Anonimen
|
Vidm, da ste dans o obiskih v P debatirale. Joj, jst sm prvič čist popizdevala, ker me noben ni upošteval, koliko in koga sem sploh pripravljena videt tam. Moj se pa tud ni bil sposoben zmenit. Sem zdej kr srečna, da bom v LJ rodila (btw, Freycha, lahk popraviš na seznamu, ker sem se odločla ), ker tam mi pa ne bojo mogl tkole težit z obiski. Za doma bom pa tud prepovedala en cajt, ker se nimajo kej vsajat v naš ritem, valjda si ga moramo vzpostavit najprej. Freycha, za vsak slučaj si vzami blazinice za dojenje (jaz sem imela DM-ove), čeprav imajo pomoje v Feldbachu krasno za to poskrbljeno. Ni pa meni nič teklo v P, doma sem jih pa cele tri dni rabila. Sem imela ful probleme z dojenjem. Modrc sem pa nosila pod spalno srajco, sem se bolje počutila. Se moram pa za dans še spluvat. Sem šla zjutraj v laboratorij, da bi dala kri in vodo in sem čakala ko kreten tam celih 40 minut. No, potem sem popizdila, vstala in šla in me prov boli k, če mi nikol več ne prečekirajo ničesar. Pobral me že ne bo. V 40 minuth, kar sem bla tam, so celo 3 not poklicali! Sramota! Sem bla do popoldne ful besna , sej pol sm se pomirila. Ampak zamal se mi pa še zdej zdi. Eh, sej je tko pozno, da se mi ne da nič druzga nakladat. Nočko.
|