kapica
|
Ojla punce ! Vceraj zvecer sem vas cveke spustila, ker sem se z mozekom cartala . Samo cartala, da ne bo pomote, je po dolgem casu tako prav prislo . Danes zjutraj bila v trgovini, sem samo hrano kupovala in sem bila ze tako zdelana, da sem mogla it spat. In sem spet dve uri spala . To se mi zdi pravi luksus, da lahko grem v in iz postelje ko mi je. Rumba, to je pa res nesramnost no, taksni G, ni se zanimal, ker pac nisi njegova pacientka verjetno. Blesav sistem, nic ne mores, vem pa, da razp do konca. Zvesta, jaz sem za posteljco sam posteljino oprala, obrobe ne upam, kaj ce se res prevec zmecka in ne dobim vec nazaj. Freycha, kokica , a sedaj ti postavljas taksna vprasanja . Ce sem odkrita ne bi vedela 100% ce imas cisco po CR, ampak kto so druge rekle verjetno ze. Nic ti ne bo prihranjeno . Jaz sem tud kupila samo eno skatlo blazinic za dojenje , sem mislila da ne bo prevec, madona, sedaj pa povete koliko se tega rabi, bom kr romala po se kaksno skatlo, da res ne bo takoj sfalilo . Tuakj je fajn dezeven dan, tako prijetno hladno, da je uzitek .