|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
7.6.2007 11:27:57   
Anonimen
Pa kaj ste nore, babe? Prej ni blo nobene, pa sem šla za pol ure dremat. Zdaj vas pa že pol ure dohitevam, ve pa me prehitevate. Ne ga srat no,... user posted image

ne, ne... Saj ste pridne... Samo da se dogaja... user posted image

Grem si zdaj po dva Rupuruta... pa da ko pridem nazaj, da ne bosta spet dve strani za brat.... Kdaj pa pridem na zeleno vejo? user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4151
7.6.2007 11:28:10   
kapica
Rumba, kje pa, nic ne bo ona huda, njen dragi bo vesel da nas komndira in njega pri miru pustiuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
7.6.2007 11:29:15   
rumba
Ja, tebe Freycha, se pa res ne rešimo.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
7.6.2007 11:29:40   
Freycha
kapica, ti pa nehaj zdej že enkrat razkrivati moje skrivnosti, ker ti bom sicer kak virus poslala po e-mailu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
7.6.2007 11:30:50   
kapica
Ne Freycha, tako ne bo slo, ne mores vsega metuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Zvesta, nismo zmesane, sam nosece, pa potrebne seksa in alkota smouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
7.6.2007 11:31:30   
rumba
Ja, zvesta, tako je, če ga ene ruknemu druge pa preveč ali premalo sexajo...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
7.6.2007 11:31:59   
Freycha
rumba je samo še seksa.... alkota je imela danes čez kapo dovoljuser posted image user posted image

ok nooo.... te pa ne bom vsega imela user posted image  se bom matrala, da ne bom prišla prva na 200. stranuser posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
7.6.2007 11:32:39   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Ne Freycha, tako ne bo slo, ne mores vsega metuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Zvesta, nismo zmesane, sam nosece, pa potrebne seksa in alkota smouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Ej, če ne ti vsem misli bereš..... Ali kako to, da vse veš?

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
7.6.2007 11:32:50   
Anonimen
Jao.... Meni se je prejšnji dan sanjalo o čokoladnem likerju. pa borovničke bi tudi...

Sem bla prelena, da bi se šla menit za EA. Pa nekej v materinski šoli so nam rekli, da si za lajšanje bolečin lahko od doma prinesemo karkoli nam bo pomagalo. No, so meli v mislih glasbo, pa kremce pa eterična olja. Jaz bom vzela borovničke! user posted image  user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4159
7.6.2007 11:33:27   
Freycha
Kapica je čarovnica, vam povem.... na grmado z njo user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
7.6.2007 11:34:10   
Anonimen
Haha... inkvizicija pri julijkah..... Zdaj mormo samo še dokazat, da je Kapica brezmadežno spočela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4161
7.6.2007 11:35:15   
rumba
zvesta, veš da so zame pri prejšnjem porodu res mislili, da sem nažgana, ker nisem nič čutila popadkovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
7.6.2007 11:35:27   
Freycha
glede na to, da so mene oklicale za diktatorsko carico ni treba nič ugotavljati. Jaz sem odločila, da gre na grmado in konec debate user posted image user posted image user posted image user posted image

samo bomo počakali do drugega leta, da ne bomo zapravljali oglje za žar za piknik user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
7.6.2007 11:35:50   
Anonimen
Wiiiiii..... Ratalo nam je prehitet septembrke... So nas zjutraj že šinfale, da preveč klepetamo. Evo, zaj smo pa jih...

Trikrat hura za julijke...

HIP HIP-...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4164
7.6.2007 11:36:03   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

zvesta, veš da so zame pri prejšnjem porodu res mislili, da sem nažgana, ker nisem nič čutila popadkovuser posted image user posted image user posted image

jah pa če bi bila? mislim...... a je prepovedano biti pijan?user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
7.6.2007 11:36:34   
rumba
....ali pa. če jo dobimo po zraku letat. V luftu je zireh od časa do časa...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
7.6.2007 11:36:36   
Anonimen
Haha, ne samo da si Freycha diktatorska, še šparovna si. Fajn to....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4167
7.6.2007 11:37:05   
kapica
Rumba, ne vem do kod mi ta zananost, da vse vemuser posted image user posted image .Tu na forumu se ful veliko naucimuser posted image user posted image user posted image .
Zvesta, prelena da bi se sla menit za EA. A pol bos pa se bolj lena sla rodituser posted image . Ne vem ce bojo borovnicke kaj pomagaleuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
7.6.2007 11:37:08   
Freycha
aha.. kapica se je že nazaj potegnila.. pomoje smo jo razkrinkale... al je pa na svoji metli na poti v SLO, da nam zagreni žviljenje user posted image user posted image user posted image user posted image

Kapica, saj veš, da se hecamo, ne?user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
7.6.2007 11:37:28   
Anonimen
Zdaj sme šla balkonska vrata zapret, ker si soseda na vrtu že misli svoje. Režim se na glas, pa sama sem doma.

Bo mi še rešilca klicala.... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4170
7.6.2007 11:38:30   
Anonimen
Haha, Kapica... če bom prelena za rodit, bom pač imela podnajemnika do 18. leta... Pa bo pol deložacija. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4171
7.6.2007 11:39:27   
kapica
Jao, kok ste me nasmejaleuser posted image user posted image . Jaz pa carovnica, ma kje pa, nic ne bo, tako pridna, lepa, nedolzna deklicauser posted image . Na metli ne morem sedet, me prevec medenica in vse tam doli muci, pa preden bi priletela do vas, bi ze pozabla,kaj sem hotelauser posted image user posted image user posted image .
Sem pa res brezmadezno spocelauser posted image user posted image user posted image , ve sploh nimate pojma.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
7.6.2007 11:40:38   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Haha, Kapica... če bom prelena za rodit, bom pač imela podnajemnika do 18. leta... Pa bo pol deložacija. user posted image

Ja, sej pravijo user posted image , da se dandanes otroci zelo pozno odcepijo od matere.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
7.6.2007 11:40:48   
kapica
ja, tocno zvesta, bos ti sparala na podnajemniku, Freycha pa na ognju za piknik. Sam more eno drugo carovnico najtuser posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
7.6.2007 11:40:51   
tani33
Zvesta a ti uspeš brat še septemberkeuser posted image ?

Jaz komi pri nas uspevam?

Alko,sex,...
Po moje bomo dobile kak obisk iz CSD da BODO VIDELI ČE SLUČAJNO NE ZAPOSTAVLJAMO OTROK ( GLEDE NA IZJAVE O NAŠIH POTREBAH)

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zeliščni čaji v nosečnosti niso priporočljivi
Strokovnjaki opozarjajo, da pitje zeliščnih čajev v nosečnosti ni priporočljivo. Preberite, zakaj naj bi bili ti čaji sl...

anke
4pikice

Katero od spodaj naštetih ženskih imen je lepše?

Lana (24%)

Ana (28%)

Ela (16%)

Ema (16%)

Lina (15%)

Število vseh glasov: 435

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!