Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

!
MOJCA SEDAJ SI DEKLICA PRAVA POSTALA IN NE BOŠ VEČ PLENIČK POTREBOVALA, MAMICI BOŠ ZLATO VESELJE OČKU BOŠ CELO ŽIVLJENJE, ZATO RAZGRAJAJ IN NAGAJAJ IN JIMA SIVE LASE PODAJAJ.
Mark pridno plazi in odkriva svet, naju z mojim možem pa spravlja zvečer naravnost v obup, ker NOČE v posteljo. Je ura že polnoč pa utrujen je , da kar kinka, ampak ko zagleda posteljo začne tulit. Ležim ob njem, ga božam, pojem,še prej ga podojim ampak se zvija in upira in noče spat. Tole traja zdaj en teden in res sem že čisto fuč. Ali ima katera podobne izkušnje in predvsem kaj mi je storiti? Prej smo mesece spali od 21, 30-7,30 v enem kosu.Prosim za nasvete. Bodite pridne in uživajte v lepem sončnem vikendu.
, tko da gremo v "šufiland", jutri se vidimo, midve prideva okol 16.30, prej ne verjamem da nama bo uspelo, zaradi spanja!
.
.
, pa mal jih moram še prej pregledat, da vidim kaj so mi poslikali.
, sem bliz vremenajrjev doma