|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  236 237 [238] 239 240   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
14.6.2007 13:06:55   
majrim
ne vem....mogoče sem malo preveč panična...kaj pa vem...toliko sva čakala to našo Nežo,da me je kar malo strah,da bi šlo kaj narobeuser posted image .....saj vem,da mogoče narobe razmišljam,ampak se tolažim s tem,da bova šla septembra na dopust,če bo vse ok...na krk za kak teden ali večuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 5926
14.6.2007 13:07:00   
corfu
Gremo v Fieso, 1,5 ure pa smo v NM, če bo krizauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 5927
14.6.2007 13:09:23   
kapica
Oo, kako sem se fajn naspalauser posted image user posted image .
Punce, a ne bi bilo mogoce boljse, da vas pride familija  P pogledat, pa imate potem doma mir. Da tisti, ki reeees ne morejo cakat, pridejo v P. Se mi zdi boljsa ideja, kot pa da potem takoj na vratih stojijo, ko boste koncno doma. A ni vec tako v Slov. da so obiski samo po eno al dve urci?
Tukaj recimo so vsak dan, ampak na sreco nimam familije blizu in se ne bojim navala v P. Zato se pa bojim navala tu doma, ker vsak, ko pride, more tu spat in ostane nekaj dni. Ampak sem vse ze uredila, samo tast in tasca nista zgleda kapiralauser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 5928
14.6.2007 13:11:16   
kapica
Midva sva se danes tudi zmenila, da bova sla kr septembra na morjeuser posted image user posted image user posted image . Joj, z nasim pikecomuser posted image user posted image .

A se je ze zacel Festival Lent?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5929
14.6.2007 13:14:50   
corfu
Ne, Kapica prve dni ne maram ne v porodnišnico ne domov nobenega pika. Meni je to totalna bedarija, rada bi te videla prvi dan po porodu, kako boš ob sebi gledala vso žlahto dve uri, ja seveda!

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5930
14.6.2007 13:16:41   
madejka
Jaz ga tudi ze cakam...Lent namrec! Grem busija razkazovat pa se na kaki koncert, ki ni glih v nabito polni dvorani (Pise se leto). Samo se se ni zacel, naslednji petek se zacne menda... ne Freycha?
Ja sej tud mi bi radi sli jeseni na morje, ampak moj v gimnaziji dela, pa pride vpostev samo kaki vikend ker bo septembra najvecja stala v soli. Edino ce bo koristil ocetovski dopust. Lahko to naredi 2 mesca po porodu? Bi mogla se malo nastudirat to.

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5931
14.6.2007 13:20:20   
majrim
no ja,saj zdej res ni problem,ko si povsod tako hitro,seveda če odmislimo vikende,ko je tu že prava norišnicauser posted image ...nikamor se ne moreš premaknituser posted image ....si pa kar ne morem predstavljat,kako bo it na dopust v trojeuser posted image ...upam le,da bom dojila,če ne, pa je že rekel dragi ,da bo on vstajal,če bo potrebno...še dobro,da imam tako zlatega možeka (oz. to še bo ko bo časuser posted image )
...kar se obiskov v bolnici tiče,smo zmenjeni samo z mojo družino,pa še to na hitro....saj bodo imeli časa več kot dovolj ko pridemo domov...dve ure bi raje posvetila dragemu...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5932
14.6.2007 13:23:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: duc.20

ah....
ajde pisat, julijke so čist razturileuser posted image

Haha, ste vidle, punce.... Pri septembrkah jim že gre v nos...  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Go, go, go... julijke... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 5933
14.6.2007 13:26:29   
Anonimen
Če kera ne ve oz. ni šla gledat...

Danes je bil nakazan denar za enkratno denarno pomoč za user posted image  od CSD. user posted image user posted image user posted image

Zdaj bom pa lahko zapravljala.... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5934
14.6.2007 13:27:48   
majrim
kaj jim ne gre v nos,da se mamo fajn al kajuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5935
14.6.2007 13:28:56   
majrim
kaj si že dobila nakazano al kaj zvesta??...bo treba pogledat na bankouser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 5936
14.6.2007 13:29:39   
madejka
Zvesta a res??? Bo treba koj na bankomat! :D

soooonček je, soooonček

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 5937
14.6.2007 13:29:51   
Anonimen
Ja, sem glih na bankanet gledla in je denar že tu! Kot so obljubili. 250,26 €

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 5938
14.6.2007 13:30:36   
anja7
hojla!
Vidm, da je še kr aktualna tema obiski. Ja, se strinjam. Mislm, da tud men ne bo pasal, da se mi bodo obiski že v p. namalal. Že tko vem, da bom mogla doma red narest, k bojo tud kr naprej obiski. Ampak s tem se bom obremenjevala takrat, ko bo do tega pršlo. Mene dons matrajo čist druge stvari. Ne vem točn kaj se dogaja. Lahko da je tud vse skup sam v moji glavi. Ful me šraufa po trebuhu, pa rahli krči se pojavlajo, pa že ene parkrat mi je dons trebuh čist otrdel. Pomoje je res psiha. Pa kr mal me je strah, kako bom spoznala tiste prave znake. Sicer vse izkušene pravjo, da tega ne morš zgrešit in jaz jim verjamem, ampak mal me je pa vseen strah. Pa začel se mi je pojavljat strah pred porodom. Očitno mam mal bl take dneve, pa se morm mal spovedat. Sem se odločla, da greva popoldne z mojim dragim še tiste ostale malenkosti kupt in da pripravim obe torbi. Zame in za našega malega sončka.Da ne bo kakega neljubega presenečenja. Kako pa kaj ve? A vas tud kej matra?

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 5939
14.6.2007 13:30:59   
kapica
Corfu, ja saj ne vem kaj je prav. Ampak za tisto familijo, ko ne more pocakat, kot so ponavadi tast in tasca, pa se kak tak blesav se najde, kaj pa ces drugega.
Mogoce bi moral pa moz malo red naredit in rect, tako, 15 min. je mimo, dovolj je bilo, se vidimo cez par tednov.
Al kaj, saj ne vem nouser posted image . Je pa zoprna tema.

Se pa spomnim, koje prijateljica rodila, sem rekla, da ne bi v P hodla, da s ene bom stulila zraven, pa me je prav pregovarjala po telfonu naj pridem. Druga prijateljica, katero sem prvih 14 dni pustila na miru, nisem je niti klicala, nic, sem mislila, se bosta oglasila, ko bosta pri moci. In je bila tako uzaljena , da nisem prisla v P k njej.
Tako da, iz svojih izkusenj tako ne morem govoriti, za sebe vem, da si raje zelim miru, ceprav bi bila pa mojih dveh zelo zelo dobrih prijateljic tudi vesela. Bolj kot katerekoli zlahte. Pa ne prvi dan po porodu, mogoce tretji, cetrti...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5940
14.6.2007 13:34:27   
kapica
Anja, verjetno je res psiha. Mislim da bolj, ko se nam priblizuje termin, bolj nas bo grabila panika, oz.strah. je cisto normalno. Jaz poskusam se ne mislit na to, se bom res cisto na koncu s tem ubadala, mogoce ko bo ze treba it v Puser posted image .  So pac taksni dnevi, kaj ces, najboljse se pri mozeku pocartat in potolazit, pa si kaj lepega privoscit.

Zvesta, septembrke so fausne, ko se tukaj tako fajn mamouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5941
14.6.2007 13:41:38   
poldy
Pozdravljene!
Vidim da se o obiskih v P pogovarjate. Jaz sem mojemu že pred enim mesecem povedala, da naj svojo žlahto kar obvesti, da nimam želje nikogar videt, ne v P in ne doma. Saj domov k meni itak od njegove žlahte ni nikogar nikoli, ker so vsi med sabo skregani in se bojijo da bi se kje srečaliuser posted image user posted image user posted image .  PA se je kar strinjal. Njegova mama itak ne mara otrokuser posted image , tako da mi kar paše, da je ne bom imela zraven, sestra pa je tud enuser posted image idiot. Mojo mami pa itak lahko kadarkoli pokličem. Ostala žlahta bo pa tud že kasnej pršla na vrsto.....

Jaz še nimam pripravljenih oblekic, v katerih naj bi prišla domov, se morva do konca tedna z mojim zmenit. V pon. al pa tor., če bo vse posreči greva za par dni na morje in študiram, da bi blo mogoče dobr vse to sabo vzet????? user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj mislite??

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5942
14.6.2007 13:42:39   
Ajvy
Hello vse ... pa je šla še ena noč mimo- se mi zdi ,da se naši roki nezadržno približujejo...

MAdejka, mislim ,da ima tvoj mož pol leta časa da izkoristi plačani očetovski dopust...

Obiski, jst bi si pa kar želela kakih, samo da bodo kratki, pa če bom slučajno dojila, da se bodo spokali ven.... sicer pa se mi zdi, da bo to vse še odvisno od mojega takratnega razpoloženja, če bom čist crkjnena, kot ožeta cunja, najbrž ne bom htela videt nikogar... saj kolkr se poznam...
Potem ,ko bomo pa doma, pa želim imet mir, vsaj 2-3 tedna, da se navadimo en drugega in mi na kraj pameti ne pride, da bi koga stregla, čeprav se mi zdi, da bom težko rekla ne...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5943
14.6.2007 13:42:41   
majrim
saj meni tudi vsake toliko časa otrdi trebuh,ampak se ne sekiram preveč...ko bo čas pač bo...itak,da si malo v strahu,ker nimaš pojma,kako to gre,ampak  upam le,da ne bom sama doma,ko me bo primlouser posted image ..
...jaz grem naredit pohane bučke,pa malo solate...želodček kruli

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5944
14.6.2007 13:44:18   
Ajvy
Poldy, po mojem pa ne rabiš s seboj jemat, samo imej pa prpravljeno.. itak ti lahko možek še vse prinese...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 5945
14.6.2007 13:53:53   
poldy
Iz Jesenic v Koper al pa Postojno je malo daleč....user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5946
14.6.2007 14:03:14   
Kristina_1
Obiski - jaz se se tko zenla prvič: po počutju prvi dan tast in tašča, pa moj oče, drugi dan brat od mojga in moj s puncami in moja mami ter stare mame, pa moj dragi vsak dan. Dragi je bil lahko cel čas pr men, ostali pa po 5-10min, sam tolk da vidjo svojo novo žlahto. Nato pa obiski doma po mescu in pol razen za te, ki so bli že v porodnišnici. Tako bo tudi v drugo.

Mam pa prjatlco, ki je rodila 14 dni nazaj pa pravi naj pridemo že pogledat, da me kej ne prehiti, k pol se še en cajt ne bomo vidle. Pa sem rekla, da bom vsaj še kakšen teden do dva počakala, pol pa pridemo na kratek obisk. 

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5947
14.6.2007 14:09:10   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

a mate tako vroče al kaj freycha??...pridi na obalo,danes je kar prijetno,ker malo pihauser posted image ...kod si pa klatila cel dan?...sem že mislila, da si se kam odpravilauser posted image

Malo sem potem pančkala vmes, ker je klima zalaufala in me je tista ura brez klime čisto zmatrala user posted image user posted image  Sicer pa sem že cel dan doma in mi ni za nikamor it. Sem zadnje dni nekaj full down energijsko. Je pa res, da sedaj že cel teden nisem spila tablete z železom, pa se očitno to pozna user posted image  

Če bi prišla na obalo me itak ven iz morja ne spravite, zato je boljše, da sploh ne pridemuser posted image

Vidim, da smo vse pribilžno istega mnenja kar se obiskov tiče. Sedaj bomo mogli samo še naše bližnje in malo manj bližnje "prepričati", da obvelja naša. No, jaz imam s tem malo sreče, da grem v AUT, pa bo tja manj ljudi prišlo.....user posted image  Upam res, da samo starši, pa še to ne vsak dan.......Pa še to ne prve dni.....

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 5948
14.6.2007 14:14:04   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Ja, sem glih na bankanet gledla in je denar že tu! Kot so obljubili. 250,26 €

Res je, vsaj v MB občini je že denar user posted image user posted image user posted image  ampak ga ni več user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5949
14.6.2007 14:23:49   
pupi
Helo!
Čvekice jaz vam res nimam časa sledit, pa tak bi rada!
Glede CSD denarja, jez sem ga že spičla 40EUR. Že vidim kak bo odletel, ko nič pa še neke malenkosti moram v zadnji sekundi nakupit, non stop prelagam ker tak težko hodim po trgovinah!! Me je zadnjč G vprašala, če me še vedno noga boli, to je zdaj že od januara, pa vam moram povedat, da bi imela preidealno nosečnost, če me nebi vsaj noga bolela, ker drugih težav pa res nimam!!! Razen da komaj teh 10 gibov na dan skupaj spokam user posted image !!!!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  236 237 [238] 239 240   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  236 237 [238] 239 240   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trik za naravno lajšanje porodnih bolečin
photo
Ste vedeli, da lahko s preprostim trikom omilite porodno bolečino, ki jo čutite, ko vaš dojenček pritiska na medenico, k...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?