r1ta
|
London_paris mene taki scenariji ful vržejo s tira... Pa kaj je s temi ljudmi? Zakaj imajo otroke, če pa ne želijo skrbeti zanje? Naša Ana je tudi nora na motorje, v negativnem smislu. Tukaj imamo dva motorista z nekimi motorji ki pokajo in strašno na glas brenčijo. Vse je bilo v redu, nobenega brenčanja se ni bala, tudi vrtalnega stroja ne (za luknje v zidu vrtat), vse sma lahko naredila z njo, potem pa se en dan sprehajam iz trgovine in se pripeljeta ta dva idiota. In ker so **** sedele pred barom sta morala še malo bolj gas naviti in je pokalo in brnelo, Ana se je pa tako prestrašila da je začela na ves glas jokat. Jaz sem skoraj začela jajce iz vrečke nanju metat, samo sta imela srečo, da sta se mimo odpeljala. Od takrat naprej ne sme slišat motorja ker se začne kar trest... Duc.20, ja, kako se da? Kdo pa čuva na punčko, če si rekel da nimaš nobenih sorodnikov ki bi ti pomagali? Verjetno zdajšnja punca, ne? No, pa 20 tudi nisi star, si pa 21 če se ne motim... Saj mi še več stvari ni jasnih v zvezi s teboj, ampak bom svojo radovednost skrila. Sam nam pa tudi ne poveš kaj dosti. Koliko je Tayra zdaj že velika in težka? Kako to da se je je mamica kar odpovedala? To meni že tri dni ne gre iz glave in tuhtam in se na splošno precej ukvarjam s tabo. Ma, jaz moje japkice ne dam nikamor. Srce se mi trga če je ne vidim dve uri skupaj, zvečer ko gre spat jo že po eni uri pogrešam... Pa kako se lahko mamica odpove otroku? Celo nosečnost sem trepetala za njo in komaj čakala da jo vidim in objamem, skrbim zanjo in ji ponudim vse najboljše... Da bi se je odpovedala? NIKOLI! Raje umrem! Zdaj pa čakam da se zbudi. Sem jo dala prejle na balkon in že spi eno uro in pol. Jo bom verjetno zbudila, da grema malo v šoping. Sem imela inventuro mojih poletnih oblačil in je kriza. Najraje bi vse zmetala proč, ker se mi zdi da mi nič ne bo več prav. Presnete kile! Glih toliko imam viška da mi nič ni prav! Moj_moj meni lasje tako zelo izpadajo, da sesam stanovanje vsak dan! Da si pa lase umijem se pa prej psihično pripravim, ker je res kriza. Spredaj nad senci skorajda nima več dolgih las, samo tisti novi kratki ven štrlijo. Groza!! Pa tako lepe lase sem imela med nosečnostjo Potem imam pa še grozno suho lasišče in noben šampon ne pomaga. Pravijo da so to hormoni in da bo minilo samo od sebe. Kdaj me zanima? Nič, grem japkico zbudit! duj duj