|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  229 230 [231] 232 233   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
13.6.2007 11:47:35   
pupi
Srečnica! Meni naredi UZ pač po svoji presoji za katero ne vem na čem temelji!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5751
13.6.2007 11:48:48   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Rumba jaz sem imela UZ Zdaj v 34 tednu, saj pa te mora povedat kako je otrok obrnjen, al ne!?

Meni je na prejšnjem pregledu le tipala z rokami in povedala, da je obrnjen na glavo in da ima ful koščeno rito.user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 5752
13.6.2007 11:48:53   
pupi
Zadnjič mi je samo Kapica odgovorila! Kako so kaj vaši polžeki obrnjeni?

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 5753
13.6.2007 11:48:57   
kapica
Simi, seveda je strah prisoten. Ampak glede na to, da je ze cez 2000g in da bo v naslednjih tednih se enkaj pridobil, po mojem ni panike. Bo pac bolj drobcken, pa ce si ti tudi majhna...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5754
13.6.2007 11:51:08   
pupi
O ta tvoja G pa je pravi ekspert, da to natipa!! Jaz res ne razumem v čem jim je fora, da nam vsakič ne naredijo UZja, saj p jim je lahko logično da bi rade vidle naše polžeke!! No pa saj ko je meni UZ delala spoh ekrana ni k meni obrnili, jazbtaki štor ko sem pa tudi nisem nič rekla!!!!!!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 5755
13.6.2007 11:51:14   
Anonimen
simi ne obremenjuje se, važno je da raste, kriza bi bla če sploh nebi.....moje je imela v 35.t bogih 1800guser posted image ampak je vse drugo ok, tak da nimam kaj......je pa res da hvalabogu redno vse kontrolira, drugače bi tudi jaz bla bolj živčna verjetno.....no, sej sem se že skoraj zasekirala malo, ampak sem se odločla da ne bomuser posted image same pametne odločitve sprejemam zadnje cajteuser posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 5756
13.6.2007 11:51:40   
kapica
Rumba, ja, super, men se zdi to pomembno, da je otrok lahko tudi sam nekje, brez da ima taksno domotozje, da ga je treba iti iskat. Ker taksna sem bila namrec jazuser posted image  in res ne bi rada da bi otrok bil isti. Tako da...Ker za otroka je hudo, ce pogresa strase, za starse pa tudi, a ne? Pa verjetno prav pride, ce lahko otroka malo kje "oddas"user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5757
13.6.2007 11:52:11   
corfu
No, pol gremo pa tud mi na morje inpika. Rumba še en nasvet rabimuser posted image  a si ti npr za 2,5 letnika vzela v hotelu tudi posebej obrok npr. večerje, ali je jedel pri vamauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5758
13.6.2007 11:52:41   
rumba
Simi, ne boj se. Anej se je rodil z 2150g, pa je bilo vse ok. Že takoj se je začel dojiti, takoj sva šla normalno na oddelek, imel je le ogrevano posteljico (ker taki drobižki še ne znajo regulirati toplote). Po 5ih dneh sva lahko šla že domov.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5759
13.6.2007 11:52:56   
kapica
Ulla, to je zato, ker si tu na RR-u pametna postalauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5760
13.6.2007 11:54:07   
pupi
Simi, mogoče to res ni tolažba ampak dan danes so še lažji otroci v prave korenjake zrastli: Pa kaj je boljše rodit 2500g al 4500

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5761
13.6.2007 11:54:27   
kapica
Corfu, nam je Rumba vlila poguma, a ne? Zdaj bomo kr vse sibale na morje, potem pa Rumbo klicale kaj naj zdaj....., ce bo slo kaj narobeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5762
13.6.2007 11:55:00   
rumba
Corfu, naša dva živita bolj od zraka, user posted image user posted image user posted image , tako da jima še nikoli nismo naročili posebej obroka. Sta super drobiža, res poceni mulca.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5763
13.6.2007 11:56:33   
kapica
Rumba, ja ce jih pa toliko vleceta naokrog, da moreta hodit brez pavze in premora, ni cudno, da ne moreta nic jestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5764
13.6.2007 11:57:22   
Anonimen
kapica to vidišuser posted image user posted image

pupi moja lubica je z glavo dol, ritko ma v levo zasukano, nekak tako čudno da me seka z nogicami direktno pod rebrauser posted image mi kr sapo pobirauser posted image je pa hecna, ker se je ves čas obračala, gin. je rekla eneparkrat da zdej se pa ziher ne bo več, pa je mala vse presenetla in se je postavla na ritko pa nogice v luft, al pa prečno itd....no, vmes se je pridno na glavico obračalauser posted image zdaj bo zgleda tako ostalo, upam da ne bo mela več kakih čudnih idej o udobnosti v bušijuuser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5765
13.6.2007 11:57:50   
simi27
Rumba, si me pomirila. Pa saj veste, če me ne bi dala naprej, se sploh ne bi sekirala. Sedaj pa se sprašujem, kaj bo v torek...

Upam, da bo moj čim prej doma, da se malo pocrkljam, pa bo potem bolje.

Ja, mi bomo tudi šli na morje. Ampak najverjetneje komaj septembra. Ma kolega apartma v Ankaranu, tako da bomo kar to izkoristili.

V sredo najverjetneje pridem na kavico. Samo sporočite kam.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5766
13.6.2007 11:57:51   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Rumba, ja ce jih pa toliko vleceta naokrog, da moreta hodit brez pavze in premora, ni cudno, da ne moreta nic jestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image  dnar je dnar. Treba se je hitro naučiti šparat!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5767
13.6.2007 11:59:27   
kapica
Ja, tocno, Rumba, sparanje je prvo kar jih je treba naucituser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5768
13.6.2007 11:59:44   
simi27
Pupi - Svit je obrnejen z glavico dol. Tako, da bo najverjetneje tako tudi ostal.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5769
13.6.2007 12:00:40   
rumba
Nič, grem dol z interneta, da malo prišparam na tel. računu, če ne boste rekle, da še na račun vas stradan otroke.user posted image user posted image user posted image
Se beremo zvečer!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5770
13.6.2007 12:02:25   
kapica
Rumba, to pomisli tista, ki sesteje 2 in dva skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image . Ne, hecam se.

velja, se beremo zvecer, grem jaz tud naprej, mal svojo rit premaknituser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5771
13.6.2007 12:02:58   
corfu
Sej moj tamal je tud ultra lahke kategorijeuser posted image user posted image , tko da Rumba, tko se da, s hrano pocen skoz pridemouser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5772
13.6.2007 12:03:58   
kapica
Corfu, a tvoj malcek je tud taksenuser posted image ? Vazickeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5773
13.6.2007 12:11:07   
Anonimen
joj babe kt en invalid semuser posted image noga me svinjsko boli od krčev ponoči, pa trebuh mam skoz trd kot skala, se premikam kt veteran iz 1. svetovne kle po bajtiuser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5774
13.6.2007 12:46:43   
Anonimen
Rumba... ne, nasilnih in grozljivih scen pa ni.... Mislim, da je samo en, čisto kratek gostilniški pretep. user posted image

pupi... naš polžej ne že nekaj časa na glavici... upam, da si ne premisli....

Sicer sem pa sama pravkar nazaj iz mesta prišla. Sem morala nazaj h G po napotnico za Sanford test. Včerajšnje preiskave urina so poleg proteinov pokazale še levkocite in bakterije, tako da moram jutri zjutraj na Zavod za mikrobiološke preiskave v piskerček lulat. user posted image

Pa jaz, ko sem vam zjutraj tak zajamrala, zaradi nenavadno zatečenih nog, sem šele na poti iz Mb porajtala, da je to ennadno hujše zatekanje od tega, ker sem včeraj poleg Shreka požrla maksi kokice. Drugače jaz namreč ne maram nič slanega in običajno takih reči sploh ne jem.
Sem se kar potolažila. Grem zdaj spečt krompirčka in perutničke, pol pa noge v luft in me ni! user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 5775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  229 230 [231] 232 233   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  229 230 [231] 232 233   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?