rumba
|
Pozdravček! Ma, ta teden je ubitačan. Spet sem spala do pol enajstih. Kako paše!!! Pa izgleda, da kar z menoj spi. Celi dan se premetava, potem pa res celo noč spi in tudi potegne v pozno dopoldne. Kaj bi dala, da bi nekaj tega obdržal po rojstvu. Kako pa vaši spančkajo? Freycha, res je, da dete dnevno umivaš le z vodo, enkrat tedensko pa priporočajo z nevtralnim trdim milom. Meni je najboljše od Bubchena. Po Nivea baby sta imela oba lisaste izpuščaje zaradi presuhe kože. Ta od Bubchena s kamilico pa je cool. Ma, mi ga nismo nikoli uporabljali 1x tedensko, prej 1x mesečno, ker sta imela preobčutljivo kožo. Bačko, glede CTG-ja v Leonišču ne vem, kak je postopek, saj ga še nikoli nisem imela (vedno prej rodila ). Naslednji petek, ko imam spet pregled, ga še nimam, tako da nisem nič vprašala. Žal. Vem samo to, da je CTG v 1nad. na levo od sprejemne pisarne. Mogoče ti pa v sprejemni povedo, kako in kaj. Zvesta, a danes si pa že boljše volje. Ulla80, ne se obremenjevati s težo . Četudi je res drobcen, ni nič narobe. Naš Anej ima pri 4,5 letih še vedno 14kg, ki jih dosežejo že dvoletniki. Je pač drobiž, nima veze. Aja, je pa res, da so mu bile vse cunjce 56 ful prevelike, tako da smo dobili nekaj 50, da ni vse viselo z njega. 62 je imel šele pri pol leta . (ob odpustu iz P je imel 2100kg). No iz tega vidika je fajn vedeti, če res pričakuješ tako drobno dete, da kupiš še nekaj majhnih cunjc. Glede racmank, si pa res ne predstavljam, kako bi stale na tako majhni ritki . Pa drekec je še tkoč, tako da bo verjetno fejs uhajalo pri straneh. Jaz sem to pri Hani (pri Aneju jih še nismo imeli) na začetku reševala z volnenimi prekrivnimi na štumf, pa ni šlo na body-je. *maja, če bi jaz imela sedaj mulca doma, pa sama, bi verjetni kar doma rodila. Tako pa sem si rekla, dokler ni, bom pridno ležala in držala noge skup in v luft , da slučajno ne pride kaka neumnost na pamet. Ti pa vsekakor verjamem, da bi ti pasalo takole počivat. Je res zakon. Sem že čisto pozabila.
|