nena80
|
Joj kako ste pridne s pisanjem, vas sem komaj dohitela, da sem na hitro prebrala ... Najprej: VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN SRČKU , ŽABONKI IN NORI , naj se vam izpolnijo vse skrite želje in da bo september čimbolj lep ko dobimo svoje male v naročje,...(komaj čakam) Čestitke tudi Karin za deklici , lepo da napredujeta, držimo pesti zanju in pošiljam jima Čestitam za vse opravljene izpite, maturo, poroko - Duc, uspešne preglede oz. morfologije,...in vse kar sem še spregledala....Dobre ste, da se lahko učite , jaz se pa nikakor nisem uspela spraviti za knjigo in ne vem kdaj bom spravila skupaj še tistih 8 izpitov ...Sicer se pa ne sekiram, bomo že, samo da bo z našim vse v redu, pa bomo tudi ostale stvari poštimali Moram pa vam povedati, da sem rekorderka pri pridobljenih kg , jih imam +11, in mi je vseeno, bojo že šle dol, ko bomo imele nočno z našimi in itak se je potrebno paziti po porodu z prehrano, da ne bo naše male zvijalo, pa bojo tudi kg šle ,... Pozdravček vsem sonosečkam , in čimmanj težav, ki nas obkrožajo,....
|