|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  240 241 [242] 243 244   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
14.6.2007 23:20:45   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Kristina_1

Freycha baje ni dobro stiskat, ker ti lahko sproži predčasni porod, ker dojenje-iztiskanje spprošča hormon, ki krči maternico. Bo pa še bolj teklo, če sio boš stiskala.

hmmm a vidiš, na to pa nisem nikoli pomislila. Je pa res, da mi trebuh malo otrdi, ko si stisnem......

No, še dobro, da imam samo še dva tedna pred sabo..... toliko časa bom pa še zdržala user posted image

no, če bo potem toliko več mleka teklo, ni panike... siskam še naprej user posted image  Če boste pa rabile mleko, vam ga bom pa po pošti pošiljala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 6026
14.6.2007 23:21:47   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Kristina_1

Freycha baje ni dobro stiskat, ker ti lahko sproži predčasni porod, ker dojenje-iztiskanje spprošča hormon, ki krči maternico. Bo pa še bolj teklo, če sio boš stiskala.

Ja, po moje bo tudi še bolj teklo. Povpraševanje - ponudba. user posted image
Če te motijo napete prsi, raje pojdi pod topli tuš, se nagni naprej, da malo steče, kolikor bo samo od sebe, pa mogoče malo pomasiraj. Pač toliko, da pritisk popusti.

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 6027
14.6.2007 23:24:29   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

no, če bo potem toliko več mleka teklo, ni panike... siskam še naprej user posted image  Če boste pa rabile mleko, vam ga bom pa po pošti pošiljala user posted image user posted image user posted image

Mi bereš misli, sem ravno hotela dopisati, da ene bodo pa sigurno imele probleme s premalo mleka, pa imaš zagotovljen biznis, Dojilja s.p.user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6028
14.6.2007 23:27:18   
Freycha
ja.. bom popoldanski s.p. odprla user posted image

je moja teta šla na mamografijo po 30. letih dojenja, pa ji je sestra oz. zdravnica tam stisnila joško, da bi jo pogledala, pa ji je mleko začelo teči ven. Pa se je začela opravičevati, da ni vedela, da teta še doji, pa ji je razložila, da že 30. let ni dojila user posted image user posted image user posted image  ona bi bila tudi lahko komot dojilja.....

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6029
14.6.2007 23:33:05   
rumba
Uau, pol ste pa že v žlahti mlekarice.user posted image user posted image user posted image  Blagor Diti.
Nič, se mi že fanj spi, tako da bom mrknila. Se berejo jutri.
Lepo spite!
Nočko!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6030
14.6.2007 23:38:18   
Freycha
Nočko Rumbauser posted image user posted image

nič, jaz grem pa tudi, ker sami se mi pa ne da tu viseti user posted image

Nočko vesoljeuser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6031
15.6.2007 1:19:17   
Anonimen
Vidm, da ste dans o obiskih v P debatirale. Joj, jst sm prvič čist popizdevala, ker me noben ni upošteval, koliko in koga sem sploh pripravljena videt tam. Moj se pa tud ni bil sposoben zmenit. Sem zdej kr srečna, da bom v LJ rodila (btw, Freycha, lahk popraviš na seznamu, ker sem se odločla user posted image ), ker tam mi pa ne bojo mogl tkole težit z obiski. Za doma bom pa tud prepovedala en cajt, ker se nimajo kej vsajat v naš ritem, valjda si ga moramo vzpostavit najprej.

Freycha, za vsak slučaj si vzami blazinice za dojenje (jaz sem imela DM-ove), čeprav imajo pomoje v Feldbachu krasno za to poskrbljeno. Ni pa meni nič teklo v P, doma sem jih pa cele tri dni rabila.user posted image Sem imela ful probleme z dojenjem.user posted image
Modrc sem pa nosila pod spalno srajco, sem se bolje počutila.

Se moram pa za dans še spluvat. Sem šla zjutraj v laboratorij, da bi dala kri in vodo in sem čakala ko kreten tam celih 40 minut. No, potem sem popizdila, vstala in šla in me prov boli k, če mi nikol več ne prečekirajo ničesar. Pobral me že ne bo. V 40 minuth, kar sem bla tam, so celo 3 not poklicali! Sramota! Sem bla do popoldne ful besna user posted image , sej pol sm se pomirila. Ampak zamal se mi pa še zdej zdi.

Eh, sej je tko pozno, da se mi ne da nič druzga nakladat. Nočko.user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 6032
15.6.2007 7:47:25   
Freycha
Dobro jutro punce!

Hudiča, spet sem med prvimiuser posted image  in včeraj med zadnjimiuser posted image

Danes sem prav jezna. Celo noč sem noro dobro spala. Sem bila kot ubita, enkrat sem mogla na wc. Potem pa se spet zbudim, ker me lulat in medtem, ko se kobacam iz postelje vidim, da je ura 7.16 in ker sem vedela, da je to že neka ura, ko jaz ustanem, se je telo uspelo prebuditi do wc-ja in nazaj. Ko sem se nazaj ulegla v posteljo valda nisem mogla več zaspati. Totalno me jezi, da sem tako na uro delana in da če vidim, da je neka ura, ko se vstajam, potem je skoraj nemogoče, da bi nazaj zaspala, razen če sem res full zaspana, ali pa se z dragim cartam in me uspava...... Joj, pa tako bi si želela, da se enkrat zbudim in je ura recimo 10 dopoldne..... joj, kak luksuz bi bil to....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6033
15.6.2007 8:19:02   
corfu
Dobro jutro!

Freycha, javila si se že prva, drugače pa sem jaz že od 5.30 pokonc, enostavno ne morem spat. Sem pa preko net-a že vse položnice plačala, pomila posodo, malega peljala v vrtec, zdaj se pa počasi štimam za v trgovino. Danes bom pokala stvari za na morje, saj mojega sina tri tedne ne bo, moram pripravt vso možno kramo od lopatk, kangljic, avtov in knjig, te morajo bit obveznouser posted image  pa kopalke mami, je bil zjutraj čist zaskrbljen, da jih ne bi pozabilauser posted image

Včeraj je pregled uspešno minil, samo moje železo je v riti, tako, da bi je še enkrat delala hemogram. Koliko je sploh normalna vrednost železa v krvi? Drugače bom morala po neko injekcijouser posted image  Dobila sem napotnico za rodituser posted image , tako, da mi je naročila da jo vzamem sabo v Izolo in v primeru da dol rodim obvezno pošljem karticouser posted image , da bo vedela, da smo paket prevzeliuser posted image  Je pa pojava tale moja ginekologinjauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6034
15.6.2007 8:50:29   
ikonca
Jutro punce!

Vidim da ste ful pridne s pisanjem in se tudi trudim ne, da bi vas za nazaj brala in vas v vseh temah dohitevala. Jaz imam v službi ful noro in komaj čakam svoje zadnje tedne nosečnosti, ki bodo pomoje še najbolj mirni pred user posted image .

Dane s grem po tetra planice. Vem da smo že neštetokrat klepetale o tem ampak jaz na iskalniku ne najdem ničesar.
Koliko so v Tosami v Domžalah? A jih imajo v DMu in v Mullerju tudi?
Ne vem če se mi splača jit do Domžal samo zaradi planic user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 6035
15.6.2007 9:08:41   
bačko
Dobro jutro!
Ikonca jaz bom šla kar v Tosamo po stvari.Po plenice in ostalo.Pomoje je tam ceneje.
Včeraj ko sem bila v šoli za starše in smo imeli 2 porodno dobo me je pa malo panika zagrabila.Malo sem začela razmišljati o porodu in me je kar malo strah ratalo.Potem pa sva se z mojim vsedla doma in pogovorila in je ta strah izginil.Ne smem kaj preveč razmišljet o tem da bo šla kaj narobe pri porodu.Vse bo uredu in tudi vem da bom zmogla.Tako!
Jaz sem tudi zelo slabo spala.Skos sem hodila na wc pa še user posted image mi je nagajalo celo noč.Tako da sem kar zaspana ampak ker sem trmasta ne bom popoldne nič šla spat.Bom potem zvečer lažje zaspala.
Grem v trgovino.Nimam pojma kaj naj kuham.Bom že nekaj.

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 6036
15.6.2007 9:25:39   
Anonimen
Evo mene...

Zaspana kot konj... Joč je bila za ****. Tako me vse boli od križa navzdol, da nisem nič kaj spala. user posted image
Pa malo imam vnete oči in zgledam kot angora zajec. user posted image

Včerajšnji šoping ni bil ravno uspešen, tako da bo vseeno treba še malo pri nas po trgovinah. Itak bi mogla v mesto, da v službi razdolžim ključe.
Ja, danes je še natančno en mesec do mojega PDP. Me je kar panika pograbla, ko mam še ful cotig za speglat, za zložit in še 2 stroja za oprat.  user posted image  Pa vse pripravit, ker mojga ful skrbi, da on ne bo znal, če me predčasno kaj prime. user posted image  Tako da bom ta vikend pripravla torbe za P, pol pa naj čakajo še cel mesec. Tako! user posted image

Zdaj moram pa od včeraj vso posodo pomit. Pa postelje postlat. Pa dva stroja sta za zložit cot, en stroj za speglat in trije stroji za oprat. Nekje vmes bom noge v luft držala, pa še golaž moram za kosilo skuhat. Se bom kar nagarala danes zgleda. user posted image

Punce... Tiste, ki ste kupile novo posteljnino in obrobe za posteljico? A ste prej kaj preprale obrobe in odejice?

Nič, grem delat....  Bom brala kaj spotoma...

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 6037
15.6.2007 9:30:41   
Freycha
Vesna, jaz sem do sedaj samo za zibelko vse preprala, samo zibelke še nisem "oblekla"... za posteljico bom pa potem kasneje, itak bo par mesecev v zibelki še......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6038
15.6.2007 9:56:54   
Anonimen
No, to sem hotla vedet. Pol bom jaz dala za posteljico tudi prat, oblekel bo pa moj, ko bomo že rodili. user posted image

A sploh ma kaki namen, da odejico dajem v posteljico? A ne bo prevroče, pa bom samo kakšno dekco za čez noč imela in pleničko za podnevi?

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 6039
15.6.2007 10:06:47   
Freycha
jaz bom imela odejico zraven, če bom pa ugotovila, da ji je vroče, bom pa kaj tanjšega nanjo dala. Samo hočem vse pripraviti, kaj pa vem, kako vreme bo in kako bo vroče itd......

Evo, midva sva pa že par Tweety-jev nalepila na steno, pa sem ugotovila, da jih je mal malo in grem v BC pogledat, če imajo še kake......

No, jaz sem pa danes uradno začela šteti gibe in seveda kot zanalašč, je ravno danes bolj mirna user posted image  Imam do sedaj (no, v eni uri) samo tri gibe naštete....... No, valda je bila pa vsakič nekaj časa mirna, pa potem spet začela gomazeti.

Aja, pa sem ugotovila, da bolj kot ne samo še gomazi po trebuhu, pa svoje ude ven poriva, kakih sunkovitih gibov nima več. Pa ugotovila sem tudi, da se mi je malo trebuh spustil, samo sem prebrala, da je to sedaj čisto normalno, da se počasi spušča proti medenici....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6040
15.6.2007 10:47:12   
Anonimen
Postlala postelje, pomila posodo, golaž se kuha...

Zdaj se bašem s hladnim ananasovim kompotom in bom dala zdaj malo noge v luft.

Mi pa dete danes tako na debelo črevo pritiska, da komaj sedim, stojim ali ležim. Kot da bi me najbolj kakat, pa sem to že opravila zjutraj. Ja, res se zgleda selijo nižje ti naši otroci. user posted image  Proti izhodu! user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 6041
15.6.2007 11:36:58   
tejči77
Živjo,
jaz sem pa danes že od 4 pokonci. Sem se zbudila ker me je vse tako noro srbelo user posted image . Potem sem pa šetala po stanovanju in balkonu ter čakala, da se naredi zora. Dobr da imam psa, da mi je mal družbo delal in sva se božala. Ob sedmih sem pa končno zaspala za dve urci. Pa sem še vedno čisto paf, še prav nič nisem naredila.
Zdej se pa res moram mal zbrcat v rit.
A imate ve tudi take bolečine v trebuhu, kot pri menstruaciji? Mene že dve uri boli, pa ne vem kaj bi to bilo, menstraucije pa tudi nisem imela že od lanskega junija, tako da sem že mal pozabila to bolečino. Verjetno se samo počasi telo pripravlja.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6042
15.6.2007 11:44:55   
Anonimen
JA, tejči77, te bolečine se pojavljajo tudi pri meni. Pa po stegnih me trga za ****. Tako da včasih kar med korakom obstanem, ko se bolečina sunkovito pojavi iz trebuha v dimlje in potem v stegna. user posted image

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 6043
15.6.2007 12:08:50   
majrim
tejči77...sem šal zjutraj v mesto vplačat loto,pa me je celo pot špikalo spodaj,tako,da sem šla kar hitrouser posted image  nazaj proti domu, bi rada,da me ravno sredi mesta kaj zgrabiuser posted image ...ampak moramo pač biti pripravljene,da prej ali slej gremo vse po vrsti notuser posted image
freycha....naša je tudi bolj mirna...ponavadi začne brcat proti večeru,ko se umirim in uležem na kavč...čez dan tu pa tam kak šus z nogo,pa seveda zjutraj za dobro jutro tam okoli 6,30 ko dragemu zvoni ura...hvala bogu,da je čez noč pridna in spi kot top,še namesto mameuser posted image
...grem zdaj dat noge malo u luft,ker sem bla na vrtu in malo oplela moje melone,da bo kaj iz njihuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6044
15.6.2007 12:39:51   
pupi
JOJ punce, mate težave, da ne morete spat, jaz pa prevec spim, sploh se pred deseto ne skobcam iz postle, pa tak bi še rada vsaj dva izpita do poroda skoz dala!!

Zvesta glede obrob, pa odejice: obrob ne bom prala ker, sem kupla tak noro da sem posteljnino že eno uro skupja peglala, pa so še kar gube tak da si ne upam dat obrobe prat, ker je ne spravim narazen!! Za odejico pa ne vem kaj najuser posted image  Ti boš oprala? Glede cotik pa se jaz v Pikapolonoci našla ful lepe pajaceke pa še ful ugodni so bli, tak da idi pogledat (pri Big bengu)

Freycha glede tvojih Tweetiyev pa ti verjamem ker sem jaz samo pol sobe z medvedki polepla, pa so bli bol na knap. Naša pupa bo zaenkrat pri nama v sobi spala oz. midva pri njej ker še moramo do drugega let aprizidek za najino sobo naredit!! Kaj nisi malo pozna z štetjem gibov, če so nam rekli da naj začnemo v 35. tednu??

Blazinice za dojenje sem si jaz zaenkrat kupila le 1 paket, pa če mi jih v P zmanjka bom že za zložence zagnjavla al pa mojega poslala po nekaj paketov še. Zaenkrat sem si kupila Tosamine pa bomo vidli kak se bojo obnesleuser posted image

Bačko tudi mene je v torek po materinski malo panika grabla, kaj me nebi če še je moj reko, da ga je strah kak bo to zgledalo. Pa saj bomo že, če so do zdaj vse pa če vsaka žival to sama zmore bomo mi tudi razturale!!
Ne bom več gnjavla, ker se vam tak ne bo dalo brat

ČAO

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 6045
15.6.2007 12:42:01   
pupi
Samo še nekaj!
Glede krčev pa vam svetujem da si kalcij v lekarni kupite, jaz sem si jih na ta način odpravla, ker tolko mleka pa res ne morem spit

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 6046
15.6.2007 12:58:01   
Freycha
pupi, meni moja G ni nič rekla, da moram šteti gibe.......user posted image  Sem sedaj kar sama to začela, samo itak ni panike, ker imam že 7 križcev zabeleženih, pa še ura sploh ni 13. Do 9h zvečer jih 20 naštejemuser posted image

Jaz sem si tudi sedaj kupila od Toto od Tosame blazinice. Upam, da so za kaj. Pa zadnje Tweety-je sem še dobila. Sicer so čisto enaki kot te, ki so že na steni, ampak so stene čisto preveč prazne......

aja, pa na vsak način sem hotela imeti škatlico za čistilne robčke notri, pa sem sedaj mogla zraven še dva paketa teh robčkov kupiti, da sem dobila škatlico zravenuser posted image  Hudiča, samo odirajo nas.... jaz bom res bankrotirala. Sem v BC kupila tri stvari, pa sem dala 26€ user posted image

Sedaj pa počakam, da pride moj dragi domov, potem pa greva nekaj pojesti. Meni se danes spet nič kaj ne da in ne bom kuhala user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 6047
15.6.2007 13:01:01   
Freycha
joj, zadnje dva dneva me samo vprašanja dajejo kar se tiče poroda.... zakaj me že prej ni vse tako zanimalo user posted image user posted image

Evo, še eno vprašanje. Sicer se mi zdi, da je odgovor DA, ampak bi si rada še potrdila..... Saj ima ženska tudi čiščo (krvavitev po porodu), če ima CR, ne?user posted image

ne me križat, če sprašujem gluposti...... koji pita, ta ne skita al nekaj takega user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6048
15.6.2007 13:04:43   
Anonimen
Freycha... DA, tudi po CR ima ženska čiščo. Ni izjem. Hah, če je ne bi bilo, bi bilo še več potencialnih kandidatk za CR. user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 6049
15.6.2007 13:08:30   
Kristina_1
Freycha SEVEDA, saj se ti maternica čisti. Mogoč je je pa manj, če ti že ob koncu carskega taveče spucajouser posted image . To bodo vedle tiste, ki so ga mele.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  240 241 [242] 243 244   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  240 241 [242] 243 244   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 presenetljivih dejstev o nosečniškem tre...
Pogled na rast nosečniškega trebuha je nekaj posebnega in občutek res prekrasen, ko veš, da tam raste ljubezen tvojega ž...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?