Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

(samo 68 - 74 št.)... Od enega kolega sestrična ima pupo leto dni starejšo in je (očitno) šoping manijak - ker jaz tolk oblekic in čeveljčkov v življenju nisem vidla. Imam kar srečo, saj osebno nisem ravno neki nakupovalni frik. Mi je pa kar škoda, ker vem, da pol tega ne bo mogla ponosit (razen, če ji bom vsak dan drugo stvar oblekla
).
Sem se zbudila zaradi ropota. Ko sem uspela zatipat očala, sem zagledala dve nogi, ki sta migali med gartrami pod previjalno dilo. Z rokami je pa tolkel po njej. Ko sem vstala in umaknila previjalno, je bol pa že na poti nazaj na spalno mesto
z 2. žensko... Si tko načrtoval ali si že v naprej vedel, da prva punčka ostaja pri tebi???... jaz si pa mislim, da sem pri 26 mlada mamica. A sem res že tolk staromodna, da me je čas povozil,al kaj?? Očitno res.
Sicer mi je mogoče še malo prehitro, samo me bašejo prvo leta (očitno sem tu najstarejša jih imam že 35
! Pa sem ji dala najprej levo, pa malo desno, pa še enkrat levo in me je še kar bolelo. Potem sem si šla pumpat, bolelo kot hudič, priteklo pa ne kaj dosti. Potem sem si šla zizo stuširat s toplo vodo in zmasirat in je malo pomagalo, potem se pa uležem k Ani in se je ziza dotikala Ane in tako zaspim. Čez pol ure se zbudim in vidim ful velik flek na Ani in na rjuhi. Očitno mi je ziza spustila! Bolelo pa nič več!
. No Maks že kar žaga. Res ne vem, zakaj večrat z njim malo ne zaležem, očitno tudi on potem malo dlje spi