|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  237 238 [239] 240 241   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
14.6.2007 14:24:44   
pupi
Aja Freycha!
Zakaj boš imela CR, saj si verjetno kje že o tem debatiarala, pa če ne sledim

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 5951
14.6.2007 14:30:56   
Freycha
ker se je mala zasidrala v medenično vstavo (z ritko navzdol) in ji to čisto preveč ugaja očitno. Jaz se pa ne mislim matrati z vaginalnim porodom medenične vstave. Pa še veliko glavico naj bi imela in naj bi imela že 3400guser posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 5952
14.6.2007 14:38:58   
pupi
No ker je moja princeska bila na zadnjem obisku G tudi z ritko dol obrnjena in mi je G rekla, da bo v tem prmeru CR! Na materinski šoli pa že 2x zasledila, da bi naj ženskeuser posted image z ritko naprej tudi rodile, kar jaz definitivno ne pustim!!!!!! Češ da takrat pride k porodu porončar, pa še nekje sem zaznala da se user posted image  z medenično vstavo po naravni poti rodijo!!!!! Kaj bos imela splošno anastezijo ali spinalno?
Vaša babika pa je že res pravi korenjak!!!!! Si se kar med lunijke vrgla!!!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5953
14.6.2007 14:40:06   
pupi
Joj kolko je že ura, je treba it nekaj skuhat!!
Upam da ne boste spet preveč zgovorne user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 5954
14.6.2007 15:02:55   
Freycha
Da te malo "potolažim" user posted image  če nima dobre G, ki ti bo dala napotnico za CR, lahko na CR kar pozabiš, saj v MB porodnišnici res preferirajo vaginalni porod. Jaz moje nisem mogla prepričati, da mi da datum za CR, zato v MB tudi ne bom rodila.

No, ker nočem imeti splošne anastezije, saj bi rada malo takoj videla, ko pride na svet, sem se odločila za spinalno.

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 5955
14.6.2007 16:16:01   
Ajvy
Danes pa je vroče, kaj?? sploh ni za nikamor iti... a vseeno gremo v vrtec pogledat, k imajo eno predstavitev otroci, pa še folkloristi bojo plesali.. se mi po eni strani kar smilijo, k je tolk vroče, oni pa tolk oblečeni.. user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5956
14.6.2007 19:08:06   
kapica
Haj pupe!
Sem nekam utrujena danes, sem prebrala knjigo do konca, sedaj sedim na balkoncku, kjer se priprvalja nevihta. Mi je naenkrat tako vroce in slabo postalo, da bi sla kr v posteljo. Pa se mi zdi da kr veliko spim.
Sem mal gledala na netu Ikeo, bi rabla mogoce se kaksno omarco za na steno v otroski sobici, tako viseco, da bi bilo na tleh cimvec prostora. Pa nisem nasla kaj pametnega.

Jooj, kako je zacelo zunaj treskat, jaz pa samauser posted image .Sem se pravkar noter pobrala.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5957
14.6.2007 19:25:47   
Freycha
Meni se je pa popoldne full čudno zgodilo. Sem na balkonu obesila perilo, pa sem notri prišla, se mi je naenkrat vrteti začelo, pa čisto omotična sem ratala in čisto prešvicana.... sem se lahko samo še ulegla. Mi je dragi meril pritisk, pa sem ga imela samo 109/64, čeprav ga imam seda v času nosečnosti nekje 140/90.....
Veš kapica, imam občutek, da so naša telesa že malo zmatrana od vsega........user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5958
14.6.2007 19:28:15   
Freycha
aja, pa dobila sem full zanimivo knjigo z naslovom: Dojenček - kaj pričakujemo prvo leto

mi je pa predvsem fajn, ker ne zagovarja, da je treba nujno dojiti ali nujno na flaši biti, ampak za vsako stvar pove dobre in slabe lastnosti... no, predvsem dobre......user posted image  jo bom pa kar preučila.....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5959
14.6.2007 20:59:42   
pupi
Si me kar potolažila Freycha, ker je meni kar sam G rekla, da če bo v medenični vstavi ostala, bomo pa pač šli na CR!! Ker jaz res ne bi, da mi mojo babiko z rito ven vlečejo!!!!!!!!!!! Aja, ko mi je delala UZ sem še jo 1X prosla da za spol pogleda, ziher je ziher, pa valda ni mogla videt ker drobižek tak rito v mojo medenico tišči, pa mi je G priporočla naj raje ne kupujem roza stvari user posted image user posted image  Ha, kaj pa zdaj? No pa saj mam tak vse nevtralno bolj, edino od sestrične sem dobla tak cartkane oblekice. Pa saj če mi je že 2x rekal da bo pupa te bo pupa, a ne! user posted image user posted image  bom manj brala nekih revij pa ne bom več v dvomih da je user posted image  
Mene ne bo danes več k vam, se moram učit, zato kar lahko noč

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5960
14.6.2007 21:05:01   
Freycha
ja pupi, sem ravno danes izvedela, da sta moja G in še ena edini taki, ki sta full proti CR in ne izdajata napotnic.... mam pa res srečouser posted image

Joj, jaz nimam nič v roza, pa vseeno so bolj za punčko oblekice zato res samo upam, da bo punčka..... Se pa vseeno malo pripravljam, da se lahko zgodi, da bo fantek user posted image user posted image

Jah če pa odhajaš, te pa fajn bodi, pa se kaj beremo!user posted image

nočko!

kje ste pa vse ostale punce danes?

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 5961
14.6.2007 21:10:12   
*maja
Jaz sem tukaj, jaz... Mi smo danes izkoristili popoldan, pa smo se zapeljalil na Rkitno, je bilo prav luštno, pa še malo hladneje kot pri nas doli, tako da je bilo super, vsekakor bomo še ponovili.
Sem pa danes čist fertik že zdaj, tako da mislim, da se bom kar kmalu pobrala v posteljo. Jutri morava z dragim preletat štacuna, da nabaviva za našo tamalo vse kar imava v planu za njen RD. Že vidim kako bom crknjena.

Evo še nedeljo in Nežin piknik spravimo čez potem pa sem se odločila da grem po hitrem postopku rodit user posted image , imam že čist polhn kufer tega trebuha intega da mi je kar naprej vroče. A mislite da me bo user posted image  poslušal in me rešil vseh teh tegob 3 tedne kot je obljubljeno user posted image . Me prav zanima ja user posted image . Samo mami se je tako odločila in pika user posted image .

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5962
14.6.2007 21:33:58   
Freycha
Imam eno vprašanje za vse drugorodke:

ali rabiš imeti v bolnici blazinice za dojenje s sabo, ali jih lahko tam dobiš, če ti teče iz jošk? A ste ve sploh nosile modrc pod spalno srajco (zaradi mleka in teže jošk), al ni bilo problem biti brez modrca?

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5963
14.6.2007 21:35:29   
Ajvy
Pa res nikogar ni... evo ,mi smo bili na predstavitvi vrtca Otona Župančiča, so tolk luštkani te otroci, mene prav zanima kak starš bom jst... k bo moj otrok kej deklamiral v vrtcu, bo najbrž tm jokala od ponosa, pol me bo pa kregu.. user posted image

Freycha, da ti je tak nenadoma pritisk padel?? To pa je nevarno, če se nimaš kam usesti... najbrž smo res že utrujene, pa še ta vročina... saj malo bi se lahko ohladilo..

Maja, ti pa si ena super mamica, tak aktivna.. user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5964
14.6.2007 21:37:00   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

ali rabiš imeti v bolnici blazinice za dojenje s sabo, ali jih lahko tam dobiš, če ti teče iz jošk? A ste ve sploh nosile modrc pod spalno srajco (zaradi mleka in teže jošk), al ni bilo problem biti brez modrca?

Ena moja znanka si je v drugo storila modrc iz mrežastih hlačk in notr stlačla blazinice, ker ji niso dovolil modrca imet... pa se je baje super obneslo

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5965
14.6.2007 21:39:24   
*maja

Absolutno blaznice za dojenje s sabo od doma, tam ti jih nobeden ne bo kar dal user posted image . Pa imej s sabo kar ene  dva tri zavitke... ja pa pod spalno srajco sem že drugi dan po porodu absolutno nosila moderc (za dojenje) drugače sem bila čisto mokra od mleka (ja pa blazinice not). Si sploh ne predstavljaš v kakšnik količinah je naval mleka, joške pa so za številko ali dve večje pa težke ko kamen. Tako da brez modrca in blazinic po mojem ne bo šlo.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5966
14.6.2007 21:40:10   
Freycha
niso ji pustili imeti modrca?user posted image  to pa prvič čujem....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5967
14.6.2007 21:40:34   
*maja

niso ji pustili imeti modrca?user posted image  to pa prvič čujem....

...jaz tudi....user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5968
14.6.2007 21:41:47   
Ajvy
Sej pravim baje... jst sem tak slišala, pa se je ženska znašla

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5969
14.6.2007 21:43:12   
Freycha
no, jaz na to niti razmišljala nisem... pa sem danes slučajno nekaj v tej smeri razmišljala (ko sem pospravljala modrc za dojenje) in mi je svanulo, da bi pa mogoče to potrebovala....user posted image

Katere blazinice so se pa najbolj obnesle za te zadeve iz lastnih izkušenj?

Jaz imam sicer potem za doma bombažne pralne, ampak v P pa ne mislim prati tistih blazinic in jih bom kar za enkratno uprabo kupila.....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5970
14.6.2007 21:46:11   
Kristina_1
Ajvy zakaj pa ni smela met modrca, a je mastitis dobila?

Fresycha jaz sem nosila modrc tud ponoč še neki časa, blazinc pa v Postojni nismo dobile, moraš met s sabo. Dobiš pa čisto vse za nego user posted image .

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5971
14.6.2007 21:47:30   
*maja
Meni so bile najboljše kar DM-ove ali pa Fixies (so popolnoma enake). Imam tudi sedaj že na zalogi kakšnih 10 škatelj, da ne bo po enem tednu že panika, ko jih bo zmanjkovalo user posted image , sam tega res na začetku ful porabiš (no vsaj jaz sem vedno).

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5972
14.6.2007 21:49:24   
Freycha
joj, se vidi ne, da se mi bliža 29.6. Do sedaj so mi samo bedarije hodile po glavi, sedaj me pa celo kaj v vezi z user posted image  in P zanima user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 5973
14.6.2007 21:50:19   
*maja
user posted image  Freycha te je pamet srečala user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5974
14.6.2007 21:51:59   
Ajvy
Kristina, bom jo prav vprašala, ko jo bom vidla.... pa vam bom povedala

Maja, a prav res jih rabiš toliko.. koliko jih pa je v eni škatli??? 

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  237 238 [239] 240 241   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  237 238 [239] 240 241   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trik za naravno lajšanje porodnih bolečin
photo
Ste vedeli, da lahko s preprostim trikom omilite porodno bolečino, ki jo čutite, ko vaš dojenček pritiska na medenico, k...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?