|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  306 307 [308] 309 310   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
27.5.2007 22:20:49   
majas
Ja samo ti spreji res tako radi zafrknejo da kar joj!

Sem pozabila napisat da je danes prkukal ven
še 2.zobek... zato pa smo bili tako sitkani  user posted image

Zdaj pa počasi šibnem ajat, ker že na velikoo zeham.

Moj pa spet jutri na teren in bove s kajo spet 3dni same user posted image ah ja

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 7676
27.5.2007 22:23:19   
majas
**petra** čim bolj mirno noč... in upam da bo zjutraj že vse vredu! user posted image za Nika ...

Pa ja moj mi jutri odide na tere tako da ne bo nič z praznovanjem več user posted image   

Ircica kako je luškan user posted image se moramo tudi me čimprej spoznat

< Sporočilo je popravil majas -- 27.5.2007 22:28:08 >

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 7677
27.5.2007 23:15:31   
majas
Pa lahko noč

user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 7678
27.5.2007 23:23:26   
majas
Še to...se spomnite tiste punce decemberke ki je igubila svojega sinčka ne user posted image Je zdaj nepričakovana spet noseča 8 tednov in jaz ji želim res vso vso srečo...
sem slučajno zasledila ...

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 7679
27.5.2007 23:42:35   
Zamima
bemu sunce kaj danes vse šteka user posted image   user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 7680
27.5.2007 23:43:17   
Zamima
na SIOLU nekaj delajo že cel dan in popoldan in do malo prej sploh na net nisem mogla user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 7681
27.5.2007 23:52:30   
Zamima
mah, ja saj vem, zdaj mi uspe prit ko že vse spite user posted image , jaz grem tudi zdaj, jutri moram na CSD gnjavit za ena dovoljenja, ker mladoletni otroci imajo strogo zaščitene pravice in karkoli je na njih napisano se lahko starši obrišejo pod nos, jaz pa moram avto registrirat in ker je polovica avta Zalinega moram prosit CSD, da mi izda nek dokument, da ga lahko registriram user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image   user posted image

toliko o mojih dogodivščinah, ki ji ni konca zdaj pa grem ...
nočkouser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 7682
28.5.2007 7:49:32   
krfjolca
Zamima, res je sranje s temi papirji ... Ampak, glavno da imata avtočka, ne? user posted image Da se lahko potepata.

Mi imamo tudi danes registracijo. Je že v soboto potekla user posted image . Ampak je treba najprej avto prepisat - ker je od firme, zdaj ga bova pa odkupila. user posted image Pa bo name pisan. user posted image Tako da ga bom pomojem kar zaplenila, pa se bo dragi prevažal z mojo kripo, midva z malim pa s tavelikim, valda, če ima pa klimo - tamau pa občutljivo kožico user posted image .

majas, fuuuuul luštna frizurica! Res ti paše. Čeprav jaz trenutno prisegam na kratke, sploh ker ima naš tamau fetiš na cukanje user posted image

Petra - očitno je med novembrčki epidemija. A se mogoče prek interneta širi zadeva? Upam, da bo kmalu bolje.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 7683
28.5.2007 8:23:21   
Aja1
Jutro.
Spali tako-tako...srednje. Zbudili smo se 4x.
Neja je potem včeraj zvečer malo kakala (za en čevapčič . ne najdem druge primerjave user posted image ) in še to je bilo trdo (se je pa videlo še malo svečke). No, glavno je, da se ne napenja več. Zaprta je verjetno od tega, ker premalo pije (čez dan max 50 ml) tako, da ukinjamo večerno mlečno kašico, dokler ne bo več pila.
Danes bo jedla jabolko s slivo. Sem namočila ponoči dve suhi slivi in bom jabolko skuhala kar v tisti vodi.

Maja, super frizura. Ti paše. Barva mi je tudi všeč user posted image user posted image user posted image

Petra, kako je Nik?

Smo že sitni...gremo še eno oddrnjohat.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 7684
28.5.2007 8:37:36   
Anonimen
Mi spali 5 ur v kosu, potem nam je bilo pa vroče in smo se zbujali na 2 uri...spali do 7...kar ok, no...

Petra, pozravite se...user posted image

Majas, user posted image  za zobek...upam, da ti bo za drugo obletnico poroke prinesel cel vrt vrtnic...user posted image  pa super frizurca...

A da je ena decemberka sinčka izgubila? Koliko je bil pa star...mene kar mrazi, ko takšne slišim...tudi jaz ji želim, da jo mali angelček čuva, njo, njeno družino in novega  user posted image

Zamima, ti imaš pa res same opravke s temi papirji...upam, da bo enkrat tega konec...user posted image

Krfjolca user posted image  za avto...pa veliko km vama želim in čimmanj popravil...

Aja1, upam, da se ti danes ful pokaka in bo spet pridna...user posted image

Mi pa hvalabogu nimamo problemov s prebavo...itak pije kot nor...včasih tudi 3dcl na dan...

No glede srečanja vidim, da niste nič poštudirale...včeraj sem bila ful depresivna...sem vozila pradedija od Vala sem in tja..je bil ful slab...kar vrtelo se mu je in nič ni videl, slabo mu je bilo...smo mislili, da je že konec...pa ful me je špikalo v trebuhu...mogoče prihaja user posted image ...tako, da res nisem bila pri volji...danes sem že boljše, ampak sem še čudna...

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 7685
28.5.2007 8:39:14   
krfjolca
Aja1, daj ji potem tisto vodo, ki bo ostala od kuhanja, kar ponudi za pit. Magari po žlički, če noče drugače. Saj mogoče ji bo pa všeč, ker je bolj sladko. Anže je tega požlampal 2 deci, čaja ali vode pa maximalno 30ml na dan user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7686
28.5.2007 8:42:10   
**Petra**
Jutro!!!

Za nama je bolj slaba noč. Skoz eno stokanje, jamranje, vroč ko žerjavica celo noč, zdaj zjutraj pa je imel 37,8°C. Bil je malo še vroč, zdj pa sva se malo pocrkljala, preoblekla prešvican bodi, pa se mi zdi, da je vročina minila. Na otip ni več vroč.

A je možno, da je fasal vročino od tega, ker je bil dosti na soncu. Pa danes sem vidla, da je tudi po nogicah malo ožganuser posted image user posted image Joj, kok sm smotana... pa še majčko je mel brez rokavov...

Bomo videli, kako bo danes čez dan. Upam, da popoldne ali pa zvečer spet ne dobi vročine nazaj.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7687
28.5.2007 8:47:00   
Aja1
Krfjolca, ji bom probala dat to za pit. Upam, da ji bo všeč. Včeraj je ni bilo treba nič prosti, da je spila pol deci sladkih kamilic...pa še zraven ni nič teklo.

Maja, kako je s Kajinimi učki? Ste bile bile pri okulistu? (mislim, da si ti nekja o tem pisala).

Barby, decembrka je zgubila sinčka pred cca dvema mesecema (tam nekje). Pa da je spet noseča? Super...ji privoščim zdravega otročka.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 7688
28.5.2007 9:07:13   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1
Barby, decembrka je zgubila sinčka pred cca dvema mesecema (tam nekje). Pa da je spet noseča? Super...ji privoščim zdravega otročka.

O, groza...user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj se je pa zgodilouser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7689
28.5.2007 9:08:14   
Anonimen
Jaz imam tudi sprej od Eucerina, pa sem ful zadovoljna z njim...user posted image

Je pa škrat ful dobre volje in se igra v stajici...spet se hoče dvignit...zjutraj sem ga imela po celi postli...je kobacal, sedel, ustajal, se prevračal...ga je bilo ful veselje gledat...user posted image

Zdaj dopoldan pride moja sestra (komaj čakam), je že ful dolgo nisem videla, ker živi v Lj., dela pa v Avstriji...pa škrata tudi že dolgo ni videla...je ful nora nanj, ker sama še nima otrok, pa je stara 31 in poročena že 1 leto in en teden...user posted image  pa zdaj tudi še ne bo imela user posted image , ker dela in mora firmo uspešno pripeljati v Slovenijo...ful ji več pomeni kariera, kot user posted image ...zgleda, da ni naša...ker moja še starejša sestra ima 4 otroke, jaz pa najmlajša pa že tudi enega škrata...user posted image

Uf, sem se spet razpisala...user posted image

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7690
28.5.2007 9:11:20   
Nogavica
Živa bo danes tudi dobila jabolko in slive, sem prej skuhala par krhljev jabolka in par suhih sliv in zmlela s paličnim, meni je dobro, upam, da bo tudi njej. Ji bom pa tudi jaz dala kar tisto vodo za pit. Zdaj, ko je bilo tako vroče, sem ji tudi jaz dala vodo v flaško in je spila vsak dan okrog 50ml - kar dobro, glede na to da prej ni nič pila. Ji pa dam flaško, ker se s tistim lončkom "za učenje" samo zeza in poliva user posted image .

Spali smo do 6.15h, zdaj pa spet od 7.30h. Po mojem se bo tako počasi zbudila.

majas, lepa frizura in barva user posted image .

Drugače sem pa tudi jaz že nekaj let kratkolaska in mi je super. Živa tudi na veliko cuka, pred spanjem me zagrabi za lase in kar očke začne zapirat, ko me cuka, podnevi je pa bolj groba in ji je blazno zabavno, ko me vlači, se ful smeji.
V soboto smo bili v trgovini in je na koncu že bila precej sitna, ker je bila malo zaspana in je že malo jokala, potem sem pa začela nalagat stvari v košaro pod vozičkom pa me je že zagrabila in na ves glas kričala od smeha - so se ljudje ful smejali, ko so hodili mimo user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7691
28.5.2007 9:34:02   
Anonimen
Naš je tudi šel spat...sem mislila, da bo še malo pokonci, pa je v stajici, kar začel lezt in je na koncu sedel že kot pijanček...Val tudi ful rad cuka...jaz imam pa dolge lase in to mu je najboljša zabava....ko pa začnem, da je av in da boli, me pa pogleda in potem poboža...cukrček moj...pa dedija ful rad cuka, ki ima čisto kratke lase, pa atija tudi...

Jaz mu bom pa danes dala grah...bom videla kako bo...pa rumenjakca...

A ve že dajete jajca user posted image ...jaz sem komaj pred 1 tednom začela, čeprav naj bi že od 6. meseca dobival...pa meso mu tudi malokdaj dam...bo treba začeti bolj pogosto...včeraj sem mu dala malo juhice (goveje) z rezanci in je kar jedel...je bil hud, ko je zmanjkalo...čeprav je v rezancih celo jajce, se jih lahko da (vsaj tako mi je patronažka rekla)...itak naj bi jaz svojem že vse dajala, razen jagod, kivija, km, beljaka...pa z jogurti in skutkami sem tudi previdna, ker je zadnjič imel flekce...sicer samo dva majhna na bradi, pa vseeno...baje pa, da se alergija na km vidi po kakcu...če je zelenkast, smrdeč bolj kot ponavadi in bolj podoben driski, potem je to ziher alergija...upam, da je naš ne bo imel...user posted image

LP

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7692
28.5.2007 9:38:04   
Aja1
Jaz jajca še lep čas ne bom dala ker je alergična na jajca (upam, da ni več, ampak vseeno). Imamo kontrolo avgusta - ji bodo spet kri vzeli. No, mi smo do zdaj probali (bolj malo jedli) bučko, korenček (jo je zapiral in zvjalo jo je), krompir, kolerabo in jabolko. To je vse.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7693
28.5.2007 9:43:27   
Pikicapokica6
barby84: ti lisička tiuser posted image  Jaz pa na oktobru že preplah naredilauser posted image . Sem te malo že pogrešala, in glej jo tičko, tukajle čivkauser posted image

Se oproščam ostalim, ker takole vdiram v november, sem hotla samo pozdravit našo bivšo čvekačico.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7694
28.5.2007 9:47:57   
Anonimen
Mamica81 pozdravljena...ja tukaj sem...se vam kaj oglasim...

Aja1, kar lepo počasi....saj veš, da naj bi bilo mleko glavni obrok do 1. leta...jajca pa kar črtajta, če je alergična...itak smo pa mi starješi za 1 mesec, tako, da ste ve kar na dobri poti z GH...user posted image

LP

(odgovor članu Pikicapokica6)
  Neposredna povezava do sporočila: 7695
28.5.2007 9:51:44   
ircica
spali smo ušivo, med 8 in 7 uro se je zbudil 12x. Sva poskusila, da bi ga moj uspaval, pa je bilo tako drenje, da joj. Sem poskusila, da mu ne bi dala joške, pa je bia histerija.
pa smo že bili na 3x zbujanju, zdaj pa to.
In posledično sva oba neprespana in sitna. sploh se mi ne da mislit na njegovfo gh.
naš ne pije sploh. še največ je enkrat spil 20ml, ko je dobil kupljen hruškov sok. prevrete vode sploh ne prizna za hrano, kar usta odpre, da steče ven.

kdaj jim dajete gh obroke, mislim na uro?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7696
28.5.2007 9:56:41   
Anonimen
Ircica, saj bo bolje...misli na to, da slabše najbrž ne bo...
Mi jemo ob 7ih zjutraj (dojenje), ob 11ih sadni GH, ob 15ih zelenjavni GH in ob 19ih ml. žitna kašica + dojenje in ponoči še dvakrat dojenje (včasih 3x, včasih pa 1x)...

LP

(odgovor članu ircica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7697
28.5.2007 10:03:23   
majas
Evo midve sva že bile na kavici, me je tao zazabo zunaj, ampak mi paše da ni več tiste vročine!
Spali malo boljše.
Pa sve spet sami..moj na terenu tako da e nevm kam bom pobegnila ker se mi ne da biti sama doma.

Mi smo tudi še na začetku z GH... poje pa že 2 obroka dnevno. Odvisno ko mami da kaj user posted image

Barby mi smo čisto vesele da si tukaj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7698
28.5.2007 10:04:12   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

O, groza...user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj se je pa zgodilouser posted image

Vem samo da je 2 meseca prezgodaj rodila če ne več...potem pa je mali kar srček zaostal user posted image user posted image user posted image meni je bilo res hudo. Tako da sem res vesela in upam da bo zdaj vse vredu!

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 7699
28.5.2007 10:07:30   
majas
ircica saj bo, mogoče pa so zobki... ali pa rabi več hrane in se zato zbuja, podnevi pa dobi premalo. Kako ste z GH.

Joj jaz tudi moram začet Kajo na ure hranit, ker ona bi še vedno vsaki 2 uri zizo... Tudi če dobim GH in se naje hoče še zizo, sploh če je zaspana user posted image
moram jo na en ritem navaditi čimprej.

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 7700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  306 307 [308] 309 310   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  306 307 [308] 309 310   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

madeži
MC09

S čim uspešno odstranjujete madeže? Prosim za komentarje

Vanish (32%)

Ariel professional (14%)

trdo milo DM (5%)

nič od naštetega (27%)

perem samo s praškom (21%)

Število vseh glasov: 91

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!