|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
6.6.2007 20:25:50   
rumba
Jaz pa imam za s porodnišnice tetra majčko, bombažni pajac brez rokavov, kapica, nogavičke, bombažna jopica.

Aja, vse je št.56.

< Sporočilo je popravil rumba -- 6.6.2007 20:27:17 >

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
6.6.2007 20:27:26   
Anonimen
*maja... Skoraj ja, kot če bi imela 3 otroke. Namreč imam veliko prišparanih reči, ko sme bila še jaz dojenček. Pol je pa še sestra imela 3 otroke in sem si jaz pridno vse na stran spravljala.

Finta je le, da smo bili vsi 4, ki smo nosili te cotke, jesensko-zimsko-spomladanski (oktober, januar, april in maj), tako da bi recimo lahko oprala še 2 stroja štrikanih zadev in pajacev. Imam zelo malo bombažnih pajackov, tako da bova po potrebi dokupovala, če bo treba. Pa vse je na dolg rokav, na kratek nič. Bo nama verjetno kaj cotik še manjkalo. user posted image

Torej... V soboto grem po zadnjih nakupih. Posteljnina za posteljico, cotke za iz P, št. 56. Pol moram pa kupit mojmu copate in sandale, ker sam se že ne bo zmigal.

(odgovor članu *maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3927
6.6.2007 20:30:28   
rumba
Uuuuu, dobro, da si me spomnila, jaz si moram tudi kupiti ene plastične sandale za v P.
Sicer pa še jaz nisem pakirala torbe za v P, ker mi je user posted image  prepovedal. Vedno, ko sem vse spakirala, sem po hitrem postopku rodila.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
6.6.2007 20:30:38   
*maja
Če bo celo poletje tako vreme kot je sedaj potem kratkih rokavov in bombažnih pajackov sploh ne bomo rabile... kje je zdaj tista vročina, ki so jo tako zelo obljubljali user posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
6.6.2007 20:32:15   
*maja
Rumba potem pa počakaj s pakiranjem torbe še kakšne tri do štiri tedne kaj praviš kaj user posted image . Jaz sem si pa nekaj malega za v P že pripravila (japanke za tuširanje so že pripravljene user posted image ).

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
6.6.2007 20:33:45   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Punce, a sem vam rekla, da sem se danes zjutraj tehtala in imam pol kilce manj kot prejsnji tedenuser posted image .

jaz tudi, jaz tudi, jaz tudi....... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, zdej sem 45. minut z mamo čvekala po telefonu user posted image user posted image  user posted image fotr je pa noru zadaj hehehe

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
6.6.2007 20:34:23   
rumba
Sicer mi gre ta dež že prav na živce, a na vročino si niti ne upam poštudirati. Meni je že sedaj CELI dan vroče, pa skačem naokoli v kratkih hlačah in kratki majici. Če bi bilo zares vroče, bi....user posted image user posted image ....lahko čepela le še ob kakem mrzlem potoku. Pa še stanovanje imamo ful sončno, pa brez klime, tako da že sedaj kaže termometer 24 stopinj.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
6.6.2007 20:34:32   
Anonimen
Sicer vreme res ni sončno, ampak sopara je pa taka zunaj, da je za ****.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Froče....

(odgovor članu *maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3933
6.6.2007 20:35:08   
*maja
Freycha a se ti tudi v porodnišnico odpravljaš user posted image ?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
6.6.2007 20:36:48   
*maja
Rumba mi imamo tudi 24 stopinj v stanovanju, samo mi je ravno prav, je pa res da imam strešno okno v kopalnici na polno odprto pa vrata od kopalnice na stežaj odprta in je prav prijetno.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
6.6.2007 20:37:42   
rumba
maja*, ti popadke, kapica pa Freycha pa hujšata.... ne vem no... pa saj ni kake luneuser posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
6.6.2007 20:38:52   
*maja
Rumba mogoče nas pa tokrat ti vse prešišaš pa zdržiž najdlje.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
6.6.2007 20:40:15   
Freycha
Ne.. tko!! Sem se odločila, da še ne grem!

Čeprav prej sem full močan popadek dobila, vse me je zvijalo, sem mislila, da bom kar rodila v parih minutah, potem me je pa zašraufalo in sem mogla kakat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdej mene  skrbi, kako bom ločila te popadke od ne vem česa vse user posted image

Jaz pa oblekic ne bom nesla v P, ampak ko se bo mala rodila in bomo vedeli, koliko je velika, bom mojemu naročila, naj mi prinese kak kompletek glede na velikost....

Joj, razmišljam, da bi Corfu poslala sms, če je še doma, al je kam mogla it... sam nočem motiti, če je vse ok.....user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
6.6.2007 20:41:22   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: *maja

Rumba mogoče nas pa tokrat ti vse prešišaš pa zdržiž najdlje.

user posted image user posted image user posted image user posted image
pa bom 15. julija pisala, kolikokrat sem že šla peš do 6. štuka, pa sexat bova začela nekajkrat na dan, pa kopala se bom v vroči vodi.... vse, da gremo 15. avgusta na morje.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
6.6.2007 20:41:31   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

maja*, ti popadke, kapica pa Freycha pa hujšata.... ne vem no... pa saj ni kake luneuser posted image

ne ne... meni se to full pogosto dogaja. En teden dobim skoraj dve kili gor, potem pa naslednji teden kao zgubim vsaj pol kile. Pomoje je odvisno koliko vode imam v sebi, ko stopim na tehtnico....user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
6.6.2007 20:44:04   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Ne.. tko!! Sem se odločila, da še ne grem!

user posted image  Kot da boš ti odločala... ja, ja, ja... NIKOLI!user posted image user posted image user posted image

Joj, razmišljam, da bi Corfu poslala sms, če je še doma, al je kam mogla it... sam nočem motiti, če je vse ok.....user posted image

Ja, tudi mene zanima. Če nismo mi ene najbolj firbčnih bab!user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
6.6.2007 20:46:05   
rumba
Izgleda, da je kapica resno vzela tole likanje.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
6.6.2007 20:46:32   
*maja
Corfu je s tistim vprašanjem o plodovnici naredila vse nas firbčne, če mogoče kaj dogaja pri njej pa ni povedala...

Freycha jaz tudi ne bom nosila oblekic za user posted image  v P, jih bo moj prinesel, ko naju pride iskat.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
6.6.2007 20:48:08   
Freycha
no, dejta mi povedat.... a ji napišem sms, al ne?
bi pa rada pred deveto zvečer poslala, da ne bom prepozna.......

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
6.6.2007 20:48:24   
rumba
Jaz tudi nimam namena s seboj v P nositi oblekic za bebija. Jih bo mož dostavil, ko gremo domov. Tam je ful premal placa za vso robo.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
6.6.2007 20:54:50   
*maja

Po mojem ji lahko pošleš SMS saj ni preveč vsiljiv, napiši malo v hecu pa bo, jaz bi se kvečemu nasmejala, če bi dobila kakšen tak SMS, bi vsaj vedela da nekdo non stop misli name user posted image , kar pa tudi ni slab občutek.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
6.6.2007 20:54:57   
ikonca
Pozdravček!

sam te kile so res smešne. Jaz sem se aprila zredila +5kg, maja pa 40 dag.
To še za en pošten sendvič ni!user posted image user posted image user posted image user posted image

Rumba ti pa nasmeješ. ... Peš do 6., pa kopanjeuser posted image user posted image user posted image
Mislim da tudi ti ne boš odločala. Ti saj veš kaj te čakak, jaz pa user posted image user posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
6.6.2007 20:55:15   
rumba

Prepozna?
Ma, nič ni rekla, da se kaj pri njej dogaja.... ne vem....
Počakajmo do jutri, če se nič ne javi, pa mogoče res.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
6.6.2007 20:58:01   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: ikonca
Rumba ti pa nasmeješ. ... Peš do 6., pa kopanjeuser posted image user posted image user posted image
Mislim da tudi ti ne boš odločala. Ti saj veš kaj te čakak, jaz pa user posted image user posted image .

O, to pa ne. Mene bodo moji otroci vedno in vse ubogali. user posted image user posted image user posted image ... potem pa svizec zavije čokolado.....

Jao, Freycha, sedaj si pa dobila dva različna odgovora.user posted image user posted image  Pišuka, kaj pa zdaj?

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
6.6.2007 20:59:55   
Freycha
sem poslala sms z naslednjo vsebino: tko, babnice na RR smo se odločile, da ati pošljem sms, da je prodaja kart za ta mesec za Rim zaustavljena! Ok resno... si ok?

upam da bo napisala, da je vse ok...... in da sem jo zmotila med seksom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Posvojitev
agnes

Ali bi posvojili romskega otroka?

da (25%)

ne (48%)

ne vem, se ne morem odločiti (27%)

Število vseh glasov: 508

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!