|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  228 229 [230] 231 232   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
13.6.2007 11:26:47   
Kristina_1
Mi smo šli z mesec in pol starim v kamp prikolico konec avgusta, pa je blo ful fajn. Tko da ni panike it na morje, punce kr pogumno.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5726
13.6.2007 11:27:51   
kapica
Ja kaj, a ni res? Najprej niti ne pocakas do PDP-ja, potem pa se tako na hitro dete ven pride, da sploh ni panike. Pa ja ni cudno, da lahko po dveh tednih ze letis na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5727
13.6.2007 11:29:06   
rumba
Aja, septembra pa gremo za ene tri dni kampirati (v šotor) ob Gardsko jezero. En dan skočimo v Gardaland, en dan pa v vodni park. Komaj čakam!user posted image

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 5728
13.6.2007 11:29:14   
kapica
Kristina, a v kamp? Ko nimas vode takoj pri sebi in te zadeve, tega pa menda rees ne bi upala.
Jaz nekje na apartma racunam.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5729
13.6.2007 11:30:09   
kapica
Rumbauser posted image user posted image user posted image user posted image . Pa vi ste res ena izjemna druzina, no, kapo dol, vidva z mozem pa super organizatorjauser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5730
13.6.2007 11:30:45   
rumba
Kapica, meni so se po obeh porodih babice smejale, ker sem par minut po poreodo ue rekla, če gremo še enkratuser posted image user posted image user posted image  Res, hvala bogu, ni bil nikoli problem in sem bila vedno že takoj polna energije in prav fit.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5731
13.6.2007 11:31:47   
kapica
Ja, Rumba, saj pravim, za tebe to ni noben problemuser posted image . Super, tvoj mozek pa verjetno cist ponosen zraven, a neuser posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5732
13.6.2007 11:32:29   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Rumbauser posted image user posted image user posted image user posted image . Pa vi ste res ena izjemna druzina, no, kapo dol, vidva z mozem pa super organizatorjauser posted image user posted image user posted image .

Ko preživiš par mesecev Afrike, pa Srednje Amerike in Azije s par instant juhami v ruzaku, ti ni nič več problem.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5733
13.6.2007 11:32:42   
Anonimen
rumba, tko nekako jst planiram poroduser posted image ok, malo težje že lahko gre ven kot je šlo noter, sam sem se odločla da bom brez problemov rodilauser posted image user posted image user posted image

user posted image sm optimist a neuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 5734
13.6.2007 11:33:45   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Ja, Rumba, saj pravim, za tebe to ni noben problemuser posted image . Super, tvoj mozek pa verjetno cist ponosen zraven, a neuser posted image ?

Ja za njega sta bila oba poroda ful lahka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  On res ni nič trpel.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5735
13.6.2007 11:34:30   
kapica
Jaaaa, zdaj mi je jasno. A te sorte sta vidva, a? Popotnika, da cimvec sveta viditauser posted image user posted image user posted image . Ja potem so pa te zadeve res mala malica, sploh ni primerjaveuser posted image .
Jaz nisem ena taksnih, ne bi zmogla tega, pa se ne zanimajo me toliko druge kulture. Mislim, da ce se lotis cesa takega, mores imeti resnicno voljo in energijo. Drugace ni nic, a neuser posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5736
13.6.2007 11:34:58   
rumba
Ulla80, tako se dela. Optimizem je naše najmočnejše orožje!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5737
13.6.2007 11:36:06   
kapica
Rumba, a mislis da ni trpel. Ubozcek, ko si ga verjetno tako stiskala, da sploh nisi opazila. Pa pravis ni trpel, ajajajaajaaaauser posted image user posted image user posted image .
Ulla, a ti bos tud mela lahek porod. A sis e odlocla kako bo z mozekom? A ga bos pustila pred vrati, al ga bos spustla noteruser posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5738
13.6.2007 11:38:25   
simi27
Pozdravljene,

jaz sem s pregleda. Najprej sem imela ctg - mali je bil kar aktiven, na koncu pa je zaspal. Ampak je G rekla, da je ok. Dala pa mi je Canasten svečke, ker sem imela malce več bakterij v vodi. No ja, bo že boljše. Potem sva naredile še UZ. Naš ima 2009 g in me je za vsak slučaj poslala v torek še na dodatni pregled v porodnišnico. Zdi se ji, da imam malo tanjšo posteljico in da mogoče zaradi tega mali zaostaja v teži. Malo me je sicer strah. Saj veste, ni vse ok. In do torka bom po moje tečna kot muha...

Aha, še vprašanje - kje ste kupovale termometre. Mislim kupiti digitalnega. V lekarni ali v trgovini?
Ste morda kje zasledile kakšne 3/4 hlače, v soboto namreč grem na poroko in se moram malo lepše napraviti.

No, lepo se mejte.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5739
13.6.2007 11:38:50   
rumba
Ja, midva sva oba ful popotnika, že marsikaj preživela. Sicer pa bomo kmalu tudi z družino odšli iz Evrope (do sedaj smo capljali le po Evropi). Če bo po sreči, gremo poleti 2008 na Tibet, ker bo eden najdaljših sončnih mrkov.user posted image  Taki so plani, če se bodo pa izšli, bomo pa videli. Sicer pa kampiranje po Evropi sploh ni problem (Hana je bila še na strogi dijeti, pa je šlo). Otroci itak ful uživajo, samo ne da se pa toliko premikati, kot je šlo prej.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5740
13.6.2007 11:40:38   
kapica
Simi, upam da bos zdrzala do torka, ko bos dobila nove informacije in da bojo le te malo bolj vzpodbudne.
Glede termometra ne vem kje ga kupit, semjih pa pravzaprav povsod videla, kupila ga pa sama se nisem.
Za hlace ti pa lahko samo svetujem H&M, ker sem sama tam vse nosecniske zadeve nakupilauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 5741
13.6.2007 11:42:01   
Anonimen
joj kapica ne vem šeuser posted image se še odločamouser posted image po moje se ga bom mogla usmilituser posted image če bo pa tko kazalo, ga bomo pač pred vrata postavliuser posted image
drugač pa ja, sem optimistuser posted image glede na to kolk me medenica skoz že boli ker se baje blazno širi, pa da je mali, spizdjen otroček, ma da pade venuser posted image nema matranja, to se mi ne gremouser posted image
no mal heca, sam neki komplicirat se mi res ne, rodit morm, tko al tko, nimam spasa večuser posted image vem da ne grem na lepše in tja zato da bojo mene razvajali, pač tko je.....kar se pa osebja tiče se pa tudi ne obremenjujem, povsod lahko naletiš na kakšno kozo, samo mislim da je razlika tudi kakšen odnos maš ti do njihuser posted image u glavnem, onih par dni bomo že preživeli, znam se pa zase tud potegnit, zajebaval me ziher noben ne bouser posted image
user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5742
13.6.2007 11:42:35   
kapica
Rumba, superuser posted image user posted image user posted image user posted image . To so dozivetja za otroke, a ne? Se mi zdi pa skoda, da pozabijo oz. da se cez deset let recimo ne bojo vec veliko spomnili, ali se motim?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5743
13.6.2007 11:43:40   
rumba
Simi, upam da bo v torek res ok na UZ-ju. Držim pesti!

A vam so vsem delali kontrolo rasti (UZ)?
Jaz sem imela zadnji UZ v 29t, pa nič ne kaže na to, da bom imela še kakega. Bačko pa ti, si imela sedaj UZ? Bom v petek malo zatežila.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5744
13.6.2007 11:45:05   
pupi
Rumba jaz sem imela UZ Zdaj v 34 tednu, saj pa te mora povedat kako je otrok obrnjen, al ne!?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5745
13.6.2007 11:45:14   
kapica
Jaa, Ulla, vidis, kr pogumno. Jaz se nisem tako dalec prisla, do te faze razmisljanjauser posted image . Ampak pocasi se bo treba pripravit, ni drugeuser posted image . Ampak ne, se ne smem mislit na to, ne vem, kr naprej se zavlacujem in zavlacujem, potem me bo pa presenetlo, pa bo se hujeuser posted image . Ne, saj bo, me julijke bomo to z levo roko opravileuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5746
13.6.2007 11:45:47   
Anonimen
rumba meni na vsakem pregleda dela UZ in malo premeri kako raste....zdej k se je pokazalo da je tak drobižek, pa sploh.....obvezno premeri glavico, trebuščka in stegnenicouser posted image kak mate to ene čudne zdravnikeuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 5747
13.6.2007 11:46:56   
kapica
Rumba, pri meni ga je tud nekje v 30-em tednu nazadnje naredilauser posted image . Jutri mam spet pregled, pa bom videla, ce misli zraven se Uz naredit.
Pupi, pri meni je zadnjic z otipom pogledala kako otrok lezi, zgleda da za to ni potreben UZuser posted image .

< Sporočilo je popravil kapica -- 13.6.2007 11:47:27 >

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5748
13.6.2007 11:47:16   
simi27
Hvala za vzpodbudne besede.

Jaz sem imela uz pregled 30.5. in ker je mali zaostajal v teži, mi je naredila ponoven uz danes. V 14 dneh je pridobil 250 g. Ne vem, no. Upam, da je res vse ok. Saj ga dobro čutim, pa tudi jaz sem bolj majhna. A vseeno je prisoten tisti strah...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5749
13.6.2007 11:47:23   
rumba
Kapica, verjetno se res ne bodo več spomnili. Bodo šli pa še enkrat in jim bo spet super.user posted image  Je pa res, da jabolko ne pade daleč od drevesa, saj ob naša mulca že sedaj uživata v pohajanju in bi bila rada nonstop od doma. Že pri letu in pol ni bil problem biti vstran od mamice in tatkota za celi teden.user posted image  Jaz že vidim Aneja v Indiji čez dobrih deset let.user posted image user posted image user posted image  Kaj čmo....

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  228 229 [230] 231 232   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  228 229 [230] 231 232   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 presenetljivih dejstev o nosečniškem tre...
Pogled na rast nosečniškega trebuha je nekaj posebnega in občutek res prekrasen, ko veš, da tam raste ljubezen tvojega ž...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?