Anonimen
|
Dobro jutro vsem... Jaz bi še tako spala, pa sem se morala vstati, da grem v službo iskat tisti papir za CSD za 12 plač. In zdaj lepo pokličem, da če mi lahko do 12h pripravijo, pa mi povejo, da so že včeraj dali priporočeno na pošto. Zelo lepo od njih, ampak vstala sem se pa res brezveze. Nič, bom pa zdaj še malo leže poštarja čakala. Evo... Trenutno je moje stanje skoraj brezbolečinsko, kar pomeni da sem boljše kot včeraj. Kako dolgo bo trajalo, pa ne vem... Zdaj tudi vem, da moje zatekanje čez noč ni nič bolj nevarno kot vaše, ki zatekate čez dan. Pušenjak pravi, da pač moje žile ponoči bolj "puščajo". Haha... kaki frik je on... Včeraj mi je zvečer ratalo oprat še en stroj perila za bebico, zdaj me pa še čakajo 2-3 stroji plišastih žabic in kompletkov, pa kratkih hlačk. Ampak bom počakala, da se mi najprej en stroj posuši, da ga pospravim, pa pol naprej. Ko sem pred 14 dnevi začela razmišljat o pranju pa peglanju cotk za , me je mam nadrla, da sem čist prehitra, da to se do poroda ja že vse umaže in bla bla bla... Včeraj sme pa poslušala jezikovo župo, da češ kaj se obiram, da sem že malo pozna, ker še malo, pa ne bom več zmogla, pa tudi prehiti me lahko.... Sem se ji morala prav režat. Pa saj je prišla že 100x vprašat, če mi pomaga speglat in zložit, pa sem odklonla, ker bi prvič res rada to nardila sama, da sploh vem kaj imam in kje imam. Pol bo pa dobrodošla, če ne bo preveč tečna. Me pa kar ta naša baja* preganja... Ko se lahko tako na hitro zgodi, da greš kar rodit. Jaz imam še milijon reči za opravit prej. Pa še naslednja dva dni sem varuška naši ta mali, ker gresta mojadva v Prago na izlet. Kam jo bom pa dala, če do česa pride? Zraven v porodno? Mah.... Brezveze razglabljat. Dete bo prišlo, ko bo samo hotlo. Na koncu bom pa tu konec julija sama jokala, ker boste že vse rodile, jaz bom pa še kar čakala.
|