|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
5.6.2007 14:19:10   
Freycha
Afnica, meni se tudi ne zdi, da bi si bila full podobna. No, neke poteze obraza se mi že zdi, da imata podobne, se pa vidi, da nista enojajčna dvojčka. Pa saj je vseeno ne, glavno je, da sta zdrava in da pridno rasteta in da sta v ponos mamici in očkuuser posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
5.6.2007 15:00:02   
Anonimen
****...

Spet grmi in dežuje... Temno je kot v rogu.

In pol naj bo človek dobre volje in še kaj naredi...

Mater, moram it krompir lupit...

user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3802
5.6.2007 15:04:51   
ronja
Madona, punce, ve pa ste čveke!user posted image Sicer imate prav, ja, jaz sem tista tanajvečja junijska goflja, za las ste se me rešile, če bi g. malo bolj vedeli postavljat datume, bi bila pa vaša, po mojeuser posted image namreč, tale najina tamala je bila narejena 1.10 ali pa katerikoli dan kasneje, prej pa skoraj ni bilo mogoče (očija kak teden ni blo tu, drugih pa mami ne marauser posted image , prej pa bi jo odplavilo ven, hehe)

hvala za tak lep sprejem, se kar bojim, da bom še kar dolgo tu gor strašila in mi bojo vse junijke vmes pobegnile na starševski čvek... Namreč nisem ena tistih, ki vedno mislijo, da one bojo pa ful prej rodile, čeprav seveda ne bi imela nič protiuser posted image , če bi bilo malo prej...

Vidim, da mate tudi take fajn zanimive teme, ne samo o frockih! user posted image Jaz tudi obožujem shake, ravnokar pijem borovničevega (fantov oče hodi nabirat borovnice zame, ke lepo, a ne?;)

No, grem še malo drugam, da ne bom samo vam morila, potem me boste prehitro dol zabrisaleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
5.6.2007 15:13:38   
Freycha
Ronja, če mene nimajo že čez glavo dovolj, pa me niso dol zabrisale, potem verjemi, da tudi tebe ne bodo user posted image

Zvesto pa bodo pomoje, k tako grdo govoriuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
5.6.2007 15:34:19   
Anonimen
Kaj je? Freycha? Kaj se zdaj ti buniš? Si na hantle?

user posted image

user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3805
5.6.2007 15:43:28   
tani33
Punce kje kupujete mrežaste hlačke za v porodnišnico in pa zložence ( v Tosamo se ravno ne bi vozila ). Me grabi panika in grem še po zadnjih nakupih.

No ja zdaj se beremo že nekaj časa in če kateri uide kakšna neprimerna beseda ji lahko pogledamo skozi prste.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
5.6.2007 15:44:51   
tani33
Aja pa še to kakšna je cena modercov v Millerju?

(odgovor članu tani33)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
5.6.2007 15:50:25   
Anonimen
tani33, jaz sem mrežaste hlačke kupila v Sanolaborju, za vatirance pa bi mene tudi zanimalo kje drugje kot v Tosami se dobijo. Mogoče v lekarni?

Modrci za dojenje so pa v Muller-ju po 9 €.

(odgovor članu tani33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3808
5.6.2007 15:53:20   
tani33
HVALA Zvesta!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
5.6.2007 15:54:16   
Anonimen
tani33, ni za kaj. Z veseljem pomagam, če le lahko....

(odgovor članu tani33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3810
5.6.2007 16:32:58   
Ajvy
A te mrežaste hlačke moraš kupit, al jih kupujete za rezervo??? Vatiranci, kaj je to??Prvič slišim to besedo pa me zanima, če mi lahko katera razloži user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
5.6.2007 16:48:09   
Anonimen
Te mrežaste hlačke dobiš v porodnišnici, da ti vložek (vatiranec) gor držijo.

Me jih pa kupujemo potem za doma, ker so te mrežaste hlačke fajn ohlapne in ne tiščijo. Zdaj, če si šivana, šivi fajn bolijo. Pa vložek moraš met zaradi čišče (fajn debel mehak vložek, ne kaki Always). No, in če maš na vložek in na šive svoje spodnje hlače, znajo kje pri robovih fajn rezat in tiščat. Zato so te mrežaste hlačke fajn tudi za par dni doma. Mislim, da sem za ene dala 0,40 €.

Vatiranci so pa kao vložki od Tosame, v bistvu z nežno vato napolnjena gazica, fajn velika, kot plenička... To je fajn za prve dni, ko je čišča močna in bi si drugače morala vložke prepogosto menjavati. Pa še Vir80 vložki imajo mrežico, ki se bojda rada za šive hakla...

Evo.... ekspertinja sme ti vse razložla. kot da bi sama že 10x rodila.... Pa vem vse samo iz baba čula, baba rekla....

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3812
5.6.2007 16:58:04   
kapica
Hvala, da ste me nasmejaleuser posted image .
Zvesta, morem te popravit, modrcki v Müllerju stanejo nekaj veckot 9 eur, to pomeni okrog 9,80 al nekaj takegauser posted image user posted image .
Sem bila prej tam, pa je bil rezultat vsega, da nisem se enega modrca kupila, ko me pa tak zezateuser posted image . Ko bom videla kako bo, bo moj sel kupit, saj ve kamuser posted image .
Sem pa kupla polno majckenih kozmeticnih pripomockov, to pomeni mali samponcek, gel za tusiranje, krmeico, zobno pasto, krtacko, v glavnem da imam vse za v porodnisnico, da ne bom velikih stvari zraven jemala. Tako da lahko ze skoraj torbo spakiramuser posted image .
Sem gledala az te mrezaste hlacke, pa nisem nasla tega kar sem iskala, ker so ene stale nekaj cez 2 euruser posted image . To pa sigurno niso ta prave, a ne?
Siskamiska in Anja O. upamo na najboljse in na dober razplet. Drzim pestiuser posted image .
Freycha hvala da nas tako lepo obvescasuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
5.6.2007 17:08:12   
kapica
Grem jaz naprej, najprej pojest krompircek in solatkouser posted image , potem malo na kavc in zvecer spet v materinskouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
5.6.2007 17:08:57   
Anonimen
user posted image joj kak sem fajn spala, kt bi me en s kolom me je zmanjkalouser posted image pa kr tule v dnevni sem mrknila, odprte vrate na balkon, zunaj pa tak grmelo in padalo, nekje v podzavesti sem vse to čula, sam me ni motlouser posted image user posted image yesss....zdej pa kt novauser posted image a te mrežaste hlačke pravte pol da dobr držijo vložke in touser posted image ker sem se že ubadala s tem, kaj čem si vzet zraven v bolnico, da mi ono ne bo laufalo med nogami sem pa tja, ker glih znorimuser posted image one elastične hlečke se mi zdi da prevč stisnejo, sem že študirala če si čem štumfe odrezatuser posted image user posted image user posted image
no, zdaj je pa lubi pršu končno, se grem mal pocartatuser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3815
5.6.2007 17:16:02   
rumba
Pozdravček!

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta
Evo.... ekspertinja sme ti vse razložla. kot da bi sama že 10x rodila.... Pa vem vse samo iz baba čula, baba rekla....

user posted image user posted image user posted image , če si pa res ekspert!
Jaz bi dodala le še to, da Vir80 res imajo eno smotano mrežico, so pa zato sedaj naredili Vir Nature, ki pa nimajo take mrežice, sicer pa so isti.user posted image

Ronja, ne se bati, da te dol zabrišemo.user posted image user posted image user posted image  Najprej nej bo ena stran samo tvojih postov, pol pa še enkrat vprašajuser posted image user posted image user posted image  Ma, verjetno bi ti vse samo ploskale, ker smo ta prave čveke.

Še za eno skodelico borovnic me čaka, pol pa moram spet na tržnico.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
5.6.2007 17:27:07   
Anonimen
Rumba... Jaz sem si kupila Vir Nature... ene so neke zelene, ene neke modre... oboje vzela... Pol sem kupla Vir Extra, pa še Vir80.... Moj me je v štacuni spraševal, če to že za drugega user posted image  na zalogo kupujem... user posted image

No, jutri grem pa še v lekarno za vatirance vprašat. user posted image

Ti, po čem so pa borovnice na tržnici? Grem jutri v mesto, pa bi mogoče kaj kupla. Čeprav mene bolj mika, da bi jih na cuker za borovničke nastavla... Mmmm.... user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3817
5.6.2007 18:05:26   
Freycha
uf.. luštno je bilo malce zadremati, čeprav me je mularija zbudila, ki se dere kot bi jih iz kože dajali..... jaooo se moram počasi na to navaditi očitnouser posted image

Pišuka, mene roka po mazanju z Olfen gelom pa ledu samo še bolj boli...... a je to normalno?user posted image

Se mi zdi, da me te nevihte in plohe full utrujajo. Dokler dežuje sem full zaspana, potem pa spet oživim itd......

joj, jaz bi tudi borovnice jedla........ Samo sedaj sem si naredila dva topla sendvička, da zdržim do večera, ko sem povabljena na picouser posted image

Aja še nekaj. Dr. mi je rekla, naj ne jem preveč slano (logično, da ne bi preveč otekala), ampak zakaj mi je naročila tudi, da naj čimmanj sladko jem?user posted image  sej nimam sladkorne....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
5.6.2007 18:38:14   
poldy
Modrčki za dojenje stanejo v Mullerju v Kranju 8,95€, sem jih včeraj kupla. Pa še prodajalka je bla tko prjazna(tud nosečka), da me je peljala v Wc da sem jih pomerila.Drgač pa jih lahko kar v trgovini probate za kakšno polico kar čez pulover. Jaz sem jih kr tko poj me je pa vidla in rekla, da grem lahko v njihov Wc.
baja čestitke!!user posted image user posted image user posted image

afnica res sta luškana, sem kar jokala ko sem jih vidla, poj pa še za bajo....

ulla88 zelo lepa slikca, je mami podobna...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
5.6.2007 19:02:42   
Anonimen
afnica res sta cukrčkauser posted image user posted image sm se čist raznežlauser posted image

(odgovor članu poldy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3820
5.6.2007 19:12:31   
Anonimen
Jao.... Slab dan.... Vse me muči (če še niste opazile)!

Zgaga... A kaj, ko se meni kislina ne izliva nazaj in ne peče, ampak mi stiska požiralnik od želodca do trebuha. Boli za crknit!

Medenica... Boli za crknit!

Sramnica... Boli za crknit!

Išias... Iz križa v ritnico, iz ritnice v osramje in potem okrog noge v pregibu, od tam pa vleče spredaj in zadaj po desni nogi do kolena... Boli za crknit!

Dete danes čisto mirno...

Mama danes sitna... Za crknit!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3821
5.6.2007 20:58:40   
ikonca
Pozdravček!

Čestitke Bajauser posted image user posted image user posted image user posted image

Kako sta pa Siskamiska in Anja O?

Zvesta upam da bo kmalu nehalo s tvojo bolečino za crknit!
Jaz edino ful potrebujem Magnezij ker drugače noge oz. krči bolijo za user posted image

Jaz sem pa ful vesela. Včeraj sem rezervirala podaljšan vikend na morju in nanj čakam kot otrok. Mi je čist vseeno a bo sonce ali dež, vroče ali mraz. Tudi v trenerki bi ležalal na plaži in noge namakala do kolen.

Jutri grem pa urejat papirje na center za s.... Verjetno je to zelo zamudno.
Potem je že četrtek in moj UZ in potem petek user posted image user posted image user posted image .

Kako hudiča veste pri modrčkih kako velike prsi boste imele ko boste dojile.
Sploh ne vem kako velikega kupit. A ima katera modrček iz kataloga OTTO? Menda da so ful dobri!

Se slišmo. Pečem pizzo in nebi rada ostala brez večerje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
5.6.2007 21:25:45   
ikonca
user posted image
Punce,

na strani http://www.otto.si
utipkaj pod iskanje izdelkov dojenje in ti jih bo vrglo ven!
So od  28,95 € pa do 22,95 € kjer dobiš tri v paketu.

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
5.6.2007 21:48:32   
Jelenche
novopečene "julijske" mamice user posted image user posted image user posted image

datum poroda; nick; ime user posted image  ;višina; teža; PDP

13.5.Afnica; Lana in Lan;36,5cm 1140g;41cm 1750g; 12.7.
05.6. Baja; Rene; 48cm; 2780g; 10.7.07

Julijke še vedno srečke nosečke:user posted image              

01. Teya 
02. noka81; user posted image
03. anja7; user posted image
03. Polona25; Ljubljana; user posted image
04. tani33; Slovenj Gradec; user posted image  user posted image  user posted image ; user posted image ;  Julija
04. pikica123
05. Yvona
05. Majrim
07. Giras
07. Jasnicaa ; Celje
07. Tašonka ; Brežice
07. Lali82 ; Ljubljana
08. Kristina_1 ; Postojna; user posted image  user posted image
08. Jelenche ; Ljubljana; user posted image

08. Anja O. user posted image user posted image  ; Celje; user posted image  + user posted image
09.*maja
09. 76suza; user posted image
10. Tejči77 ; Celje; user posted image
10. Petraa; user posted image  user posted image
11. lexl
12. Freycha ; Felbach (AUT) user posted image ; user posted image ; Dita
12. corfu ; user posted image  user posted image ; user posted image ; Manca
13. Kety ; Ljubljana; user posted image  user posted image ; user posted image
13. mary82
15. zvesta; Maribor; user posted image

15. bačko user posted image ; Ljubljana; Žana
16. Teika
17. Kety99; user posted image

17. Heya ; Brežice
17. arijana; user posted image  user posted image ; user posted image
17. pupi; user posted image ; Naja
19. Bety
19. Rožica82 ; user posted image
19. ksenjak; user posted image  user posted image ;user posted image
20. simi27; user posted image
22. pikam
23. Ezica; user posted image ; Kranj ; Rok
24. GabiW
24. zarja123

24. madejka; Maribor;user posted image ; user posted image
24. poldy; user posted image ; Urša
25. pupa*
25. siskamiska user posted image user posted image  ; Ljubljana

25. Nisaa; Jesenice user posted image  user posted image ; user posted image
25. yudit; user posted image ;user posted image
25. kapica; user posted image ; Dino
26. Mari71; user posted image  user posted image ; user posted image
27. rumba; Ljubljana; user posted image user posted image user posted image
27. miša99
27. malamisha; Ljubljana
27. tigi212
27. Ribi06; Ljubljana; user posted image user posted image
28. kniči 
28. jerneja
28. ronči; user posted image
30. ikonca; user posted image
31. Pinkyca
31. Bonni; Ljubljana

imamo 59 user posted image , od tega 2 user posted image user posted image        in       55 user posted image                                   imamo 11 user posted image  in 16 user posted image
ah babe smo vedno v prednosti    user posted image

to smo julijke!!! user posted image   user posted image   user posted image   

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
5.6.2007 21:49:47   
Ajvy
Hello bejbe, vidm da ste čvekulje..
Zvesta , najlepša hvala za razlago, to pa je pametno kupit, da nas bo čim manj tam dol zategovalo.. midva itak planirava še en izlet do Tosame, ker se tam res najbolj splača kupit te njihove zadeve, pa še vse je na enem mestu...
Ti si pa danes čist boga, upam da se že kaj bolje počutiš... pride tak dan, jst sem imela zdej dva zaporedna, tak da ti nisem nič folš... počivat...

TAko, pa sva končno kupila košek za odpadne plenice, sedaj nama manjka samo še jogi, ter ˝kozmetika˝ za našega najmlajšega člana...pol pa smo, jjjeee
Sej je kar lepo zapravljat, dokler seveda ne dobiš izpiska iz banke user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

valentinovo
Lelly28 RR

Ali si s partnerjem za valentinovo izmenjata darilo oz. gresta nekam skupaj (sama,brez otrok)?

da (25%)

ne (75%)

Število vseh glasov: 24

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!