|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  332 333 [334] 335 336   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
5.6.2007 8:27:04   
max81
oooooo Nogavička se je zbudila, dobro jutro

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 8326
5.6.2007 8:34:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: max81

o madona kolk gre tale čas hitro naokol.......zdejle sem hotla mere vpisat, pa me tale miška tko zajebava da je groza

Nazaj jo zajebavi ali pa mačka pokliči in bo takoj dala mir...user posted image

Sploh ne morem verjet...škrat že eno uro spi...ponavadi samo pol ure...mi je žal, da nisem šla z njem ajat...user posted image

LP

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 8327
5.6.2007 8:37:09   
majas
Zamima ...

user posted image

user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 8328
5.6.2007 8:43:10   
Nogavica
Jutro!

Živa spi že drugo rundo, jaz pa ji kuham jabolko in suhe slive, da jih bo pomalicala, ko se zbudi. Spali smo danes dobro. Živa je bila obrnjena z nogami na povšter, ko smo se zbudili user posted image . Očitno zdaj obvlada to obračanje, brez da se zagozdi.

Zadnje dni se ful trudi postavit na vse štiri - danes ji je celo uspelo za nekaj sekund, potem pa se ji kolena začnejo trest. Jaz res ne vem, kam se ji tako mudi user posted image . Pa previjam jo zdaj na postelji, ker je več ne upam na previjalni, ko pa tako divja.

Danes nam pridejo montirat klimo, pa moram jaz biti glavna, ker user posted image  ne more priletet iz službe.

Jaz sem tudi taka, da raje v sebi držim in se žrem, kot da bi povedala, kaj me tišči. Ne vem, zakaj toliko gledam na druge, da ne bi česa zamerili, če pa je njim očitno vseeno, kako se jaz počutim, ko kaj sikajo user posted image . Morala se bom malo postaviti za sebe, če ne bodo skozi vsi pometali z mano.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8329
5.6.2007 8:44:24   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: max81

oooooo Nogavička se je zbudila, dobro jutro

Dobro jutro user posted image . Sem si malo cajta vzela za branje in pisanje.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 8330
5.6.2007 8:46:30   
Nogavica
Ne morem verjet, mala se je že zbudila user posted image !!!
Jaz sem računala, da bo spala najmanj do 9.30h user posted image . Še kar me ni izučilo, da ne morem pri njej nič vnaprej načrtovat.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 8331
5.6.2007 8:47:10   
Anonimen
Z A M I M A :

user posted image

Vse naj naj...user posted image

LP

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8332
5.6.2007 8:48:25   
Anonimen
Nogavica, kako si si pa naredila takšen kjut avatar....jaz bi tudi...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8333
5.6.2007 8:49:25   
Nogavica
Oooo, Zamima ima rojstni dan user posted image !

user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 8334
5.6.2007 8:50:50   
Nogavica
barby84, ti povem kasneje, ker moram k žabi. Lahko pa malo listaš strani nazaj - je Aja1 dala link do programčka.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 8335
5.6.2007 8:54:37   
max81
Danes nam pridejo montirat klimo, pa moram jaz biti glavna, ker ne more priletet iz službe.

a jo boste sploh rabil?.....sej se sam hecamuser posted image

Zamima vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8336
5.6.2007 8:56:32   
max81
evo mala piška miška se je zbudila in sedaj sedi v stolčku zraven mene in se igra user posted image , spala je pa celo debelo urcouser posted image ........a ni mogla še pol ure počakat, da bi pomila po tlehuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 8337
5.6.2007 9:09:29   
majas
Jutro!
Mi smo spali vredu. Se je ob 3.30 prvič zbudila pa me je bilo tako strah dati zizo da ne bi spet kaj bruhala. Je malo čajčeka spila, pa ni bilo dovolj.
Potem je jedla kot velika in sem jo vzela kat k nama v posteljo ker sem se bala da ne bi spet bruala slučajno. Pa naju je tako božala preden je zaajal, kot je je bila srečna user posted image

Špinačo jaz naredim tako. Ampak vedno kupim že zmznjeno spasirano. Prepražim moko na maslu, ko poromeni dam mleko in vržem špinačo notri. Potem se špinača počasi odtali, dodam še mleko in malo vode, da dobim pravo gostoto. Malo soli in vegete, poper in na koncu obvezno svež sisnjen česen. Dober okus pa da tudi če daš malo muškatnega oreščka notri.
Tudi jaz dolgo dolgo nisem dobila pravega okusa špinačke, ko pa sem jo 1X naredila na maslu pa mi je zdaj njami user posted image

Kolerabo pa jaz narežeš na koščke in jo skuhaš do mehkega.

Barby  poste ti zbireš če čvekaš na čvekanje v tri dni se edesnko izbrišejo.

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 8338
5.6.2007 9:17:59   
Anonimen
Barby poste ti zbireš če čvekaš na čvekanje v tri dni se edesnko izbrišejo.

O, vem...user posted image  saj nazadnje so mi več kot 200 objav zbrisali, sedaj manj kot 100...sem se poboljšala in ne čvekam več v tri dni...user posted image

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 8339
5.6.2007 9:18:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

barby84, ti povem kasneje, ker moram k žabi. Lahko pa malo listaš strani nazaj - je Aja1 dala link do programčka.

Bom rajši nate počakala, ker se mi ne da...me ful glava boli, grem malo ležat, čeprav vem, da ko se bom ulegla, se bo škrat zbudil...user posted image

LP

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8340
5.6.2007 9:36:06   
Anonimen
No zdaj se je pa tudi moj škratek zbudil...je bil v posteljici počez obrnjen in vse kar ima v posteljici (medvedka 2 in povštrček) je bilo na drugem mestu...pa ful dobre volje se je zbudil...zdaj se greva pa igrat, potem jest, mogoče na sprehod (če se mi neha vrtet), potem že kosila kuhat in ati bo doma...potem pa gre mami počivat...user posted image

Preživite lep dan...

LP

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 8341
5.6.2007 9:36:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Bom rajši nate počakala, ker se mi ne da...me ful glava boli, grem malo ležat, čeprav vem, da ko se bom ulegla, se bo škrat zbudil...user posted image

LP

In točno tako je bilo...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8342
5.6.2007 9:40:52   
Nogavica
max81, jaz se tudi sprašujem, če jo bomo potrebovali user posted image , ker zaenkrat slabo kaže. Ampak imamo v sobi vseeno 25-26 stopinj user posted image , okna pa ne upam preveč odpirat, ker ne bi rada, da se mala prehladi. Zadnjič sem imela celo noč odprto, pa je samo za 2 stopinji padla temperatura user posted image . Upam, da bodo prišli, ker ne vem, če v deževnem vremenu tudi delajo.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8343
5.6.2007 9:42:16   
Nogavica
barby84, pa saj imaš ti tudi tak avatar user posted image . Po mojem je isti program, samo da sem jaz dala 3 fotkice. Bom pa vseeno potem poiskala.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 8344
5.6.2007 9:43:27   
Lana_s
Naša noč pa je spet bila bolj bogauser posted image Zaspal je že ob 19h, ker cel dan skoraj nič ni spal in ga nisem več mogla budnega obdržat. Zbudil se je ob polnoči, spraznil flaško potem pa ne vem več kolikokrat in kdaj se je zbujal, sem mu kar v spanju flaško s sokom skozi režice na postelji dala in je en čas spal dalje. Okrog 5.30 (njegova ura) pa se je začel prebujati in sem se mogla vstat.  Okrog 7h sem ga skopala, se je najedel in zdaj že od 8h spi. Zdaj pa čakam da se zbudi, ker imava posvetovalnico in drugo cepljenje.

Barby upam, da se čimprej pozdraviš.

Zamima vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8345
5.6.2007 9:51:46   
max81
čveke, a ma kera mogoče doma gorenjevo  kuhinjo in kako je zadovoljna z njo, v bližnji prihodnosti bova menjavala kuhinjo pa me zanimajo mnenja

hvala

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 8346
5.6.2007 10:27:07   
Zamima
ah, ja...user posted image user posted image user posted image , hvala vam vsem,

da vam ob tej priliki povem eno štorijo lanskega leta,... za darilo za roj. dan sem si zaželela ultrazvok, ker res nisem vedla kaj bi si druga zaželela, v bistvu sem imela vse, kar sem potrebovala,... no in sva z user posted image  šla na UZ ,... zvečer pa sediva vsak za svojim PC in mu rečem: Veš, ampak malo pa sem žalostna,... Pa me user posted image  vpraša:Zakaj?" Pa sem mu rekla, da zato, ker niti ene rožice nisem dobila za RD, ne od njega, ne od koga drugega,...

in gre brez besed ven in se vrne čez nekaj minut s šopkom vrtnicuser posted image user posted image user posted image (šel jih je ven nabrat pa čeprav je bila že trda tema )

user posted image user posted image user posted image  tega ne bom nikoli pozabila, tako me je ganil, da nisem mogla verjet, da bo res šel praktično sred noči po vrtnice zame...
user posted image user posted image user posted image

no danes je pa Zala sitna kot user posted image , upaaaaam, da bojo tokrat zobki.
Zdaj pa grem v mesto, greva z Majas in Kajo na user posted image  user posted image .

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 8347
5.6.2007 11:06:56   
**Petra**
Zamima, vse najboljše... joj, ful lepo tisto z vrtnicamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da se z Majo veselo bašeta s torticami... user posted image user posted image user posted image ...

V nedeljo na birmi smo se imeli res super, smo prišli domov ob 22.30. Mala2 sta bila oba pridna, tako da imava res zlata sončka, nikoli nobenih težav, bilo kam gremo ter bilo kdaj pridemouser posted image user posted image user posted image user posted image Vsi so bili nad Nikom navdušeni, češ kako se non stop smeji, pa zelo malo joče.... seveda, on ve, da ni dobro drugje pokazat kaj vse znauser posted image user posted image user posted image Ampak se je poboljšal... upam, da ne bo zdaj kontra, ko ga hvalimuser posted image

Pia je šla danes po dolgeeeem času spet v vrtec. Še ta mesec, potem pa ima počitniceuser posted image

Pa vsem user posted image čestitke za nazaj in za vnaprej, če koga slučajno pozabim user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 8348
5.6.2007 11:10:07   
krfjolca
Zamima, spet ti je ratal me v jok spravit user posted image user posted image user posted image
Res lepo user posted image

VSE NAJBOLJŠE TUDI OD MENE!

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 8349
5.6.2007 11:10:59   
krfjolca
Punce, kako prilimate te slikce v poste?

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 8350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  332 333 [334] 335 336   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  332 333 [334] 335 336   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Pomagajte!
пеперутка16

Mojo sestro vara njen mož. Ujela sem ga s švalerko in ga slikala. Niso me videli. Kaj storiti? Vsak večer jočem, jemljem pomirjevala.

Naj povem sestri. (63%)

Naj povem mami. (16%)

Naj zagrozim kretenu. (18%)

Nekaj drugega, to je? (3%)

Število vseh glasov: 38

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!