|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
6.6.2007 10:01:18   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta
Trdo milo pa lahko kupiš kjerkoli, kjer prodajajo kozmetiko za bebice. Pač ne vzameš v plastični stekleniški tekočega mila, ampak tisto v kocki. user posted image

aja, sem mislila, da kako posebno milo iz lekarne misliš.......

Madonca, se takoj z mene norca delaš user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
6.6.2007 10:19:23   
Anonimen
Jaz se nič norca ne delam... Sem čisto pridna... Ampak mi je finta, ko smo tako navajeni tekočih mil, da naši ta mali nečaki čudno gledajo, če jim trdo milo omeniš.
Moji starši uporabljajo samo trda mila, pa se je že zgodilo, da si je naš tasrednji že prišel k nama roke umit, češ da babi nima mila. user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3852
6.6.2007 10:22:16   
Freycha
no, zaradi mojih alergij uporabljam izključno samo trdo milo. Tudi dragega sem navadila na trdo milo, ker je boljši in manj izsušuje kožo. Ampak ker so meni trda mila tako samo po sebi umevna, sem mislila, da gre za kako posebno milo.......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
6.6.2007 10:22:47   
Freycha
novopečene "julijske" mamice user posted image user posted image user posted image

datum poroda; nick; ime user posted image  ;višina; teža; PDP

13.5.07 Afnica; Lana in Lan ;36,5cm 1140g;41cm 1750g; 12.7.07
5.6.07 Baja*; Rene; 48cm 2780 g; 10.7.07

Julijke še srečke nosečke:user posted image              

01. Teya 
02. noka81; user posted image
03. anja7; user posted image
03. Polona25; Ljubljana; user posted image
04. tani33; Slovenj Gradec; user posted image  user posted image  user posted image ; user posted image ;  Julija
04. pikica123
05. Yvona
05. majrim; user posted image ; Izola; user posted image ;  Neža
07. Giras
07. Jasnicaa ; Celje
07. Tašonka ; Brežice
07. Lali82 ; Ljubljana
08. Kristina_1 ; Postojna; user posted image  user posted image
08. Jelenche ; Ljubljana; user posted image

08. Anja O. user posted image user posted image  ; Celje; user posted image  + user posted image
09.*maja
09. 76suza; user posted image
10. Tejči77 ; Celje; user posted image
10. Petraa; user posted image  user posted image
11. lexl
12. Freycha ; MB/Felbach (AUT) user posted image ; user posted image ; Dita
12. corfu ; user posted image  user posted image ; user posted image ; Manca
12. ulla80; user posted image ; user posted image  ;
13. Kety ; Ljubljana; user posted image  user posted image ; user posted image
13. mary82
15. zvesta; Maribor; user posted image

15. bačko user posted image ; Ljubljana; Žana
16. Teika
17. Kety99; user posted image

17. Heya ; Brežice
17. arijana; user posted image  user posted image ; user posted image
17. pupi; user posted image ; Naja
19. Bety
19. Rožica82 ; user posted image
19. ksenjak; user posted image  user posted image ;user posted image
20. simi27; user posted image
22. pikam
23. Ezica; user posted image ; Kranj ; Rok
24. GabiW
24. zarja123

24. madejka; Maribor;user posted image ; user posted image
24. poldy; user posted image ; Urša
25. pupa*
25. siskamiska user posted image user posted image  ; Ljubljana

25. Nisaa; Jesenice user posted image  user posted image ; user posted image
25. yudit; user posted image ;user posted image
25. kapica; user posted image ; Dino
26. Mari71; user posted image  user posted image ; user posted image
26. Ajvy; user posted image ; Ljubljana
27. rumba; Ljubljana; user posted image user posted image user posted image
27. miša99
27. malamisha; Ljubljana
27. tigi212
27. Ribi06; Ljubljana; user posted image user posted image
28. kniči 
28. jerneja
28. ronči; user posted image
30. ikonca; user posted image
31. Pinkyca
31. Bonni; Ljubljana

imamo 60 user posted image , od tega 2 user posted image user posted image        in       58 user posted image                                   imamo 10 user posted image  in 18 user posted image
ah babe smo vedno v prednosti    user posted image

to smo julijke!!! user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
6.6.2007 10:23:32   
Freycha
Evo, sem še majrim popravila...... Zvesta, a vidiš, kako bo njeni punčki lepo ime? Najlepše ime bo imela user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
6.6.2007 10:25:14   
*maja
Freycha a ti pa spet Nežo propagiraš user posted image ?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
6.6.2007 10:25:55   
Freycha
ja če je pa toooolllk lepo ime user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
6.6.2007 10:30:59   
Anonimen
Saj je Neža čist lepo ime.... Meni je res...

Joj... Punce... A imate že vse imena izbrana? Mene je zdaj malo panika prijela, zgleda bo treba res razmišljat začet o tem.

Aaaaaaaaaaaaaaaa.....

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3858
6.6.2007 10:34:54   
*maja
Uf imena.... pri nas nimamo niti favoritov, kaj da bi imeli izbrano kakšno ime, pa rabimo za fanta in punco user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
6.6.2007 10:37:03   
Anonimen
neža je bla pri nas v izboru tudi....poleg mance, men sta ti dve blazno všečuser posted image sam moj dedc se neki zmrdujeuser posted image in smo dali imena čisto na stran, kt de je še ful cajta....po moje boma prva k bosta dejansko kazen plačale, zaradi nepoimenovanja otročkauser posted image
zvesta, ti boš racmančke uporabljala a neuser posted image a si kje zasledila slučajno kak se obnesejo če je ful mičken otročekuser posted image no, zdej sem že čisto obsedena s tole težo in velikostjo, sam se včeri pol študirala, da če bo tamala res tolk mejhna, bo pa kriza s temi pleničkami, ker ji bojo velke po mojeuser posted image in mi ful ne diši ideja, da bi zdej zarad tega mogla kupovat one za enkratno.....joj, pravi psiho ratujemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3860
6.6.2007 10:44:10   
Anonimen
Ulla80... Hmmm... Jaz sme kupila paketek newBorn pampersk, ker so mi punce svetovale, da je fino, dokler se popek ne posuši uporabljati pod racmanko še pampersko. Sploh, če imaš fantka, ki lula bolj spredaj, se potem racmanka namoči in s tem namoči tudi popek. Tako da bom nekaj časa kombinirala oboje.
Drugače pa ne vidim razloga, zakaj bi bila racmanka prevelika. Tudi če bo otrok drobižek, boš videla da ne bo nič ven iz pleničke lezel. Pa ne se bat.... Po moje sploh ne boš imela takega drobižka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3861
6.6.2007 10:52:04   
Anonimen
zvestauser posted image po trebuho sodeč bi otroček mogu bit velikan, ampak bolj kt ga merimo in računamo in spet merimo....user posted image sj pravim....1800 g ma zdej, otročki v tej starosti majo po celo kilo večuser posted image v enmu mescu pa ne verjamem da bo 2kg pridelalauser posted image pa da nas še prehiti kej.....jaz nisem mislila nič kombinirat, na popek bomo že pazili, saj ne moreš celo večnost pustit v plenici mokri otroka, da bi to lahko vplivalo.....no edino tko, za vsak slučaj bom nabavla kak pket teh, za enkratno, ma sej ne vem u bistvuuser posted image bolj kot študiram, manj mi jasno, pa tak sem bla ponosna skoz kok se razumno in racionalno obnašamuser posted image user posted image user posted image mi bo pa zadnji mesec strgalo zgleda.....PANIKAAAAuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3862
6.6.2007 11:00:04   
Anonimen
Ulla80, nač naj ne bi imeli kakšne kile več. Dobre pol kilce več že mogoče, ampak veš, UZ imajo toeranco +/- 300 g. Tako da sploh ni nujno, da je tvoj bebek mali. Pa v prihajajočih tednih lahko še ogromno pridobi.

Jaz bom doma uporabljala striktno racmanke. Za kam it bom pa vedno imela na rezervi kakšno plenico za enkratno uporabo, da ne bom na vozičku trogala usmrajenih pleničk. :)

Pa kaj se čmo zdaj v naprej s takimi zadevami ubadat? Bomo videli kako bo, ko bodo bebe dejansko z nami. Mogoče bodo pa kaj čist četrtega potrebovale ali zahtevale. :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3863
6.6.2007 11:17:56   
Anonimen
he he sj pravim da pravi psiho ratujemuser posted image user posted image user posted image mi je zgleda dohcajt pa same bedarije študiramuser posted image

joj tak brca noter tole moje čudo mičkenouser posted image kr zmeri znova me impresionirauser posted image migica mala.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3864
6.6.2007 11:38:50   
rumba
Pozdravček!
Ma, ta teden je ubitačan. Spet sem spala do pol enajstih. Kako paše!!!
Pa user posted image  izgleda, da kar z menoj spi. Celi dan se premetava, potem pa res celo noč spi in tudi potegne v pozno dopoldne. user posted image  Kaj bi dala, da bi nekaj tega obdržal po rojstvu.user posted image  Kako pa vaši user posted image  spančkajo?
Freycha, res je, da dete dnevno umivaš le z vodo, enkrat tedensko pa priporočajo z nevtralnim trdim milom. Meni je najboljše od Bubchena. Po Nivea baby sta imela oba lisaste izpuščaje zaradi presuhe kože. Ta od Bubchena s kamilico pa je cool. Ma, mi ga nismo nikoli uporabljali 1x tedensko, prej 1x mesečno, ker sta imela preobčutljivo kožo.
Bačko, glede CTG-ja v Leonišču ne vem, kak je postopek, saj ga še nikoli nisem imela (vedno prej rodilauser posted image ). Naslednji petek, ko imam spet pregled, ga še nimam, tako da nisem nič vprašala. Žal. Vem samo to, da je CTG v 1nad. na levo od sprejemne pisarne. Mogoče ti pa v sprejemni povedo, kako in kaj.
Zvesta, a danes si pa že boljše volje.user posted image
Ulla80, ne se obremenjevati s težo user posted image . Četudi je res drobcen, ni nič narobe. Naš Anej ima pri 4,5 letih še vedno 14kg, ki jih dosežejo že dvoletniki.user posted image  Je pač drobiž, nima veze. Aja, je pa res, da so mu bile vse cunjce 56 ful prevelike, tako da smo dobili nekaj 50, da ni vse viselo z njega. 62 je imel šele pri pol letauser posted image . (ob odpustu iz P je imel 2100kg). No iz tega vidika je fajn vedeti, če res pričakuješ tako drobno dete, da kupiš še nekaj majhnih cunjc. Glede racmank, si pa res ne predstavljam, kako bi stale na tako majhni ritkiuser posted image . Pa drekec je še tkoč, tako da bo verjetno fejs uhajalo pri straneh. Jaz sem to pri Hani (pri Aneju jih še nismo imeli) na začetku reševala z volnenimi prekrivnimi na štumf, pa ni šlo na body-je.
*maja, če bi jaz imela sedaj mulca doma, pa sama, bi verjetni kar doma rodila. Tako pa sem si rekla, dokler user posted image  ni, bom pridno ležala in držala noge skup in v luft user posted image user posted image user posted image , da user posted image  slučajno ne pride kaka neumnost na pamet.user posted image  Ti pa vsekakor verjamem, da bi ti pasalo takole počivat. Je res zakon. Sem že čisto pozabila.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
6.6.2007 11:40:53   
Freycha
joj, jaz sem pa danes čisto vznemirjena in polna energije. Cotke se že sušijo zunaj, sedaj perem prevleke za zibelko, pa čakam dragega, da mi prinese likalno mizo, da začnem likati, pa na list papirja sva že narisala, kako bo stena izgledala. Pa tudi plan B sva naredila, če nama to ne bo všečuser posted image ...... v glavnem v polnem zagonu semuser posted image user posted image
Pa malarja imava že v sobici, da nama končno naredi in pofarba kakor se za gre (in če ne bi moj zraven stal, spet ne bi pobrusil kita grrrrr sovražim take ljudi, ko mu moraš za nosom stati, da dela, kot se za gre).

zvesta, koliko oblekic ti user posted image  imaš, da si kar nekaj strojev prala? Jaz sem vse oblekice 50, 56 in 62 oprala, pa je blo glih za en stroj........ user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
6.6.2007 11:47:41   
rumba
AnjaO. in siskamiska user posted image  za vsak dan, ki jih vajini user posted image user posted image  preživijo na toplem pri mamici!!! Siskomisko, hvala da poročaš, kako je s tvojo drago in čmrlji. Lepo jo prosim pozdravi in ji povej, da mislimo na vas  in držimo pesti!!! user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
6.6.2007 11:49:43   
rumba
Freycha, veš kaj mi je padlo na misel... A lahko ti na GSM prejemaš MMS sporočila? Če ja, bi ti iz P lahko poslale tudi slikico naših user posted image , ti pa bi jo pretovorila na RR za lušte delatuser posted image . A bi šlo?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
6.6.2007 11:59:58   
Freycha
Bi bi....... ti kar pošlji!!user posted image user posted image user posted image

Če bo pa tvoj dragi kaj navdušen nad pošiljanji mailov, mi pa lahko tudi na mail slikico pošlje........

email imam (tudi za druge punce): freycha@email.si

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
6.6.2007 12:08:56   
Ajvy
Zdravo, vidim da ste že vse v polnem teku, da ste danes čist hiperaktivne..
Danes sem imela nadvse zanimivo budnico... doživela sem enega najlepših šokov v življenju: moj brat in njegova bosta decembra zibala!!!!! Sem bila tolk vesela, da še zdej nisem prišla k sebi, sta mi pokazala slikico s ta prvega UZ, pa sem skoraj dol padla: user posted image user posted image  sta... jjjeee.. čist sem vesela.. sploh ne morem k sebi pridet...

Joj, kolk sem vesela, dva...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
6.6.2007 12:10:45   
bačko
Hvala Rumba za odgovor.Bom poklicala v Leonišče in vprašala.
Tako nalikala sem se.Zdaj bom malo počivala potem pa si grem narediti kaj za jest.Tako sem zaspana ampak ne smem iti spat ker potem ponoči spet ne bom spala.
Morem nahecati dragega da greva še ta teden v Tosamo pa v Baby center po dežnička.
Rumba
zadnje čase sem kar veliko na tvojem koncu.V mostah mislim.Mama ima prijatelja tam in grem k njej dostikrat na klepet.Se lahko zmeniva za kak klepet!?user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
6.6.2007 12:20:06   
Anonimen
Freycha jaz sem tud srečna nosečka ma me ni na seznamu.!
PDP imam 06.07.2007.

Rumba hvala ti za odgovor. Rodila pa bom v Šempeterski porodnišnici.

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3872
6.6.2007 12:26:26   
corfu
Dober dan!

Sem žalostna, ker so predstavo 5. moških.com prestavili na 28.6., zaradi slabega vremenauser posted image  kaj pa če bom šla prej rodituser posted image , kako bom pa sedela dve uri, štirinajst dni pred rokomuser posted image

Rumba, moj sine tudi odhaja na morje za tri tedne, tako, da se bom tudi jaz odpočila in v miru pripravila vse potrebno, z možem bova hodila k njemu na podaljšane vikendeuser posted image , sicer ga pa že sedaj pogrešam, pa še šel niuser posted image , ti naši mali sončkiuser posted image !

Ženske kaj pa sex, še kaj migate?user posted image  

Jaz sem za sina uporabljala trdo otroško milo Johnson z mandljevim oljem. Sem bila zadovoljna.

LP

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
6.6.2007 12:26:51   
rumba
Bačko, ti pišem na zs.
tajag, ti imaš pa rok na najlepši dan.... moj rojstni dan.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
6.6.2007 12:27:01   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: tajag

Freycha jaz sem tud srečna nosečka ma me ni na seznamu.!
PDP imam 06.07.2007.

Rumba hvala ti za odgovor. Rodila pa bom v Šempeterski porodnišnici.

Tajag - je to prva nosečnost? Spol in ime veš?

Corfu, nič ne migava več... že kar nekaj časa.... so nama prepovedali, potem sva se pa že tako navadila, da ko je G rekla, da lahko sva samo parkrat...... Zdej se pa niti spomniva ne user posted image  Kaj pa vidva?

< Sporočilo je popravil Freycha -- 6.6.2007 12:29:02 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

sindarin

Kaj je najpogosteje vzrok za nenačrtovan nakup igrače?

me pritegne, ker jo opazim v izložbi (25%)

privlačna embalaža (1%)

želja otroka (37%)

ugodna cena (24%)

drugo (14%)

Število vseh glasov: 174

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!