|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  233 234 [235] 236 237   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
13.6.2007 22:30:31   
kapica
Maja, saj se je moj tud navadil mojih muh, sam jaz se njegovih nisemuser posted image user posted image user posted image .
Corfu, to je taka resnica, da igracke drazje postanejo in da so vecni otroci. Res, res, jaz lahko samo potrdimuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5851
13.6.2007 22:31:46   
*maja
Freycha boš malo že navsezgodaj navadila na alkohol user posted image .

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5852
13.6.2007 22:32:01   
corfu
Ja, jaz priznam, kar se tiče določenih načel, pravil...sem zatežena sto na uro. Kam pa pridemo brez domišljijauser posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5853
13.6.2007 22:32:38   
kapica
Joj, ja , to je mene tudi tako dvignilo, da mi ponoci , ko pride domov, lepo mirno pove da on to rabi in da prosim naj ga razumemuser posted image . To je verjetno tisto, ce bi se razkuril se on in bi se orenk skregala, bi bila verjetno bolj potesenauser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5854
13.6.2007 22:33:35   
rumba
Moj je pa nonstop v službiuser posted image , da se ni kaj dosti cajta pričkat ali pa ga prevzgajat.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5855
13.6.2007 22:33:38   
kapica
Corfu, drugace zivljenje ne bi bilo zanimivo in ne bi imelo smislauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Hura za zenskeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5856
13.6.2007 22:34:32   
kapica
Rumba, zato pa verjetno skoz svojim otrokom tezisuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5857
13.6.2007 22:34:48   
*maja
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Moj je pa nonstop v službiuser posted image , da se ni kaj dosti cajta pričkat ali pa ga prevzgajat.

Tudi to je za nekaj dobro a se ti ne zdi...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5858
13.6.2007 22:36:03   
kapica
Punce, jaz bom pa drug teden zacela z akopunkturo, a bo se katera sla?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5859
13.6.2007 22:36:04   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Rumba, zato pa verjetno skoz svojim otrokom tezisuser posted image user posted image user posted image .

Ja, boga reveža!user posted image user posted image user posted image  Smo pač še enega naštimali, da si bodo lažje porazdelili.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5860
13.6.2007 22:36:35   
corfu
ja, ja...me moramo vse razumet, pol pa ko se vse te kolobocije glede poroda, dojenja...končajo in se ženske uštimamo in gremo ven so pa ko polizani kužki, vsaj moj je bil prvič čist šokiran, jaz pa štikle gor pa v lajfuser posted image  Priporočam! Sicer pa sedaj ko imava prvo in upam, d tudi zadnjo krizo za sabo, trenutno delava skupne plane in se veseliva kako bova vse nadoknadila in šla kdaj pa kdaj zažurat.

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5861
13.6.2007 22:38:09   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: *maja

Freycha boš malo že navsezgodaj navadila na alkohol user posted image .

ma ja, saj je na štajerskem, tu se otroci hitro navadijo user posted image

joj, jaz pa moram priznati, da je moj full ok kar se tega tiče....... pa kljub vsemu se še vedno znam pizditi čez njega, pa mi je včasih kar malo žal, samo sedaj se tolažim, da je to zaradi hormonov user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5862
13.6.2007 22:38:46   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: *maja

IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Tudi to je za nekaj dobro a se ti ne zdi...

Ja, kakor kdaj. Včasih me pa prav potolče, da mu je služba na prvem mestu, šele nato pa mi.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5863
13.6.2007 22:38:58   
corfu
Rumba moj tudi veliko časa preživi v službi, ali pa svoje misli o službi prinese domovuser posted image  S čim se pa tvoj ukvarja, če ni skrivnost? Je pa res, kot pravi maja, je pa tudi to za nekaj dobrouser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5864
13.6.2007 22:39:37   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Punce, jaz bom pa drug teden zacela z akopunkturo, a bo se katera sla?

jaz sem razmišljala o tem, pa očitno ne bom rabila user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5865
13.6.2007 22:40:35   
kapica
Rumba, saj mu ni na prvem mestu, ampakm nekako je treba placat vse dopuste in racune za telefon oz. internetuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5866
13.6.2007 22:41:13   
*maja
Ah moj je 24 ur na dan v službi, še ko je z nami je v službi, non stop telefoni, pa firma v isti bajti, pa ni delavnika dopoldan popoldan, ampak kar naprej še pozno v noč včasih, pa sem se s tem enostavno sprijaznila, ker vem, da vsaj, ko gremo na dopust se odklopi. Sicer gre pa tudi njemu že včasih na živce, pa potem raje nič ne težim okoli tega.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5867
13.6.2007 22:41:14   
kapica
ja, freycha, res, za tebe pa ne pride v postev

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5868
13.6.2007 22:43:10   
kapica
Corfu, to imam tudi jaz v planu. Ko bo mogoce, po porodu, ko ne bom vec polno dojila in bo lahko mali sam z njim doma, grem veen, pa ni me do jutra. Reesuser posted image user posted image user posted image . Pa naj gleda tako kot jaz sedaj, pa naj se pizdi kakor se jaz....

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5869
13.6.2007 22:43:40   
corfu
Rumba ne smeš tako razmišljat! Tudi jaz imam včasih občutek, da samo dela in razmišlaj samo o delu. Po drugi strani pa ves zaslužek deli z nami, se pravi s svojo družino in prav ponosen je nato, da nam omogoči, da si lahko privoščimo določene stvari, ki si jih želimo. Moški imajo to privzgojeno še iz pradavnina, občutek za skrb in pomoč svoji družini. Pač v prvi vrsti na materialni način, me mame pa smo tukaj, da zapolnimo čustvene zadeve.

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5870
13.6.2007 22:44:18   
rumba
corfu, ni skrivnost... preprodaja drog in orožjauser posted image user posted image user posted image . Ne, se hecam, kot bi rekla kapicauser posted image . Na faksu dela, pa ima predavanja in vaje razporejene čez celi dan, pol pa še milijon drugih projektov z gospodarstvom. Skratka, ne zmanjka mu dela niti ponoči. Je pa res, da on v tem uživa in bi bil brez tega čisto bogi. Pa tvoj?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5871
13.6.2007 22:47:09   
corfu
Moj ima privat, računovodstvo, kot praviš, dela nikoli ne zmanjka, vedno nove ideje, včasih vidim, da je utrujen od vsega a to je njegov način življenja, hiter tempo, telefoni, adrenalin, stranke...pač tak je, tudi moj bi bil brez tega pogubljen.

Uživaj življenje...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5872
13.6.2007 22:48:47   
rumba
Corfu, res je tako kot praviš. Res potem vse zapravi za nas in bi nam v vsem ustregel. Samo na dopustu pa, kot pravi maja, se ne odklopi. Še s Pašmana hodi domov na sestankeuser posted image , da ne govorim, da visi na netu in pošti vsako dopoldne. Ma, saj se ne toliko pritožujem, kot se sedaj sliši. Saj je tudi zelo zlat in ga imam zato tako rada.user posted image  Pač pogrešam ga včasih.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5873
13.6.2007 22:49:28   
*maja
Nič babnce lepo čvekajte še naprej, jaz odhajam v mižale. Se beremo jutri user posted image .

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5874
13.6.2007 22:51:05   
Freycha
nočko majauser posted image

mirne mižaleuser posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  233 234 [235] 236 237   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  233 234 [235] 236 237   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 presenetljivih dejstev o nosečniškem tre...
Pogled na rast nosečniškega trebuha je nekaj posebnega in občutek res prekrasen, ko veš, da tam raste ljubezen tvojega ž...
Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?