rumba
|
Dober večer! Midva sva se pa danes razvajala v tajski restavraciji. Njami! Prav prijetno so presenetili. Čisto ta pravi okusi. Bravo!!! Pa še zunaj se je prav prijetno shladilo, tako da je večer 100% uspel. Freycha, jaz sem dobila knjigo Dojenček in mi je ful dobro služila - jaz ji pravnim priročnik za uporabo dojenčka. Pa še sedaj najdem kak odgovor. Jaz imam Mullerjeve blazinice za dojenje. Sem preizkusila tudi druge, pa miso bile preveč všeč (Fixis so tudi ok). Ja, v P jih ne dobiš, tako da jih moramo kar same prinesti. Sicer pa je meni prvič tako teklo, pa kaj teklo, ŠPRICALO, da mi blazinice sploh niso pomagale, zato sem si pomagala kar z bombažno pleničko. Tudi moderce, ki sem jih imela s seboj, nisem mogla obleči, ker so bile prsi ziher 2x večje, kot tik pred porodom. V času navala mleka sem zato samo pretrgala mrežaste spodnje hlačke in jih uporabljala kot moderc in vanje stlačila celo pleničko, pa je nekako zdržalo. Če je naval mleka tako močan, kot je bil pri meni, res noben moderc ne koristi, saj so prsi trde kot kamen, vroče, rdeče in fuuuuul povečane (sem stala pred ogledalom in se čudila kot še nikoli ). Ja, zato so tisti punci mogoče prepovedali nošenje moderca Res te ne sme nič tiščati, da ne fašeš mastitisa.
|