Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. 
pa že sladko spančka, tako da si lahko tudi jaz malo spočijem in seveda malo pogledam po RR.
letava naokoli in urejava zadeve, ki jih sicer z obema nagajivčkoma bolj težko. No, malo sva si tudi privoščila, včeraj sva šla po skoraj treh letih spet v kino, naju je premamila bližina Koloseja, ko sva bla ravno u šopingu v BTC-ju. Danes sem pa končno izkoristila bon za tajsko masažo, ki sem ga že lani dobila za rojstni dan.
. Sem vse prečekirala, pa nič flekov našla. Je pa res popoldne pojedla ogromno.
!
!
!
. Ne morem verjet, da gre čas tako hitro. Da ne govorim o tem, da bo kmalu nedelja in pride
.
bila sedaj kar fajn prevelika, saj od št. 86 še nima nič. Pa tudi nekatere 80 so še prevelike.
In seveda uživaj 100/uro te tri tedne s tvojim
, pa sm potem samo na hitro na pošti zapakirala in poslala. Drugače pa se tko zmenva mi smo v Maredi od 10. - 20.6., če boste takrat kaj dol hodil, me pokliči, št. ti pošljem v ZS.
. Pa saj je glavno, da spi. Ko bo večji bo že spal sam.
.
.