|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  224 225 [226] 227 228   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
12.6.2007 22:05:29   
*maja
Sej ponavadi sem na netu dopoldan, ko je mularija v vrtcu, ali pa potem bolj zvečer, ko že spijo. Zakaj nebi zmogla, saj zdaj so že tako samostojni da marsikaj naredijo sami ali si med sabo pomagamo ni nobenega problema, samo pravi sistem rabiš, ki nam začuda čudežno uspeva user posted image . Upam da bo tako tudi po rojstvu user posted image , se mi zdi da bomo še bolj skupaj.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5626
12.6.2007 22:07:06   
*maja
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Jaz imam pa eni čisto mimo vprašanje. Nmreč, meni se izgleda tako napenja koža na trebuhu, da me okoli popka že ful boli na dotik. Sploh ne morem več obleči hlač (nosečniških seveda), ki so na gubm, ker me že ta moti. Imam občutek, kot da mi bo glih zdaj raztgalo kožo. Pa ful mažem. A se še katere dogaja kaj podobnega?

No hlače na gumb sem jaz že zdavnaj pospravila mi grejo hudo na živce, ne prenesem nobenega pritiska na trebuh. Samo da bi mi pa kožo trgalo pa nimam občutka, hvala bogu.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5627
12.6.2007 22:08:32   
Freycha

Jaz imam pa eni čisto mimo vprašanje. Nmreč, meni se izgleda tako napenja koža na trebuhu, da me okoli popka že ful boli na dotik. Sploh ne morem več obleči hlač (nosečniških seveda), ki so na gubm, ker me že ta moti. Imam občutek, kot da mi bo glih zdaj raztgalo kožo. Pa ful mažem. A se še katere dogaja kaj podobnega?

jaz sem imela ravno danes tak občutek, ampak je potem popustilo. Se mi zdi, da je precej odvisno od tega, kako je otroček postavljen.... sicer pa ti ne znam pomagati. Kot sem rekla, je meni samo po sebi zginilo......

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5628
12.6.2007 22:10:52   
rumba
Ja, Freycha, verjetno je res od tega, kako je otroček postevljen. Jaz imam občutek, kot da se je počez naštimal. Upam, da se motim.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5629
12.6.2007 22:12:35   
rumba
*maja, nisi nič napisala, a si za to, da se še kaj dobimo, preden nas pobere v Rim? Zaenkrat je samo bačko potrdila.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5630
12.6.2007 22:13:18   
*maja
Ja seveda kdaj gremo na user posted image ?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5631
12.6.2007 22:16:41   
Freycha
evo, če katero slučajno zanima........ Dejan Zavec se bo zdej boril in je na eurosportu prenos user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5632
12.6.2007 22:19:47   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: *maja

Ja seveda kdaj gremo na user posted image ?

Nismo še rekle datuma, verjetno pa vsem ustrezajo dopoldanske ure. Jaz sem zasedena ta petek in neslednji ponedeljek ponedeljek. Vse ostalo mi ustreza.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5633
12.6.2007 22:21:38   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

evo, če katero slučajno zanima........ Dejan Zavec se bo zdej boril in je na eurosportu prenos user posted image

Nimam kabelske TVuser posted image . Poročaj, kako mu je šlo.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5634
12.6.2007 22:21:42   
*maja
No jaz imam zasedene torke dopoldan naslednje 4 tedne imam že vse datume za preglede pri G, ostalo mi pa več ali manj odgovarja.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5635
12.6.2007 22:22:54   
*maja

Mene pa niti ne zanima kaj dosti no, ni to zame, sem nežna dušica user posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5636
12.6.2007 22:23:52   
Freycha

bom..... zaenkrat je šele prva runda od dvanajstih........ bomo videli, ima težkega nasprotnika. Sicer pa brani naslov svetovnega prvaka, zato zagotovo ne bo lahka borba....

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5637
12.6.2007 22:24:51   
rumba
Moja mama pride v petek v Lj, ker ima dve karti za koncert Il Divo. Pa še vedno ne vem, ali naj grem zraven ali ne.user posted image  Koncert je v Tivojilu, pa nimam pojma, ali bo za sedet ali ne. Stati ziher ne bom mogla. No, pa če sem čisto iskrena, tudi muzike ne kaj dobro poznam. Kaj pa vem, no......

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5638
12.6.2007 22:29:44   
Anonimen
Ajvy, jaz sem želela vedet spol.

Jaz sem tud krvodajalka, čeprav že dolgo nisem bila zaradi nosečnosti. Za darovalko organov se pa še nisem uradno prijavila, bom zrihtala potem po nosečnosti. Pa še za darovalko kostnega mozga se moram prijavit.
Da si darovalec organov, je pa precej tajen podatek, vsaj kar se uradno tiče. Drugo je, da sam poveš. To dejstvo imaš zabeleženo na zdravstveni kartici in do tega podatka imajo dostop samo na transplantacijski z nekimi posebnimi kodami, niti tvoj dohtar ali v lekarni tega ne morjo kar tako videt na kartici. Je šifrirano. In nisem ziher, če se kljub temu, da je nekdo nekoč že imel kartico, ni treba še enkrat it uradno vpisat v register darovalcev, ker jaz sem to kartico imela tako - pač jo najdejo pri meni, če umrem - da bi pa kdo kam to uradno zabeležil, pa ne. In jaz sem jo tudi že izgubila.

Rumba, jaz že vsaj mesec in pol ne nosim hlač na gumb. Ne znese. Samo še take lahke poletne hlače s široko elastiko čez trebuh, da me nič ne stiska.

Grem pa zdajle pod tuš in pridem še potem pokukat, če še katera straši tukaj.user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5639
12.6.2007 22:30:46   
*maja
Rumba pojdi, pojdi na koncert sem ti fouš, mi smo hotli it, pa seveda nismo dobili kart user posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5640
12.6.2007 22:31:32   
Anonimen
Hej hoj... Samo na hitro od mene...

Se trudim vas vsaj brat, ker za kaj več nimam časa.
Se pozna, da imam obiske cel teden in se je treba zvečer ukvarjat z njimi, ne pa z vami. Pa drug teden.

Zdaj pa spančkat.

Aja... Sva šla gledat Shreka Tri. Za crknit smešno. Dve urci je minilo kot bi mignil.

No, upam, da bom lahko kaj več klepetala z vami jutri dopoldne. Lepo se imejte. gram smrčkat.

Nočko!

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 5641
12.6.2007 22:33:06   
kapica
Ojla punceuser posted image !

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5642
12.6.2007 22:34:01   
*maja
No grem jaz lepo v posteljo, lepo klepetajte še naprej, pa se beremo jutri user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5643
12.6.2007 22:34:37   
rumba
Zvesta, kako se ti zdi, bi bil ta Shrek za 4 letnika?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5644
12.6.2007 22:34:43   
kapica
Ajvy, midva sva tud zelela vedet spol.
Za krvodoajalstvo sem ze veckrat hotela, pa mi je vedno sfalilo necesa, al casa al volje. Pa tudi za darovalko sem, nimam pa nobene kartice zraven. Baje da ce nosis to kartico in omas nesreco, pa vidijo resilci za si darovalec, se ne potrudijo dovolj, da te resijo. Baje, ne vem.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5645
12.6.2007 22:35:51   
rumba
*maja, lahko noč!
kapica, pozdravljena!user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5646
12.6.2007 22:36:36   
kapica
Maja, adijooouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5647
12.6.2007 22:38:17   
kapica
Presredka si tudi jaz n e mazem , ceprav sem najprej mislila, samno se se nisem zraven spravila.
Bom pa sla v naslednjem tednu nekje na akopunkturo. A bo se katera sla?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5648
12.6.2007 22:39:22   
Freycha
evo je že končano..... izzivalec naj bi z glavo zadel Zaveca že v prvi rundi in je Zavec začel močno krvaveti in zato so prekinili tekmo in je neodločeno - ni zmagovalca. Zavec je še vedno svetovni prvak, čeprav v bistvu ni zmagal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5649
12.6.2007 22:41:31   
rumba

evo je že končano..... izzivalec naj bi z glavo zadel Zaveca že v prvi rundi in je Zavec začel močno krvaveti in zato so prekinili tekmo in je neodločeno - ni zmagovalca. Zavec je še vedno svetovni prvak, čeprav v bistvu ni zmagal.

Upam, da ni nič hujšega. user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  224 225 [226] 227 228   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  224 225 [226] 227 228   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?