Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

no vsi so sladki mal mi je žal da nisem šla no zato pa sem dobila rabljenega pliko matica za na morje sem ga že oprala in je kar cotkan in predvsem veliko manjši od mojga AT4
mam že tretjič trenutno, Nika pa spi pri nama v spalnici in tako bo dokler ne greva midva spat v dnevno, hm to bo pa....
Kolk lepe slikce, lepi decembrčki in še lepše decembrske mutike.No samo toliko, da smo se cepili, novih mer nič, pa izpit je odpadel.Manca zdele že panča-mal jo je zakuhalo, pa mislim in upam, da ni nič hudega.Jutri šibsmo mal v šoping, potem grem obiskat mojega očkata, ki je bil danes operiran in pol šibamo na eno praznovanje 30-ke.Baje bo noro-kar koli že to pomeni.No mrbit se še mal pofočkam kasnej.Vsekakor morm pa mal bolj prebrati vaše poste...da vidm kaj kej počne moja R1ta (btw sem te tak živo sanjala-so bile prijetne sanje, sam ne me spraševat kakšne
in mamicah sploh ne govorim. Mi je kar žal, da nimam kakega prstana od Arabele (a je še kdo to gledal???) pa bi šla v VP, pol pa šmrc in sem na telovadbi
.
)...se grem k mojemu možeku na kavč posvaljkat