|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
7.6.2007 21:33:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta
Ti ga samo namaži... Pol pa ga postavi pred dejstvo: Ali ga napadeš ti, ali pa nadenj spustiš čebele! user posted image

pejt ti raj spat, ker si mal kruta postala user posted image user posted image user posted image

samo pomagat sem hotla... user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4451
7.6.2007 21:33:31   
majrim

[

Ti ga samo namaži... Pol pa ga postavi pred dejstvo: Ali ga napadeš ti, ali pa nadenj spustiš čebele! user posted image

bomo videli...a kaj,ko še preden pridem iz kopalnice on že zapira učkeuser posted image ...ajde,ajde,mate mal prehiter tempo zame...nimam več 20 letuser posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
7.6.2007 21:33:47   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Rumba, v mojem primeru baje da ni tako. Govorijo zdavniki, tako da...Sicer pa ne bom imela nic proti, ce takoj spet zanosimuser posted image user posted image .
Corfu, ne ne, pri enem pa ne bi rada ostala, bomo pac drugace se poskusali. Dva zamrznjencka naju se cakatauser posted image user posted image .

super, da je takoj v prvo šlo user posted image user posted image user posted image user posted image ....... ti kar izkoristi oba zmrznjenčka....... user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
7.6.2007 21:34:07   
kapica
Ojej, zvesta no, upam da s emotis in te obcutki varajo, pa da je bebika se vedno takokot more bitiuser posted image .
Eh, Freycha, a zdaj mislis, da ce si ti iz Lj, moremo bit druge tud al kajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
7.6.2007 21:34:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

[

bomo videli...a kaj,ko še preden pridem iz kopalnice on že zapira učkeuser posted image ...ajde,ajde,mate mal prehiter tempo zame...nimam več 20 letuser posted image user posted image user posted image

majrim, da ne boš kaj zamerla... saj se samo šalimo...

< Sporočilo je popravil zvesta -- 7.6.2007 21:35:17 >

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 4455
7.6.2007 21:35:09   
Freycha

Ojej, zvesta no, upam da s emotis in te obcutki varajo, pa da je bebika se vedno takokot more bitiuser posted image .
Eh, Freycha, a zdaj mislis, da ce si ti iz Lj, moremo bit druge tud al kajuser posted image user posted image user posted image user posted image

jah samo iz velemest se preseljujemo v mala mesta user posted image user posted image user posted image user posted image  hec

punce, koliko pa ste ve kaj stare? jaz sem 29.......

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
7.6.2007 21:35:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

punce, koliko pa ste ve kaj stare? jaz sem 29.......

27... se mi zdi.... saj to lahko tudi na seznam dopišeš....

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4457
7.6.2007 21:35:57   
kapica
Freycha, a ti mislis da ce si ti poskrbljena, da druge ne smemo vec gresnih misli imetiuser posted image user posted image ?
Uspelo je pa v drugo, ne v prvouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
7.6.2007 21:36:17   
corfu
Kapicauser posted image  jaz pa poznam par parov, ki so se trudili kar po nekaj let potem pa naravno po porodu takoj zanosili, želim vama najboljše!

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
7.6.2007 21:37:13   
majrim
ma daj,ne zamerimuser posted image ...nisem tak smotanauser posted image ....pravi moj dragi tle za mojim hrbtom,da sem bolj smotana kot on...le kaj je s tem mislil???user posted image ....joj,pravi,da smo upaljene babe...a ko je on v službi to  vse prečekirauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
7.6.2007 21:37:32   
Freycha

Freycha, a ti mislis da ce si ti poskrbljena, da druge ne smemo vec gresnih misli imetiuser posted image user posted image ?
Uspelo je pa v drugo, ne v prvouser posted image .

tega prvega stavka pa zdej ne štekam, kam spada user posted image

aja, no pa v drugo... vseeno lahko tudi v tretje user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
7.6.2007 21:37:46   
rumba
V juliju bom  upihnila 31. svečko. Mogoče pa ravno v porodni, ko bom že glih pihala.user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
7.6.2007 21:38:13   
Anonimen

ma daj,ne zamerimuser posted image ...nisem tak smotanauser posted image ....pravi moj dragi tle za mojim hrbtom,da sem bolj smotana kot on...le kaj je s tem mislil???user posted image ....joj,pravi,da smo upaljene babe...a ko je on v službi to  vse prečekirauser posted image

majrim, mogoče bo pa jutri akcija, ko bo videl, da smo ga tu malo obirale user posted image  pa se bo potrudil za konec tedna

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 4463
7.6.2007 21:38:20   
kapica
A nismo to z starostjo ze enkrat imeleuser posted image user posted image ? Ti Freycha, ko vse tako pamtisuser posted image user posted image user posted image .

Jaz jih imam 27user posted image , rosno mladauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
7.6.2007 21:38:35   
Freycha

sej jaz imam tut mojega na sumu, da tole prebira... sploh ker ve, da se o seksu menimo in me je prej že vprašal, če sem že ščvekala, da sva danes seksala user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
7.6.2007 21:38:39   
tani33
Freycha že 29???? Pa še nič kaj resna????user posted image

Saj ne , čist fajna si!user posted image

Jaz prejšnji mesec 34

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
7.6.2007 21:38:51   
majrim
36....pa ne mi rečt,da nisem resna za moja leta,ker drugače jih imam pa še vedno 20user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
7.6.2007 21:39:25   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

V juliju bom  upihnila 31. svečko. Mogoče pa ravno v porodni, ko bom že glih pihala.user posted image user posted image

6.7. ne?

moj dragi ima pa 11.7., jaz pa rok 12.7.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
7.6.2007 21:40:26   
Freycha

A nismo to z starostjo ze enkrat imeleuser posted image user posted image ? Ti Freycha, ko vse tako pamtisuser posted image user posted image user posted image .

Jaz jih imam 27user posted image , rosno mladauser posted image .

pišuka, sej tebe lahko po čike pošljem user posted image user posted image user posted image  sam mal dolg bi z njimi hodila, pa še kadit sem hehala 3. leta nazaj user posted image user posted image user posted image

pa sej pravim, da imam sindrom zlate ribice, hudiča!!user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
7.6.2007 21:40:58   
rumba
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, moj je glih kar klical, da je že na letališču v Dubrovniku in bo danes ponoči že doma!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
7.6.2007 21:40:59   
kapica
Freycha, na strani 178 si napisala da je to kruto ( z medom in o tem je bilo govora). No, sam da te spominuser posted image .
Danes dopoldan si bila sigurno se drugega mnenjauser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
7.6.2007 21:40:59   
majrim
no,pol ni moj edini,ki tu čepiuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
7.6.2007 21:41:01   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: tani33

Freycha že 29???? Pa še nič kaj resna????user posted image

Saj ne , čist fajna si!user posted image

Jaz prejšnji mesec 34

meni je oproščeno, mi piše v rojstnem listu...... sem oven in ovni nikoli ne odrastejo user posted image

(odgovor članu tani33)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
7.6.2007 21:41:59   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, moj je glih kar klical, da je že na letališču v Dubrovniku in bo danes ponoči že doma!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image

jupiiiii čestitke!!!! To bo akcija user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
7.6.2007 21:42:27   
kapica
Corfu hvala user posted image .
Freycha a res? Pri nama je tudi tako, jaz imam rok 25.7, moz pa 29.7 roj. danuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako se dojenček v trebuhu odzove na določ...
Neverjetne fotografija: Tako se dojenček v trebuhu odzove na to, kar nosečnica poje
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

punčka
petrcaaa

Ime za deklico?

AVA (15%)

HANA (28%)

LANA (32%)

MIA (26%)

Število vseh glasov: 117

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!