|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
30.5.2007 21:04:55   
Anonimen
Midva bova kupila Peg Perego Pliko3 + košaro Navetta in sicer model SOLEO in je sivo-oranžne barve. Kar nekaj fantkov sem že videla v takem vozičku. Saj to je taka nevtralna barva.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3751
   RE: Septembrke
30.5.2007 21:08:53   
Anonimen
Tianna ta je tudi OK, samojaz bi se rada izognila košari.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3752
   RE: Septembrke
30.5.2007 21:08:56   
guppy
SREČANJE SEPTEMBRK v Ljubljani, v bližini porodnišnice
14. ali 15. junij ob 17h

Na ZS mi sporočite ali se lahko udeležite srečanja ter kateri datum vam bolj ustreza (lahko več možnosti, da lažje pokombiniram)

Okvirno prijavljeni (7user posted image , 9user posted image   in 1user posted image ):
CUKRČEK, Pikica pokica, lumpa6, lemavrica, nana 27, Tanja Lina, guppy, duc.20 (nora in Žabonka sporočita naknadno)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
   RE: Septembrke
30.5.2007 21:12:04   
Anonimen
Misska, zakaj bi se rada izognila košari? Če te prav razumem, ti iščeš voziček 2v1, da se ga da spreminjati iz ležečega položaja v športni model, kajne? Saj Pramette je tak, je res?
Kaj pa tista siva barva od PP? Mislim, da je model toffee..

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3754
   RE: Septembrke
30.5.2007 21:13:59   
Anonimen
Čeprav je meni osebno najlepša barva pp vozičkov ta soleo (sivo-oranžna), pa naj bo model Pliko3 ali Pramette. Ko sem ga videla v živo sem se vanj zaljubila na prvi pogled.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3755
   RE: Septembrke
30.5.2007 21:15:06   
Anonimen
Jaz sem se odločila da košare ne bom kupovala, ker sem sedaj par otrok videla kako so že veliki pri 3 mesecih in se mi zdi stran metanje denarja, ki ga nimam. Ima moj izbran voziček ravno dno za nastavit, eno dekico bom gor še položila da bo bolj ravno in bom prihranila 177 evrov. Raje za to kupim kup drugih malenkosti.

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3756
   RE: Septembrke
30.5.2007 21:25:44   
Anonimen
user posted image Dlake, moja vrsta temeuser posted image

Že cel život se z njimi ubadam, v familiji nimamo enega takšnega medveda kot sem jazuser posted image . Ampak kaj pa se je sedaj zgodilo....da ne govorim. Kosmata sem po celem trebuhu, pojma nimam zakaj, noge imam kot moški, tudi vse gor po stegnih in zadaj, kaki bikini, sploh se med nogami in tamalo nikjer ne končajo dlake....user posted image  Ne vem kam to vodi, pred možem se še preoblečt ne upam večuser posted image

Do kolen se s strojčkom pobrijem, višje gor z želetko, tamale pa še vidim več ne, kaj šele da bi se obrila. Enkrat me je mož obril, se mi je že smilil zraven, ker je to bil res cel projekt v kopalnici, meni se je pa trgalo, ker sem morala na Wc-ju sedet, noge v zrak in gasaaaaa.

Zdaj mi je kar težko mu spet rečt, pa me bo moral, ker imam naslednji teden spet pregled, pa so dlake že 1 cm dolge. Tako nisem bila poraščena po tamali odkar si jo brijem na nulo ali frizurco že 15 let. Prav bljak se počitim.

Nohte še dosežem, nalakiram si jih v treh poskusih, vmes mi zraka zmanjka, ker sem tako prepognjena, ta trebuh in pljuča čisto pomečkam....

Ah, res niso lahke.....

Bi pa rada, da me mož pobrije preden greva v porodnišnico, ker bom drugače še o temu ves čas tam razmišljala....

Uh, koliko težav imamo user posted image .........

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3757
   RE: Septembrke
30.5.2007 21:31:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Kosmata sem po celem trebuhu, pojma nimam zakaj


Nisi edina. Zanima me, ali jih je pametno odstraniti (britvica, depilacijska), ker sem nekje prebrala, da ti po porodu kar odpadejo. Ampak v kopalke pa ne mislim iti s kosmatim trebuhom.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3758
   RE: Septembrke
30.5.2007 21:31:43   
dorotea
Uredila mal se bom sama....sam prav tam dol bom pa kar njim prepustila...itak so že tko zverzirane, da to naredijo tko hitro in elegantno - vsaj tako so mi rekli. tko da ne bom mučila moža al pa koga druzga.
Aja punce zdej sem mal preklopla na kanal a, kjer kaže miss universe...in izgleda da je naša slovenka bila med 15 finalistkami...sami meni sploh nič ni lepa, proti ostalim pa sploh...sej ne tolko zaradi drugega, kot to da je toooolko suuuha - da sploh ni več lepo! Sej so druge tud suhe, ma naša je rahitična.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
   RE: Septembrke
30.5.2007 21:35:31   
dorotea
No, naša je glihkar izpadla...tko da ni treba pogledat.user posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
   RE: Septembrke
30.5.2007 21:35:51   
guppy
kocine, 2. del user posted image :
Meni so na začetku divjaško rasle, zdaj se je pa res presenetljivo umirilo. Ja, tudi meni so se pojavile po trebuhu, res bljak... ampak so zdaj take tanke in svetle, da jih sploh ne opazim več. Zdi se mi, da je ogromno travm v naših glavah - manj kot ih gledam, raje jih imam... :))

Za porodnišnico se pa niti pod razno ne mislim brit. Najprej se mi je zdelo "poniževanje" to, da te tam pobrijejo in poklistirajo, zdaj mi je pa res vseeno. Če pogledaš drugače - zastonj poskrbijo zate, da si lepo pobrit in da se ne pokakaš na porodni postelji... a ni to lepo od njih? user posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
   RE: Septembrke
30.5.2007 21:37:45   
cuma
Dober večer,

ne vem ka je danes  .... luna? Sem slučajno imela minutko časa, da sem preletela nekaj tem na RR, pa so se na čisto vsaki ženske pošteno pričkale in žalile .... user posted image user posted image user posted image A je res tako težko biti malo bolj strpni?

Pri "nas" sem se pa samo nasmejala ... ko sem si predstavljala duca in ene par jeznih user posted image , ki skačejo po njem user posted image ! Sej ne, da ne vseka včasih čisto mimo ...user posted image ampak meni je posrečen ... naša maskota Racak user posted image !

Depilacija: depilacijska krema ni priporočljiva ... tako sem brala ...
Jaz zaenkrat tudi še dosežem vse ... bo pa najbrž vsak teden bolj naporno. Če bi komu(ki ni noseč) rekla, da se spotim med striženjem nohtov ... bi si mislil svoje user posted image
Za noge uporabljam mašinco za puljenje , bikini in pazduhe pa si brijem.
Za v porodnišnico se bom mogoče sama obrila ... odvisno od timinga naše Tinkare ... drugače pa me bodo že oni ... saj so me prvič tudi. V porodnišnico bi naj šla šele čez teden dni, pa sem zaradi popadkov šla prej noter .. ležala 2 dni na gin. oddelku, potem pa na CR. Ful se spominjam zadnje noči ... nenavadno je odštevati ure in točno vedeti, kdaj boš prvič videl svojega user posted image !

Maternični vrat: meni ga G ni merila, me je pa 2x pregledala tudi ginekološko, ker sem imela krče.

Duc: zdaj živim na enem hribu pri Kopru...

Zdaj pa grem še malo čitat .. potem pa spat! Lepo spite tudi vi, kolikor se da!

Cuma


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
   RE: Septembrke
30.5.2007 21:40:43   
Anonimen
kva mate dobreuser posted image user posted image user posted image

kr glejte miss k bo una iz ZDA pogrnla k bojo v večernih oblekahuser posted image user posted image user posted image

naša je bla pa enajstauser posted image

< Sporočilo je popravil duc.20 -- 30.5.2007 21:51:39 >

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3763
   RE: Septembrke
30.5.2007 22:39:50   
Anonimen
shorty-si se načitalauser posted image hiter poročaj kaj pišemuser posted image
kere bedneuser posted image

< Sporočilo je popravil duc.20 -- 30.5.2007 22:40:51 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3764
   RE: Septembrke
30.5.2007 22:53:24   
Shorty_
Dragi moj raček moja poročna priča je septembrka in če bi hotla brat tebe bi verjetno to tako naredila da me nebi videl a ne?
No septemberkam verjetno ni nič jasno. Jz sem decembrčica 2006 (moja NIka in Tyra sta rojeni v istem mesecu) in ker smo mi tudi imele par vprašanj in nejasnosti v firbčnih ženski glavah sem pri decembrčicah omenila da tudi tu piše on pa sedaj misli da ga zasledujem al kaj, no nebomo se prerekali.

Vsem septembrkam tudi tvoji ženi raček želim čimhitrejši porod in veliko radosti smeha in slinastih poljubčkov na starševski poti.

Glede kocin pa nasvet da gre na koncu najležje z britvico in ogledalom pa kako uro časa moraš imetiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
   RE: Septembrke
30.5.2007 23:00:27   
Anonimen
no če je tko bom pa še js omenu da tm nekatere zelo skrbi da mi ne bi sociala tamale vzela ker sem tu napisal da sem šel z njo-Tyro in motorjem po sladoled, mogoče je tle kera opazla da nisem tega napisal no sam sej to ni pomembn, važn je kaj si kera zmisleuser posted image  (sem napisal da sem šel z motorjem, očitno je bla tamala slepi potnik ker je še js nisem opazuuser posted image )

zdj bom pa res nehal, ker me tolk ene na tak način v slabo voljo spravjo da sem pol še tle tečn pa vas ob živce spravljam. ne bom več tega počel škoda ker ne pomislijo da na tak način lahko koga prizadanejo.

(odgovor članu Shorty_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3766
   RE: Septembrke
31.5.2007 0:47:11   
Anonimen
zdj vam grem pa vrjetn že kar pošten na živce auser posted image

prej mi je čist zavrel k sm vidu kaj je napisala, no zdj je opazla da je mela narobe in se je opravičla js sm se pa tut mal ohladu vmesuser posted image

tiste k še nimate otrok si verjetn ne morte predstavlat kolk te loh takšna izjava prizadane, mene ne sprav ob živce vsaka stvar ampak to me je pa res, zato nisem mogu tih ostat.

sem dal moji za prebrat tist, pokomentirala je pa tko: sem ti rekla da so ti forumi čist mim, kaj si pa pričakovaluser posted image

upam da lepo že vse spite pa da se ne premetavate preveč in da ne smrčiteuser posted image  mal se hecam, ne smete mi zamert če se mal pohecam.

zdj me že pošten skrbi kako bo če grem z vami na pjačo, srček al ena mi je že neki grozila (upam da se nism zmotu), da ne bom šel pol takuser posted image dam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3767
   RE: Septembrke
31.5.2007 7:08:03   
bodoča
IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka



user posted image KOCINE: drage moje, dejte mi povedat kako se ve depilirate po nogah. Jaz uporabljam Veet trakove in do sedaj je bilo vse ok - beri dosegljivouser posted image , sedaj pa... Imam 3 možnosti:
  1. da si pustim rasti kocine in sem kot Pehta - user posted image Se strinjam user posted image
  2. da si kocine brijem - user posted image Tako jaz opravim s tem
  3. da mojega user posted image  angažiram, da mi pomaga na "nedosegljivih" področjih  Za moje najbolj nedosegljivo področje, "ta malo", sem že zaposlila user posted image  
  4. da grem h kozmetičarkiuser posted image  Mi ne bi ne finančno in ne časovno zneslo
  5. vaši predlogi....?


in ko boste že pri kocinah na nogah, mi lahko poveste še za striženje nohtov na nogah. Kar naenkrat imam tako dooooolge noge in tako user posted image  kratke roke... Kaj šele bouser posted image



Glede nohotov na nogah, te ima pa že dalj časa, tudi pred nosečnostjo, moj lubi na skrbi in potem naredi celo znanost iz tega, meni pa tako paaaaaaaaaše.
Aja, drugače pa mi kocine zdaj v nosečnosti ful počasi rastejo, lasje pa bolj hitro user posted image . Jaz tudi upam, da se bom lahko še doma uredila za porod, ker mi ni, da bi me v porodnišnici brili.







_____________________________

mojeustvarjanje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
   RE: Septembrke
31.5.2007 9:25:06   
Rožica*
Jutro

Sem ravnokar iz zdravstvenega doma. Spet mi nenormalo tišči navzdol in be zelo boli križ in spredaj, kot pred menstruacijo, komaj hodim.....
Trenutno malo počivam, pa bom videla kako bo, če ne bo bolje grem pa direkt k G.

Duc.  oprosti, da sem te preimenovala. Zato je kriva tvoja slikca poleg imana, saj sploh nisem dobro prebrala tvojega nika.
UPAM DA BO OD ZDAJ NAPREJ TA FORUM SPET TAKO POZITIVEN, KOT SE TRUDIMO BITI ME V PRIČAKOVANJU, ČEPRAV SE VDNO NE POČUTIMO TAKO. Priznam da se tudi jaz nabijem s pozitivno energijo tle gor, si olajšam dušo  in malo pojamram, da ne jamram potem doma,.... user posted image   Skratka super druščina smo, poskrbimo da takšna tudi ostanemo.

Ja Dorotea seveda je FAJNNNN. Samo da ga vidiš. Čeprav nam je spet nagajal obrnjen je bil vstran, tako da sem ga spet videla samo iz profila. Je zelo sramežljiv in se ne pusti slikat.user posted image  Sploh pa ne razkrije kaj je. Prvič  si  je splovilo pokril z popkovnico, zdaj pa se je vsedel na mojo medenico, tako nizko, da s sondo nismo mogli zraven, bilo je premalo plodovnice okoli in se sploh ni dalo razločiti, tudi z navadnim Uz ne.
Ja ni kaj že zdaj rad nagaja. Čeprav ga je oči v čakalnici prepričeval, da naj se lepo smeji, ker se gremo slikat.user posted image user posted image
Vsekakor verjetno ne bo fotomodel user posted image , bo pa nekaj sila študiranega saj nenehno nekaj tuhta in si glavo podpira z roko ali se praska po čelu.user posted image user posted image user posted image
Ujeli smo ga tudi kako se cartlja in vleče prstek, pokazal nam je tudi vse prstke in stopalo,........ Skratka v drugo je bilo vse bolj razločno videno.
Skratka nepozabno lepo.
Ti pa moram povedati, da se zelo pozna, prvi 4d UZ sem imela en mesec nazaj in takrat je bil še veliko manjši in poteze obraza niso bile tako jasne, tudi sonda je zaradi tega ker je bil manjši zajela veliko več (ramico in celo glavico), Zdaj pa smo slikali le obrazek.
Nevem, meni je bilo prvič veliko bolj zanimivo, vendar težko rečem zakaj. Mogoče zato, ker je bilo prvič, malo pa tudi zato, ker se je veliko več videlo, mislim, kako je poskakoval. Najprej smo gledali obrazek pa se je že pognal in nam pokazal nogico in malo ritke. V drugo ni bilo toliko skakanja iz kadra.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Seveda je G. še enkrat pregledala če ima vse tako kot mora biti. VSE OK. user posted image user posted image
Vsekakor priporočam vsem!!!

Lumpa6 ti pa si res prava Lumpa, prizanesi vendar malo vsem mimoidočim. Čeprav je fino imeti takšen razlog za skoraj vse, se ga sama še nisem poslužila. Nekako ne morem, nisem tak tip človeka.

KOCINE: user posted image user posted image user posted image
TO PA JE UMETNOST. Jaz tam doli počnem to tako, kot je že ena napisala počepnem v tuš in tako bolj na pamet opravim.
Bikini frizurca pa mi kljub temu, da je tudi sama ne vidim več živcira. Zati si z nastavkom na silkepilu, da se ne morem porezati, pobrijem dlačice  bolj na kratko, potem pa  tudi tam s pomočjo ogledala pobrijem na črto, koliko je ravna user posted image .  Je rekel dragi, ki je seveda preveril moje delo zvečer, da je glede na okoliščine zelo dobro opravljeno.
Imam silkepil s katerim uredim noge in če vredu izpulim imam mir kakšen mesec dni. Bom morala to postoriti zdaj, ker že res težko dosežem meča. Pomagam pa si na vse mogoče načine dvignem nogo na umivalnik in se zraven kam naslonim, da se slučajno ne zvrnem, zadnjič je tako še šlo.
Tianna vsekakor bi se raje tam spodaj pobrila sama pred porodom, če bo to mogoče  ne vem. depilacijske kreme pa jaz nebi uporabljala, sploh pa ne zdaj, ko smo v takem obdobju, da nsa skoz nekaj peče ali imamo glivice, pa izcedek,....

Duc. kaj ti res ne dojameš, da nas nekatere ne zanima, kaj si pišeš drugod!!!!!!
Če bi želele bi si prebrale tam, zato obstaja toliko različnih forumov (tem) in prosim da že nehaš iskat prepir.
Si pravi otročiček, ko nam tožiš, kaj so ti ženske na drugem forumu rekele,....
Verjetno so bile izzvane. user posted image
Mislim, da te punce ne bodo user posted image , če boš se jim pridružil na kavici, sploh če boš pravi kavalir in jih počastil user posted image user posted image user posted image .


Imejte se lepo.  In pobožajte valovite trebuščke.

papa, Rožica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
   RE: Septembrke
31.5.2007 9:56:15   
Pikica pokica
Zdaj sem porabila skoraj uro, da sem vse prebrala, pa me samo od včeraj dopoldne ni bilo gor user posted image !
Kreganja ne bom komentirala, ker se mi ne da pisati... Upam, da ste se vse in seveda tudi Duc malo ohladili user posted image .

Maternični vrat mi je g. merila z vaginalnim UZ pri morfologiji, drugače me le ginekološko pregleda ( da se ne bi slučajno že kaj odpiral ali mehčal).

Guppy, glede srečanja bi raje datum 15.6., saj je petek.

Depiliranje - meni še ne predstavlja nobenega problema. Depiliram si skoraj vse, saj me dlake zelo motijo - noge ponavadi s silk-e pilom ( včasih tudi kar z britvico), bikini in pod pazduho pa z britvico.
Tudi jaz se bom pred porodom sama obrila itak pa sem  vedno, tako da ne bo to posebej za v porodnišnico.

Super, da je danes spet sonček user posted image .

Še 3 tedne in končam z delom. JUHUUUUUUUUUU! Potem bom tudi jaz uživala user posted image .

PA PA

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
   RE: Septembrke
31.5.2007 10:00:04   
Anonimen
Hvala punce za nasvete o pristopanju h "košnji" kocinuser posted image  Mislim, da se bom ta vikend spravila k "delu". Vam sporočim kaj mi je uspelo naredit oz. če sem se kam prilepila in zlepila...user posted image

Danes je prekrasen dan - ni vroče pa še sonce sije.

Lep, miren dan vsem souser posted image !

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3771
   RE: Septembrke
31.5.2007 10:28:35   
Tatty
Guppy,

mene lahko tudi dodaš na seznam za srečanje 15.6.2007.

Lep dan vam želim user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
   RE: Septembrke
31.5.2007 10:39:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Misska, zakaj bi se rada izognila košari? Če te prav razumem, ti iščeš voziček 2v1, da se ga da spreminjati iz ležečega položaja v športni model, kajne? Saj Pramette je tak, je res?
Kaj pa tista siva barva od PP? Mislim, da je model toffee..


Pri hčeri sva imela košaro pa potem sedež.... V košari je vsegaskupaj preživela 10 dni.... spat ni hotela v njej, na začetku je bila kar z nama v postelji, pa še bolj praktično je bilo, saj neprestano dojiš in potem če je treba vstajat in polagat v košaro... potem je začela spat v posteljici. pa čeprav se je skoraj zgubila v njej....

na sprehodih je bila pa tako zadekana, da jei je bilo vroče...

smo kar lupinico porabljal!

Skratka košara je romala hitro na podstreho. Te novi vozički se mi zdijo praktični, posebej Pramete ki se zlaga z eno roko (verjemite SILNO pomembno), in je VSE V ENEM...

Pa oranžna je moja barva....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3773
   RE: Septembrke
31.5.2007 10:40:33   
Anonimen
Hja, spet pri kocinah......kr neke dlake črne in debele imam do popka, nad popkom pa temne in tanke. Jasno mi ni ničuser posted image . Pol si pa tiste do popka pobrijem, nad popkom pa ne, ker bi to šele bilo nekaj za videt, če bi pol zrasle debelejšeuser posted image .

Ata Racak, meni še na misel ne pride da bi te šla brat na kak drug forum. Pa tudi zdrava pamet mi pove, da najbrž nisi tako brihten, da bi Tyro peljal na motorju in še sladoled zraven. Ni čudno, da si bil tolko slabe volje včeraj.

Končno je mami kupila posteljo in previjalno, jo že ima doma, samo pripeljati mi jo še morajo. Pa eni kolegici sem nesla blago in mi bo sešila dve posteljnini za kinderpet in eno za manjšo posteljico, ki jo bom imela v dnevni za dnevno spanje. En komplet v svetlo plavi barvi z gnezdecem in baldahinom pa že imam.
Sem se odločila, da ga bom podnevi dajala spat v dnevni, ker je več svetlobe, pa TV, pogovarjamo se itd., da nebo menjaval dneva z nočjo. Pobožne željeuser posted image . Ponoči pa bo spal ali v svoji sobi, ki jo čisto zatemnim, pa tam bom imela tam tudi previjalno mizo in ikein znamenit stol( tisti bež, ki se lahko na njem gugaš) za dojenje.


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3774
   RE: Septembrke
31.5.2007 11:25:14   
buškica
Ojej, če vas ne berem vsak dan sem v zaostanku vsaj deset strani, kook ste pridne.user posted image Oprosti ata Racak, kot te je poimenovala srček, če sem ti pozabila čestitak k poroki. Vseeno Čestitke.user posted image

Kar se tiče kocin. Joj, to je moja nočna mora. Že pred nosečnostjo sem imela veliko dlak po celem telesu, sedaj pa je še huje, trebuh je itak poglavje zase, prej jih nisem imela sedaj pa me moj user posted image zeza, da sem poraščena kot kočevski medved in da če me slika v trebuh, bi porabil preveč časa da bi v fotoshopu dlake odkloniraluser posted image .

Depilacija nog -uporabljam mašinco za pujenje vendar zadnje case opažam, da se mi tako spustijo pikice po depiliranju. Zadnjič pa ni bilo časa pa sem se jih samo pobrila, pa sem bila vsa rdeča po nogah. Tako da sedaj sploh ne vem s čim naj se jih lotim. Zaenkrat mi še uspeva sami depilirat noge.
Bikini predela pa niti ne vidim, tako da je moj možek mojster bikini predela.user posted image

Za srečanje pa me guppy pogojno vodi za 15.6.. Se nisem čisto prepričana.



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





VIDEO: Dojenček spi v plodovnem ovoju
Neverjeten video posnetek otroka, rojenega v amniotski vrečki, medtem ko ga zdravniki zbudijo, še preden se rodi.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?