|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  288 289 [290] 291 292   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
23.5.2007 22:50:13   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: majas

IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

O, majas dober večer user posted image  ,...

Čer, čer... moj poklon... user posted image

user posted image  pa lahko noč, jaz moram pa še pod tuš ajajajaj user posted image ....

nočko babeuser posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 7226
23.5.2007 22:52:30   
Nogavica
Lahko noč, Zamima!

Aja1, ti nam ne boš izdala, koliko si visoka?

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 7227
23.5.2007 22:53:17   
Aja1
Zgleda, da se jaz največja user posted image ...vodim  - 173 cm.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 7228
23.5.2007 22:54:22   
majas
No velikanka Aja1user posted image  ...

Pa kaj veste da sem jaz tam prilepila Fredija Milerja user posted image user posted image  ker ni nobena komantirala user posted image user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7229
23.5.2007 22:54:56   
majas
Tako šibam spat...brat že teži... user posted image

Lahko noč***

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 7230
23.5.2007 22:57:12   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: majas

Pa kaj veste da sem jaz tam prilepila Fredija Milerja user posted image user posted image  ker ni nobena komantirala user posted image user posted image

Ob Frediju vedno ostanem brez komentarja user posted image .

Aja1, kaj bomo dodale naše višine na seznam user posted image ?

No, pa grem še jaz spat. Lahko noč vsem!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 7231
23.5.2007 22:58:20   
Aja1
Lahko noč vsem...meni pa moj teži, da naj pridem spat. revček...ga je treba uspavat - tako kot Nejo user posted image

Nočko!

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 7232
23.5.2007 23:00:03   
Aja1
Zdej sem se spomnila še nekaj...Krfjolca, je že mesec naokoli? Je na vidiku mala cvetačka?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7233
24.5.2007 7:30:25   
Anonimen
Jutro zaspanke...ziher sem prva, sicer smo pa že od 6ih pokonci... 2x smo se zbudili, ob 3 nam ni uspelo takoj nazaj zaspat, pa je mami kar malo živčna postala...no po 45 minutah je pa uspelo...

Je pa škrat zdaj zjutraj pokazal celo zanimanje za plazenje...bomo videli v prihodnjih dneh kako bo...pa skoz išče nekaj, da bi se zagrabil in dvignil na noge...največkrat se kar za mojo majico zagrabi....lumpi en...user posted image

Zdaj grem pa v branje za nazaj...

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7234
24.5.2007 7:34:12   
krfjolca
Aja1, od česa user posted image
Od svetega duha mogoče. Sva zvečer tako uničena, da samo še dol padeva. Da bi pa zjutraj, pa nekako ne gre, ker si vsako jutro po slabo prespani noči premisliva za še enega, hehe. user posted image

Ej punce, trenutno presnemavam CDje od Raimonda Lapa. Zaenkrat jih imam 6, tako da se lahko pofočkate, pa vam na nek način pošljem, upam da bo šlo prek neta, ker za  poštnino bo preveč naneslo (pa še zamudnino sem plačala v knjižnici skoraj 10€) user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7235
24.5.2007 7:41:13   
Anonimen
Tudi jaz v klubu srednje velikih  (167 cm)...kilce so pa še problem, ja...user posted image

Zamima, ti odstopim oba potencialna atija, ko se boš pa katerega naveličala, se pa priporočam....user posted image

Majas, mislim, da se je zadnjič tvoj dragi kar lepo zamislil, ko si šla k prijateljici za čez noč...user posted image  moj je tudi danes ponoči drugje spal user posted image  in je tudi zvečer napisal, da naju ima zelo zelo rad...hm...jaz pa potencialne atije iščem...jaooo, boljše da ne vidi, bo potem res treba...user posted image

Aja1, kakšno pa je vreme pri vas, tavelikih? pri nas je še malo megleno, predvsem pa se sonček kaže...

LP

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 7236
24.5.2007 7:42:24   
Anonimen
Ste bile pa kar čvekave včeraj, ko sem jaz šla spat..user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7237
24.5.2007 8:21:41   
Aja1
Jutro!

Pri nas je tudi sončno user posted image

Spali smo odlično (se ne hvalim!), zbudila se je samo 1x ob treh. ŠEEEE takih noči.  No, jaz sem se zbudila malo večkrat, ker jemoj smrčal user posted image

Krfjolca....sem mislila, da pospešeno detate na mali cvetački user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7238
24.5.2007 8:50:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Jutro!

Pri nas je tudi sončno user posted image

Spali smo odlično (se ne hvalim!), zbudila se je samo 1x ob treh. ŠEEEE takih noči.  No, jaz sem se zbudila malo večkrat, ker jemoj smrčal user posted image

Krfjolca....sem mislila, da pospešeno detate na mali cvetački user posted image

user posted image user posted image user posted image  za spanje...saj ne...user posted image  za spanje...to je bilo pa prej kot pol leta...si rekla, da ti na vsake pol leta privošči super noč...user posted image
Zdaj pa hitro v trgovino, kupi kladivo proti smrčanju in si ga daj zraven postelje...

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7239
24.5.2007 8:51:46   
krfjolca
Jaz pa zdajle resno razmišljam o nakupu klimatske naprave. Ker je noro vroče. Pri nas se sonce upre v stanovanje zjutraj, ker nimava zunanjih rolet, pride toplota noter in notranje žaluzije tako segreje, da so ko radiatorji. Ful je vroče. Popoldan je pa super, imajo pa na drugi strani bajte savno. Zdajle je bil mulo čisto prešvican, sem mu oblekla eno kr. majčko, ki jo je tašča od nekod prinesla, pa ni čisti bombaž. Sem mu jo dala dol - pika pri pikici! Cel prsni koš, revež. Sem ga takoj nesa pod mlačen tuš, pa je hitro izginilo. Zdaj pa spi samo v plenički. Očitno bova morala zjutraj hodit ven, na sprehod, dokler ne bo sonce šlo na drugo stran bajte. Zdajle počakam, da se malo naspi, potem sva pa zmenjena z Viv na kavici. Pa v knjižnico moram. Pa en bazenček grem kupit za mulčka. Paviljonček imam pa že, sva jih zadnjič z Max81 nabavljale.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7240
24.5.2007 8:52:16   
Anonimen
Dodala sem nove fotke...lahko vidite tudi, kako škrat stoji v stajici...v podpisu je album..user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7241
24.5.2007 8:57:01   
Anonimen
No Krfjolca, ko si tako aktivna z nekaterimi novembrkami, pridi še v naše konce malo...imamo tudi trgovine...user posted image

Malinčica...še spite? Je bilo Maju kaj manj vroče?user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7242
24.5.2007 9:07:11   
Nogavica
krfjolca, pri nas je isto, ker smo v mansardi, s tem da pri nas seka ves dan, dopoldne se upre sonce v veliko okno (ki bo enkrat služilo za izhod na teraso) in tudi nimamo zunanjih rolet. Potem pa se segreje in je, kot da bi imeli 2x3.5m velik radiator na ful prižgan user posted image . Popoldne pa seka na J strani, samo tam imamo na srečo rolete, ker so navadna okna, ampak je stanovanje takrat že tako vroče, da kaj veliko ne zaleže več. Mi bomo 100% nabavili klimo in to prav kmalu.
Spodaj pa imajo tak fajn hladno, da mama v jopi straši okrog user posted image .

Mi smo spali do 6h, s kakimi tremi zbujanji za obračanje in dudo, zdaj pa spet spi.

ema79, daj pripopaj kako fotko s kolesarjenja. Kaj se vsak sedež da namontirat spredaj in zadaj, si zadnjič pisala, da jo voziš spredaj?

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7243
24.5.2007 9:11:33   
Nogavica
barby84, Val je prava faca user posted image !

Jaz imam tudi en kup novih fotk, grem še jaz probat album uredit, če se ne bo mala prej zbudila. Aja, ne, moram prej še jest pa glavo si moram umit...

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 7244
24.5.2007 9:13:26   
Nogavica
melita73, vidim, da si tu user posted image  - kdaj je Zara dobila zobek? Nam je P v torek rekla, da jih še ne bo tako kmalu.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 7245
24.5.2007 9:17:08   
melita73
Prvi zobek je zunaj kakšnih 10 dni, drugi pa je čisto pod vrhom.
Je pa kar zgodaj za zobke pomoje res.

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 7246
24.5.2007 9:17:57   
melita73
Vsak ima nekaj. Če smo že prelahki imamo pa vsaj zobe.user posted image

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 7247
24.5.2007 9:20:49   
melita73
Jo je pa kar dolgo matral ta zobek, nekje od 4,5 meseca skoraj. Takrat se je začela ponoči večkrat zbujat.
Sedaj je pa ene par noči spet ok, zbudi se samo enkrat. trkam na les da bo tako tudi ostalo.
Pa čez dan je bila tudi bolj sitna, pa nič ni spala, kar se sedaj tudi popravlja, saj spi dvakrat po 1,5 h kar je že zeloooo veliko zanjo. Upam da bo tako tudi ostalo.

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 7248
24.5.2007 9:24:23   
Anonimen
Mi imamo tudi že zobke od 6,5 meseca...v roku 5 dni sta oba prišla ven...problemov nismo imeli, se je pa od 3. meseca nenormalno veliko slinil...sedaj pa ni nobenega zobka več na vidiku...upam, da z drugimi tudi ne bo problemov, samo baje, da zgornji še bolj bolijo...user posted image

LP

(odgovor članu melita73)
  Neposredna povezava do sporočila: 7249
24.5.2007 9:26:22   
Anonimen
barby84, Val je prava faca !

Hvala...user posted image   se vidi po kom je ...po mamici...user posted image

MucaMaca, a imaš kaj user posted image , ko smo ga včeraj žurali...user posted image

LP

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  288 289 [290] 291 292   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  288 289 [290] 291 292   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

pitje otrok
Lelly28 RR

Kaj največkrat pije vaš otrok, ko je žejen?

voda (77%)

sladkan čaj (0%)

nesladkan čaj (17%)

kupljen sok (0%)

domač sok iz sadja in/ali zelenjave (6%)

Število vseh glasov: 35

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!