|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  223 224 [225] 226 227   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
12.6.2007 21:37:26   
poldy
ja freycha pol je pa res čudno to z gosto krvjo.... 

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5601
12.6.2007 21:39:11   
Freycha
ma ja.... itak se premalo spoznam na to, da bi lahko bila pametna tu user posted image user posted image  samo več kot 4l vode pa jaz dnevno pač nisem sposobna piti.... res ne.....user posted image

Kaj je zdaj to neko napovedovanje, da boste vse šle k junijkam? Da ne bi, potem me štiri, ki smo že očitno kar zaznamovane kot julijske junijke ne bomo nič posebnegauser posted image user posted image user posted image

uuu jaz grem pa na češnjeuser posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5602
12.6.2007 21:39:59   
Ajvy
Freycha a si postala krvodajalka??

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5603
12.6.2007 21:42:45   
Freycha
ja sem ja.... samo sedaj že eno leto nisem bila, ker sem se preselila v MB, pa mi še ni uspelo iti tja, sedaj pa sem itak noseča, pa ne morem.......

sem pa tudi uradna darovalka organov. Če katera kaj rabi, naj pove, mogoče bomo kaj uporabnega v meni našle user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5604
12.6.2007 21:44:38   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Bi rada, da te spet napenja ponoči, kaj?user posted image user posted image user posted image

Jaz grem pa želodec nafilat s klopi.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5605
12.6.2007 21:44:45   
Freycha
aja..možganov, oči in lulike ne dam... to so edini moji aduti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5606
12.6.2007 21:45:25   
Ajvy
Jst tudi že dolgo nisem bila, prvo zaradi percinga, nato zaradi tatooja, pol pa zdej zaradi nosečnosti....
Ket tip krvi pa imaš, za organe ,da vem če so kej uporabni user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5607
12.6.2007 21:47:16   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Bi rada, da te spet napenja ponoči, kaj?user posted image user posted image user posted image

Jaz grem pa želodec nafilat s klopi.user posted image

jah če sem pa danes spet dobila vrečo češenj, jaz pa še prejšnjih nisem pojedla. Pa spet sem dobila borovnice, pa še vedno imam nekatarine, marelice so pomoje že zgnile, lubenica je pa tudi pomoje že bolj boga... enostavno ne morem pojesti toliko, kot me filajo.......

aja, mi je moj dragi razložil, da četudi bi pojedla klopa, da bi samo zacvililo, ko bi prišel v stik s kislino, ker bi ga "zapeklo". je kislina čisto premočna, da bi zdržal par sekund živ. Zato nič bat...... klopa v želodcu ne moreš imeti!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5608
12.6.2007 21:47:47   
rumba
To z darovanjem organov me vedno spomni na film Smisel življenja, ko pridejo enemu darovalcu potrkati "skoraj mesarji" na vrata, da rabijo ledvico. Pa pravi on, da darovanje pomeni, šele ko on umre. Pa mu umirjeno odvrnejo, da naj se ne boji, sej posega itak ne bo preživel. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5609
12.6.2007 21:48:48   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Jst tudi že dolgo nisem bila, prvo zaradi percinga, nato zaradi tatooja, pol pa zdej zaradi nosečnosti....
Ket tip krvi pa imaš, za organe ,da vem če so kej uporabni user posted image

ah... čisto navadna rh A pozitivna......

sem pa pozabila omeniti, da sem tudi darovalka kostnega mozga, če komu primanjkuje... samo ta ne pomaga, če je glava prazna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5610
12.6.2007 21:49:57   
Freycha

To z darovanjem organov me vedno spomni na film Smisel življenja, ko pridejo enemu darovalcu potrkati "skoraj mesarji" na vrata, da rabijo ledvico. Pa pravi on, da darovanje pomeni, šele ko on umre. Pa mu umirjeno odvrnejo, da naj se ne boji, sej posega itak ne bo preživel. user posted image user posted image user posted image

mah veš kaj, jaz sem se s tem vprašanjem nekaj časa ukvarjala. Sedaj pa se tolažim s tem, da bo en to res rabil user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5611
12.6.2007 21:50:05   
rumba

aja, mi je moj dragi razložil, da četudi bi pojedla klopa, da bi samo zacvililo, ko bi prišel v stik s kislino, ker bi ga "zapeklo". je kislina čisto premočna, da bi zdržal par sekund živ. Zato nič bat...... klopa v želodcu ne moreš imeti!user posted image user posted image user posted image

Na, še dobro, ker res ne vem, kako bi si s pinceto tam šarila.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5612
12.6.2007 21:51:51   
Ajvy
Vsaka kri je življenje ... sploh pa tvoja ..xtra vitaminizirana

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5613
12.6.2007 21:52:30   
Freycha
Rumba se strinjam....... pa da ne govorim, da ne vidiš rdečega kroga, če fašeš klopni meningitis ali borelijo user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5614
12.6.2007 21:52:44   
rumba
Tudi jaz sem se že pred leti vpisala med darovalce organov in dobila eno kartico, ki pa sem jo tudi že uspešno izgubila. Ne vem sicer, kako je s tem sedaj, a takrat je bilo rečeno, da če nimam ob sebi te kartice, se ne štejem za darovalca in mi ne bojo ničesar vzeli.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5615
12.6.2007 21:54:15   
*maja
Uf spet čvekate user posted image ... kaj danes ste pa zamenjale temo poroda na temo darovanja organov al kako user posted image ? Dejte babnce no..........user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5616
12.6.2007 21:54:44   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Vsaka kri je življenje ... sploh pa tvoja ..xtra vitaminizirana

Sam res... s čim se jaz te dni vse bašem. Najprej zjutraj pride na vrsto Magnezij in vrečka prahu kalcija, ki ga zmešam skupaj z magnezijem. Zgodaj popoldne pride na vrsto šumeča tableta z železom (čeprav tega mi očitno ni potrebno piti, ker ga imam dovolj - pa še tablete so nagravžne), zvečer pa na tone sadjauser posted image

da se ne bom slučajno previtaminizirala user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5617
12.6.2007 21:55:49   
Ajvy
Mislim ,da je kartica edini dokaz da si darovalka, saj pri meni je tako, ker se nisem nikamor drugam vpisala, samo to kartičko nosim s seboj...

Grem gledat dr. House-a, upam da boste še tu, ko pridem nazaj... user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5618
12.6.2007 21:55:57   
Freycha

Tudi jaz sem se že pred leti vpisala med darovalce organov in dobila eno kartico, ki pa sem jo tudi že uspešno izgubila. Ne vem sicer, kako je s tem sedaj, a takrat je bilo rečeno, da če nimam ob sebi te kartice, se ne štejem za darovalca in mi ne bojo ničesar vzeli.user posted image
[/quote

sedaj so se že modernizirali in si v bazi darovalcev, zato kartice ne rabiš več. Je pa res, da se moraš sedaj posebej dati vpisati v bazo darovalcev, saj s tistimi karticami niso imeli nobenih povezav......

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5619
12.6.2007 21:56:35   
rumba
*maja, katera tema bi pa tebi bolj ustrezala?user posted image  Samo ne reči sex, do tega pridemo čez kako uro, samo je treba do takrat vzdržati.user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5620
12.6.2007 21:58:05   
*maja
Rumba kakšen sex neki no mi ne pade na kraj pameti za te teme je bolj Freycha zadolžena, jaz sem tolk crknjena da se mi niti slečt ne da kaj šele kaj drugega user posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5621
12.6.2007 21:59:02   
Freycha
Ajvy, kartica ni več dovolj. Sedaj se vpišeš v bazo darovalcev.

Sicer je pa tudi dovolj, da tvoji najbližji (mož ali starši) privolijo v darovanje, če pride do tega. Če pa si darovalec in čeprav tvoji tega ne bi pustili, pa velja to, za kar si se ti sama opredelila. Sicer pa pri meni vsi vedo, da sem darovalka in bi tudi moja mama podarila organe, če bi komu pomagala, meni pa ni več pomoči.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5622
12.6.2007 21:59:24   
*maja
Čez eno uro bom pa po mojem že krepko v spanec zakopana, tako da ni šans user posted image , da pridemo do te teme.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5623
12.6.2007 22:00:03   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: *maja

Rumba kakšen sex neki no mi ne pade na kraj pameti za te teme je bolj Freycha zadolžena, jaz sem tolk crknjena da se mi niti slečt ne da kaj šele kaj drugega user posted image .

Sej res, kako tebi rata biti toliko na netu ob treh kričačih? Pe še četrti na poti..... te ni nič strah, da ne bi zmogla vsega?user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5624
12.6.2007 22:02:05   
rumba
Jaz imam pa eni čisto mimo vprašanje. Nmreč, meni se izgleda tako napenja koža na trebuhu, da me okoli popka že ful boli na dotik. Sploh ne morem več obleči hlač (nosečniških seveda), ki so na gubm, ker me že ta moti. Imam občutek, kot da mi bo glih zdaj raztgalo kožo. Pa ful mažem. A se še katere dogaja kaj podobnega?

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  223 224 [225] 226 227   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  223 224 [225] 226 227   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost in vročina: Kdaj ukrepati in kaj...
Vročina v nosečnosti je lahko neškodljiva ali pa znak okužbe, ki zahteva zdravljenje. Kdaj ukrepati, katera zdravila so ...
Vse, česar nisi vedela o spinalni anesteziji
Bolečino med porodom lahko učinkovito ublažimo ali popolnoma odstranimo z regionalno anestezijo, hkrati pa še vedno omog...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?