|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
30.5.2007 18:56:04   
Rožica*
Haloooo!

Mislim, da ste kar zelo zgrešili temo (Septemberke v pričakovanju).
Dodala bi le še, da naj bi se vsak normalen in razgledan človek znal "normalno" (lepo ) vesti.

Ja Guppy res klepetamo zelo in je verjetno še nekaj takšnih, ki ne uspejo slediti. Kljub temu da sem skoz doma vam ne sledim. No, res pa je da imam še veliko drugih obveznosti.
Včeraj sem spet bila na 4d ultrazvoku, tako da imamo zdaj veliko posnetkov našega user posted image .
Meni je G izmeril maternični vrat na vaginalnem Uz, ko sem povedala da mi zelo tišči navzdol in zatrjuje trebuh. Do trikrat na dan je normalno, Kar pa je več ali da so zatrdevanja boleča pa moram takoj v porodnišnico.
Povem vam, da veliko počivam, ker res zelo težko kam grem že najmanjši napor mi povzroča zatrdevanje in včasih bolečine.

Imejte se lepo in ne se kregat tle gor.
Ker nas nekatere res ne zanima, kako imajo ponekod urejeno, čeprav so tudi meni malo smešne nekatere izjave, zelo pa me moti ignoranca na zastavljena vprašanja medtem, ko smo me lepo odgovorile in sprejele vprašanja.  Priznam da bi se tudi jaz včasih  veliko raje pogovarjala z Duckovo ženo, pa vendar nimam nič proti, da tudi kakšen očka prijazno pristopi in povpraša kar ga zanima, sploh če mu lahko z našimi  odgovori pomagamo, da bolje razume svojo user posted image .
Odkrito povedano in brez zamir prosim, pa mi ni všeč, da mi še tu na forumu, kamor sem prišla, da bi poklepetala s sebi enakimi, nekdo opisuje, kako smo naporne in okorne in oh in sploh tečne. Ker imam takšnih dovolj že v svojem okolju, pa s tem ne mislim svojega user posted image  ampak na sploh okolje z vsemi dejavniki, ki že po nekem vzorcu pripisujejo vse te lastnosti nosečkam.
Sicer pa se zavedam, da sem tudi sama kdaj tečna, ker sem že sama sebi v napoto, kot verjetno vse nosečke v tem obdobju in se skušam vzdržati komentarjev in jamranja, vendar včasi preprosto ne gre in tudi lep mucek pokaže zobe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
   RE: Septembrke
30.5.2007 19:08:12   
Anonimen
rožica, js sm vse tist kakšne ste nosečke mal v hecu napisal ker mi je smešno to, ne morem pomagat. sem pa tut napisal da vas spoštujem zarad tega kar prenašate ker jaz vem da ne bi zdržal.
pa to da si me preimenovala v raco ti ne bom zameruuser posted image

lumpa, a si se že navadla na špikanje? kam si jih pa daješ?

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3727
   RE: Septembrke
30.5.2007 19:09:31   
dorotea
Lumpa, a ja??? Jst sem pa mislila, da imaš diabetes že od prej. Pol ti lohko tud izgine po nosečnosti. Al si mislila, da si sam na inzulinu od začetka nosečnosti?

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
   RE: Septembrke
30.5.2007 19:11:43   
lemavrica
Preden zaključim s tem OT bi samo dodala da nisem jest v tej temi nikogar napdala in nisem vlekla zadev iz drugih tem sem. Tko jest sem zaključla s tem.
 
In ja tudi mene je zmotil komentar o tečnobi, motenju med spanjem,...ker očitno je moškim najlažje rečt kako smo user posted image  tečne.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
   RE: Septembrke
30.5.2007 19:14:08   
dorotea
Rožica, a je fajn videt mulčka na UZ pri 26ih tednih, jaz bom tud takrat šla...a je lepi ne? Al je v tem tednu še tko mal suhcan?

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
   RE: Septembrke
30.5.2007 19:18:53   
Anonimen
se opravičujem vsem ki jih je moj komentar o tečnobi zmotu alpa na kakršenkol način užalil. js sem to pisal bol v šali in nisem mislu da vas bo to kaj zmotilo. zdj vem česa ne smem in moram mel bolj pazit ker ste občutljive na take komentarje.

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 3731
   RE: Septembrke
30.5.2007 19:37:09   
nora
Danes sem se razočarala tle...user posted image nič pozitivnega...upam, da bo jutri bolj veselo na forumu. Se vam pridruzim jutri...
lahko noč...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
   RE: Septembrke
30.5.2007 19:41:13   
Anonimen
ah nora, moje opravičilo je vsaj malo pozitivnouser posted image

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 3733
   RE: Septembrke
30.5.2007 19:53:40   
lumpa6
ja dajem si jih v trebuh, inzulin mislm, ja pravijo da bo najverjetneje po poporodu izginiu,če pa ne pa po dojenju, lahko pa ostane ali pa se pojavi po 45 letu pa pr men ki imam več otrok je to še bolj verjetno tko da sem pozitivc in poskušam živet s tem in se na to že sedaj prvadt user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
   RE: Septembrke
30.5.2007 20:04:57   
Anonimen
Duc moj dragi, sedaj pa bova še midva sklenila premirje in bo vse spet v mejah nosečniške normaleuser posted image . Saj vem, da si že napisal da je Tyra pri tebi, pa sem to vedno vzela kot da je na obisku pri tebi, pač starševsko dogovor. Vsaka čast in kapo dol pred takšnimi očeti kot si ti, da se jo vzel k sebi, čeprav si za njo izvedel šele ko se je rodila (če sem vsaj to dobro razumela). Malo je tako mladih očetov, ki so pripravljeni nase sprejeti takšno odgovornost, še sploh po tem, ko za user posted image  še vedeli niso in tudi z mamico niso imeli kaj prida odnosa pred tem. Bravo našemu racakuuser posted image user posted image user posted image . Sedaj si pa pečen, racak si ratal, sem te prekrstilauser posted image user posted image . Nisi zaščitniška mama raca- ampak oče racakuser posted image user posted image . user posted image  tudi tvoji ženi, da je takšno situacijo sprejela in da lepo funkcionirate kot družinica.....
Upam, da se vsaj sedaj dojela pravilno zgodbo, v mojo blond nosečniško bučo velikorat ne gre vse kar bi moralouser posted image user posted image user posted image .

Kar pa se cepljenja tiče pa res nisi nič čudnega vprašal, vsaj meni se ne zdi, pa je moj foter veterinar, pa imam jaz muco doma, pa se mi pol časa ne sanja kdaj je kaj treba, pa ga pol vedno gnjavim ali pa me on včasih opomni, da bi verjetno že bil čas za razglistenjeuser posted image . Morate pa vi počasi že res gužvo doma imeti user posted image .
Sicer pa btw.,  jaz bom user posted image  imela čez dobre 3 mesece, pa kaj kdo misli da se mi kaj sanja o cepljenjih in podobnemuser posted image . Pojma nimam. Zato pa je RR, da vprašamo, če česa ne vemo. Pa ne moremo primerjat user posted image  in user posted image . Pa nisem še zato slaba mati. Tako, da se sploh ne sekiraj če kaj vprašaš, se je pa zadnje čase res pametno izogibat živalskemu forumuuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3735
   RE: Septembrke
30.5.2007 20:19:31   
CUKRČEK
Ojlauser posted image

Glede sanj....meni se je nekje na sredi decembra, ko še nisem vedela za nosečnost sanjalo, da sem imela trojčke-dva fanta in deklico. In sem se še zezala z možem, da mogoče pa te sanje kaj pomenijo. In sem zelo kmalu ugotovila, da sem noseča..in to z dvojčki. Resda niso trojčki, sem si pa potem to drugače interpretirala. doma že imam hčer...torej manjkata še 2 fanta. In tudi sicer imam vseskozi občutek, da bom imela 2 fantka. Mogoče zadnje čase dajem možnost še parčku...da bi imela pa dve punčki pa nimam občutka (to ne pomeni, da punčk ne bi bila vesela). VEsela bom karkoli bo, samo da bodo zdravi...spol mi ne pomeni dosti. Sedaj bomo kmalu videli, če so sanje in občutek predvidevali pravilnouser posted image


Maternični vrat mi je pa tudi zadnjič izmerila in sicer vaginalno. In baje je ful super dolg..še predvsem, ker so dvojčki.

Tečna pa zarad nosečnosti tudi nisem kaj preveč...vsaj mislim da neuser posted image Mi pa res vsi pravijo, da tokrat super izgledam. Je pa res, da sem totalno srečna in res uživam v nosečnosti in življenju nasploh. In to se najbrž pozna na vzven. Pa saj tudi meni včasih že prav najeda, da me vse boli in da se premikam kot kot...ampak vse jemljem z dobro voljo. Ker bom dobila moje male dvpjčke in zanju bom vse pretrpela.


lpuser posted image user posted image


< Sporočilo je popravil CUKRČEK -- 30.5.2007 20:22:36 >


_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
   RE: Septembrke
30.5.2007 20:24:43   
lumpa6
o jaz pa sm tečna k stouser posted image user posted image , in se veselo spravljam na vse okoli sebe pol se pa zgovarjam na podiujane hormončke pa sedaj k se mi že trebušček kr krepko pozna tut rada osvajam in šokiram sosede moškega spola pol se pa pošteno narežim skratka uživam 100 na uro v mojem blaženem stanjuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
   RE: Septembrke
30.5.2007 20:30:46   
Anonimen
Jaz sem pa danes dobila od Vzajemne obvestilo o vračilu rezervacij. Dobila naj bi nekaj čez 560€ - najkasneje do konca avgusta. Upajmo, da bo resuser posted image user posted image user posted image  Vsak € bo prav prišeluser posted image

Danes mi je moj user posted image  izmeril pristisk: 100/60. Nič čudno, da kar z glavo po tleh tolčemuser posted image  No, Brine moj nizek pritisk ne ustavi in se veselo premetava po bušiju.

user posted image KOCINE: drage moje, dejte mi povedat kako se ve depilirate po nogah. Jaz uporabljam Veet trakove in do sedaj je bilo vse ok - beri dosegljivouser posted image , sedaj pa... Imam 3 možnosti:
  1. da si pustim rasti kocine in sem kot Pehta - user posted image
  2. da si kocine brijem - user posted image
  3. da mojega user posted image  angažiram, da mi pomaga na "nedosegljivih" področjih user posted image
  4. da grem h kozmetičarkiuser posted image
  5. vaši predlogi....?

in ko boste že pri kocinah na nogah, mi lahko poveste še za striženje nohtov na nogah. Kar naenkrat imam tako dooooolge noge in tako user posted image  kratke roke... Kaj šele bouser posted image




(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3738
   RE: Septembrke
30.5.2007 20:33:12   
guppy
Ne morem se nasmejat bogemu racaku, ki je na napačnem forumu rekel nekaj čez nosečnico. Ne bom te dala dol s seznama, zdaj si v naši sekti in glej, da boš rodil septembra! user posted image user posted image  Duc, želim ti malooooo več potrpljenja do tvoje lubice, hkrati pa tud mislim, da se moramo nosečke mal umirit tuki in ne pretepat edinega deca. user posted image user posted image

Hvala bogu, da mam doma potrpežljivega možka. Midva zaradi postopka selitve trenutno spiva na začasni postelji, ki je široka 120 cm!! Pa da ne rečem, da sva oba okrogla, tako ali drugače. Ponoči se pač bolj objemava in bolj riti stisneva skupi,... pa kaj, če se ne spi, se pa popoldan nadoknadi.

cumikaaaaa, lepo selitev ti želim!!! Nama KONČNO pride pohištvo iz Ikee v petek, komaj čakam !!!!!!

_mala_, malenkost!!! Sem vesela, da moje pritoževanje ni bilo zaman. Teh 88€ boš zagotovo super koristno porabila!!! 

Rožica, čestitke za 4d!!!!!!!!!!

CUKRČEK; a si predstavljaš, da greš rodit, pa so res trojčki??? Midva sva se že parkrat pogovarjala o tem in nekako prišla do zaključka, da če smo za dva lahko vse pripravili, bomo pa še za enega user posted image


Pozdravček od vesele guppy
(šole za starše je konec!!!)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
   RE: Septembrke
30.5.2007 20:36:19   
guppy
Žabonka, a veš, da s tem pa res nimam problemov. Noge še kar nekako grejo. Depiliram si jih z britvico in sicer sede na robu kopalne kadi. Pa še zdi se mi, da mi kocine zdaj tok počasi rastejo... super, res! Kar se pa kakšne bikini linije tiče, pa druga zgodba. Mislim, da je cukrček nazorno napisala kak dan nazaj, kakšno je stanje user posted image

Nohte na nogah si pa strižem "po turško", hahahaha, kok se to smešno sliši. Najprej si povlečem eno nogo v naročje in tako postrani postrižem ... potem pa drugo nogo. Nekako že gre, tud s takim trebušonom.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
   RE: Septembrke
30.5.2007 20:41:32   
Anonimen
Jaz pa še nimam takega vlkega trebuhčka, da ne bi dosegla nog, nohtov pa onih kocin tam doli user posted image user posted image user posted image . Mi vsi pravijo, da se še nisem veliko zredila (26t-5kg) pa je verjetno zaradi tega moj buši še tak, da je tam doli zaenkrat še vse dosegljivo - kako dolgo bo jauser posted image . Saj se bom tudi še jaz včakala tega, da me bo "razneslo", vsaj tako me vsi "tolažijo". Pol pa bom mogla nekak res mojega lubija angažirat, da  mi pomaga. Eh, se bomo že znašli.
Lep večer!

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3741
   RE: Septembrke
30.5.2007 20:46:24   
Anonimen
Guppy - blagor ti, da si že diplomirala v šoli za staršeuser posted image  Jaz še brucka nisemuser posted image
Kaj pa ostale - se vidimo v ponedeljek v šoli?

Jaz imam težave s hrbtenico - poškodba - ki so v user posted image  še bolj izrazite in nisem tako zelo gibčna. Bolj ali manj razkocinjenje in striženje nohtov opravljam stoje. Zato mi je sedaj moj buši v napoto...

Bikini frizura - hja, jaz moje "premoženje" vidim samo še v ogledaluuser posted image . Frizuro tam narest je pa spet podvig svoje vrsteuser posted image ... Še dobro, da vsaj podpazduho vidim in dosežem brez težavuser posted image . Eh, kocine - moj večni problem...

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3742
   RE: Septembrke
30.5.2007 20:46:33   
dorotea
Moj bušti je še bolj mali, tko da nimam problema z depilacijo...sploh pa tud meni dlake full bolj počasi rastejo...menda zato kr bo punčka...Guppy ti bi pole mogla met eno nogo kosmato, drugo pa golo!user posted image Bikini tud še gre...čepe na široko pod tušemuser posted image Ko pa ne bo šlo, bo mogu dragi pomagat za bikini...Za noge pa Žabonka priporočam kakšno fajn sosedo oz. prijateljico- ker ne vem kako bi moj dragi to s traki obvladal...bi vse zalimal. Jaz bom mojo prijateljico prosila, ko ne bo šlo, ker že čisto obvlada depilacijo z voskom.

Ej kaj če so trojčki pa na dvojni voziček še enega pripopaš??!!?UUuuuuuuuuuuu!

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
   RE: Septembrke
30.5.2007 20:48:47   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

CUKRČEK; a si predstavljaš, da greš rodit, pa so res trojčki??? Midva sva se že parkrat pogovarjala o tem in nekako prišla do zaključka, da če smo za dva lahko vse pripravili, bomo pa še za enega user posted image



Veš da sem tudi na to že pomislila...kaj če bi se še eden kje skrival. NAjbrž bi naju najprej kar ena kap trofnila...pol bi bila pa najbrž vesela tudi tretjega. Sam ne vem kako bi našla še kak prostor v našem malem premalem stanovanju, da bo toliko postelj postavilauser posted image Že zdaj imamo prostorski problem....mah nič, se bi pa še bolj stiskali oz. imeli radi.



Glede kocin...vsake toliko se močno potrudim in nekako z želetko razkocinim noge. Tamale pa itak že lep čas ne vidim in se tako manj sekiramuser posted image Jah...dober gospodar ima orodje pod streho, pravjo ponavadi trebušasti moški....zdaj prevzemam te besede tudi jazuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil CUKRČEK -- 30.5.2007 20:49:33 >


_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
   RE: Septembrke
30.5.2007 20:50:25   
Anonimen
MADONA KAJ PA DELATE???

Dva dni me ni pa moram deset strani čitat.... Pa še ta nosečniška pozabljivost me daje, tako da nič ne vem, odkar sem prišla na konec, kaj je kdo napisal!

Čestitke dvema rojstnodnevnicama in tebi Duc (je fino ko si samo eden moški, pa sem si zapomnila) za poroko - želim ti predvsem da se spoštujeta in zaupata, ostalo pa itak temelji na temu! 
In bravo za vse kar se ti dogaja v lajfu!

Drugače je z mano OK. Prestopila sem v zadnje trimesečje, vendar me zaenkrat energija še ni zapustila - še vedno delam ko pes od zjutraj do večera, plus obveznosti s hčero, plus novo stanovanje, plus prenova pisarn plus.... skratka vse pa še malo. Ampak zvečer sem pošteno utrujena, to pa. Nekako ne uspem dogledati nobenega filma ali poročil, ali pač česarkoli na TV, potem se pa zbudim, pa začnem gledat nekaj drugega, pa spet zaspim.....

Kile gredo gor. Nimam sicer občutka, da se kaj pozna drugje razen v bušiju in joškah (ki so rdeče in srbeče), teče zaenkrat nič ne. V prvi user posted image pa je kar konkretno teklo. Hm, res sta ZELo različni obe nosečnosti, ni kaj! Tudi pri tem, da nimam še čisto nič pripravljenega, res pa je da sva s hčero v soboto gledali vozičke - Peg perego Pramette se mi zdi da je to kar iščem. user posted image Kakšno mnenje o Pramette? Samo barve so tako tako, ampak tista bež oranžna je kar simpatična, pa čeprav za fantka... Vaša mnenja?
 
Otrok je zelo živahen, čeprav pravijo da baje spijo 90% časa - mislim da naš mali gavnar tega ne upošteva prav veliko.... Je zelo aktiven!


Pomoje je še ene 100 reči ki sem jih hotela napisat in povedat, ampak ne vem več. Važno je da sem se pofočkala, da sem tu in da še migam!

Objem vsem fantom, fantičem, puncam in punčkam!
user posted image

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 3745
   RE: Septembrke
30.5.2007 20:50:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK

Tamale pa itak že lep čas ne vidim in se tako manj sekiramuser posted image Jah...dober gospodar ima orodje pod streho, pravjo ponavadi trebušasti moški....zdaj prevzemam te besede tudi jazuser posted image user posted image


user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 3746
   RE: Septembrke
30.5.2007 20:54:51   
Anonimen
Pa še to - vmes ko sem pisala ste napisali še 5 postov -

Kocine - po nogah epilirampo turško, bikini cona NA PAMET pod tušem z britvico. Estetski učinek (beri videz) sicer je pod vprašajem, ampak štrli pa nič ne. ZAENKRAT. sem pa mojemu že povedala, da bo počasi čas, da postane moj brivec...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3747
   RE: Septembrke
30.5.2007 20:57:38   
dorotea
Bež oranžna kombinacija je super...jst bom sivo- oranžno vzela(sicer druga znamka)...pa vseeno al bi bil fantk al punčka ...itak upam da bom vozičk uporabljala še v naslednjih nosečnostih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
   RE: Septembrke
30.5.2007 20:59:10   
Anonimen
Noge sem si do zdaj brila. Čeprav je trebuh še bolj tak majhen in vse dosežem, si jih zdaj "puščam dolge". To pa zato, ker bom šla k kozmetičarki, pa me bo lepo z voskom uredila in potem mi ne bodo rasle kar nekaj časa. Glede nohtov pa.. Zaenkrat si jih še sama, potem pa ne vem. Mogoče si bom privoščila kakšno pedikuro v avgustu al pa septembru + masažo nog, ki jo moja kozmetičarka vedno naredi, če prideš na pedikuro.
Glede tam dol pa ne vem... Jo še vidim, ampak me tako trebuh boli, ko se sklanjam.
user posted image  Ve se boste pred porodom obrile tam dol al boste pustile, da vas v porodnišnici?
user posted image  Se depilacijska krema lahko uporablja?? Upam. Namažeš tam dol, pustiš in vse lepo gre in je gladko.

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 3749
   RE: Septembrke
30.5.2007 21:03:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

user posted image  Ve se boste pred porodom obrile tam dol al boste pustile, da vas v porodnišnici?
user posted image  Se depilacijska krema lahko uporablja?? Upam. Namažeš tam dol, pustiš in vse lepo gre in je gladko.


Hm, upam, da se mi bo uspelo sami obrit.
Pri depilacijski kremi moraš pa pazit, da ti ne pride v nožnico - drugače je pa po moje OK.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?