|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  241 242 [243] 244 245   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
15.6.2007 13:47:33   
Ajvy
Hello čveke, da se še jst pofočkam... moja noč je bila adijo pamet, zaspala sem ob pol petih.. sem pa zato z veseljem potegnila do dvanajstih user posted image  se tolažim,da zdej še lahko.. sem dala perilo prat, likala bom pa ob slabšem vremenu, ker se zdej preveč topim..

Ikonca, skoraj povsod imajo tetra plenice, ampak jst žal zaupam samo Tosaminim, saj smo jih imeli tudi mi kot otroci... so seveda najceneje v Tosami, tak da midva grevatudi danes tja.. po vložke, vatirance, zložence, pleničke, vate.... tak da se nama bo splačalo do Domžal zapeljat.. imaš tam ves ta sanitentni program na enem mestu...  

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 6051
15.6.2007 13:53:37   
Ajvy
Corfu, ti pa imaš res dobro G, jst če se pri moji mal pohecam, me gleda kakor da sem z lune padla user posted image

Bačko, tudi mene je edino med predavanjem za drugo porodno dobo, kar stiskalo, no me je potem še celo noč.. po eni strani se bodrim, da bomo že speljali nekako ta porod , ker nam pač nič drugega ne preostane.. po drugi pa me kr prpa daje

Zvesta, jst sem dobila za darilo obrobo in posteljnino in jo bom oprala, čeprav je ganz nova, bi jo rada oprala.. ampak sem rekla ,da bom začela prat otroške stvari čez en teden, ko bo samo še en mesec do PDP.. Za odejico sem pa jst kupila prešito odejico od Odeje ( imajo glih akcijo) za vroče dni, drugače pa je itak zraven tistega kompleta odeja zraven, samo se bojim da bo user posted image  prevroče

Freycha, to glede škatlice, sem pregledala če se da kje kupit samo škatlica, pa nič od tega.. tak da nam preostane samo da kupimo to z robčki zraven... sej veš, Nateg d.o.o. je najbolj donosna in uspešna firma na svetu user posted image

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 15.6.2007 13:57:03 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 6052
15.6.2007 15:02:16   
rumba
Pozdravljene!
Jaz sem pa danes fuuuuuul jezna. em imela pregled, pa ni bilo moje G, pač pa en glupi dec. Fertig v dveh minutah. Pa ga zagnjavim za Uz in odgovor je seveda da ne. Pa rečem, da ga bom plača, pa je odgovor spet nič ne bo.user posted image user posted image  Halo?? Poskušam še malo težiti, pa nič ne rata. Pol mi pa reče, naj se na kontrolo naročim pri svoji g, a ne pove, čez koliko časa, zato spet vprašam.... a mislite, da se mu je dalo odgovorit..... ja, ko boste dobili termin, gospa.user posted image  Pa ga vprašam, kdaj se začne s CTG.... pa spet nič. Še ne. Pa klinc gleda take dohterje!!!! Sestra mi zunaj sicer reče, potem ko še nje zagnjavim, da okoli 36t pa se res dela CTG in da naj grem. Ko sem se pa hotela naročiti pri svoji G, pa mi povedo, da je do septembra ni, ker bo delala le v P. user posted image user posted image  Ma, za se zmešat!!!! Hvala bogu mi je uspelo izprositi eno drugo - ŽENSKO!!!- ki bo delala v juniju in juliju, tako da imam nasednji pregled čez 2t.
Jao, sem danes zatežena, grem rajši kar likat kavč.user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 6053
15.6.2007 15:17:29   
Anonimen
Joj, Rumba... Zdaj se je še meni pritisk dvigno, ko sem brala tvojo zgodbo današnjega pregleda. A če ne bi težila, pol sploh več pregleda ne bi imela? Mater, kje pa živijo ti tvoji G?  Joj...

Jaz sem pa zdaj pojedla celo 100g čokolado s celimi lešniki. Ne vem kaj mi je bilo. Ko drugače redko redko sploh jem čokolado. Grem zdaj v trgovino peš, da malo pokurim požrte kalorije.

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 6054
15.6.2007 15:22:39   
kapica
Ojla punceuser posted image !
Vceraj zvecer sem vas cveke spustila, ker sem se z mozekom cartalauser posted image . Samo cartala, da ne bo pomote, je po dolgem casu tako prav prislouser posted image .
Danes zjutraj bila v trgovini, sem samo hrano kupovala in sem bila ze tako zdelana, da sem mogla it spat. In sem spet dve uri spalauser posted image . To se mi zdi pravi luksus, da lahko grem v in iz postelje ko mi je.
Rumba, to je pa res nesramnost no, taksni G, ni se zanimal, ker pac nisi njegova pacientka verjetno. Blesav sistem, nic ne mores, vem pa, da razpuser posted image  do konca.
Zvesta, jaz sem za posteljco sam posteljino oprala, obrobe ne upam, kaj ce se res prevec zmecka in ne dobim vec nazaj.
Freycha, kokicauser posted image , a sedaj ti postavljas taksna vprasanjauser posted image . Ce sem odkrita ne bi vedela 100% ce imas cisco po CR, ampak kto so druge rekle verjetno ze. Nic ti ne bo prihranjenouser posted image .

Jaz sem tud kupila samo eno skatlo blazinic za dojenjeuser posted image , sem mislila da ne bo prevec, madona, sedaj pa povete koliko se tega rabi, bom kr romala po se kaksno skatlo, da res ne bo takoj sfalilouser posted image .

Tuakj je fajn dezeven dan, tako prijetno hladno, da je uzitekuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 6055
15.6.2007 15:23:54   
kapica
Zvesta, jaz pa ze zadnja dva dni samo kokakolo pijem, ko mi drugace nic drugega ne pase kot samo navadna mrzla voda. Ja, se vidi da smo noseckeuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6056
15.6.2007 16:31:50   
Jelenche
hej punce

ker niti pod razno ne morem prebrati vseh postov za nazaj se tudi trudila ne bom. Vidim da ni nič novega. Mislim nobena nova mamica. Super. Še malo.
Freycha mi je Rumba povedala da so te za carski naročil. Te kaj matra? Je pa res velikanka tale tvoja Dita! Kok tednov pa boš takrat noseča ko so ti določili datum za carski?
No, pri meni ni nič novega. Beba ima 3300g, ampak je DR rekla, da se bomo o sprožanju poroda pogovarjale šele po 38 tednu.
Cukr je ok, mi ni več treba hoditi na kontrolo, na inzulinu sem pa itak do konca.
Dobila sva novo  dnevno. Je že sestavljena user posted image
Dobila sem jogi... za otroško posteljico na katerega sem čakala 3 tedne (je bil po naročilu zaradi nestandaradnih mer posteljice)
Zdaj čakava samo še garderobno omaro.
Sicer imava še dosti dela. Ampak valja bo, ... do poroda. hehe

moram it pa še v nabavo glede teh drobnarij (kozmetike) zame in za bebo.
No sedaj bom pa malo bolj pogosto na netu,... čeprav še nismo končali, ampak se bom potrudila

cmoka vseeeeeeeem

user posted image

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6057
15.6.2007 16:36:04   
tejči77
Rumba, je men tud pritisk dvignal. Jaz sem na take stvari še posebej občutljiva. Marsikdo si ne zasluži, da bi bil zdravnik, če se niti pogovarjat ne zna.
Kapica, lepo, da sta si vzela čas zase, smo te pa pogrešali.
Jaz sem pa končno uspela spraviti par slikic v album. Previjalno pa sposojeno postlco in jajčko. To je naš kotiček v spalnici. Nisem nič okraševala, ker še vedno nekako upam, da bo moj vsaj do jeseni uredil otroško sobo. Potem se pa jaz spravim na barvanje in lepljenje figuric na szeno, pa obešanje slikic. Mam ful načrte kakšna bo zgledala sobica. Zaenkrat bo pa naša lubica imela tale konček najine spalnice.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 6058
15.6.2007 16:40:08   
tejči77
Jelenche, smo te pogrešale, sicer pa Freycha budno spremlja vse novosti v času, ko si ti tako zaposlena. Kar je najbolj važno je seznam novih mamic, ostalo pa je tako samo zafrkancija, se res ne rabiš trudit vsega brat.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 6059
15.6.2007 16:48:43   
Freycha
novopečene "julijske" mamice user posted image user posted image user posted image

datum poroda; nick; ime user posted image  ;višina; teža; PDP

13.5.07 Afnica; Lana in Lan ;36,5cm 1140g;41cm 1750g; 12.7.07
5.6.07 Baja*; Rene; 48cm 2780 g; 10.7.07
7.6.07 Siskamiska; David in Domen; 40cm 1660g in 45cm 2105g; 25.7.07

Julijke še srečke nosečke:user posted image              

01. Teya; user posted image user posted image ; user posted image  
02. noka81; user posted image
03. anja7; user posted image
03. Polona25; Ljubljana; user posted image
04. tani33; Slovenj Gradec; user posted image  user posted image  user posted image ; user posted image ;  Julija
04. pikica123
05. Yvona
05. majrim; user posted image ; Izola; user posted image ;  Neža
06. tajag; user posted image ; Šempeter; Nejc ali Lucija
07. Giras
07. Jasnicaa ; Celje
07. Tašonka ; user posted image user posted image ; user posted image ; LJ; Jure
07. Lali82 ;user posted image ; user posted image ; Ljubljana
08. Kristina_1 ; Postojna; user posted image  user posted image
08. Jelenche ; Ljubljana; user posted image

08. Anja O. user posted image user posted image  ; Celje; user posted image  + user posted image
09.*maja; user posted image user posted image user posted image user posted image ; Ljubljana;  
09. 76suza; user posted image
10. Tejči77 ; Celje; user posted image
10. Petraa; user posted image  user posted image
11. lexl; user posted image  user posted image ;user posted image ; Ljubljana; Jure
12. Freycha ; Feldbach (AUT) user posted image ; user posted image ; Dita (CR 29.6.)
12. corfu ; user posted image  user posted image ; user posted image ; Manca
12. ulla80; user posted image ; user posted image  ;
13. Kety ; Ljubljana; user posted image  user posted image ; user posted image
13. mary82
15. zvesta; Maribor; user posted image

15. bačko user posted image ; Ljubljana; Žana
16. Teika
17. Kety99; user posted image

17. Heya ; Brežice
17. arijana; user posted image  user posted image ; user posted image
17. pupi; user posted image ; Naja
19. Bety
19. Rožica82 ; user posted image ;user posted image ; Murska Sobota; Lana
19. ksenjak; user posted image  user posted image ;user posted image
20. simi27; user posted imageuser posted image ; Ljubljana; Svit
22. pikam; user posted image ;user posted image ; Ljubljana
23. Ezica; user posted image ; Kranj ; Rok
24. GabiW
24. zarja123

24. madejka; Maribor;user posted image ; user posted image
24. poldy; user posted image ; Urša
25. pupa*
25. Nisaa; Jesenice user posted image  user posted image ; user posted image
25. yudit; user posted image ;user posted image
25. kapica; user posted image ; Dino
26. Mari71; user posted image  user posted image ; user posted image
26. Ajvy; user posted image ; Ljubljana
27. rumba; Ljubljana; user posted image user posted image user posted image
27. miša99; user posted image user posted image  ; Ljubljana; user posted image Elenora, Nora; user posted image Dorian, Ian
27. malamisha; (PDP 1.8.);user posted image user posted image  Ljubljana
27. tigi212
27. Ribi06; Ljubljana; user posted image user posted image
28. Kniči; user posted image ; Celje; Matej ali Polona
28. jerneja; user posted image user posted image ; Slovenj Gradec
28. ronči; user posted image
30. ikonca; user posted image
31. Pinkyca
31. Bonni; user posted image ; user posted image ; Ljubljana 

imamo 60 user posted image , od tega 1 user posted image user posted image        in       59 user posted image                                   imamo 15 user posted image  in 19 user posted image
ah babe smo vedno v prednosti    user posted image

to smo julijke!!! user posted image   user posted image   user posted image

< Sporočilo je popravil Freycha -- 15.6.2007 16:57:15 >

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 6060
15.6.2007 16:52:55   
*maja
Tejči77 vidva imata od Izi Mobili previjalno a ne, sva jo midva tudi kupila, samo da ima samo en predal in omaro spodaj user posted image .
Rumba jaz bi jih tam pri G pošteno spucala, ne bi bila tiho mene take stvari ful pogrejejo. Jaz imam hvala bogu datume za vse preglede dokler ne rodim in sicer na en teden user posted image .

Evo midva sva danes z mojim obletala cel BTC nabavila darilo za našo tamalo pupo, doživela skoraj živčni zlom zaradi BA kartic od Skb-ja (imajop neke težave, pa sva oba imela zavrnjene kartice na POS terminalih in na bankomatu prekoračen limit user posted image ), na banki pa nama rečejo, da kao vse štima, stanje in ostalo... Ja halo kako štima, če ne morem ne dvignit denarja na bankomatu ne na POS terminalu plačevat. Da se ti zmeša.

No pa nima veze smo vse poštimali, sem pa tako crknjena od vsega da se mi že sedaj spi, sploh ne vem kako bom zdržala še par ur do večera user posted image .

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 6061
15.6.2007 16:54:48   
Freycha
Jelenche... res je, 29.6. grem v P in če se do takrat mala ne obrne, grem na CR. Bom pa takrat 38t 1dan noseča, tako da ne bom ne vem kako prezgodaj prišla na vsto. Škoda le, da dva dni prezgodaj, da uradno ne bom več julijka... ampak saj me boste vseeno sprejel medse, ne?user posted image

No, jaz bom ta dva tedna seznam še vlekla naprej, potem me pa malo ne bo, do takrat moraš pa zagotovo priti nazaj, da ti vrnem tvoje delouser posted image

No, midva sva šla pa ven jest, pa sem še v DM-a zavila, pa kupila še ta veliko škatlo za robčke od Pampersa, sedaj imam pa teh robčkov za izvoz - 4. paketeuser posted image user posted image  in dve škatlici. Eno veliko in eno malo....user posted image  Pa kupila sem še DM-ove blazinice za joške, da vidim, katere bodo boljše, pa še pomoje bom rabila več, glede na to, da že sedaj full puščamuser posted image . Hotela sem pa še kupiti škatlico za dude, pa jih nimajo....... no ja, vseeno upam, da ji dude sploh ne bom dala oz. je ne bo hotela imetiuser posted image

Sedaj pa malo počinem, potem greva pa v kino user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6062
15.6.2007 16:57:51   
Ajvy
Rumba, to pa res nikamor ne pelje, taka nesramnost... pa bi človek mislil, da se bodo vsaj kej bolj potrudili zdej, ko je nekako celotno zdravstvo, sploh porodništvo, na tapeti...

tejči, super izgleda tale kotiček.. všeč mi je previjalna..

Jelencha, ste pa čist pridni.. no sej vam bo uspelo vse postoriti do konca...

Drugače pa je pri nas zdej dežek, ampak mene možek sedaj pelje ven jest- ker je plača dan... potem pa bova zavila še v Tosamo.. jjjeee

Deklice uživajte..

Aja, Freycha, sem razmišljala, kaj pa če še malo piva spiješ, mogoče se bo pa potem Dita obrnila user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6063
15.6.2007 16:59:33   
Ajvy
Kako pa zgleda ta škatlica za dude, to mora biti pa fajn...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6064
15.6.2007 17:00:43   
Freycha
aja Tejči, lepe fotkice in lep kotiček... za moj okus le nekoliko preveč rozauser posted image  ampak sej veš.. jaz sem itak mal čudna hehe

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6065
15.6.2007 17:03:07   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Kako pa zgleda ta škatlica za dude, to mora biti pa fajn...

ma saj ni nič posebnega... samo grejo notri ene tri, štiri dude, pa je fino, če kam greš in če kaka duda dol pade, da imaš druge čiste še s sabo.... V bistvu sem samo pri eni videla to dudo, pa še to za sekundo, ko jo je ven iz torbice potegnila, zato ti ne znam točno povedati, kako izgleda. Videla sem pa, da je imela notri tri ali štiri dude.....

Joj, si pa ne upam spet pivo pit, veš? Se ji je preveč dogajalo in se mi zdi, da ji ni bilo luštno. Sicer pa sem se sedaj že toliko navadila na idejo, da grem danes dva tedna gor in da bo CR, da bi me mogoče kar malo razočaralo, če bi se mi obrnila.....

Punce, danes dva tedna bom jaz že zibalauser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Freycha -- 15.6.2007 17:05:23 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 6066
15.6.2007 17:09:16   
Ajvy
Freycha, to je kmalu... user posted image  zadnjič si vprašala kako boš zadnjo noč, po mojem ne boš mogla spat od razburjenja.. saj jst ne bi... no, jst bolj zaradi firbca ne bi.. me že prav zanima kak bo naš user posted image ... joj, k tkolele gledam, .... kr kmalu bomo mamice... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6067
15.6.2007 17:46:10   
majrim
punce,naj mi ena pove , kje v LJ je ta trgovina H&M....a je v btc-ju??...
freycha...uživaj zvečer , midva sva rekla, da si bova jutri privoščila en večerni sprehod , pa kako pivce in kalamare tu ob morju...je ena taka fajn betula ravno blizu plaže pa fajn pihljauser posted image ....saj če prideta septembra dol ti bomo že vse razkazaliuser posted image
...e punce,počasi bomo res zamnjkovale s foruma....kje sre pa pol dobimo???user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 6068
15.6.2007 17:47:12   
majrim
jojjjjjjjjjjjjjj...same napake delam....se vidi,da sem na koncuuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 6069
15.6.2007 17:50:37   
Freycha
H&M je v BTC-ju ja, v Citycentru.... je pa tudi v centru mesta en menda.

Hvala, bova uživala ja.... za september pa itak veljauser posted image  Samo bejbi, daj mi sporoči na zs kdaj naj bi šla vidva na dopust.
Full mi je hecno, da gredo ljudje iz morja na dopust - pomožnosti na morjeuser posted image

Potem se pa selimo na forum Dojenčki, kjer bomo čvekale. Samo pomoje manj, kot si sedaj to lahko privoščimo user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 6070
15.6.2007 17:55:26   
majrim
ti pa si res expresnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....hvala...mama mi teži,ker vozi očeta gor na kontrolo zdej vsak teden,pa bi rada šla malo pogledat...saj ne rabim nič,ker nimam pojma o pojmu,kako bo vse skupaj potekalo, ampak kaka tanka ddekca bi prišla pravuser posted image
...smešno??...user posted image user posted image ...itak , ampak tam dam vsaj možgane na pašo pa ne vidim vseh teh znanih obrazov in tečnob...sploh pa zdaj, ko bo še tamala, pa že vidim , kako vsi rinejo vanjouser posted image
...ajde...uživajtauser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6071
15.6.2007 18:00:40   
Anonimen
Freycha... tudi midva sva se odločila, da začneva izkoriščat še zadnje trenutke samo v dvoje. Sva pravkar dorekla, da greva prihodnji petek na koncert Dragojeviča na letni oder. Če se bo moj hitro spravil karte kupit.... user posted image

< Sporočilo je popravil zvesta -- 15.6.2007 18:11:37 >

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 6072
15.6.2007 18:06:14   
majrim
joj,kako vam zavidam,povsod se nekaj dogaja,samo tu pri nas je bolj tako...saj bo 24. en super koncert,a kaj , ko me non stop daje na wc, pa gužva , pa stat 3 ure....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6073
15.6.2007 18:10:59   
Anonimen
ja, majrim.... zdaj smo pa štajerci na udaru... naslednji petek se prične Festival Lent in si končno lahko za 14 dni privoščimo. user posted image

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 6074
15.6.2007 18:39:25   
majrim
ja sej...ravno to je tisto...upam,da mi bo kako leto le uspelo it gor....ponavadi vedno kaj pride vmes , pa gre stvar po vodi...user posted image ...se bo treba enkrat odločit in it...pa pol prespat pri taščiuser posted image ...ko bi le imeli lepo vreme...joj,kak vam zavidamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  241 242 [243] 244 245   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  241 242 [243] 244 245   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?