|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
6.6.2007 21:34:17   
corfu
Freycha, kakšnega puranauser posted image user posted image user posted image user posted image ?????

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
6.6.2007 21:34:18   
*maja
Freycha a tvoj tudi davi purana user posted image , moj tudi vsake toliko časa pojoka kok je njemu hudo user posted image .

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
6.6.2007 21:35:45   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Freycha, kakšnega puranauser posted image user posted image user posted image user posted image ?????

mah tako je v Big Brother-ju en kandidat Miha govoril, ko si ga je na roke vrgel... pa mi je tako smešen izraz, da sem ga sedaj tudi sama uporabila.........

Maja, moj nič ne joka, samo vem pa, da mu ni ok..... pred nosečnostjo mu ni bilo ok, ker bi jaz veliko več kot on in ga je občasno glava bolela user posted image user posted image user posted image  zdej mu pa ni ok, ker je v pomanjkanjuuser posted image user posted image user posted image

mislim, nikoli mu ni pravuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Freycha -- 6.6.2007 21:36:50 >

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
6.6.2007 21:36:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

ti kar povej, zakaj te je spravil v jok........

predlagam vama, da vsak naredi svoj seznam 10h imen in potem primerjata. Če imata vsaj enega na obeh seznamih, bo otroku tako ime. če bosta imela več imen, spet naredita samo izbor (recimo polovico), itd itd.. dokler ne prideta na eno ime... predlog pač!

sploh nimam 10 imen v izboruuser posted image on pa še manj in itak se spomne samo kako takšno, ki ga nosi kako ščene in pol seveda divje protestiram da mojmu otroku pač ne bo ime tko kt onmu cuckuuser posted image
jokecuser posted image ko sma šla iz obiska sma se zmenla da se ustavma in grema sladoled kupit, pol je pozabuuser posted image user posted image user posted image joj, sem ubrisana, sej vemuser posted image ampak se mi je tolk užalilo, pa nisem tolk malenkostna drgač, sam so se mi solze kr ulileuser posted image
valda revežu nič jasno, je taprvo mislu da me je kej tak fejst bolet začelo, men je blo pa nerodno povedat kaj mi sploh je, sam nism si mogla pomagatuser posted image

ah ja.....

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 6.6.2007 21:38:39 >

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4004
6.6.2007 21:36:57   
corfu
A pr vas temu rečete puranuser posted image  mislm tole z desanko šakič ali levanko rukič...šč iza ovinkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
6.6.2007 21:38:16   
*maja
Ne tko pravjo v Big Brotherju user posted image , pri nas je še vedno desanka šakič.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
6.6.2007 21:40:15   
Freycha
se vidi, da imava PDP na isti dan... tist dan, ko smo mi otroka nardil je bil čuden dan.... jaz imam tut take izpade občasno..... samo zdej se je že navadu, da toliko časa teži, da potem povem..

zadnjič sem dobila idejo, da bi mu kupila za rojstni dan en parfum, ki je meni noro dober. Pa ga pošpricam in potem še nekaj naokoli hodiva in potem ga vprašam, če mu je všeč. In ker ni v nezavest padel od navdušenja (še danes ne vem, če mu je všeč ali ne), sem se užaljena obrnila in ga nisem hotela več poslušati in sem šla proti avtu...... seveda s solzami v očeh..... in to samo zato, ker si je drznil ne pasti v nezavest od navdušenjauser posted image user posted image user posted image  bogi revež, kaj mora vse prenašati pri meni.......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
6.6.2007 21:41:34   
Freycha
user posted image  

A pr vas temu rečete puranuser posted image  mislm tole z desanko šakič ali levanko rukič...šč iza ovinkauser posted image user posted image user posted image

jaz kar direkt zadanem: ej, a si si ga kej na roke vrgu zadnje čase.. in potem user posted image user posted image user posted image user posted image  farba ko zmešan........

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
6.6.2007 21:43:21   
Anonimen
ko je že glih debata....a se mu čem odolžit s kakmu divjemu, nekontroliranemu seksuuser posted image user posted image user posted image ....pajade, še iz stola ne morm vstat,ne da bi preštudirala in orenk plan prej nardilauser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4009
6.6.2007 21:43:22   
corfu
Ulla80, ne sekiraj seuser posted image  Mi je pa znano, tale jok, kr brezveze, moj pa paniko kaj je narobe, pol sem jih šele slišala, ker se je pač ustrašil, jaz pa tulila za brezveze, no pol ni bilo več brezveze.user posted image

Glede imena pa takole, en dan pred napovedanim takoimenovanim umetnim porodom sva sedela v spalnici in si napisala pet imen za fanta, sva pač vedela, da bo sinko in potem sva jih sčrtala in ostala sta dva imena. V porodni sobi, ko sem rodila, me je dragi pogledal in rekel, ja, naj bo Aljaž, pač meni je bilo to ime bolj všeč kot drugo in to je to! Ima Rumba prav, imamo moč!!!user posted image  Sva se pa presekirala in zbirala in kregala, čist brezveze. Otrok ne bo brez imena in tistega, ki bo imel bo zanj idealen.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
6.6.2007 21:43:37   
*maja
Pri nas pa kar sam pove, da če jaz nočem si pa sam pomaga to tako odkrito, ko prikoraka iz kopalnice ponavadi izpod tuša.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
6.6.2007 21:45:10   
rumba
Zdaj pa res nehite s tem sexom. Jaz sem še do konca petka sama!!! Malo uvidevnosti, prosim!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
6.6.2007 21:45:17   
Anonimen

Ima Rumba prav, imamo moč!!!user posted image  Sva se pa presekirala in zbirala in kregala, čist brezveze. Otrok ne bo brez imena in tistega, ki bo imel bo zanj idealen.

no, jst za manco navijam in se blazotnih prijemov poslužujem da bi se še njemu vsedlouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4013
6.6.2007 21:46:14   
corfu
Je, kolega od mojga komentiral, da pač ni treba sexat če ne gre, ga pa z usti obdelašuser posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
6.6.2007 21:46:23   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ko je že glih debata....a se mu čem odolžit s kakmu divjemu, nekontroliranemu seksuuser posted image user posted image user posted image ....pajade, še iz stola ne morm vstat,ne da bi preštudirala in orenk plan prej nardilauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  jah probaš lahko ane.... sam ne vem... da ne boš razočarana potem user posted image user posted image user posted image

meni itak ni jasno, kako mu sploh še je do seksa z mano, ker se sama sebi zdim tako neprivlačno debela........user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
6.6.2007 21:48:05   
corfu
Ula, zanimivo, da imam jaz isti dan rok kot ti in tokrat sva cel mesec prej vauuuuuuser posted image izbrala ime in sicer Manca!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
6.6.2007 21:48:10   
rumba
KONEC S SEXOM!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
6.6.2007 21:48:58   
Freycha

Je, kolega od mojga komentiral, da pač ni treba sexat če ne gre, ga pa z usti obdelašuser posted image

meni je G rekla, ko sem jo vprašala, če lahko seksava, da obstaja tudi peting... da ni treba ravno seksat....

pa mene itak skor mine, ko se pol ure pripravljam in nastavljam tako, da me bo čimmanj bolelo in da bom zdržala celih par minut v tej pozi user posted image user posted image user posted image  pa povštre podstavljam itd.......

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
6.6.2007 21:49:50   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

KONEC S SEXOM!!!user posted image user posted image user posted image

ok ok ok.. jaz ne bom več... ablubmuser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
6.6.2007 21:50:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

user posted image user posted image user posted image user posted image  jah probaš lahko ane.... sam ne vem... da ne boš razočarana potem user posted image user posted image user posted image

meni itak ni jasno, kako mu sploh še je do seksa z mano, ker se sama sebi zdim tako neprivlačno debela........user posted image

ah kje, ne ga srat, mu je uspelo me prepričat da sm blazno seksiuser posted image buši, rit pa joški, on ves navdušen in bi stvaral svašta, jst pa napol nepokretna, sicer bi........moj duh in telo se nakak ne strinjata.....duh je prepričan da ma še zmeri 54 kil, telo pa protestira kak se grdo z njemu delauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 6.6.2007 21:52:51 >

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4020
6.6.2007 21:50:29   
*maja
Jst sem tudi že nehala...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
6.6.2007 21:51:51   
corfu
Ok, stop s sexom!

Rumba se mi prav smiliš...user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
6.6.2007 21:51:58   
Anonimen

Ula, zanimivo, da imam jaz isti dan rok kot ti in tokrat sva cel mesec prej vauuuuuuser posted image izbrala ime in sicer Manca!!!!user posted image user posted image user posted image

no pol bosta dve na isti danuser posted image če bo po planuuser posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4023
6.6.2007 21:54:04   
*maja
Mate pa že zdaj natrenirane mulce da imate plane kdaj bote rodile, a mislte da vas bodo ubogali user posted image , mene ni še nobeden poslušal, pa sem se vedno vse lepo zmenila pa ni pa ni bilo efekta....no in ga ni še zdaj user posted image , madona še vedno me nobeden noče poslušat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
6.6.2007 21:56:09   
Freycha
jaz se z mojo menim, da bi 07.07.07 prišla na svet... sam imam občutek, da me ne bo poslušala.....

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Pod eno streho
Michonne RR

S kom živite?

S partnerjem in otroci (61%)

Z otroci (3%)

S partnerjem, otroci in svojimi starši (25%)

S partnerjem, otroci in njegovimi starši (11%)

Število vseh glasov: 36

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!