|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  343 344 [345] 346 347   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
7.6.2007 13:58:57   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: majas

O Zamima lepo nakupuj. Pa ne se preveč zapufat user posted image

pravzaprav sem že naročila vse to user posted image . Naslednji teden jih bom že imela pa še zastonj mi jih pripeljejo iz LJ. user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 8601
7.6.2007 14:08:47   
ircica
Želim ti dosti veselja z novo mašinerijo. Kaj ni lepo, ko je stvar nova in svetleča, da imaš pravveselje delat z njo?

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 8602
7.6.2007 14:22:23   
Anonimen
Majas, zelo lepo si uredila tole...user posted image

Zamima, upam, da ti bodo nove mašince lepo služile...user posted image

MI pa spet spimo...in ne morete verjet, dojili smo se čez dan (pred 15 minutam in takrat je zaspal), kaj mu je, jaz ne vem...mislim pa, da ga ful zobje mučijo (zgornji), ker jih je prej ful drgnil z gumo...smo pa danes že trikrat kakali...slive delujejo kot nore...user posted image

LP

(odgovor članu ircica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8603
7.6.2007 14:24:04   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: ircica

Želim ti dosti veselja z novo mašinerijo. Kaj ni lepo, ko je stvar nova in svetleča, da imaš pravveselje delat z njo?

Ja super, ampak sem vse tako na vrat na nos kupila, da samo sebe presenečam user posted image .
Tako kot računalnik, zjutraj sem se zbudila in se šla po njega,..

Tak zdaj pa bo zatišje en čas, ni ni več dinarčkov user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 8604
7.6.2007 16:20:25   
Aja1
Zamima, tudi jaz ti želim veliko veselja z novo mašierijo user posted image user posted image user posted image

Moj je šel pa zdaj na eno fešto, Neja pa ni bila cepljena, ker je zdravnica odsotna, tako da imamo prestavljeno.

Sem ji pa dala danes probat probiotični jogurt in ji je bil všeč. Zraven sem zmešala malo kuhanega pasiranega jabolka in je pojedla 100 ml jogurta (upam, da ji nisem preveč dala) in 80 jabolka user posted image ....no, zelenjava pa še vseeno niti približno ne gre.

Ne vem kje sem prebrala, da se da najprej probiotični jogurt...zdaj pa sem slišala, da bi morala dati prvič navadni 3,5 jogurt user posted image . kako je s tem? Kakšnega ste ve prvič dale?

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 8605
7.6.2007 16:51:49   
krfjolca
Punce, jaz se pa še kar tresem user posted image

Sva šla z mulčkom pa s prijateljico v Ljubljano, mal v šoping. Je bilo luštno, potem smo pa iskali Črnuče (ker jaz o Ljubljani nimam pojma), delali kroge po Ljubljani, vmes sem se ene parkrat zaštrikala, no pa sem le našla. Nazaj grede po obvoznici, kjer bi morala na izvoz za Kr, je bila pa fuuuuul vrsta in sem jo spregledala. Pa sem se vseeno skušala noter vrinit in budala bremzo stiskala še na pasu od obvoznice (ker sem imela glavo že napol prazno od tistega lutanja po Ljubljani)! Za mano sta se dva skoraj zaletela, ljudje v vrsti so se za glavo (in hupe) držali, midve pa tudi ... Kaj jaz dellaaaaaaam!!! Groza. No, vseeno me je nekdo spustil. Potem sem bila pa že tako živčna, da sem še na Celovški obtičala sredi križišča user posted image user posted image user posted image . Kaj si je mogel folk mislit, baba za volanom. Upam, da ne bodo kaki posnetki krožili po mailih ... user posted image
Sem potem kar ustavila pa je šla prijateljica za volan user posted image .

Obup. Nič čudnega, da imajo Ljubljančani toliko proti gorenjcem na njihovih cestah user posted image

Še zdaj me je groza, kaj bi se lahko zgodilo ... user posted image

< Sporočilo je popravil krfjolca -- 7.6.2007 16:52:38 >

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 8606
7.6.2007 18:18:28   
ircica
a je katera morda našla tisti gumb, ki otroka izklopi? midva bi ga rabila danes. koleraba se kuha, k. pa doji, ker več ni šlo počakat

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 8607
7.6.2007 19:11:56   
ircica
Kostja že spi (kako dolgo bomo pa še videli). Danes je il pa od jutra do večera intenziven. Popoldne je sicer spal neverjetno uro in pol, ampak me je potem gonil po stanovanju in na sprehodu, da je bilo joj. Zdaj pred spanjem pa tak jok, kot da ima spet krče. Me kar glava boli.

Krfjolca, glavno, da ste vsi ostali živi. Mene je kar groza ur vožnje, ko se vedno počutim tako nesposobna. Moj um je bolj enokomponentenuser posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 8608
7.6.2007 19:22:42   
ircica
Mariborčanke, ne pozabit: jutri ob 10h v Kalvariji. Se vas že ful veseliva.

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 8609
7.6.2007 19:23:35   
krfjolca
Sam res ej ... Očitno nisem sposobna istočasno spremljat, kaj se dogaja v prometu okoli mene, pa še iskat smerokaze ... user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 8610
7.6.2007 19:40:07   
MALINČICA
Mi smo pa danes našemu polhcu kupili stolček za hranjenje. Samo gor ga še moramo prinest iz avta, pa da ga jutri sprobamo!

Zamima, držim pesti, da vama čimprej rata it na svoje!

Krfjolca, bolj previdno, pa večkrat za volan!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 8611
7.6.2007 19:56:53   
krfjolca
Saj sem vsak dan za volanom user posted image

Samo je pa res, da nisem vsak dan v Ljubljani ...

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 8612
7.6.2007 20:28:10   
Anonimen
Joj, komaj sem ga spravila spat...on bi se še igral in pogovarjal in divjal...samo potem bi ga bilo še težje spravit spat...in v bistvu sem koomaj čakala, da gre spat, ker sva spet sama, jaz sem pa že čisto izmučena in me spet kuha...user posted image

Krfjolca, te kar razumem...jaz sem sicer zelo dobra voznica, ampak v Ljubljani pa takšne prekrške delam, da čudno, da me še niso zaprli...ravno zadnjič, ko sva šli s kolegico na BB, sem takšne počela, da se čudim, da ni nobene položnice domov...se vidi, da sem iz majhnega mesta, ki za povrh vsega še semaforjev nima...user posted image

Mariborčanke, uživajte jutri na srečanju in mislite na nas...

Kje bi pa bil naš piknik, krfjolca? si že kaj o kraju razmišljala?user posted image

LP

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 8613
7.6.2007 20:45:36   
majas

KAJ?? o čem pa se gre ???  user posted image user posted image user posted image user posted image   NIč nevem za to user posted image

< Sporočilo je popravil majas -- 7.6.2007 20:47:56 >

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 8614
7.6.2007 20:52:06   
Anonimen

KAJ?? o čem pa se gre ???  user posted image user posted image user posted image user posted image   NIč nevem za to user posted image

Aha, zdaj pa vemo, da nas sploh ne bereš...user posted image user posted image ...user posted image  pojdi 2-3 strani nazaj in boš našla, da se jutri dobijo Zamima, ircica in Nogavica - mislim, da...če si iz MB, pa tudi ti...user posted image

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 8615
7.6.2007 20:54:49   
majas
Čer!
Mi smo pa bili danes takoo pridni, res nič ni bila sitkana skos dobre volje. Spala je samo  pol ure cel dan in nič več in je bila tako dobre volje. Potem sve se ob 18.30 skopale, ob 19.15 je dobila še zizo in jo je kar zmanjkalo user posted image
Še več takih dnevov prosim user posted image Zdaj pa ma da mi spi celo noč user posted image user posted image

Sem pa ji kupila danes Fructhzweirge...pa sem ji dala enega malega in ga je tako zmazala da kar veselje, je bil en premalo user posted image Pa res mi je čudno da bi bil ta skuta slaba ko pa jo vsi tako hvalijo user posted image

Za to srečanje pa sem jaz res spregledala, nevem kaj mi je bilo. Prosim za pojasnilo in kje to je itd... pa katere vse pridete...

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 8616
7.6.2007 20:56:52   
Anonimen
Majas, samo zate, da ne boš predolgo iskala...na 341 strani imaš to srečanje..user posted image

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8617
7.6.2007 20:57:02   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Aha, zdaj pa vemo, da nas sploh ne bereš...user posted image user posted image ...user posted image  pojdi 2-3 strani nazaj in boš našla, da se jutri dobijo Zamima, ircica in Nogavica - mislim, da...če si iz MB, pa tudi ti...user posted image

LP

Vse mi je čudno res..pa nobena me ni nič vprašala user posted image user posted image user posted image prav res... kaj sem spustila stran pa sploh nevem a joj joj user posted image user posted image user posted image jaz bi tudi šla ...  samo če pridem z vlakom mi je ta kalvarija malo predaleč. Kaj pa če se dobimo pred astorijo in gremo v park?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8618
7.6.2007 20:57:31   
Anonimen
Pa lepo število postov imaš...1777...user posted image

A čem jaz danes na 5 user posted image ?

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8619
7.6.2007 20:58:22   
majas

Majas, samo zate, da ne boš predolgo iskala...na 341 strani imaš to srečanje..user posted image

LP

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8620
7.6.2007 20:59:24   
majas

LP

ne bo ti ratal ker boš spet zaspana user posted image user posted image te bom prej jaz prehitela haha user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8621
7.6.2007 21:02:05   
Anonimen

LP

ne bo ti ratal ker boš spet zaspana user posted image user posted image te bom prej jaz prehitela haha user posted image user posted image user posted image

Zdaj bom pa iz principa tako dolgo tu visela, da nabijem še peto user posted image ...itak sem sama doma, tako da nimam kam drugam iti, kot samo v posteljo...user posted image

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 8622
7.6.2007 21:02:18   
Zamima

ircica jaz ko sem se najbolj veselila ne bom prišla jutri, ... imam preveč letanja , ob 12.30 moram bit v mestu na eni kavi, pred tem bom skočila še na občino,... popoldan ob 17.00 pa moram it do župnišča,  da nam povejo glede krsta user posted image .

tako, da kdajkoli drugič user posted image .

Krfjolca, tako se meni večkrat zgodi, da ko naredim eno napakico sem potem tak živčna, da se cela tresem user posted image .

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 8623
7.6.2007 21:04:26   
majas

zamima, jaz sem ravno prej hotela predlagat kak sestanek mariborčank, pa se je mali zbudil.
tako da predlagam zdaj - v petek ob 10h v Kalvariji (pri Kamniškem drevoredu na Mladinski). imajo parkirišče in previjalnico. midva bova tam, dame vabljene (in gospodje, spodbujamo  konkurenco)

to sem pa res spregledala user posted image

samo mislim da me ne bo ker mi je malo predaleč iz železniške, pa niti nevem kje je to. Ko bo v mestu pa pridem user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 8624
7.6.2007 21:06:59   
majas

LP

Zdaj bom pa iz principa tako dolgo tu visela, da nabijem še peto user posted image ...itak sem sama doma, tako da nimam kam drugam iti, kot samo v posteljo...user posted image

LP

Ja ja lepa se delaj...boš zdaj samo nekaj nakladala tukaj, ja kdo pa te bo poslušal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  343 344 [345] 346 347   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  343 344 [345] 346 347   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 prednosti rojstva otroka jeseni
Če ste postali starši prav v jeseni, vam razkrivamo, katere prednosti prinaša rojstvo jesenske dojenčice ali dojenčka.
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...

Kakšno kavo pijete?

Turško (53%)

a la Nescafe (28%)

Espresso (19%)

Število vseh glasov: 10239

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!