|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  226 227 [228] 229 230   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
12.6.2007 23:09:01   
rumba
Ajvy, danes prvič, zato pa nimam pojma, kaj naj.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5676
12.6.2007 23:10:36   
Ajvy
Kapica , res je .. še dober , tako imajo vedno BM zate in Chickna zame user posted image

Tašonka, sej je prav da je vse tajno vodeno, dandanes že vse izkoriščajo...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5677
12.6.2007 23:10:52   
kapica
rumba, mogoce fali seksauser posted image user posted image user posted image . Ne, hecam se, prosim ne zameri.

Kaj pa ce gres v posteljo se vlezes in poskusis zaspati?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5678
12.6.2007 23:13:50   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

rumba, mogoce fali seksauser posted image user posted image user posted image . Ne, hecam se, prosim ne zameri.

Kaj pa ce gres v posteljo se vlezes in poskusis zaspati?

Nič ne zamerim.user posted image  Mogoče bo pa res to, moj pa spet v službi. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, res se bom raje ulegla, pa bom videla, kako in kaj.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5679
12.6.2007 23:14:37   
Ajvy
Rumba, se mi je to zgodilo v petem mesecu in sicer sem se zbudila , takoj sem se začela tako trest, kot da se nahajam v zamrzovalniku... sem se dvojno pokrila in zaspala.. sem se zbudila čisto premočena.. čisto... potem pa sem tisti dan bila popolnoma brez energije in bilo mi je grozno slabo....  ampak sem vse odležala... 
Sicer ne vem zakaj se mi je to zgodilo, niti nisem nikogar obveščala nič o tem, res pa je da so se dva dni kasneje začele težave s pritiskom- skup sem padla...
Ne bi te rada strašila, samo svojo izkušnjo ti povem..

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 12.6.2007 23:15:14 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5680
12.6.2007 23:14:58   
kapica
Ja, ti kr pejd ajat, mogoce pa bo pocitek pomagal.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5681
12.6.2007 23:15:54   
Ajvy
Morda pa sisamo preutrujena, pa je telo tako reagiralo..

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5682
12.6.2007 23:16:06   
Kristina_1
Corfu jaz sem kupla traktor pa prikolico, se tamalmu ful fajn zdi da prikolico prklapla, pa gor naklada. Je mel en kamion s prikolico, pa se je polomilo, zdej pa sam o tem sanja, tko da bo ful vesel user posted image .

Tejči77 zakaj pa na banki ne dvigneš gotovine, če pravjo da kartica dela!? Pa so probal če res dela?

Madejka čaj iz malininih listov krepi mišice maternice in tako hitreje rodiš. Maline pa lahko brez skrbi ješ user posted image .

Freycha  že maš napotnico za rodit? Pejt v kakšno drugo porodnišnico, pa povej kakšna je situacija, pa se zmen za spinalni blok. V Postojni maš možnost anastezista 24h/dan.

Ajvy men ga ni povedal, sam sem mu na vsakem pregledu težila, da nočem vedet. Ko je kej okol ritke gledal, sem mu vsakič rekla, da ne povedat, da hočem da je spol presenečenje.

Rumba, ne bi poklicala na urgenco, kaj bi to blo? Da ne bi blo slučajno kej narobe.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5683
12.6.2007 23:16:29   
rumba
Lahko noč, pa načvekajte se še zame!user posted image

< Sporočilo je popravil rumba -- 12.6.2007 23:17:50 >

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5684
12.6.2007 23:17:07   
kapica
Mislim da bom jaz tud sla pod kozo gledat, drugace bom spet prepozno zaspala.
Rumba, upam, da ti bo slo do jutri boljeuser posted image . Da ne bos sla kje rodit, a?

Pozdravcek in lahko nockouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5685
12.6.2007 23:19:22   
Kristina_1
Jaz sem mela danes pregled in mam dobre novičke. Količina podovnice ni več tako velika, je še vedno povečana, dsam ni panike. G. je rekel, da mogoč še do roka zdržim, glede na to kako zgledam spodajuser posted image .  Posteljica še vedno dobro funkcionira, maternični vrat zaprt, otrok obrnjen na glavo in nekoliko spuščen.

Punce, če bi katera delala test za dokaz prisotnosti bakterije Streptococus agalactiae (S.A.) v nožnici. Test se dela med 35 in 37.tednom. Če si + na začetku poroda dobiš antibiotik in okužba se ne prenese na otroka, ki je sicer lahko nevarna zanj. Je pa samoplačniško, jaz grem jutr dat bris.

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 5686
12.6.2007 23:19:23   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Rumba, upam, da ti bo slo do jutri boljeuser posted image . Da ne bos sla kje rodit, a?

Ne se hecat no, čez 9 dni postavim rekord v mojih nosečnostih in pika.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5687
12.6.2007 23:20:31   
Ajvy
Kapica, lahko noč...

Rumba, tudi tebi lahko noč, pa spi zraven telefona, če bo kej narobe... ampak bomo klelele mislile nate, tako da ne bo user posted image

Kristina, tudi mi ne vemo spola, moj želi da je user posted image ....

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5688
12.6.2007 23:22:04   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Kristina_1

Punce, če bi katera delala test za dokaz prisotnosti bakterije Streptococus agalactiae (S.A.) v nožnici. Test se dela med 35 in 37.tednom. Če si + na začetku poroda dobiš antibiotik in okužba se ne prenese na otroka, ki je sicer lahko nevarna zanj. Je pa samoplačniško, jaz grem jutr dat bris.

Kaj pa je to sploh, prvič slišim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5689
12.6.2007 23:29:50   
Anonimen

Kje se to lahko naredi in koliko stane?

Neposredna povezava do sporočila: 5690
12.6.2007 23:36:32   
Kristina_1
Ajvy citiram:
Po raziskavah je 10-30% žensk nosilk S.A., po podatkih zbranih v Slo. pa 22%. Ženska, ki je nosilka S.A. je v velikem številu primerov brez zdravsvenih težav, včasih pa so te težave resne. S.A. namreč lahko povroča vnetja, spontane spalve in prezgodnje porode, pri novorojenčku pa infekt ob rojstvu ali v prvih dneh po rojstvu.

Tašonka dve leti nazaj je bil test 1.500 SIT, ti jutri povem kolk bom plačala. Men gfa bo delal moj g., pomoje ti ga lahko nardi vsak g., sam rečt moreš. Vzame gojišče bakterij, ti vzame bris in pošlje na preiskave, rezultati so v enem tednu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5691
12.6.2007 23:39:36   
Anonimen
No super, kar sporoči, jaz bom pa v ponedeljek mojo G vprašala, ko imam spet pregled. Ker imam tako nenormalno pogosta vnetja, skoraj mi en v drugega prehajajo, da zelo težko živim s tem, ker je res nadležno. Pa da ni res kak S.A. vmes. A pa to je nujno, da se otroček okuži med porodom, ali ne? Ker ne da bi vedela, da je Špela kaj fasala, ko sem jo rodila.

Neposredna povezava do sporočila: 5692
12.6.2007 23:42:18   
Ajvy
Hvala kristina ,bom povprašala G, zdej naslednjič ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5693
12.6.2007 23:55:01   
Anonimen
Zgleda, da jaz možeka ne bom dočakala na MSN.user posted image Očitno imajo spet pozne sestanke ali je pa izkoristil gužvo in se ga šel malo napljuckat.user posted image No, to slednje je manj verjetno, ker ga jutri spet naporen dan čaka in si glih ne sme privoščit mačka in še zjutraj kak promil alkota.
Mi ne preostane drugega, kot da se spokam spat, čeprav se mi sploh ne spi. Ampak tukaj se pa tud nič ne dogaja. Pa glih ko mi internet dobro vleče in se strani ful hitro obračajo (sem odvisna od signala, ker ga imam preko mobitela).user posted image
Nočko.

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5694
12.6.2007 23:56:43   
Kristina_1
Tašonka ni nujno da se prenese na user posted image , sam mislm da za tak denar se splača pregledat, vsaj jst bom dala bris, ne vem no - sploh če mar ful vnetij.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5695
13.6.2007 0:03:37   
Ajvy
Ja, prav nič niste čvekalne na tale soparni večer..lahko nočko vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 5696
13.6.2007 6:52:06   
Freycha

Jaz sem mela danes pregled in mam dobre novičke. Količina podovnice ni več tako velika, je še vedno povečana, dsam ni panike. G. je rekel, da mogoč še do roka zdržim, glede na to kako zgledam spodajuser posted image .  Posteljica še vedno dobro funkcionira, maternični vrat zaprt, otrok obrnjen na glavo in nekoliko spuščen.

Kristina, meni ga je ravno zaradi  vnetij naredila moja G in tudi imam Streptokok B pozitiv. Nam ta bakterija kaj bistveno ne škoduje, zadržuje se v sluznicah (usta, nos, nožnica, anus) in pa v koži. Pač tam živi in to je to. Problem je pri porodu, ker se user posted image  lahko okuži v procesu iztisa čez nožnico. Če se okuži, lahko dobi meningitis ali pa sepso, kar lahko povzroči tudi (sicer v redkejših primerih), da user posted image  umre.

V SLO se teh testov za streptokoka sploh ne dela, če ne obstaja utemeljen sum. Čeprav se pogovarjajo, da bi zamenjali preiskave in bi preiskavo za Sifilis ven vrgli (ker v zadnjih nekaj letih sifilisa skoraj in zaslediti) in uvrstili preiskavo za streptokoka, to dolgo traja. Tudi G nočejo (vsaj nekateri) kar tako delati, čeprav ne vidim razloga, zakaj ne.

No, recimo v AUT se ti testi delajo avtomatično vsaki nosečnici, saj nočejo imeti enega smrtnega primera zaradi tega butastega streptokoka.

Torej, glede na to, da ga sama imam, imam v materinski knjižici na veliko napisano, da sem streptokok B pozitivna in ob porodu dobim injekcijo antibiotikov, ki naj bi mene in otroka zavarovali pred čim hudim. Če grem na CR pa ne vem, če bom dobila ali ne.....

aja, pa dobro jutro punce user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5697
13.6.2007 7:12:18   
corfu
Dobro jutro!

Včeraj zvečer vas nisem prišla nič pogledat, sem samo padla v posteljo. Rumba, upam, da se kaj boljše počutišuser posted image  Danes zjutraj ko sem sina štimala za v vrtec, sem ga vprašala, kaj bo tebi prinesla sestrica, tamal pa kot iz topa: toltico! (tortico)user posted image  Ja, obožuje torticeuser posted image . Tako, da darilo imamouser posted image , pa ogledan imamo avion, ker iz bagerjev, tovornjakov, traktorjev in vseh možnih priključkov, kombanja, sejalca, kosilnice, pluga....se že drek, oprostite besedi, dela!

Jutri imam pregled, pa prvi CTGuser posted image , s 15 pa uradno pričnem z porodniškouser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5698
13.6.2007 7:36:00   
Freycha
novopečene "julijske" mamice user posted image user posted image user posted image

datum poroda; nick; ime user posted image  ;višina; teža; PDP

13.5.07 Afnica; Lana in Lan ;36,5cm 1140g;41cm 1750g; 12.7.07
5.6.07 Baja*; Rene; 48cm 2780 g; 10.7.07
7.6.07 Siskamiska; David in Domen; 40cm 1660g in 45cm 2105g; 25.7.07

Julijke še srečke nosečke:user posted image              

01. Teya 
02. noka81; user posted image
03. anja7; user posted image
03. Polona25; Ljubljana; user posted image
04. tani33; Slovenj Gradec; user posted image  user posted image  user posted image ; user posted image ;  Julija
04. pikica123
05. Yvona
05. majrim; user posted image ; Izola; user posted image ;  Neža
06. tajag; user posted image ; Šempeter; Nejc ali Lucija
07. Giras
07. Jasnicaa ; Celje
07. Tašonka ; user posted image user posted image ; user posted image ; LJ ali PO; Jure
07. Lali82 ;user posted image ; user posted image ; Ljubljana
08. Kristina_1 ; Postojna; user posted image  user posted image
08. Jelenche ; Ljubljana; user posted image

08. Anja O. user posted image user posted image  ; Celje; user posted image  + user posted image
09.*maja; user posted image user posted image user posted image user posted image ; Ljubljana;  
09. 76suza; user posted image
10. Tejči77 ; Celje; user posted image
10. Petraa; user posted image  user posted image
11. lexl; user posted image  user posted image ;user posted image ; Ljubljana; Jure
12. Freycha ; MB/Felbach (AUT) user posted image ; user posted image ; Dita
12. corfu ; user posted image  user posted image ; user posted image ; Manca
12. ulla80; user posted image ; user posted image  ;
13. Kety ; Ljubljana; user posted image  user posted image ; user posted image
13. mary82
15. zvesta; Maribor; user posted image

15. bačko user posted image ; Ljubljana; Žana
16. Teika
17. Kety99; user posted image

17. Heya ; Brežice
17. arijana; user posted image  user posted image ; user posted image
17. pupi; user posted image ; Naja
19. Bety
19. Rožica82 ; user posted image ;user posted image ; Murska Sobota; Lana
19. ksenjak; user posted image  user posted image ;user posted image
20. simi27; user posted imageuser posted image ; Ljubljana; Svit
22. pikam; user posted image ;user posted image ; Ljubljana
23. Ezica; user posted image ; Kranj ; Rok
24. GabiW
24. zarja123

24. madejka; Maribor;user posted image ; user posted image
24. poldy; user posted image ; Urša
25. pupa*
25. Nisaa; Jesenice user posted image  user posted image ; user posted image
25. yudit; user posted image ;user posted image
25. kapica; user posted image ; Dino
26. Mari71; user posted image  user posted image ; user posted image
26. Ajvy; user posted image ; Ljubljana
27. rumba; Ljubljana; user posted image user posted image user posted image
27. miša99; user posted image user posted image  ; Ljubljana; user posted image Elenora, Nora; user posted image Dorian, Ian
27. malamisha; (PDP 1.8.);user posted image user posted image  Ljubljana
27. tigi212
27. Ribi06; Ljubljana; user posted image user posted image
28. Kniči; user posted image ; Celje; Matej ali Polona
28. jerneja; user posted image user posted image ; Slovenj Gradec
28. ronči; user posted image
30. ikonca; user posted image
31. Pinkyca
31. Bonni; user posted image ; user posted image ; Ljubljana 

imamo 60 user posted image , od tega 1 user posted image user posted image        in       59 user posted image                                   imamo 14 user posted image  in 19 user posted image
ah babe smo vedno v prednosti    user posted image

to smo julijke!!! user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5699
13.6.2007 8:32:28   
majrim
dobro jutro punce,
samo pozdravček,preden se odpravim na banko in po en komplet,ki mi je včeraj zmešal glavo...user posted image ...pa ne zameuser posted image ...pa po donat,ker spet nekaj ne štima in boli ritkauser posted image ..pa se beremo več ksnouser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  226 227 [228] 229 230   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  226 227 [228] 229 230   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Vse, česar nisi vedela o spinalni anesteziji
Bolečino med porodom lahko učinkovito ublažimo ali popolnoma odstranimo z regionalno anestezijo, hkrati pa še vedno omog...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?