|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
7.6.2007 11:11:55   
Freycha
kaj a ni bila polna flaša, pa je že zmanjkalo?user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
7.6.2007 11:13:25   
rumba
Ni bila glih polna, a je ostalo še zate, če žeilš!

< Sporočilo je popravil rumba -- 7.6.2007 11:14:00 >

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
7.6.2007 11:14:20   
kapica
Maja, adiiijoooouser posted image .
freycha in Rumba, vidve res najboljse da se skupaj vsedeta in kaksno flaso vdaritauser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
7.6.2007 11:16:01   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Ni bila glih polna, a je ostalo še zate, če žeilš!

sej bi ane... sam k vem, da bi bila flaša že polizana iz notranje strani do takrat, ko bi se primajala do LJuser posted image

Joj, me bi se mogle enkrat vse spoznati......user posted image user posted image user posted image

Nič, naslednje leto, ko bodo naši user posted image stari že kako leto, bo treba narediti en julijski piknik za vse babe (otroc itak ne bodo vedli, za kaj greuser posted image user posted image ).......

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
7.6.2007 11:16:02   
rumba
Zvečer ni konca govora o sexu, na vsezgodaj pa o alkotu. Jao, babe, kaj je z nami!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
7.6.2007 11:16:51   
Bonni
Rumba, bom, obljubim!

Tok čvekate, da je Freycha po mojem spregledala moj post s podatki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
7.6.2007 11:17:02   
tani33
Joj, punce  kako naj študiram ko pa se vi tako lepo zabavateuser posted image

Men bi tud pasal kak kratek, al pa tisto kar bi ostalo po odlitju kratkegauser posted image . Sam ne vem kako bi zgledla na izpituuser posted image , al pa po možnosti v P?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
7.6.2007 11:17:14   
Freycha
noseče smo in se nam dogaja, ker nam hormoni delajo in je to vse dovoljeno user posted image user posted image

sej ni čudno, da sem do mojega tako tečna, ko vso dobro voljo tu gor spravim, pa mi je zanj ne ostane večuser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
7.6.2007 11:17:18   
kapica
Ja Freycha, pa res bi mogle naredit en piknik in se spoznatiuser posted image .
Rumba, mogoce bi mogle naredit obratno. Zjutraj seks, apa zvecer alkouser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
7.6.2007 11:17:44   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha
Joj, me bi se mogle enkrat vse spoznati......user posted image user posted image user posted image

Nič, naslednje leto, ko bodo naši user posted image stari že kako leto, bo treba narediti en julijski piknik za vse babe (otroc itak ne bodo vedli, za kaj greuser posted image user posted image ).......

user posted image user posted image user posted image  JAAAAAAAA! Če ne boš ti, vas jaz opomnem!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
7.6.2007 11:18:23   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Bonni

Rumba, bom, obljubim!

Tok čvekate, da je Freycha po mojem spregledala moj post s podatki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ...

oo ne ne... sem ti odgovorila user posted image  samo bom seznam objavila šele proti popoldnevu oz. zvečer, da se malo več zs-jev nabere, ker sicer lahko samo še sezname objavljam, ker ste zelo pridne user posted image user posted image

(odgovor članu Bonni)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
7.6.2007 11:19:57   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

...sej ni čudno, da sem do mojega tako tečna, ko vso dobro voljo tu gor spravim, pa mi je zanj ne ostane večuser posted image

Moj točno to ugotavlja in je včasih že kar malo ljubosumen na vas.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
7.6.2007 11:20:22   
kapica
Joj, men tako prav pride ta smeh tu gori, res, da pozabim na skrbiuser posted image . Pa saj vseeno kaj za mojga ostane, ze deveto leto me ima samo za sebeuser posted image , je cas za kaj drugega, bi reklauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Bonni, Freycha je ziher vidla tvoj post, ves da ona vse vidiuser posted image . Ampak seznam nam komaj zvecer razkrijeuser posted image .
Tani, kr privosci si enga, bos lazje studirala, al pa rodilauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
7.6.2007 11:21:23   
tani33
A ste opazile, da so bile septemberke v začetku tedna 14 strani pred nami, zdaj pa samo še eno!

Zgleda s tekmo za 200 stran mislite resno. A nagrada za zmagovalko je že določena?

< Sporočilo je popravil tani33 -- 7.6.2007 11:22:04 >

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
7.6.2007 11:21:29   
kapica
Rumba, reci tvojmu, da ljubosumnost pa ni lepa cednostuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
7.6.2007 11:21:54   
Freycha
mah moj pa ve, da sem totalna čveka in je čisto vesel, da lahko tu razven mene spi, jaz pa vso preveč energijo spuščam tu na forumu user posted image user posted image user posted image  njega pa pri miru pustimuser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
7.6.2007 11:22:32   
kapica
Eh, Tani, kaka nagrada, tisto, kateri bo uspelo prvo na dvestoto stran prit, bomo kr v porodnisnico poslale. Za kazenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
7.6.2007 11:22:54   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: tani33

A ste opazile, da so bile septemberke v začetku tedna 14 strani pred nami, zdaj pa samo še eno!

Zgleda s tekmo za 200 stran mislite resno. A nagrada za zmagovalko je že določena?

Ja, lahko bom šla rodit, ve pa boste trpele dalje!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tani33)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
7.6.2007 11:23:34   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: tani33

ja... TISTA, KI GRE PRVA NA 200 STRAN NE SME PRTI DRUGO LETO NA PIKNIK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tani33)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
7.6.2007 11:24:06   
kapica
Freycha, ti na netu, tvoj spi, a malarja pa bosta samega pustila? Da vama bo spet fusal v sobiuser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
7.6.2007 11:25:13   
Freycha
hehe ti pa imaš instinkt za najudva. Ravno zdaj je malar pozvonil in je moral dragi vstat, jaz pa naprej čvekmauser posted image user posted image  pa se samo za glavo drži, ko sem mu na hitro povedala, koliko strani smo v parih dneh nabile user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
7.6.2007 11:25:26   
kapica
Joj, ja tocno, ne sme prit na piknikuser posted image user posted image user posted image .

Rumba, ti kr sanjaj, da bo tebi uspelo, to mislis zato, ker mene ne poznasuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
7.6.2007 11:25:29   
rumba
OK, vidim, da je več predlogov za nagradno, a če odločitev o nagradi, drage tlačanke, prepustimo naši diktatorski carici, bo huda, ne vem....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
7.6.2007 11:26:49   
kapica
Ja vidis, Freycha, kako jaz vemuser posted image . Ampak ko bi moski videli kaksne vragolije tu vzganjamo, jim ne bi bilo nic vec jasnouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
7.6.2007 11:27:26   
Freycha
Jah rumba, jaz jem Omega 3,6 in 9 tablete, pa mi možgani delajo ko zlati ribici user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem razmislila, da če jaz pridem prva na to magično stran, še vedno lahko pridem na piknik kot diktatorska carica user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

tašča in pospravljanje?
tailor

ali vam tašča pride kaj pomagat pri pospravljanju ,kuhanju?

da (11%)

ne (41%)

včasih (10%)

nikoli (18%)

nočem pomoči (19%)

Število vseh glasov: 527

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!