Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

(saj imaš kake izvide od Sare, ne?); ven gremo tam okol devetih, pa potem smo cel popoldan na domači travici v senčki, no danes ko je oblačno, bomo malo bolj pozne
(ja sej vem da naj tega ne bi delal, pa vseeno, če ne je jok in stok).
Nam je zdravnica rekla da smo zelo motorično napredni.
Zadnjič se mi je kar skril pod mizo in sem dvakrat mogla v kuhinjo pogledat, kje sploh je samo obrnila sem se ko sem tipkla neki v dnevni in se obrnem ga že ni bilo več pol se mi je pa še smejal
in se morava na vsak način podojit da sploh zaspi nazaj. Sem bila prej že tako vesela da smo se zbudili zjutraj zdaj pa spet nazaj na prejšnje tire ispred parih mesecev. No ja upam da bo kmalu bolje. Sem mu poskusila že čaj pa vodo dajat pa niti pod razno se začne dret ko da bi ga s kože ven dajal!
tudi radi vlečejo štumfke dol z nogic? Pri nas zdržijo gor glih 5 minut, potem pa smo že bosi, razen če imamo še čevljčke, potem pa ne gre