|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  258 259 [260] 261 262   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
14.5.2007 11:39:04   
Zamima
ta je kar luštkan: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170236 pa še znižan je user posted image

Pa tale je zeeelo lep:  http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=125522  user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6476
14.5.2007 11:47:58   
Zamima
Punce , mislite, da ji lahko danes za ven oblečem pajacek s kratkimi rokavi in kratke hlačnce? Pajacek je v enem delu user posted image

Ali je prehladno? Saj ji bom dala pa še zoknčke in čeveljčke gor. Kaj mislite?
Že dolgo se nismo pogovarjali kako jih zdaj oblačite? user posted image

< Sporočilo je popravil Zamima -- 14.5.2007 11:49:02 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6477
14.5.2007 12:09:28   
Zamima
Zdaj sem jo zmerila s šiviljskim metrom, ker imava naslednjo posvetovalnico (cepljenje) konec maja, sem izmerila okoli 68 - 70 cm user posted image . Stehtat je pa ne morem, ker nam je tehtnica crknila! user posted image  user posted image  user posted image

user posted image
to je pa ta pajacek user posted image  o katerem sem prej govorila.

< Sporočilo je popravil Zamima -- 14.5.2007 12:15:27 >

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6478
14.5.2007 12:25:29   
MALINČICA
Jooj, kaka luštna babika!!!!! Po moje ne bo prehladno, Maj ima tud pajacek s kratkimi, pa mu je bilo čist ok, pa sva šla ven že ob 9ih.
Danes je ful vroče.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6479
14.5.2007 12:28:05   
Zamima
Malinčica, vidva z malinčkom imata pediatrinjo na Taboru? user posted image

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 6480
14.5.2007 12:38:15   
Zamima
O MOJ BOG!! user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1530677&mpage=1&key

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6481
14.5.2007 12:53:47   
Nogavica
Zdaj sem pa jokala, kot že dolgo ne user posted image  user posted image  user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6482
14.5.2007 13:03:40   
Zamima
Pred časom ste ene lepile svoje porodne zgodbe, pa naj bo še moja 1x: (kopirano iz mojega Bloga)

Kako je končno prišla Zala in kako je lepo spet biti domaKo sem bila po datumu zadnje menstruacije že 8 dni čez rok se je končno začelo nekam premikati. V petek zjutraj ko sem se zbudila sem imela mokro pižamo. Vedela sem, da je to začetek nečesa. Kasneje sem imela tudi CTG in ko sem prišla na pregled sem omenila mokro pižamo in takoj so mi naredili amnioskopijo, saj so sumili, da mi je odtekla voda. Nekaj je je verjetno res bilo, vendar ne dovolj, da bi me zadržali noter, no tudi UZ je pokazal, da bo kmalu čas za rodit, saj se je vse že pripravljalo.S pregleda sem šla domov, vendar pomirjena, da se zdaj zdaj lahko začne zares.
In res se je. Doma so se mi zvečer začeli popadki, precej neredni ampak vsekakor niso bili lažni. Začela sem jih šteti, niso bili redni, bili so tam na 9, 7, 5 pa spet na 10 minut,...
Zraven tega pa me je tiščalo nonstop na wc (kot nek naravni klistir :rofl:). Od 1.30 do 2.30 sem štela popadke in hodila na wc, nakar se mi je pojavil še krvav izcedek. Takoj sem zbudila moja dva in ob 3.20 sem bila že sprejeta v porodno sobo.
Popadki, ki sem jih imela tam so bili še vedno dokaj neredni, vendar so postajali vedno bolj močni. Ležala sem bokve kako dolgo priklopljena na CTG v porodni sobi in še čisto brez problemov predihovala popadke. Potem sem malo hodila po hodniku a sem šla kmalu ležat nazaj, saj mi ni nič prav pasalo. No in ker sem se prepočasi odpirala sem dobila nekaj umetnih popadkov, ki so vseskupaj zelo pospešili in boleli kot 100 hudičev!!!
No teh popadkov nisem mogla več predihavati, drla sem se kot živina, ampak me niti malo ni ganilo kaj si kdo misli. Naposled se me je le usmilila babica, ki je rekla, da lahko zraven že potiskam, ker je bila glavica še vedno dokaj visoko. To je bilo pa pravo olajšanje.
Počakali sva še par res hudih popadkov in začeli potiskati, zdaj je šlo zares. Iznenada se je sredi potiskanja našla še ena babica, ki me je hotela čimprej rešiti vsega hudega, zato se mi je z vso njeno težo (še dobro, da je bila med bolj suhimi) dobesedno vrgla na trebuh, no in ven je pogledala glavica, jaz sem kričala zraven, pa me je babica pomirila s tem, da naj potipam glavico, ki je ravnokar pokukala ven- in res sem jo, bila je topla, mokra in imela je laske, veliko lask (mene je pa v navalu najhujših bolečin zanimalo, če je res punčka :rofl:, je rekla babica, da še ne more povedat, da je zaenkrat veni samo glavica, da bomo videli kasneje.),
no in spet je sledil ubijalski popadek, babica se mi je vrgla na trebuh jaz sem morala pa potiskati, ne vem do kod je bila Zala z drugim potiskom na trebuh zunaj, ampak imela sem občutek, da mi bo raztrgalo vse odspodaj, rekla sem, da ni šanse, da ne morem več in da naj jo že potegnejo ven, vendar to ne gre tako,... rekli so, no samo še en potisk in bo zunaj,...in res, tretjič se mi babica vrže na trebuh zraven potiskam tako močno, da mi je piskalo v ušesih, pred očmi pa sem videla vso ozvezdje z vsemi planeti vred, pa še luno zraven. No po tem zadnjem popadku pa je mala princeska že bila zunaj cela, in ja rekli so, da ima luliko :D.
Takoj so mi jo dali v naročje, zajokala je le za vzorec in cel čas odkar smo jo spravili ven pa dokler nisva šli v sobo na oddelek me je gledala s svojimi velikimi okicami.
Nato je sledil še en omembe nevreden popadek in ven je prišla še posteljica. (prav nič grda reč, kot si eni mislijo).
No res je z iztiskom otroka najhujših bolečin konec, ampak ker sem se pretrgala je bilo potrebno šivati, no med šivanjem sva se z doktorjem prav prijetno zabavala, bil je res faca, imela sem občutek, da mu lahko rečem karkoli (npr. ko mi je dal 2 injekciji, na vsako stran eno pred šivanjem sem mu zabrusila: Koliko krat me še mislite pičit? :D,... Ko se mi je pa zdelo, da že nekam preveč dolgo šiva in da ima kar precej dolg cvirn sem mu rekla, da mi slučajno ne bo kaj preveč zašil :rofl:),...Sama sem imela zelo lepe izkušnje s porodom v Mariborski porodnišnici tako v porodni (super babica Damjana) kot tudi na oddelku.
Sem se pa odločila, če še grem kdaj v življenju rodit pa za ziher vzamem epiduralno (saj bojda ni nujno, da kaj pomaga, ampak sigurno pa malo bolj, kot injekcija v rit, ki sem jo dobila :D)

< Sporočilo je popravil Zamima -- 14.5.2007 13:13:19 >

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 6483
14.5.2007 13:20:12   
Zamima
Zdaj pa moram it, mala mi ne pusti tipkat, mi klanfa po tipkovnici, da niti brat ne moram user posted image . Vragec mali user posted image

Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6484
14.5.2007 13:44:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

O MOJ BOG!! user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1530677&mpage=1&key

Res grozno...sem brez besed...user posted image user posted image user posted image

Drugače sva se imela s škratom ful fino zunaj, sedaj je šel pa spančkat....

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 6485
14.5.2007 13:58:55   
majas

boljše da za take stvari sploh nevem ker sem dobila kar solzne učke

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6486
14.5.2007 14:04:34   
Anonimen
Naš je oblečen v kratke rokavčke in kratke hlačke...pa na dekici je bil brez zoknčkov...

Sem rešila test za srček...moj srček je star 22, eno leto mlajši od mene...torej ko mene več ne bo, bo moj srček še eno leto živ...user posted image  

Babe, zgleda, da nisem dovolj tečna s srečanjem...

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 6487
14.5.2007 14:15:37   
atanja
Alo. joj jaz vas kar malo prehitevam z oblačenjem jaz sem ga včeri mela v samem bodiju s kratlimi rokavi-brez nogavičk in je bil na ležalniku in gledal in se pogovarjal po moje eno uro. Mu je blo tok fajn jaz pa sem ležala zraven na svojem ležaniku pa sem ga opazovala. zdaj ko je tako vroče mu je najbrž še bl vroče že zaradi teh planic.

spet me kliče. danes ni ta prave volje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6488
14.5.2007 14:28:39   
Aja1
naša je tudi malo oblečena. Včeraj je imela eno kratko oblekico s kratkimi rokavi in to je to, danes pa kratke hlače in majčko brez rokavov, brez nogavičk, čeveljčkov. Mislim, da j to dovolj, ker je res vroče. No, zunaj sva bili do 12h in bova šli spet okoli 5h, ko ne bo več tako vroče.

Glede vozička - mi imamo tudi marelo samo za na teren (je skoz v avtu), ker tale Traxx je res velik za na pot, sicer je pa meni super.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 6489
14.5.2007 14:33:42   
majas
Joj revica je bila čist mokra ko sev prišle domov, pa je tako tanko oblečena.
Saj jutri so baje napovedane ohladitve.
Zdaj pa šibam kuhat ker je Kaja zaspala.

Mi imao taki veter da se počutim ko na morju, ko je pihala burja user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 6490
14.5.2007 14:40:14   
majas

Pa tale je zeeelo lep:  http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=125522  user posted image user posted image

Zamima ta je tudi meni luškan pa še poceni je!!!

U bi kar tisteg apalvega moje ga nekako uničila da bi tudi jaz imela novi vozek user posted image user posted image user posted image user posted image hecam se...

Avtosedež moramo kupit.  Saj smo dobili nekega rabljenega pa je grd in raztrgan. Halo saj ga bo imela 3 leta ali še več pa bi lahko novega kupili, če ne pa grem sama po njega, dane sso bili sigurno otroški in starševski nakazani. user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6491
14.5.2007 14:47:26   
Anonimen
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1531541

Mi žalostni user posted image user posted image

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 6492
14.5.2007 17:19:26   
majas
zamima ta avatar pa je najlepši med vsemi...
barby boga želvica, upam da jo najdete user posted image

Greme še midve malo ven na zrak zdaj...

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 6493
14.5.2007 19:15:22   
Zamima
majas, sem ti hotla poslat sms, pa me je nekaj mobitel hecal, pa sem ga potem nogavici poslala, no saj je vseeno lahko tudi tukaj napišem:

Jaz sem danes nabavila bazenček s strehico za 15€ in čoln, kar velik za 14€ user posted image , tako, da smo opremljeni za na morje, sem pa ga kupila na Taboru, nasproti lekarne Lah v trgovini Drobiž user posted image .

Sva bile zunaj od 14.00 do malo prej user posted image ,... ahjoj...

Zdaj sem pa čist zanič, Zalo bom skopala, pa jaz grem pod tuš, pa malo pred TV potem pa kar spat, sem čist adijo od te vročine.

Aja, pa danes smo se čist slučajno srečale z MALINČICO in njenim Majčkom user posted image , Maj je že pravi dec user posted image user posted image ...

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 6494
14.5.2007 19:20:30   
krfjolca
No, kvas smo pojedli kot najboljši bonbon na svetu user posted image
Zanimivo. Sem mislila, da bo ful ven pljuval, se pa še zdaj oblizuje user posted image . Bomo videli če bo delovalo.
Zdaj grem pa laufat. Bom vzela še pesjanko s sabo - upam, da je že dobra - zadnjič je imela ful musklfiber, tako sem jo zjagala ... Sem se malo ustrašila da ni kaj drugega, pa se je izkazalo, da je res samo musklfibr.

Barby, ste našli želvo? Ste poskusili z vodo? Ta trik je pri nas tudi palil, ko sem imela želvico.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6495
14.5.2007 19:32:21   
Zamima
krfjolca zdaj ga ne smeš pustit na toplem, da ne bo kipnil kot kruh user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 6496
14.5.2007 19:52:24   
Anonimen
Mah, naše Rozi ni od nikjer...vse preiskali, pa nič...sem že obupala...user posted image

Škrata sem dala v posteljico, vendar mislim, da še ne spi...grem počekirat...

Krfjolca, boš jutri poročala glede kvasa...

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 6497
14.5.2007 19:54:37   
Anonimen
Joj, kak sem jaz vesela...spet je sam zaspančkal...user posted image user posted image  Val...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6498
14.5.2007 20:18:36   
MALINČICA
Ja, končno malo časa. Sem cel dan z mami okoli laufala, pa potem je bilo treba še pospravit našo jazbino...
Jeeej, z Zamimo sva se srečali... Moram povedat, da je Zali v živo še bolj luštna, kot pa na slikicah, čeprav je  tale nov avatar res zelo lep.
Zdaj pa me noge tako bolijo, da sem se kar spomnila na nosečnost, ko so me tako bolela stopala, da me je user posted image  moral skoz masirat.

Tale BB mi sploh ni več zanimiv, so mi kar neki primitivci, res, pol pa še Osenarjeva, ki je pa itak ne morem gledat.

Se grem kar pod tuš malo vržt, da se malo zrelaksiram.

Aja, točno-danes je Maju babi kupila fliperja. Sva se že skopala in je ful uživla...

Tukaj je le suha proba, še brez vode, ampak sem vseeno navdušen:

user posted image

Tukaj pa sem fuuuuul užival. Tako sem brcal in šprical od veselja:
user posted image

< Sporočilo je popravil MALINČICA -- 14.5.2007 20:34:39 >

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6499
14.5.2007 20:42:00   
Aja1
Malinčica, vidim, da ste tudi vi dali več vode, kolikor piše. Do tiste oznake je res ful premalo. Ja, naša tudi uživa vstolčku.

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 6500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  258 259 [260] 261 262   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  258 259 [260] 261 262   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

ženski prazniki
Michonne RR

Ali praznujete dan žena in materinski dan?

Samo dan žena (14%)

Samo materinski dan (6%)

Oboje (66%)

Nobenega (14%)

Število vseh glasov: 35

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!