|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  231 232 [233] 234 235   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
13.6.2007 21:23:58   
Freycha
ja. Pri nas me nihče ne bo hotel dati na spinalno, dokler ne probajo z vaginalnim porodom. Gor pa jim bo samo po sebi jasno, da ne pride nič drugega v poštev.....user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5801
13.6.2007 21:24:57   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Se mi je zdelo, Freycha, da te malo napetost daje. Še mene daje zaradi tebe. Sem se kar navezala na najine čveke in na to, da bova skupaj čakale. Sedaj pa ti tako prehitevaš. Se morva še pred 29. dobit, velja?

Valda, se bova kaj videli. Če boš drug teden kaj v MB, se morava obvezno videti. Zadnji teden pa ne vem, če ne bom prevelika živčna razvalina user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5802
13.6.2007 21:25:44   
corfu
Jaz tudi ne razmišljam o sexsuuser posted image  ampak danes sem imela tako divje sanje, da je bilo trebauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5803
13.6.2007 21:25:48   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Freycha verjam, da občutek ni ravno najboljši. Tako je bilo prvi meni prvo nosečnost. Prišla sem na pregled, ginekolog jeugotovil je, da imam lepo razmehčan vrat in mi rekel, gospa jutri ob osmih pridite na sorejem, boste rodila. AAAAAA?????!!!! In tako sem poklicala moža in rekla, dragi jutri greva po sina...saj revež sploh ni dojel, kako prav jutriuser posted image . Šla sem lepo domov, vse lepo pripravila, naslednjo jutro prišla v porodnišnico, kjer so mi vstavili v nožnico vaginalno tableto, umetne popadke, in zvečer ob 18.44 sem v naročje dobila svojega sinauser posted image

povej po pravici, si ponoči sploh kaj spala?user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5804
13.6.2007 21:26:57   
rumba
Corfu, ti niso dali nič izbire, da počakaš na svoje popadke?user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5805
13.6.2007 21:27:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Se mi je zdelo, Freycha, da te malo napetost daje. Še mene daje zaradi tebe. Sem se kar navezala na najine čveke in na to, da bova skupaj čakale. Sedaj pa ti tako prehitevaš. Se morva še pred 29. dobit, velja?

Valda, se bova kaj videli. Če boš drug teden kaj v MB, se morava obvezno videti. Zadnji teden pa ne vem, če ne bom prevelika živčna razvalina user posted image

V torek imam pregled. A se kar okvirno zmeniva? 

Joj, fak... Zdaj me je začela panika zate grabit in posledično razmišljam pol še, da zgledat tudi jaz nisem več daleč. user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 5806
13.6.2007 21:28:10   
corfu
verjela al ne kot ubitauser posted image  Mi še danes ni jasno, kako sem lahko tako dobro in spokojno spala, kot da bi vedela, da je to še poslednjič, ko sva samauser posted image  zjutraj naju je zbudila tista grozna piskajo elekrična ura. No, pol me je pa mal stislno...

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5807
13.6.2007 21:28:31   
rumba
Freycha, a si videla, da si si pridelala, ups, pričvekala štiri zvezdice.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5808
13.6.2007 21:34:47   
corfu
Rumba, ne ni mi dal izbire, zato me je pa zdaj tako strah umetnega porodauser posted image  s tem, da sem bila samo dva dni čez rok. Res pa je pri meni problem to, da imam slabo delovanje hormonov in sem imela menstruacije na 70, 90 dni, in tudi do ovulacij posledično zaradi tega ni prihajalo. Ja mam res srečo, da imam pri teh težav drugega sončka na poti, vglavnem sklepali so, če ni hormon toliko močan, da bi mi izločil mesečno menstruacijo, kako bo šele plod, ker odprta sem bila lepo, pravzaprav je rekel, da tako lepo razmehčan maternični vrat in sploh vse prištimano za porod še ni videl. Popadkov pa od nikjeruser posted image   Pa tudi rodila sem res hitro, saj sem bila v porodni sobi cca 1 uro, s tem, da so mi predrli plodovnico, me pobrili, na vse živo priklopili, za klistir pa ni bilo časa, ker so popadki delali v eno.

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5809
13.6.2007 21:40:56   
rumba
Jao, corfu, pol si pa res v zagati. Pa verjetno ti pol tudi sex ne bo kaj prida pomagal, saj si tako le mehčaš maternični vrat, popadki so pa druga pesem. Res držim pesti, da bi šlo tokrat naravno.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5810
13.6.2007 21:43:10   
corfu
no, pa vsaj trgana, pa šivana ne bom, vsaj prvič nisem bilauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5811
13.6.2007 21:45:16   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

verjela al ne kot ubitauser posted image  Mi še danes ni jasno, kako sem lahko tako dobro in spokojno spala, kot da bi vedela, da je to še poslednjič, ko sva samauser posted image  zjutraj naju je zbudila tista grozna piskajo elekrična ura. No, pol me je pa mal stislno...

svaka ti čast.. jaz imam vedno za vsako stvar rajzefiber in pomoje ne bom nič spala celo noč..... Še dobro, da male ponoči ne bom imela pri sebi prve par noči, da se bom naspalauser posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5812
13.6.2007 21:46:14   
Freycha

V torek imam pregled. A se kar okvirno zmeniva? 

Joj, fak... Zdaj me je začela panika zate grabit in posledično razmišljam pol še, da zgledat tudi jaz nisem več daleč. user posted image

okvirno se lahko zmeniva ja... sicer pa sva itak skoz na vezi, se bova že uskladili!

BTW če bi še kaka MB-jevka prišla vljudno vabljena. Ne Zvesta?user posted image user posted image user posted image

waw Rumba - bravo jaz hehehe user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Freycha -- 13.6.2007 21:47:00 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5813
13.6.2007 21:49:37   
Anonimen
Seveda, vse so vabljene! Ne samo Mb-jevke. Kogarkoli bova vesele. user posted image

Tako rada bi klepetala z vami, amoram v posteljo. Res je, da sem malo utrujena in mi bo pasalo it zgodaj spat, sploh, ker moram že navsezgodaj v Mb v laboratorij. Ampak glavni razlog, da vas zapuščam, so moje big foot noge. Moram jih dat v luft, ker to danes ni normalno. Z včeraj na danes sem zgleda samo z vodo pridobila dve kili in pol. user posted image  In vse imam v nogah. user posted image  Me je kar strah noči, ker jaz ponoči še dodatno zatečem. user posted image

Lepo čvekajte, pa se beremo jutri!

PS: Popoldne grem v AUT kupovat cotke za user posted image , tiste, v katerih bo šel domov iz P. user posted image  Če me bodo noge zdržale. user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 5814
13.6.2007 21:50:24   
rumba
Freycha, jaz sem pa imela oba takoj od poroda dalje vesčas ob sebi in si niti ne morem predstavljati, da bi mi ju odpeljaiuser posted image  Aneja toliko da nisem nonstop za rokico držalauser posted image user posted image user posted image , da ne bi kam pobegnil...user posted image user posted image  Pri Hani nisem več pretiravala.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5815
13.6.2007 21:52:02   
rumba
Zvesta, lahko noč! Pa čimmanj zatekanja ti želim.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5816
13.6.2007 21:52:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Zvesta, lahko noč! Pa čimmanj zatekanja ti želim.

Da se ti besede pozlatijo! user posted image  user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 5817
13.6.2007 21:53:40   
Freycha
Rumba, po CR kakor vem, nimaš otroka takoj pri sebi. Pa tudi sicer imajo v Fb navado, da ti otroka odpeljejo, če se želiš malo spočiti.......user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5818
13.6.2007 21:54:31   
Freycha
Zvesta, probaj dati noge v hladno vodo... meni je to navadno pomagalo, če sem imela zatečene. Sicer pa malo izpreži prosim, pa malo več počivaj.....

Lahko noč in smo na vezi, ne?user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5819
13.6.2007 21:57:00   
rumba
Ja, sej po CR je ziher drugače, si ne predstavljam, kako oz. kdaj lahko vstaneš s posteljeuser posted image  in poskrbiš za user posted image .

Aja, Freycha, vidim da ti že kar na dveh stolih sediš!user posted image  Da nimaš slučajno kakih grešnih misli, da bi nas zapustila.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5820
13.6.2007 21:57:13   
Anonimen
Hladna solena voda v lavorju je moj najboljši prijatelj. user posted image
Pa noge v luft in ovite z mokro brisačo tudi pašejo.user posted image

Pa danes sem bila cel dan doma, nič delala, le v Mb me je Gregor peljal, da sva šla h G po napotnico za laboratorij za dodatne preiskave za jutri. Tako da bolj pa že težko izprežem. user posted image  No, še zmeraj se tolažim, da je za kritično stanje krivo moje žretje kokic včeraj v kinu. user posted image  Zdaj se le sprašujem, kdaj bo to izzvenelo.

No, zdaj pa res lahko noč....

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 5821
13.6.2007 22:06:18   
corfu
Zvesta lahko in mirno noč! Tudi jaz si težko predstavljam, da bi mi tamalo odpeljali, že ko so jih hodili iskat, za slikanje, pa cepljenje...sem bila vsa živčna, kje hodijo z njim toliko časauser posted image  res pa je, da je CR čisto druga zgodba.

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5822
13.6.2007 22:08:32   
kapica
Ola cvekiceuser posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5823
13.6.2007 22:11:23   
kapica
Corfu, ja jaz sem ti faususer posted image .
Freycha, ce ne bos mogla spat pred terminom za CR, bomo pa tu gor cvekale in te mirileuser posted image .
Afnica, super za tvoja dva, sem vesela da vam tzakoo dobro greuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5824
13.6.2007 22:12:23   
corfu
Jaz pa že komaj čakam jutrišnji pregled pri ginekologu.

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  231 232 [233] 234 235   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  231 232 [233] 234 235   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?