tejči77
|
Ajvy - jaz sem hotla vedet za spol že od samega začetka, sploh ni bilo dileme. Sem preveč radovedne narave. In smo ga potem na morfologiji res izvedeli. Si ne predstavljam, da ne bi vedela, menda bi me razgnalo od radovednosti. Freycha - midva sva tudi gledla box, no, jaz sem ga prvič v življenju in potem se takole konča. Ni mi bilo čist jasno, ker ne poznam pravil boxa, sploh nisem vedela, da je lahko tekma neodločena zaradi prebite arkade (preveč filmov), pa tudi komentatorja Eurosporta sta bila precej začudena, ker nista bila sigurna ali se je to zgodilo z rokavico ali z glavo. Omenila si tudi, da znajo bit dohtarji včasih tako posmehljivi z nami. Pa se vprašam, kaj mislijo, da so samo oni študirani, mi pa sami idioti, ali kaj? Rumba - popek je pri meni tudi v krizi, se mi zdi, da mi je začela koža pokati, zato mažem kot nora. Imam pa ravno okoli popka cel kup izpuščajev in zgleda, da mi koža ravno prek teh izpuščajec popušča in se mi bo naredila strija ali dve...Kaj čmo, res je neprijetno in boleče, ne vem pa kaj bi se še dalo naredit. A si kaj bolje? Ko si govorila o tresavici - si si izmerila vsaj srčni utrip? Mogoče ti je že srčni utrip narasel, lahko pa da ti je narasel tudi pritisk. Upam, da si bolje. Me je kar zaskrbelo zate, ker tole kar se ti dogaja pa res ni prijetno. Kak merilec pritiska si pa le nabavi, ga je dobro imeti doma. Kristina_1 - sem dvignila včeraj gotovino, čeprav nerada nosim gotovino s seboj. So pa ugotovili, da kartica še ni bila aktivirana, zato je bila neveljavna, staro so pa seveda tudi že deaktivirali. Moram danes preverit na bankomatu, če so uredili, kot so obljubili. Zvesta - hudo, da tako zelo otekaš. Poskusi noge čimvečkrat dvigniti višje od trupa, za manj soli so ti pa gotovo že ničkolikokrat težili. Pa poskusi nagovorit tvojega lubija za masažo nog, predvsem spodnji del nog. Mora biti bolj nežen, toda deluje zelo drenažno. Meni res pomaga. Ne sme pa te boleti. A imaš tudi vroče noge? Jaz si jih ob večerih namreč zavijem v mokro brisačo in je prav blažilno.