Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Men je pa tok všeč moj buši.

, a niste opazile da je začel še bolj padat dež?
, pa se mi zdi da bi preveč bingljal noter z glavico. pa niti ni tako draga. 40 E. Pa bom imela dve prevleki, če katero pobruha lahko takoj zamenjam
, je res en mali priliznjenec Beno. Mi je včas kar nerodno, ker sem jaz bolj zadržane sorte, potem me pa on potegne v kakšno debato, ker vsakega ogovori.
, pri Žanu sem jih mela tolk k sem šla rodit, mogoče 2 cm več...
škoda da se ne mormo uskladit,pa tok sm hotela it..... Če ne pa videve kr pejta,bom že nekak poskusla prežvet
Antigona sej veš-če majo pa kakšno fajn posteljnino pa sms prosim
Pa je tisti opoldanski spanec tako blagodejen, da se mu sploh ne morem odpovedati. Ta starejša ponavadi gleda risanke, jaz pa se uležem zraven mlajšega, ker ga želim uspavat - kao
. Sem pa zato na pregledu zvedela same lepe stvari. Naš Timon je že obrnen z glavico navzdol, težak je 1580 g, pa tudi na ctg so me že prijavile in sicer že kar čez dober teden
. Verjetno si ga nisem začela zato, da me ne bi kap zaradi obsega. Saj poznate - najprej shujšaš in si vesel vsakega cmja, ki gre dol. Med nosečnostjo sem se pa bolj na samo kilažo koncetrirala, da mi res ne bi tam kaj prebijalo v hude viške
. Sem si rekla, da me verjetno čez par let čaka kakšen podoben scenarij
.
ruknem, pol ps v priprave na mojo žurko danes. Najprej namazat obe
s kremo, pol naredit narezke, sspečt pečenko in pripravit ostale pritekline... upam da mi znese vse skup spravit do treh popoldan. Še dobro, da mi možek pomaga, sicer bi me kar pobralo
. sem celi dan spala no popoldan ko smo nehali podirat steno. smo začeli z mojo kuhinjo in mi je že žal
da sem sploh hotela novo. tolk dela je
. pa noge so me začele bolet in zvečer ko grem spat me tudi pečejo podplati in prstki. uh, še sreča da ni več daleč
. pa so igrali nogomet ko zmešani. sam so otroci res fajni. pri takih letih ti že prav znajo kakšno zaburusit nazaj
.
!
peljala luli :-) zdej pa pijem kavico in " berem šta ima novo na zapadu"
---
kaj pa vem....