Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

?
.
in
Pa še slabost me daje cel dan. Groza!
, pri ginekologu še nisem bila, grem v četrtek 31.5.07, vendar predvidevam kolikor sem sama si izračunala datum poroda da bo to nekje med 20 in 26 januarjem 2008.
.
in tečna, saj mi postane v želodcu ful neprijetno, pa spodaj v trebuhu me po dolgem sedenju grozno tišči, tako da sedim in se nagibam po stolu kot kakšen pijanček
,....težka dela je itak moj opravil, samo pospravljala sem pa potem jaz in na koncu me je kar mal zaskrbelo, da pretiravam, ker sem bila res zelo zmatrana, pa še kar nekaj me je bolelo v spodnjem delu trebuha (tako, kot pred
,......vem, da je to normalno, ampak včeraj je bila bolečina mal močnejša) Bo treba mal bolj počivat