arijana..
|
Pozdravljene! Na tekočem z vami nisem več, ker se mi v tej vročini še za računalnik ne ljubi usest, sem pa včeraj parkrat želela poslat sporočilo, vendar me je vseskozi blokiralo. Tejči77 upam, da se prav spomnim, da si ti tista, ki je razlagala, da še vedno ni dobila odločbo od porodniške, tudi jaz jo do danes še nisem, pa sem vse papirje tudi oddala že konec meseca maja. Mislim pa da vseeno ni posebne panike, glede na to, da lahko vlogo oddaš najkasneje dan pred nastopom PD. Mogoče imajo pa Celjani gužvo. Sem pa že dobila odločbo o denarni pomoči ob rojstvu otroka, če pa bo nakazana že ta mesec, bom pa tako kmalu videla. Kar se tiče UZ v nosečnosti, sta predvidena dva in ta dva plača zavarovalnica, vse ostalo je pri normalni nosečnosti dobra volja gin. Meni je enega doniral še pri 30 tednih, zdaj pri 35 pa sem plačala, ker so me zanimale meritve. Tako naj bi naša babika imela približno 2200g, pa tudi vse ostalo naj bi ustrezalo tednom nosečnosti. Se pa zadnje čase vedno pogosteje zalotim, da razmišljam o porodu in kljub temu, da sem enkrat to že doživela in preživela, se mi zdi , da me je začelo počasi malo stiskat, upam samo, da se bo mala odločila priti kaj prej kot njena sestrica, ki je zamujala 16 dni. Tisti dnevi po roku so se vlekli do onemoglosti. Lepo se imejte in naj vam bo čim manj vroče.
|