Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
halo jaz mu še nič ne dodajam, potem mu gre pa jagode z vrta dajat. V glavnem mislim da se nam vsem to dogaja, da pač misljo da bi bil cajt da bi že vse jedl. 
), jutri še enkrat preberem in popravim (upam, da čim manj) razpravo, potem pa oddam.
...
mi je odpeljal avtosedež, no lupinico in ne morem nikamor! Očitno mi ni usojeno, da vas spoznam.
-sem celo dopoldne okoli zobarjev letala-pa se vedno nisem odresena-se zgodba jutri nadaljuje-zgleda, da smo se na napacen zob spravili, tako da se zmeraj boli
... Kakorkoli, Barbid, upam, da te je Aja32 dobila in ti se v mojem imenu sporocila, da me ne bo...si bo treba mal telefonske zamenjat za taksne primere...No, upam, da se drug teden vidimo...meni je vseeno, lahko tudi kaj prej, ce vam je problem v vrocini naokoli se vozit...