|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
6.6.2007 21:21:16   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Najtabolj pridna.... Freycho za predsednico! user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image  oo hvala hvala user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
6.6.2007 21:21:59   
*maja
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

maja, a boš ti kej več podatkov že zaupala, ha?

samo vem, da je četrti otrok..... kaj pa še kako podrobnost?

A ste firbčne kaj user posted image ... ja četrti bo ja, to je pa vse kar vemo. Aja pa to da grem kar lepo v Lj rodit do kam drugam ni šans da pridem (rodim kar v avtu) user posted image .

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
6.6.2007 21:22:09   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Evo mene!!!user posted image user posted image user posted image

Ste me pa nasmejaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Hvala, zelo dene, ko nekoga skrbi zateuser posted image . Ne sem še doma, sem pa bila pod tušem in se spravljam sexatuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  jupiiii... me smo pa zelene od zavistiuser posted image user posted image user posted image user posted image

no, samo da si okuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
6.6.2007 21:23:16   
Freycha
evo maja, sem na prejšnji strani še popravila, pa zdej full bolj frajerska izpadeš, ko imaš kar štiri user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
6.6.2007 21:23:17   
ikonca
Freycho za predsednico!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
6.6.2007 21:23:28   
*maja

Evo mene!!!user posted image user posted image user posted image

Ste me pa nasmejaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Hvala, zelo dene, ko nekoga skrbi zateuser posted image . Ne sem še doma, sem pa bila pod tušem in se spravljam sexatuser posted image user posted image user posted image

pa se je le javila naša junakinja user posted image .

Freycha si zvisela še ni sexsala pa jo nisi zmotila user posted image .

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
6.6.2007 21:23:48   
corfu
O plodovnici sem spraševala, ker mi ni bilo čisto jasno, ali imam tako močan beli-prozorni tok, ali se kaj dogajauser posted image , trebuh pa mam že itak zadnjih nekaj dni trd. Pri prvem porodu sem imela sprožene umetne popadke in plodovnico so mi predrli na postelji v porodni, tako, da meni ni curljala ampak me je dobesedno zalilouser posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
6.6.2007 21:24:07   
Anonimen
user posted image Freycha... seznam....

Daj se navadi no, če misliš, da te bomo volile.

Moj me že grdo s postle gleda? user posted image  A mislite, da moram it? Sexat?  user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3983
6.6.2007 21:24:13   
Freycha
hihihi... zdej se pa lahko že za kos lubenice lahko skrijem, pa se me ne vidi, ker sem tako rdeča user posted image

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
6.6.2007 21:24:25   
rumba

....... in se spravljam sexatuser posted image user posted image user posted image

Corfu, TO DELAJ!!!user posted image user posted image
Me bomo pa tu čvekale in ti ble fauš.user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
6.6.2007 21:25:52   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

user posted image Freycha... seznam....

Daj se navadi no, če misliš, da te bomo volile.

Moj me že grdo s postle gleda? user posted image  A mislite, da moram it? Sexat?  user posted image

čaki, ne me hecat...... sej sem ga glihar objavila....... user posted image

ma kaj boš seksala... to sam dolgočasneži počnejouser posted image  to je za luzerje user posted image user posted image user posted image  mater so to slabe tolažbe, ne?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
6.6.2007 21:26:31   
*maja
Da jaz mojemu rečem da se mi sexsa se mu kar zmeša, bo takoj prletu gor iz delavnice user posted image , po mojem kar po vseh štirih user posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
6.6.2007 21:27:14   
Anonimen
user posted image joj čveke.....človk komi folgauser posted image pa ne ga srat s tem rojevanjem, vsaj do konc mesca je treba počakatuser posted image
bla na obisku, zdej sm pa čist hin, moj tamle fuzbal gledauser posted image pa revež me je v jok prej spravu, mi je nerodno povedat zarad kake bedarije, no, hormoni pa touser posted image
jst mam pa za v P pripravljen kompletek št. 52 user posted image mislite da bo premalo....no, čene bo pa že moj neki zbrskal, v oni polni omari cot bo pa že našu neki....sem približno tko kt Zvesta, morje cotkuser posted image
prej sma imena obdelovala, ne pridema nikamoruser posted image še ožji izbor se je sfižil.....in naj me kr zagrabi in da morm kr rodit it.....pa brez imena.....in najhujš, naj bo fantekuser posted image user posted image ker o tem pa sploh ne razmišljamouser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3988
6.6.2007 21:27:16   
Anonimen
Freycha... smo rekle, da mora na vsaki strani bit seznam.... Da ni treba nazaj brskat user posted image

Nič grem bit dolgočasna.  user posted image Nikol ne veš, kak dolgo pol ne bom mela prilike bit dolgočasna. user posted image

Pa da ne bi kaki SMS-i leteli zdaj! user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3989
6.6.2007 21:27:19   
Freycha

O plodovnici sem spraševala, ker mi ni bilo čisto jasno, ali imam tako močan beli-prozorni tok, ali se kaj dogajauser posted image , trebuh pa mam že itak zadnjih nekaj dni trd. Pri prvem porodu sem imela sprožene umetne popadke in plodovnico so mi predrli na postelji v porodni, tako, da meni ni curljala ampak me je dobesedno zalilouser posted image

upam, da nisi preveč jezna, ker sem izrabila tvojo tel. št. in ti poslala sms.... samo nas je res skrbelouser posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
6.6.2007 21:27:52   
rumba
Zvesta, a ti tudi al kaj???

Čez par minut pa grem še jaz, samo enga junaka moram še z ulice poklicat, pa bo! Pa se bom lahko tudi jaz hvalila!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
6.6.2007 21:29:52   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

user posted image joj čveke.....človk komi folgauser posted image pa ne ga srat s tem rojevanjem, vsaj do konc mesca je treba počakatuser posted image
bla na obisku, zdej sm pa čist hin, moj tamle fuzbal gledauser posted image pa revež me je v jok prej spravu, mi je nerodno povedat zarad kake bedarije, no, hormoni pa touser posted image
jst mam pa za v P pripravljen kompletek št. 52 user posted image mislite da bo premalo....no, čene bo pa že moj neki zbrskal, v oni polni omari cot bo pa že našu neki....sem približno tko kt Zvesta, morje cotkuser posted image
prej sma imena obdelovala, ne pridema nikamoruser posted image še ožji izbor se je sfižil.....in naj me kr zagrabi in da morm kr rodit it.....pa brez imena.....in najhujš, naj bo fantekuser posted image user posted image ker o tem pa sploh ne razmišljamouser posted image

ti kar povej, zakaj te je spravil v jok........

predlagam vama, da vsak naredi svoj seznam 10h imen in potem primerjata. Če imata vsaj enega na obeh seznamih, bo otroku tako ime. če bosta imela več imen, spet naredita samo izbor (recimo polovico), itd itd.. dokler ne prideta na eno ime... predlog pač!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
6.6.2007 21:29:59   
corfu
Maja, pa po možnosti ves slinast...user posted image , zvesta le pazi, da te tvoj ne bo kr napaduuser posted image , al mu pa kakšen pripomoček privoščiuser posted image , a roko ima že kaj obžuljenouser posted image user posted image user posted image ...jaz bom šla rodit zdele, ker bom počla od smehauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
6.6.2007 21:30:58   
Freycha
A BI NEHALE S TEM SEKSOM HUDIČA..... PREPOVEDANO JE SEKSATI NA 6.6. KER SLABO VPLIVA NA JETRA......

predvsem na moja, ker sem čisto zelena od fovšijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
6.6.2007 21:31:15   
rumba
Ulla, veš kaj pravijo, v porodni, takoj po porodu, ko boš cela fertik, user posted image  pa v 9. nebesih, mu bo vsako ime v redu, samo da ti ugodi. Hi, hi, ...to je a naša moč!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
6.6.2007 21:31:49   
*maja

Maja, pa po možnosti ves slinast...user posted image , zvesta le pazi, da te tvoj ne bo kr napaduuser posted image , al mu pa kakšen pripomoček privoščiuser posted image , a roko ima že kaj obžuljenouser posted image user posted image user posted image ...jaz bom šla rodit zdele, ker bom počla od smehauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  si me nasmejala s tole izjavo....user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
6.6.2007 21:32:02   
Freycha

sam na mojem pa res zadnje čase opažam, da ima desne bicepse full bolj nabite kot leve... a misliš, da je to zato, ker  davi purana bogi revež?user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
6.6.2007 21:32:32   
corfu
Freycha, ne bodi no smešna, le zakaj bi bila jeznauser posted image , prav polepšale ste mi danuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
6.6.2007 21:33:17   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

A BI NEHALE S TEM SEKSOM HUDIČA..... PREPOVEDANO JE SEKSATI NA 6.6. KER SLABO VPLIVA NA JETRA......

predvsem na moja, ker sem čisto zelena od fovšijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma, za crknit...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... dejte se mal zresnit, če ne boš še jaz šla rodit!

< Sporočilo je popravil rumba -- 6.6.2007 21:35:36 >

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
6.6.2007 21:33:39   
Freycha
no super.... mah kaj pa vem... poznam te ne... pa saj veš - sto ljudi, sto čudi........user posted image

me veseli, da smo ti polepšale dan user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kdaj je vaš dojenček sam poiskal dudo v posteljici?
Itkica

pred 6. mesecem (44%)

med 6. in 8. mesecem (29%)

po 8. mesecu (27%)

Število vseh glasov: 204

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!