|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  227 228 [229] 230 231   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
13.6.2007 8:54:13   
Anonimen
Rumba.... Glede Shreka... Jaz naše 4-letnice nisem peljala, čeprav imam srčno željo. Samo naša miška nima koncentracije za skoraj dve uri sedenja. Ona še doma ne gleda risank več kot pol ure skupaj. Tudi na sinhronizaciji nismo bili, tako da ne vem koliko je razumljivo za otroke in tudi nisem mogla opazovati, če so bili taki otroci prisotni. Pa saj po svoje svojega malčka dovolj poznaš, da veš, če bo zdržal ali ne.

Ayvi... Midva nisva želela vedeti spola in sva vsakokrat pred Uz tudi janso povedala, da se slučajno ne zagovorijo. Me je pa prekleto strah, da bi kdaj komu zdrsnilo z jezika. Bi po moje kar jokala.

Corfu... Midva sva naši tamali za iz P kupila rolerje, ki si jih želi.

Drugače pa poročilo še za včeraj. Zvečer sem prišla domov otečena tako, da sem imela gležnje 2-3x povečane. No, čez noč sem sedaj zatekla še bolj, plus roke še zraven. Vse me peče, ko poskušam pomigat s prsti, ali ko poskušam nataknit natikače. user posted image
No, včeraj smo po kinu šli še na pico. Sem jedla morsko, samo z lignji in z veliko česnove omake. Pa kokakolo. Pol sem pa pred spanjem spila dva kozarca vode iz hladilnika. Rezultat je bilo polnočno "klistiranje", saj sem pol ure sedela na WC in je samo teklo iz mene. Zdaj pa ne vem, ali so ble krive kokice ali kokakola ali pica ali mrzla voda. V glavnem, črevesje imam sprano. user posted image
Potem sem spala kot zaklana, sanjala neumne sanje. Da smo bili pri maši v eni cerkvi in vmes so kar neki metalci koncert meli in je blo ful dobro. user posted image
Sem pa zdaj še kar utrujena, tako da grem malo počivat. Samo cote še obesim.
Ob 11h moram klicati za izvide urinskih preiskav in upam, da mi ne bo treba it na kake dodatne preiskave.
Sem se pa zdaj kar zasekirala zaradi teh proteinov v urinu in takega svinjskega zatekanja. user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 5701
13.6.2007 9:25:04   
bačko
Dobro jutro!
Rumba
upam da je s teboj vse uredu.Jaz bi šla takoj na koncert Il Divo.Meni so full dobri.Jih rada poslušam.
Meni osebno tudi primankuje železo zato pijem sirup.Dvakrat na dan.
No kdaj bomo šle na user posted image ?Jaz vas še nisem spoznala in bi vas zelo rada preden gremo rodit, da bomo potem imele tudi stike po porodu in da bom vedla da se bom lahko h komu obrnila po pomoč če bom rabila.Jaz se poroda ne bojim kaj preveč.
Zvesta upam da bodo izvidi uredu.Pri meni so bili zadnjič negativni.Sem imela neke bakterije in po sreči so bili potem izvidi negativni.Hvala bogu.Glede zatekanja pa imava iste težave.Ampak meni na roki čez dan zgine ko gibam prste.Noge pa bolj malo shlapijo.Me prav moti to zatekanje.
Moje dete pa se zadnje čase umirja.Ni več tako živahna.A je to normalno?user posted image Me vsake toliko časa zaskrbi in se potem premakne da me ne skrbi več.
Kdaj dobiš v materinsko štampiljko iz šole za starše?
No grem v trgovino in malo likati da ne bom samo sedela pred računalnikom.Rada igram igrice!user posted image
Pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5702
13.6.2007 9:35:44   
corfu
Tiste ki pijete železo, a je vam tudi tako slabo po njem, oz. ste take švoh in za nikamor nekaj časa?

Uživaj življenje...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 5703
13.6.2007 9:37:41   
Anonimen
jutrouser posted image
sm kar vredu spala dons, aja, razn to da me je dvakrat tak svinjski krč, da sem mislila da mi bo kr nogo zlomlouser posted image še zdej me boli, da komi hodim okoliuser posted image pa požrem tega magnezija in kalcija da mi že povsod ven gleda, sam zgleda ne pomaga kj dosti....pa sploh ne morem na desnem boku spat več, ker se tamala tko čudno naguzi noter, da me vse žuli in tiščiuser posted image tak da mi ostane sam levi al pa sedeuser posted image sam res, ne vem zakaj je to dobro, sam čisto v desnem kotu je stlačena, leva polovica je pa prazna, najbol se vidi ko mi trebuh otrdi, orenk smešno zgledauser posted image
zgleda bo lep dan, ne vem če si ne bom ležalnik pred bajto zvlekla in glumila gljivouser posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 5704
13.6.2007 9:37:52   
tejči77

Ajvy - jaz sem hotla vedet za spol že od samega začetka, sploh ni bilo dileme. Sem preveč radovedne narave. In smo ga potem na morfologiji res izvedeli. Si ne predstavljam, da ne bi vedela, menda bi me razgnalo od radovednosti.
Freycha - midva sva tudi gledla box, no, jaz sem ga prvič v življenju in potem se takole konča. Ni mi bilo čist jasno, ker ne poznam pravil boxa, sploh nisem vedela, da je lahko tekma neodločena zaradi prebite arkade (preveč filmov), pa tudi komentatorja Eurosporta sta bila precej začudena, ker nista bila sigurna ali se je to zgodilo z rokavico ali z glavo.
Omenila si tudi, da znajo bit dohtarji včasih tako posmehljivi z nami. Pa se vprašam, kaj mislijo, da so samo oni študirani, mi pa sami idioti, ali kaj?
Rumba - popek je pri meni tudi v krizi, se mi zdi, da mi je začela koža pokati, zato mažem kot nora. Imam pa ravno okoli popka cel kup izpuščajev in zgleda, da mi koža ravno prek teh izpuščajec popušča in se mi bo naredila strija ali dve...Kaj čmo, res je neprijetno in boleče, ne vem pa kaj bi se še dalo naredit.
A si kaj bolje?  Ko si govorila o tresavici - si si izmerila vsaj srčni utrip? Mogoče ti je že srčni utrip narasel, lahko pa da ti je narasel tudi pritisk. Upam, da si bolje. Me je kar zaskrbelo zate, ker tole kar se ti dogaja pa res ni prijetno. Kak merilec pritiska si pa le nabavi, ga je dobro imeti doma.
Kristina_1 - sem dvignila včeraj gotovino, čeprav nerada nosim gotovino s seboj. So pa ugotovili, da kartica še ni bila aktivirana, zato je bila neveljavna, staro so pa seveda tudi že deaktivirali. Moram danes preverit na bankomatu, če so uredili, kot so obljubili.
Zvesta - hudo, da tako zelo otekaš. Poskusi noge čimvečkrat dvigniti višje od trupa, za manj soli so ti pa gotovo že ničkolikokrat težili. Pa poskusi nagovorit tvojega lubija za masažo nog, predvsem spodnji del nog. Mora biti bolj nežen, toda deluje zelo drenažno. Meni res pomaga. Ne sme pa te boleti. A imaš tudi vroče noge? Jaz si jih ob večerih namreč zavijem v mokro brisačo in je prav blažilno.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5705
13.6.2007 9:38:04   
corfu
Še eno vprašanjeuser posted image  Ima katera kaj izkušenj z solarijem oz. ali škoduje ali kakor koli vpliva sorij na prsuser posted image i, mleko, samo dojenje, če bi naprimer po porodu ene dvakrat šla?

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5706
13.6.2007 9:42:32   
tejči77
Corfu - jaz imam Legofer sirup dvakrat na dan. Zjutraj ga spijem na tešče in potem takoj nekaj gor pojem. Zvečer pa nisem ravno tešča, ker ves dan nekaj meljem, ga pa spijem pred zadnjim obrokom. Tako da vedno nekaj pojem po zaužitju in mi še ni bilo slabo.
Kaj imaš pa ti za en sirup?

Slikice naše Larise

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5707
13.6.2007 9:46:16   
tejči77
Corfu, glede solarija ti pa ne morem pomagat, sem striktno proti, čeprav pravijo, da je boljše kot direktno sonce. Imam preveč občutljivo kožo. Pa še moji kolegici so se  okoli materinih znamenj naredili beli fleki in ji je zdravnica rekla naj takoj preneha s solarijem.
Sicer pa mislim, da če se lahko mlada mamica na morju sonči se lahko sončiš prav tako v solariju. Po moje da ni kontraindikacij.

Slikice naše Larise

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5708
13.6.2007 10:02:16   
corfu
Tudi jaz sem imela najprej siprup Legofer, pa mi žal ni bil prebavljiv, potem pa sem si kupila čisto naravni proizvod firme Endovital in sice sirup rdeče pese z medom, propolisom in C- vitaminom. Slabost je veliko manjša po tem naravnem sirupu, ampak sem vseeno še nekaj časa po njem zelo švoh. Moram se pa kar posilit, kako bom šele po porodu švoh, ko bom še dodatno količino krvi izgubilauser posted image

Glede solarija...sama sebe tolažim s tem, da veliko nosečnič na nek način mnogo bolj med samo nosečnostjo škodujejo otroku (kajenje, alkohol, droga, slaba prehrana, včasih žal tudi stres...tudi pri meniuser posted image ), kot pa obisk solarija, pa še to po porodu, ampak če bom zaradi tega na kakršen koli način škodila dojenju, mleku...ne bom šla. Ampak tako bi rada naredila nekaj zaseuser posted image  me razumete?

Uživaj življenje...

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 5709
13.6.2007 10:07:24   
rumba
Dobro jutro!
Preživela sem noč.user posted image  Po dveh urah spanja sem se zbudila in sem se še vedno ful švoh počutila, vrtelo se mi je in me treslo. Trebuh pa je bil ok. Zjutraj pa se bila že dobra.user posted image  Kaj pa vem, kaj mi je bilo. Bom v petek povedala G.
Corfu, če bo po porodu ostala kaka strija, je jaz ne bi kazala soncu ali v solariju, saj za nobene brazgotine to ni dobro, ker se slabše celijo. Zaradi mleka ali dojenje pa po moje ni problem, vem pa, da so včasih mame govorile, da ne na sonce, da se mleko ne skisa, pa menda to ni res. Jaz sem se kljub polnemu dojenju sončila, kopala... pa ni bil problem.user posted image
zvesta, Anej že zdrži dve uri, to ni problem, problem bi bile le kake bolj nasilne ali grozljive scene v risanki.

user posted image  Predlagam, da se dobimo naslednjo sredo, to je 20.6. ob 12-ih (če bi bil vroč teden pa lahko tudi kaj prej, da nas ne skuha). Punce javite se, katera je za!

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 5710
13.6.2007 10:10:02   
Anonimen
corfu, če greš parkrat za recimo 5 min, ne verjamem da lahko škodiš s tem......sicer pa vprašaj gin. verjetno ve kaj o temuser posted image jaz sem tud čisto bela, sicer se malo nastavljam sončku kar tukaj pred hišo, samo kaj ko večino dež padauser posted image pa tud ne vem če ima smisel, ker ital se lahko pobarvam samo spredaj, na trbuhu pač ne morem ležat da bi si posončila hrbet in noge zadaj.....kako pa drugače to izvedeš, mi pa ni jasnouser posted image da bi stala 2 uri na dvorišču mi pa nekak niuser posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 5711
13.6.2007 10:10:58   
rumba
corfu, meni pa zadnjič farmacevtka v lekarni ni hotela prodati Endovitalauser posted image , češ, da naj se prej posvetujem z G, da ona mi lahko proda le Centramed mami ali pa Elevit. HALOOOOO??? Pol se mi ji ni dalo več težit, tako da zaenkrat še ne jemljem dodatkov železa. Bom videla, kaj bodo pokazali krvni testi v petek.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5712
13.6.2007 10:12:32   
corfu
Rumba, hvala. Strija, kaj je že to, ne imam srečo, naredle so se mi v prvi nosečnosti, ampak ob strani na prsih, torej se skrijejo pod kopalke in višje na riti, se skrijejo pod kopalkeuser posted image . Trebuh je ostal tak kot mora, no razen špeha in celulitauser posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5713
13.6.2007 10:14:52   
rumba
Oooooo, srečnica ti. Bravo! Jaz se bom pa morala kar nekaj časa skrivati.user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5714
13.6.2007 10:15:19   
corfu
Rumba, zanimivo, meni ga je pa ravno ginekologinja predpisala in to tri velike flaše, ti ga pošljem če želišuser posted image  Ko, sem klicala nazaj ginekologinjo in ji rekla, da ga ne pijem je zagnala paniko, češ da sem po porodu lahko zelo švoh inče si res želim touser posted image  O, marija, pol sem šla pa takoj v akcijo po tega natur, je pa tudi za nosečnice, doječe matere, in mi je po njem boljše oz. ne tako močno slabo kot po Legoferju.

Uživaj življenje...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5715
13.6.2007 10:17:47   
corfu
Rumba, a si ti enkrat omenila, da imate iti septembra na morje?

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5716
13.6.2007 10:20:00   
bačko
Meni so se strije začele delati kakšen mesec nazaj po trebuhu.Mažem se s kremo pa nič ne pomaga!
Jaz sem za user posted image za naslednjo sredo.Kje pa?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5717
13.6.2007 10:28:18   
rumba
Corfu, mi imamo že plačan dopust na Pašmanu in sicer od 15. avgusta dalje.user posted image user posted image  Bom pa bolj v senčki z dojenčkom.
Bačko, lokacija je še neznana. Imaš kak predlog? Nazadnje smo se dobile v BTC-ju, je v redu, ker je zadosti parkingov pa tudi slaščičarna Zvezda je ok.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 5718
13.6.2007 10:41:07   
Kristina_1
Freycha test lahko delaš samoplačniško, redni pregledi ga ne vključujejo.

Tašonka, jaz sem dala danes bris, stane pa 12,52 EUR.

Bačko user posted image se manj premika, ker nima več tolk prostora, tko da je to normalno, sam da se premika.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 5719
13.6.2007 11:14:34   
corfu
Rumba s pol mesca straim boste šli na Pašman? Dobra si! Potem ni panike, če gremo mi z mesec in pol staro na slovensko obalo, a?user posted image  Mal me potolažuser posted image . kaj pa če boš imela(bognedaj) težek porod ali pa se ne boš počutila dobro?

Uživaj življenje...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5720
13.6.2007 11:20:23   
Anonimen
user posted image meni je tudi gin. rekla da to pa res ni problem, it z dojenčkom na dopust, sploh če dojiš, lahko greš kamorkoli, pa da je vse vredu seveda.....v končni fazi tko res, saj tud ženske ki živijo tam, rojevajo otrokeuser posted image samo pri nas to odpade, ker možek ne more imet dopusta potem....user posted image drugač bi pa jst tud kr šla, tam konc avgusta, začetek septembrauser posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 5721
13.6.2007 11:20:29   
kapica
Jutrouser posted image !
Test za streptokoke naredijo tudi tukaj avtomatkso vsaki nosecki, sicer prej vprasajo, ker mores placat, mislim da 10 al 15 eur. ne vem vec, pa sem pred kratkim to naredilauser posted image . Je bil negativen.
Zelezo morem tudi jaz pit, je ze celo nosecnost pod normalno mejo, ampak ko sem tako pozabljiva, da ne mislim na touser posted image . Bi ga pa mogla 3krat na dan po dve zlici, pol ure pred obrokom. In ker se veckrat spravim kr tako jest, ne mislim pol ure prej na to. Tako da ni cudno, da se vrednost zeleza ne dvigne. Mi pa ni kaj slabo po tem sirupu, tudi nimam manj energijeuser posted image .
Ulla, jaz se vlezem pri soncenju na tla, pa malo na en bok in na drugi bok, da me se od zadaj pobarvauser posted image .
Corfu, glede solarija nimam pojma, po mojem pa tud ne more biti tako skodljiv. Ampak zakaj ga potem v nosecnosti tud ne priporocajouser posted image ?
Rumba, sam da se boljse pocutisuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 5722
13.6.2007 11:22:54   
kapica
Corfu, pa ves da Rumba ze obvlada porode, to bo slo ruk zuk pri njejuser posted image , morje pa ji je najmanjsi problemuser posted image .
Jaz si tud ne bi upala.
Amapak tako nekako po tihem nacrtujem, da bom v septembru le se videla morjeuser posted image . Samo mozek se nic ne ve o temuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5723
13.6.2007 11:24:40   
rumba
Corfu, jaz res ne verjamem (glede na pretekle izkušnje), da bom rodila po 15.7., tako da računam, da bomo pred odhodom na morje opravili prvi pregled pri pediatru. Če pa bo slučajno kasneje, pa bomo videli, kako in kaj. Ma, z mesec starim gremo 100%!!! Itak poznam že vse pediatre na Pašnamuuser posted image , ker smo na otoku redni gostje. Zame je pa tak vseeno ali okrevam doma, ali na morju. Pravzaprav je še bolj ena morju, ker hodimo v privat penzion, kjer nam kuhajo vse obroke in ni nobenega pacanja, v Lj pa moramo vse to postoriti sami. Če pa vi nameravate v SLO, pa res ni nobenega problema, saj iz vsakega konca prideš v dveh urah domov.user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5724
13.6.2007 11:26:40   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Corfu, pa ves da Rumba ze obvlada porode, to bo slo ruk zuk pri njejuser posted image , morje pa ji je najmanjsi problemuser posted image .

user posted image user posted image user posted image  pa je de.user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  227 228 [229] 230 231   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  227 228 [229] 230 231   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Nosečnost in vročina: Kdaj ukrepati in kaj...
Vročina v nosečnosti je lahko neškodljiva ali pa znak okužbe, ki zahteva zdravljenje. Kdaj ukrepati, katera zdravila so ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?