Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. V juniju jo pričakujem naslednji teden, potem pa greva KONČNO spet v akcijo po 2 ss. Tako, da v juliju
ne pričakujem 10.07.07. (Bom gotovo še popravila datum, odvisno kaj mi dela Dabreston). O upam, da bo glih na dopustu, da naredimo enega ali dva Grka
za vse nečakajoče dečve
Znam pa tudi zabrusiti, da pri vseh pač ne gre tako na lahko. Mah bomo že preživele in se potem bahale s trebuščki, a ne?
Sej bom pridna in prebrala kakšne prejšnje poste, ampak vseeno....rabim mal pep-talk-a
, potem bo minil hitro. Če se sekiraš zaradi bolečin - ne boj se. Ene boli, druge spet ne. Mene je. Ampak sem se tolažila, da je bolečina dobra stvar, da HSG učinkuje in lepo ''spuca'' jajcevode. Pa še mogoče se najde vzrok zakaj vama do zdaj ni ratalo
Mislim vsak pričakuje, da ko se pa poročiš, da moraš pa imeti takoj otroka, če pa takoj po poroki nisi noseč, se pa že sprašujejo če je kaj narobe, mogoče pa ne moreta imeti, mogoče se pa matrata.... na bruhanje mi gredo takšna vprašanja. Jaz se jim samo nasmejem in rečem, saj bo kmalu