sandra85
|
pozdravljene so in dec opazam, da danes nismo tecne...ampak ocitno deci ...mal heca.... nora tut tebi zelim vse naj naj in da bo zdrava!!! cuma se strinjam s tabo!!! za kavico!!! srcek js sem 1 3 mesece skozi sanjala, da sem rodila fantka, kako smo hodli na sprehode, na izlete...pa sem takrat mislila, da bova puncko imela...in evo, ga imamo in danes sem spet po dooolgem cajtu sanjala-spat fantka...da je bil ful velik, da mu je bil vozicek mal premali in da sem ga komaj v narocju drzala js...meni se zdi da nisem prav nic tecna...edino na zacetku sem bila ko sem ze bila cisto obupana zaradi slabosti, ki sem mislila, da se ne bojo nikoli koncale... zvecer se pa z tako muko tusiram....vse je ok, dokler ne pridem do nog in podplat tut obrisem se pol tako tezko, sem glih vceri rekla mojemu da me bo on zacel brisat, ker si ne morem nog obrisat-me vse tisci... zjutraj se zbudim ko prerojena...gibcna in polna energije...zvecer se pa pocutim prav kot en telebajsek ( moj mi pravi, da sem njegov uskani telebajsek)...nic ne morem, moj mi mora pomagat se dvignit iz kavca ...pa preden pozo v pojstli najdem, ki mi pase...ce kej ne pase me tak zbrca .... no dovolj pritozevanja, se vedno sem (pre) srecka nosecka js pa dela sam se do nedelje js pa vas lepo pozdravljava...grem naprej delat, cez pol ure pa domov papa***
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|