|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  234 235 [236] 237 238   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
13.6.2007 22:51:50   
corfu
Maja lahko noč!

Rumba, točno to, kadar jaz postanem pretirano tečna in nataknjena vem kaj bi manjka...pogrešam ga za znort. Čeprav mi pravi saj sem doma bla bla...ni to to, na čase ga rabim 100%, ne da zraven pregleduje službene zadeve in se pogovarja z mano.

Uživaj življenje...

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5876
13.6.2007 22:52:58   
rumba
*maja, lahko noč!
Tudi jaz grem v horizontalo.user posted image
Lahko noč vsem skupaj!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5877
13.6.2007 22:53:35   
corfu
Enkrat mi je en dober kolega rekel, da smo ženske preveč čustvene in da si določene stvari preveč jemljemo k srce. Včasih se mi zdi, da je imel kar pravuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5878
13.6.2007 22:54:20   
corfu
Rumba, lahko noč!

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5879
13.6.2007 22:56:07   
rumba
Ja, tudi jaz sem opazila, da ko sem najbolj tečna, je to takrat, ko se skoraj nič ne vidiva in ga najbolj pogrešam. Res si vse preveč k srcu jemljemo.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5880
13.6.2007 22:56:20   
kapica
Rumba in maja nockouser posted image .

Corfu, za sebe ze lahko recem da sem custvena ja, pa mogoce prevec razmisljam o vsem,. Mislim da je to, ta drugo , moj problem. Prevec razglabljamuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5881
13.6.2007 22:57:27   
Freycha
rumba lahko noč...... jaz pa tudi odhajam počasi......

nočko vsemuser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5882
13.6.2007 22:57:53   
kapica
No, ce ze vse greste spanckat, bom pa jaz tudi. Bom se mlao knjigo brala, jutri je pa treba ze nekaj cez sest vstat. Upam, da bom zmoglauser posted image .
Corfu, drzim pesti da bo pregled uspesen in potesljivuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5883
13.6.2007 22:58:24   
corfu
Freycha, lahko noč tudi tebi!

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5884
13.6.2007 22:58:26   
kapica
Nocko punceuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5885
13.6.2007 22:59:58   
corfu
Lahko noč punce, se beremo jutri!
Kapica pa čim manj analizirat, pa čim bolj pozitvno mislit!

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5886
13.6.2007 23:13:52   
Putka
No, samo tolk, da vam klepetuljam v besedo skočimuser posted image . Tudi me majčice smo bile takole pozno v noč na RR. Zdaj ko imamo mladičke, pa se ene komaj kdaj oglasijo. Ko pogledam zadnja sporočila pa samo julijke, julijke... Uživajte še tale mesec!!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5887
13.6.2007 23:20:11   
corfu
Putka, se strinjam s tabo! Tudi me bomo počasi poniknileuser posted image , potem se bomo pa spet dobile na forumu, dojenje in dodajanje, vzgoja, vrtec in varstvo, trmauser posted image . Po eni strani sem vam kr malo fovš, ker so porodi že za vami. Srečno z malimi otročiči!

Uživaj življenje...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 5888
14.6.2007 0:11:47   
Ajvy
Vidim, da ste že vde popadale, upam da mirno ajate...

Evo mi smo mal prej prišli iz piknika, smo še psa peljali ven, zdej pa je šel moj spat, jst pa na računalnik...

Moram vam povedat, da sem se imela super na pikniku, velik sem pojedla- ogromno... k je bilo pa tolk dobro... oči je lepo odpraznoval svoj rojstni dan, kar me izredno veseli, saj tudi zanj brez mamice ni več isto...

Drugače pa pri nas ni nič novega, otečene tace, migajoč  se trebuh in neumne sanje so del vsakdanja...

Škoda, k ni več gor nobene klepetulje user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5889
14.6.2007 7:36:06   
corfu
Dobro jutro

Za mano je uspešna noč in tudi dan bo zgleda zelo lep, predvsem pa vroč!

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5890
14.6.2007 7:57:23   
Freycha
Dobro jutro!

zakaj se tako zgodaj zbujam, če mi ni treba in če čutim, da bi v bistvu lahko še spala.user posted image Ampak potem začnem kar razmišljati o zadevah, potem pa sploh ne morem več zaspati user posted image

zadnji dve noči spet bolj pogosto hodim na wc in imam občutek, da celo noč sploh nisem spala.

Sem pa danes razmišljala, kako hudiča bom zdržala ponoči iz 28. na 29.6., da ne bom nič pila od polnoči, ker jaz samo čez noč spijem vsaj pol litra vode, če ne kar kak literček. Da o lakoti, ko se zjutraj zbudim sploh ne govorim. Razmišljam, da bi me dragi s kladivom po glavi, pa me potem hitro gor zapelje, dokler še nisem k sebi prišla user posted image user posted image  No in take misli imam na vse zgodaj, saj ni čudno, da potem ne morem več spati.... moj pa še tako sladko pančka, da sem mu kar fovš.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5891
14.6.2007 8:33:02   
Anonimen
Dobro jutro...

Jaz sem pa že iz Mb, sem se hodla samo polulat tja. user posted image  Izvidi bodo v ponedeljek, torek.
Je bila pa super noč. Samo prekratka. Tako da zdaj vas zbašem ta sendvič, pa bom šla še po moje malo oddremat. user posted image  Če ne bo moj preveč razbijal na balkonu, ko je glih neko orodje mimo nesel.

No, nogice so tudi malo boljše, tako da moja kozlarija s kokicami počasi izzveneva. No, da se vsaj na normalno stanje otečenosti vrnejo. user posted image

No, saj se beremo še kaj, čvekice....

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 5892
14.6.2007 8:53:29   
Anonimen
jutrouser posted image kak sem fajn spala, pa to ne morš verjet....sem že misla da se mi kej tajga ne more zgodit večuser posted image k rožca sm dons, se mi zdi da kr lebdim 10 cm nad tlemiuser posted image pa zize mi ful spuščajo, sedim kle sam u majčki, pa mam že orenk mokre flekeuser posted image morm se it umit, pa modrc gor dat pa one blazince not zatlačituser posted image
komi čakam pon.....ne tork....pismo zdj pa ne vemuser posted image no, u glavnem pregled mamuser posted image pa da vidim spet mal mojo lubiko kaj počneuser posted image po eni strani res že komi čakam tega otročka, čisto sem prismojena, miljonkrat na dan grem v sobico in gledam one cotke v omari pa takšnouser posted image user posted image mi dogaja....po drugi strani me je pa na momente na smrt strah, kr cmok dobim v grluuser posted image pravi psihouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5893
14.6.2007 8:57:41   
bačko
Dobro jutro!
Rumba
nazadnje ko sem imela pregled mi ni naredil Uz.Bom vidella če mi ga bo v torek.Drugače mu bom pa rekla.
Lokacija za user posted image je lahko ponovno btc.Ve katere imate avtomobile imate veliko placa za parkirat jaz pa sem itak iz Jarš in bi peš prišla.Boste že povedale če ste za!
Vidim da ste popoldne in zvečer veliko bolj aktivne za računalnikom kot dopoldne.Priden ste, ni kaj!
Moj pa je šel danees v MB na neko izobraževanje in upam da bo pravi čas doma, ker morava v šolo.Te porodne dobe so zelo zanimive.Ko je babca govorila glede obiskov sem s takim veseljem tašči in tastu povedala da ne bosta mogla na obisk v porodnišnico.Pa ne da jih ne maram ampak ker je bla tašča tok pametna da bosta lahko prišla.Kar vsi so se napovedali, da bodo prišli naslednji dan ko bom rodila v P.Edino moja mama je rekla da bo prišla šele k meni domov ko ji bom dovolila oziroma ko bom to želela.Ostali pa bi kar vrat na nos leteli na obiske.
Grem v trgovino in si  pišemo kasneje.Pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5894
14.6.2007 9:04:49   
Freycha
joj, tega pa tudi jaz ne razumem, zakaj nekateri kar silijo v P na obiske. Če jim pa rečeš, da ti pač ni, so pa užaljeni in zamerijo itd....... tega res ne razumem. Nihče pa se ne vpraša kako se jaz počutim. In potem ti navadno še prinesejo kup nekih zadev za jest, pomožnosti še nekaj, kar sploh ne maram, ali pa mi ne paše, ali pa ne smem....... mah brez veze.

Jaz sem vedno za to, da se mi zdi lepo, da se kdo ponudi za obisk (kaj pa veš, lahko mu je pa dolgčas in komaj čaka, da dobi kak obisk), ampak ne sme biti pa užaljen, če mu ni do obiska, še manj pa nima pravice kar določiti, da bo prišel v bolnico in ga ne zanima, kaj ležeči v bolnici misli o tem...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 5895
14.6.2007 9:10:03   
Anonimen
meni so tud tile obiski kr nekiuser posted image tud pol ko si že doma, madona, a je tolk hudo počakat ena dva meseca, da se družinica sploh navadi na nove razmere in takšnouser posted image najbolj me je pa groza, k mi je moj že povedu da zna bit da se nama bo navlekla njegova žlahta in to u bistvu folk, k ga sploh ne poznamuser posted image sem mu povedla, da če to zgodi, se bom totalno hin nardila, pa si bojo mogoč pršli gor in se spokali v enem cajtu....ker niti na pamet mi ne pade, da bom 14 dni po porodu pedenala cel dan enmu čist levmu folkuuser posted image

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA sm kr živčna ratalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 5896
14.6.2007 9:14:50   
Freycha
jaz pa tega ne štekam... zakaj pa bi pedenala? na mizo ruknem par sokov, mogoče kako pivo in kake kupljene kekse, pa naj se jim zatakne, če jim kaj ni prav.......

Ravno zadnjič mi je ena razlagala, da je bila čisto crknjena, ko je delala neke narezke in malo dojila med tem in potem jih je stregla spredaj in zadaj, mala je pa jokala, ker je bila lačna in uni se sploh niso zmenili, da rabi svoj čas in ko je šla v drug prostor, da bi malo nahranila so partnerju rekli, da so k njej prišli, ona gre pa v drugo sobouser posted image

pa jaz jih ven vržem iz stanovanja..... pa še vsak dobi en pladenj narezka v glavouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5897
14.6.2007 9:19:46   
Anonimen
he he, sej zato pa pravim da niti slučajno ne mislimuser posted image samo ene so res tolk pržgane, mislim.....če je že folk tolk smotan da ne pošteka tega, da je mlada in frišna mamica pa mogoče utujena in nič željna polne bajte gostov, no, vsaj babe bi lohk same zase se pobrigaleuser posted image tko jih pa skrbi kaj bojo reki itd. HALOOO....joj mi je kr pritisk nabilo resuser posted image user posted image user posted image midva kadar sma šla pogledat kjšnega otročka je blo zmeri po ful cajta in tud na brzino sma se spravla....me je pa motlo zmeri, če so se babnce ful šponale z narezki res in peko in temuser posted image kot da sm se nažret pršla kje, za ono bi pa ja bolš blo, da se dol vleže, če ma že tolk viška cajtauser posted image no, od mene ni za prčakvat kej ni tajga, ni šansuser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 5898
14.6.2007 9:28:33   
Anonimen
ej freycha, a maš uro tudi določeno za CRuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5899
14.6.2007 9:33:18   
kapica
Jutrouser posted image !
Jaz ze nazaj od G, vse v redu, tud ctg je bil okej. UZ pa ni naredila, je rekla daspet cez dva tednauser posted image .
Vidim da imate ravnokar temo, obiski po porodu. Koliko sem se jaz ze s tem ubadala in razglabljala, sem prisla na koncu do zakljucka, da ce misli kdo sem prit, bo tud sam za sebe poskrbel. In za hrano in za kavo, ne mislim se maknit. Posteljino naj moz pripravi, jaz bom samo v postelji pocivala in me sploh ne gane, kaj si narod misli. Tud moja mama je rekla, da ne bo hodla sem, dokler je ne bom zelela, se ej ponudila da pride, da me pedena, sem rekla, bom viodela kako bo. A tast in tasca bosta pa takoj priletelauser posted image .
Na ja, sveta se en eda razumet.

Bomo ze nekako punce, c en bomo pa tu na RR-u jamraleuser posted image .

Grem se eno rundo odspat, ker je bila tudi moja nocka zeloo kratkauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  234 235 [236] 237 238   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  234 235 [236] 237 238   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trik za naravno lajšanje porodnih bolečin
photo
Ste vedeli, da lahko s preprostim trikom omilite porodno bolečino, ki jo čutite, ko vaš dojenček pritiska na medenico, k...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?