|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  261 262 [263] 264 265   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
15.5.2007 12:37:54   
MALINČICA
Nogavica, ne poslušaj raznih nasvetov in ne oziraj se na opazke, ker ti najbolje veš kaj paše tvojemu otroku. Pa tisti šlaufki pri malčkih tako hitro zginejo. Maj je cel obročkast, pa se še samo dojiva, tako da....
Delaj tako, kot misliš da je prav. Če ima rada tisto kašico, ji pač daj, v končni fazi se itak mora navajat drugih okusov in druge hrane. Ti kar vztrajaj pri svojem.
Obroka pa ji kar ne nadomesti s čajem, predlagaj tašči, naj ona en obrok nadomesti s čajem. Ma so eni pametnim, ko gre za druge otroke!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 6551
15.5.2007 12:40:04   
majas
Nogavica ta tvoja tašča...jaz bi ji kar nazaj zabrusila. Mi je prav žal! Jaz taka sem in žal tašči ovem ko mi kaj ne paše in ko reče ali dela kaj narobe.
In najhuje je to kot da bi bila Živa moča...joj sploh ni ampak se vidi da je zdarv dojen otrok!!!!! JOOOj sem postala jezna user posted image
Bolš da ne poreš besed ampak se samo 1X postaviš zase... res!
Pa tudi če se grdo gledate. Bo že pozabila...Ampak dobro moj vsaj ne posluša nje!

Jaz ji včasih dam kašico včasih ne...vedno pa potem dobi tudi zizo tako da se še za 1X samo dojive zvečer.

Joj kako dežuje user posted image bom tudi jaz šla malo spat ker me tako glava boli od neprespane noči user posted image al pa od ene pive od včeraj user posted image no ena pa pol je bila baje user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 6552
15.5.2007 12:41:47   
MALINČICA
Majas, pa saj sem se razjezila, ker so mu dali lih najbolj alergeno sadje, pa sem pol jaz izpadla kot tista, ki preveč komplicira. In pol zadaj tiste finte...ja, ko ste pa vi bili mali, pa ste že kar vse jedlil, pa nismo toliko komplicirali, pa ste vseeno zdravi... bla...bla... Še dobro, da je pol moja mami z mano potegnila...
Joj sem bila kar sitna pol.

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 6553
15.5.2007 12:42:23   
majas
Ja pa veš kaj še jo vprašaj? Če je imela tvojega moža na dieti in je bil shiranček mali... Joj upam da nisem nesramna user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 6554
15.5.2007 12:45:00   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: MALINČICA

Majas, pa saj sem se razjezila, ker so mu dali lih najbolj alergeno sadje, pa sem pol jaz izpadla kot tista, ki preveč komplicira. In pol zadaj tiste finte...ja, ko ste pa vi bili mali, pa ste že kar vse jedlil, pa nismo toliko komplicirali, pa ste vseeno zdravi... bla...bla... Še dobro, da je pol moja mami z mano potegnila...
Joj sem bila kar sitna pol.

Seveda so pametni ja...si kar predstavljam. Ah saj bo...ti pa res nimaš sreče, vedno te nekje nekdo napade user posted image
Ne sekiraj se...ti najbolj veš! Drugi pa se naj za sebe brigajo!

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 6555
15.5.2007 12:52:13   
Zamima
Midve očitno danes ne greva nikamor user posted image , prvo kot prvo se je lihkar ulilo zunaj! user posted image  Kot drugič je Zala postala nekam sitna in noče jest, ob enem pa tečnari! Tako, da lačne je ne mislim okoli vozit user posted image  user posted image .

Sem fotke kar preko neta poslala imajo akcijo v Foto Tabor, če katero zanima 10x14 0.08 € za sliko. Zdaj me pa zanima če se dajo tudi Puzzli naročit preko spleta ker jih rabim do nedelje za darilo user posted image  moram preštudirat tole.

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 6556
15.5.2007 13:00:03   
majas
Ja full se je vliv dež!!! user posted image
Sem videla da je do konca maja akcija za slike ja... ampak potem se moram jaz v mesto voziti pa sem kar prek Tuša naročila, ker ga imam tukaj zraven 

< Sporočilo je popravil majas -- 15.5.2007 13:01:41 >

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6557
15.5.2007 13:06:32   
Zamima
Koliko pa so v Tuš-u slike?

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 6558
15.5.2007 13:06:48   
ircica
Na plavanju mi je Kostja spet skoraj zaspal, je kar položil glavo na obroč in očke zapiral. Zgleda, da mu ura ne paše. Pa kaj mu naj, če se zbudi ob 5.30 zadnje čase in ne zaspi do 9.30, ob 10h pa je tečajuser posted image user posted image user posted image
Danes je prvič gosto kakal, je cela spalnica smrdela.

Oblačenje dojenčkov - naš je včeraj kar v bodyju s kratkimi rokavi šarmiral, ker je body in kratke hlače pokakal v parku. Sva bila zunaj od 9 do 16, pa še ob šestih smo šli na sladoled. Potem se ni hotel dojit, ampak sam!"!!!! (mati, pusti me na miru) pit iz lončka, pa mu ni šlo in je že popolnoma zmatran le pristal na dojki. Ponoči pa mi ga je dragi iz postelje nosil, baje je enkrat že čisto na robu ležal. Grozno, kako zaspim med dojenjem...

Malinčica - ko ti bo tašča kaj razlagala o tem, kako je svojega hranila, jo samo široko in žalostno poglej in reči:" Ah, zdaj pa razumem, zakaj je taki..." Ko je moja razlagala, kako je ona vzgojila enega, dva, tri otroke in bi mu že kar dajala krompir z mize (pri 3. mesecu), sem samoo tako veselo rekla, da se je mojemu najbrž zato zelenjava tako zamerila, da je do 25. leta ni jedel.
Kaj, češ... naj ti bo v tolažbo, da boš nekega dne tudi ti lahko težila svoji snahiuser posted image user posted image

Pa res ne razumem, kaj se tako sekirate, če vam rečejo, da so debeli... morajo biti taki, za mene je to pohvala, se namreč vidi, da so zdravi, ljubki, sijoči. Včeraj sem videla dojenčka, ko mu ne bi rekli, da je debel... revček zgleda, kot da so ga predolgo v vodi pustili. Njegovo mamo gotovo bolj sekirajo o hrani, kot so mene kdajkoli.

< Sporočilo je popravil ircica -- 15.5.2007 13:17:34 >

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6559
15.5.2007 13:07:21   
Zamima
No, sem jo uspela nahecat, da je pojedla svoj obrok, zdaj pa bo spet ajala zgleda, ... mislim, da to vreme vpliva na njo danes.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6560
15.5.2007 13:08:53   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: majas

Ja pa veš kaj še jo vprašaj? Če je imela tvojega moža na dieti in je bil shiranček mali... Joj upam da nisem nesramna user posted image

Saj to me najbolj pogreje, ker je njega hranila nenormalno veliko in ga tako založila z odvečnimi kilami, da se že celo življenje bori z njimi.

Mater dežuje zunaj! Živa pa spi že dve uri, pa zjutraj je spala do 8.30!!! Je pa bedela okrog 4h, 5h kar nekaj časa, ampak se je v posteljici pogovarjala z igračkami.

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 15.5.2007 13:11:13 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 6561
15.5.2007 13:09:15   
Anonimen
Tudi pri nas ful lije in je škrat siten...

Našem so pa na krstu dali vino na žlico in sem popizdila in tamalga odnesla stran...obup...sem bila potem še dolgo jezna...

Meni pa nihče ne govori kaj lahko in kaj ne smem...ker vejo, da ne bom nobenega poslušala razen sebe in vedo, da sama najbolj vem kako...če mi pa kdo pamet soli, ga pa poslušam in si mislm svoje...

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 6562
15.5.2007 13:10:09   
Zamima
Ircica kam hodita na plavanje?

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 6563
15.5.2007 13:19:20   
ircica
Malinčica, pardon, Nogavici je bilo naenjeno. Čeprav glede jagod isto velja.

Na plavanje hodiva na Fontano, mi je fajn, ko je blizu.

Na krstu se tudi jaz malo bojim, kako bo. Zato pa vlečem svojo mamo zraven, čeprav ji ni.
Še dobro, da je družina od mojega bolj antialkoholna.user posted image

< Sporočilo je popravil ircica -- 15.5.2007 13:21:12 >

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6564
15.5.2007 13:21:07   
Zamima
Uh, danes bo še zanimiv dan. user posted image
Zunaj čista sivina, Zala pa tako:

"Dajte mi mir! Počivam!"

user posted image
user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6565
15.5.2007 13:43:15   
Anonimen
Kje naj kupim pleničke za v vodo? Katere so najboljše? Malo planiramo, da bi se šli čez vikend malo kopat, ko smo že ravno dobili Fr. obroč...

Naš pa spet spi, ampak komaj...je bil siten kot ne vem kaj...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6566
15.5.2007 13:44:24   
Anonimen
Zamima, tvoja Zala je pa res velikanka...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6567
15.5.2007 13:48:18   
Zamima
je, ja,... user posted image  ful leze v dolžino, v širino pa bolj malo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6568
15.5.2007 13:49:21   
Zamima
Tako poslalo vseh 120 slik user posted image  user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6569
15.5.2007 13:50:15   
Nogavica
ircica, snahi bom težila, samo če še kakega fantka ušimamo user posted image . Ne, saj malo se hecam, ne bom težila.

Ja, danes bo zanimiv dan - dragi se že zdaj v službi psihično pripravlja, ker bosta z Živo popoldan sama kake 3 urce, ker grem jaz k frizerju. Ga je malo strah, ker zdaj že tako dolgo spi - to pomeni, da bo potem več budna user posted image . Me prav zanima, kako jima bo šlo.

Živa se je prej zbudila samo toliko, da je jedla, zdaj pa spi naprej user posted image . Jo že malo pogrešam user posted image . Sicer bi se lahko spravila kaj delat, pa se mi ne da.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6570
15.5.2007 13:53:24   
Nogavica
Zamima, Živa tudi tako spi - sem jo hotela pofotkat (za dokaz), pa je pretemno v prostoru, ne bi pa rada fleša uporabljala, ker bi se ziher zbudila. Ni ga čez komot, ne?

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 6571
15.5.2007 13:53:40   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica
Živa se je prej zbudila samo toliko, da je jedla, zdaj pa spi naprej user posted image . Jo že malo pogrešam user posted image . Sicer bi se lahko spravila kaj delat, pa se mi ne da.

Pri meni je enako user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 6572
15.5.2007 13:54:21   
MALINČICA
Pri nas pa spijo vsi moji dečki, vsi trije. Maj pa še najdlje, že kake dve ure po moje...

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 6573
15.5.2007 13:54:25   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Zamima, Živa tudi tako spi - sem jo hotela pofotkat (za dokaz), pa je pretemno v prostoru, ne bi pa rada fleša uporabljala, ker bi se ziher zbudila. Ni ga čez komot, ne?

user posted image  Jaz sem jo kar z mobitelom, zato so temne slike. Ja, lepo njim, kaj?user posted image  

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 6574
15.5.2007 13:54:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Tako poslalo vseh 120 slik user posted image  user posted image  user posted image user posted image

Jaz sem jih imela pa 123...obup, koliko slik imamo...pri drugem jih ziher pol toliko ne bomo imeli...

Danes je en ful len dan...naš tudi spi že skoraj cel dan...vsega skupaj je bil pokonci 4 ure (od 6 do zdaj)...Meni se nič ne da...kosilo je napol gotovo...dajmo čvekat do 300..

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 6575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  261 262 [263] 264 265   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  261 262 [263] 264 265   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

in najlepše od teh je?
Erin

Kristin (61%)

Kerstin (15%)

Tristin (24%)

Število vseh glasov: 249

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!