. 

< Sporočilo je popravil pot -- 29.4.2007 22:17:10 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Vozički – slabosti in priporočila
29.4.2007 22:18:30   
Anonimen
Ni kej. user posted image  A pol nočeš mojga Traxxa kupit? user posted image

(odgovor članu pot)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Vozički – slabosti in priporočila
29.4.2007 22:21:55   
pot
Hvala, ne še. user posted image Zankrat bi se rada šele opremila s podatki za ogled vozičkov, na kaj naj sploh bom pozorna... Nakup pa še ne bo tako hiter, do konca oktobra je še daleč. Da bi pa samo prah brisala z njega, mi pa ni. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Vozički – slabosti in priporočila
29.4.2007 22:59:23   
lex
Meni je najbolj pomembno, da se ročaj pomika naprej in nazaj. Tako lahko otroka vedno obrneš od sonca vstran. Preverjeno, ker je bilo na istem sprehodu ugotovljeno v primerjavi s trikolesnikom, ki ga je celega treba prešraufat predn obrneš otroka stran od sonca.

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Vozički – slabosti in priporočila
30.4.2007 7:00:21   
karin412
Jaz imam Jane matrix slalom - vse je super, razen tega, da se ga ne da obrnit proti sebi, da otrok gleda mamico oz. mu ne piha veter. Prav zaradi tega bi menjala voziček.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Vozički – slabosti in priporočila
1.5.2007 0:14:57   
SIBI
Imamo voziček quinny 3 xl comfort. Meni je ful dober, ker se da lahko na njega lupinica, kar je ful koristno. Da se ga zelo hitro zložiti in sestaviti, ima sprednje vrtljivo kolo za 360 stopinj, ki se ga da tudi zakleniti tako da gre samo ravno. Otroka si lahko obrneš proti sebi ali stran, ima zvonec in zavore, kar je koristno če rolaš z vozičkom. Ima velika kolesa in z njim prideš tudi čez korenine v gozdu in ful makadamu. Ima amortizerje, ki ublažijo rukanje. Meni je res zakon voziček. Edina slabost, ki jo ima je, da se ne zloži glih na malo.

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Vozički – slabosti in priporočila
3.5.2007 16:00:21   
pot
Hvala vam punce za vse odgovore in primerjave. Vesela bom seveda še kakšne vaše izkušnje. Sem pa videla, da se kar precej ogrevate za ta quinny 3xl comfort na drugi temi. Jaz seveda še vedno nisem nič trdno odločena, bom pa s pomočjo vaših izkušenj vedela kaj vse si želim pri vozičku in to tudi iskala.

Hvala za enkrat. user posted image

(odgovor članu SIBI)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Vozički – slabosti in priporočila
4.5.2007 19:07:41   
mamuška
Koliko vam ti trikolesniki, ki se meni zdijo ogromni, zasedajo prostora v prtljažnikih? Meni je to ful pomembno, ker nimam karavana user posted image , vsakič stikat pa natikat biciklov pa niti slučajno ne mislimuser posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Vozički – slabosti in priporočila
6.5.2007 13:48:05   
Kaštrun
IZVIRNO SPOROČILO: pot

...se kar precej ogrevate za ta quinny 3xl comfort...



Pot,

od quinnyja je to edini voziček, ki je primeren že za novorojenčka in ustreza vsem "kvalitetam" tako po praktičnosti kot po zahtevah fizioterapevtov. Ležišče se mu položi skoraj v vodoravni položaj in tudi otrok lahko sedi kar precej pokonci. Ima tudi sprednje varovalo, kar je velik +. Edino kar je res je to, da se ne zloži ravno na majhno.

Kar se tiče vozička Jane je vse super, edina pomankljivost je to, da otroka ne moreš imeti obrnjenega proti sebi (lahko ga imaš edino takrat, ko je še v košari, ko sedi pa ne več). Kar pa se tiče lupinice pa se pozanimaj pri D&T (saj veš kdo sta to user posted image ), ker ene lupinice imajo full slabe teste.

Midva imava Traxxa - Jaguar 3, ki pa jih ne delajo več in jih v Slo tudi več ni (mogoče le kje na netu v rdečerjavi barvi). Meni je voziček zakon. Primeren je za novorojenčka (imava pa še zimsko torbo), sedež se obrne naprej in nazaj, sprednje kolo je vrtljivo za 360°C, ima dokaj veliko spodnjo vrečo, strehco... Skratka midva ga ne zamenjava.

Pa srečno pri izbiri.

_____________________________

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Vozički – slabosti in priporočila
6.5.2007 14:41:25   
Anonimen
Midva sva se ravno danes dokončno odločila za Peg Peregotov GT3. Meni se zdi super voziček, sedaj ko vem da mi gre komot v prtljažnik ne vidim več pomanjklivosti, ki bi me motile. Je pa res, da ima čisto vsak voziček kakšno stvar, ki bi jo "me" naredila drugače, tako da 100% odgovarjanja nikoli ni.

Pomanljkljivost je to, da je dokaj težek 11 kg, vendar živim v hiši in mi ga ni treba nikjer prenašat, samo iz avta in nazaj. Tudi cena je zasoljena, stane starih 111.000 sit, dobiš pa to kar vidiš na sliki voziček + prevleka zimska za noge+prevleka proti dežju. Pa ročaj se ne da obrnit, lahko pa v momentu strehico obrneš na drugo stran oz. se z zadrgo odpne in je senčnik, ne potrebuješ marele. Pa letos imajo samo 3 barve na razpolago.

Prednosti pa so vzmetena zadnja kolesa in mislim da je edin, ki ima 3 stopenjski sistem za nastavitev zadnjih koles glede na trdoto podlage po kateri voziš. Meni bo to zelo prav prišlo, ker imamo pred hišo makedam in veliko travnatih peš poti. Zavoro ima na ročaju, vse na njemi je na "klik" sistem in se hitro vse razstavi in sestavi. Naslonjalo se lahko spusti čisto dol do ravnega in prav tako se lahko dvigne in spušča del za nogice in ti dejansko res ni potrebna še košara, ker jo preraste v nekaj mesecih, stane pa košara 40.000 sit.  Lupinica se tudi zelo enostavno montira gor in dol, lahko z eno roko, pa tudi zelo kvalitetna je in je do 18 kg. Stane tudi okrog 40.000 sit (sem še vedno pri stari valutiuser posted image ). Ima pet točkovni varnostni pas, varovalno ograjico, da se ga celega razstavit in oprat prevleko v pralnem stroju in tudi materijal je zelo kvaliteten in ne umaže se tako hitro. Pa velik je, kar je meni prednost.

Vglavnem, ko sva ga midva zagledala v trgovini, je to bilo to in drugega še pogledala več nisvauser posted image . Je pa res da na slikah ni pol tako lep kot v trgovini.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kaštrun)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Vozički – slabosti in priporočila
11.5.2007 10:50:51   
pot
Hvala tudi tebi NinaF in srček za komentarje, nasvete, napotke...

Če še katera najde čas in kakšno pripomni, bom seveda vesela. Hvala vam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Vozički – slabosti in priporočila
11.5.2007 12:55:18   
mamuška
Jaz sem zaenkrat odločena za Peg Perego Centro Completo. Je lahek, 8,2 kg, NI trikolesnik (ki so mi vsi po vrsti na oko obupni), se zloži na majhno (nimam karavana!) in enostavno, z enim enostavnim posegom otroka obrneš k sebi ali od sebe. Ima toliko velika kolesa, da gre po vseh terenih brez problema, ni jih pa treba snemat in nazaj natikat, da zlomka dobiš v prtljažnik.  Ker živimo v bloku, bomo voziček dosti zlagali in raztegovali, dajali v avto in iz njega, tako da mi teža je pomembna, pa tudi to, da ne rabim vsakič stikat in natikat (od sprehoda usranih!) biciklov. Z nosilno torbo je povsem primeren od rojstva dalje. Tudi cena je "človeku prijazna", okoli 300 EUR, zraven pa dobiš od A do Ž vse. V strehici je veliko okence, skozi katero vidiš otroka, ko je obrnjen stran od tebe, ima veliko nakupovalno košaro, ročaj se nastavi po višini,  prevleke so pralne; nima pa ročne zavore (?)- bolj ali manj je to - to. Pogrešam edino malo večjo izbiro dizajnov in barv, ampak če funkcionalnost ustreza, bomo tudi malo manj barv brez problema prenesli. Saj ne gre za razstavo ali za modno revijo. 

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Vozički – slabosti in priporočila
11.5.2007 13:06:03   
Pobalami
IZVIRNO SPOROČILO: mamuška

Jaz sem zaenkrat odločena za Peg Perego Centro Completo. Je lahek, 8,2 kg, NI trikolesnik (ki so mi vsi po vrsti na oko obupni), se zloži na majhno (nimam karavana!) in enostavno, z enim enostavnim posegom otroka obrneš k sebi ali od sebe. Ima toliko velika kolesa, da gre po vseh terenih brez problema, ni jih pa treba snemat in nazaj natikat, da zlomka dobiš v prtljažnik.  Ker živimo v bloku, bomo voziček dosti zlagali in raztegovali, dajali v avto in iz njega, tako da mi teža je pomembna, pa tudi to, da ne rabim vsakič stikat in natikat (od sprehoda usranih!) biciklov. Z nosilno torbo je povsem primeren od rojstva dalje. Tudi cena je "človeku prijazna", okoli 300 EUR, zraven pa dobiš od A do Ž vse. V strehici je veliko okence, skozi katero vidiš otroka, ko je obrnjen stran od tebe, ima veliko nakupovalno košaro, ročaj se nastavi po višini,  prevleke so pralne; nima pa ročne zavore (?)- bolj ali manj je to - to. Pogrešam edino malo večjo izbiro dizajnov in barv, ampak če funkcionalnost ustreza, bomo tudi malo manj barv brez problema prenesli. Saj ne gre za razstavo ali za modno revijo. 


Jaz sem imela podoben voziček in se z vsem strinjam z mamuško.

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Vozički – slabosti in priporočila
11.5.2007 13:36:38   
Pobalami
Bom še jaz dodala svoje ugotovitve:
 
-trikolesniki so nepraktični, ker so nestabilni, ko greš čez oviro (pločnik, sneg...)Ko namreč dvigneš del vozička balansiraš samo na enem kolesu. Ko je otrok večji in imaš spuščeno naslonjalo v ležeči položaj je nestabilen ko greš po klancu navzdol (iz visokega pločnika na cesto)
 
-ročna zavora ni pomembna razen če si doma v Idriji, Trbovlju... ali če rolaš z vozičkom
 
-pomemben je premakljiv ročaj – ko je sonce nizko marelca ne pomaga, poleg tega ga obrneš proti smeri pihanja vetra
 
-teža je pomembna če voziček veliko prelagate, drugače daj prednost drugim značilnostim
 
-bolj udobna so mehka kolesa (zračnice, mehka plastika) in velika kolesa. Odvisno kakšen teren imate.
 
-čeprav quinnyje zelo hvalijo meni ni všeč, ker v njih otroci sedijo kot v foteljih, fajn prepasani. Moj je v našem vozičku sedel pokonci, gledal okoli, mahal... Poglej, če se bo tudi tebi to zdelo.
 
-košara je fajn, če boš hodila po špecarijo z vozičkom.
 
Meni je dober hauck i'coo –štirikolesnik, zadnjič sem videla še en drug model od haucka tudi fin.


< Sporočilo je popravil faca -- 11.5.2007 13:38:06 >

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Vozički – slabosti in priporočila
11.5.2007 14:32:43   
Luns
Imam trikolesnika in niti slučajno ni nestabilen, prejšno zimo ko je bilo veliko snega sem z njim prevozila vse ozke stezice malo dvigneš voziček in ga pelješ kot samokolnico. Jaz svojega trikolesnika ne zamenjam, pa imam doma še marelo samo smo jo uporabili mogoče petkrat ker s tista mala kolesa so samo za asfalt pa trgovine. Za teren pa je trikolenik zakonuser posted image .

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Vozički – slabosti in priporočila
11.5.2007 15:08:12   
mlavla
luns kateri trikolesnik pa imaš...??
lp

_____________________________

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Luns)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Vozički – slabosti in priporočila
12.5.2007 13:51:46   
nina166
HARTAN SKATER

user posted image

PREDNOSTI:
- velika kolesa (pomembno če se voziš po makedamu)
- vrtljivo sprednje kolo, ki se lahko fiksira
- nastavljiv ročaj po višini
- sedež se da obračat v obe smeri (žal se ne da obračat ročaj, vendar se to ne da pri nobenem trikolesniku)
- ročna zavora (pride zelo prav, če se zraven vozička rolaš)
- sicer je malo velik, vendar nič večji od drugih podabnih vozičkov
- ima košaro
- strehica se da pomaknit kar zelo naprej
- primeren od rojstva naprej (mi smo samo dokupili zimsko leto vrečo, ki je zelo praktična za pozimi)

POMANKLJIVOSTI:
- do sedaj je še nismo našli

Mi smo zelo zadovoljni in če bo še enkrat izbirala, bi kupila istega.

Kupila pa sem ga tule: http://www.hartan.net/index-1.html
Imajo pa jih še pri Rutarju, samo da so tam še nekoliko dražji.


_____________________________

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Vozički – slabosti in priporočila
12.5.2007 22:57:11   
mamuška
Imaš mogoče približne mere zloženega vozička in pa kolikšna je njegoa teža? Meni so hartani sicer všeč. vendar so vsi dokaj težki, kar je meni hud minus. 

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Vozički – slabosti in priporočila
12.5.2007 23:54:24   
Gina
Pri treh otrocih sem preizkusila 2 mareli, 1 štirikolesnik in 2 trikolesnika....user posted image  brez heca, čeprav se hecno sliši.

Marelo smo imeli za tja, kjer velik voziček ni priročen ali če nismo imeli prostora v avtu, npr. ko smo šli na morje smo ga tudi v prikolici pustili, danismo vlačili ta velik voziček gor in dol vsak teden...

btw, trikolesnik mi je bil daleč najbolj fajn, in zelo sta bila oba stabilna, to o nestabilnosti ponavadi tiste tarnajo, ki ga sploh imele niso, samo na oko jim tako deluje, kaj pa vem...

Sicer pa je bilo meni pomembno
- da ima velike napihljive gume, ker smo se vozili tudi po makadamih
- da ima ročno zavoro, ker sem rolala z njim
- da ima 360° vrtljivo kolo, ker je neprimerljivo lažji za vodit ga, seveda se ga zatakne v nevrtljivo poziciji, če po hribih in dolinah voziš
- da ima "okence" na strehi, da otroka vidiš tudi ko imaš streho dol
- da ima dovolj visoke stranske obloge pri vozičku, da v primeru vetra ne piha v otroka
- da se ga da z eno roko peljat!!!
- da se ga zloži in sestavi z enim klikom
- da se naklon spreminja s klikom, ne pa z zapenjanjem
- košara
- naklon mora biti tak, da lahko sedi tudi pokonci, ne pa da je najvišja možnost na pol ležeča

fino je, če ima premakljiv sedež ali držalo, da sonce ne sije v otroka, vendar naš zadnji voziček tega ni imel, pa nisem ne vem koliko pogrešala, ker smo namesto tega marelo pripeli, pa je bilo tudi ok.

Ni mi bilo fajn edino to, da se mi je zdel drugi trikolesnik preširok in ga je bilo težko v kakšnih ozkih trgovinah okoli prevažat ali po drugih ozkih predelih.

Brez posebnega pomena mi je bila dežna prevleka, rabili smo jo 2x.
Brez posebnega pomena mi je bil nastavljiv ročaj, saj sem otroka večinoma vozila jaz, ročaj mi je bil že v osnovi prav brez premikanja.
Brez pomena mi je bilo sprednje varovalo, ker je otrok itak v vozičku pripet in tega pri zadnjem vozičku nismo nikoli pogrešali.
Velikost zloženega vozička nam je bil  tudi nepomembna, ker imamo kombi. Enako teža, ker je bilo do kleti samo par stopnic, po katerih sem ga kar zapeljala dol oz odvlekla gor. Je pa fajn, če nimaš dosti teže najbrž, meni se naš ni zdel prav težek.

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Vozički – slabosti in priporočila
13.5.2007 7:11:35   
dory
Prvo rundo sem imela asahija scciroco 4....zelo navdusena nad vozickom ker je terenc,ker sem loh vozila po gozdnih poteh,ker sem loh rolala z njim...skratka 1a...motol me je le,ker se ni dal prestavt,da bi tamalcka loh gledala...za kam it imam pa maxi cosi taxy...enkraten in hkrati potrjen vozice s strani nase taglavne v razvojni :)

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Vozički – slabosti in priporočila
5.1.2009 11:13:44   
shegi
Mene pa zanima, če ima morda katera voziček easywalker SKY ? Zdi se mi zelo praktičen, hitro zložljiv in lahek in zelo lepuser posted image . Samo se ga dobi samo v tujini . Ali morda katera ve kje v Avstriji ali Italiji bi se ga dalo kupiti?
Hvala za odgovor user posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Vozički – slabosti in priporočila
29.6.2009 12:55:41   
slutnja
oi..ker neznam odpreti nove teme bom kar tu vprasala, ce ima katera izkusnje z vozickom Otroški Voziček Shopper 6
sama sem ga sicer gledala v baby centru kjer je trenutno v akciji pa me zanima kak se obnese na terenu...kako je za vozit in zlaganjem.. in ali je primeren za dojencka..od rojstva dalje..sicer imam hcerkico staro 3 mesece sam me zanima zato da bi ga imela pri naslednjem otroku tudi, ker sedajsen vozicek ni za nikamor...in sem razocarana nad prejsnjim vozickom..zato bi prosila uporabice da mi svetujete glede tega vozicka...


_____________________________

moja mala punči,je nekaj najlepsega v mojem zivljenju, poleg moza...

(odgovor članu shegi)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Krvavitve med nosečnostjo – kdaj so nevarne?
Do krvavitev med nosečnostjo lahko pride zaradi različnih vzrokov, pri čemer so nekateri povsem nenevarni, drugi pa so r...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?