|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  235 236 [237] 238 239   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
14.6.2007 9:34:27   
tejči77
Berem, da imate temo o obiskih. Kako jim pa mislite preprečit obisk v porodnišnici npr.
No, jaz že vem, da mo je mame ne bo ker je vse poletje na morju. Trenutno je bila dva dni doma in vprašanje kdaj spet pride. Verjetno konec julija ali pa ko bo imala kakšnega zdravnika. Ampak kako pa naj rečem družini mojga lubija, da ne smejo pridet? Ko je rodila njegova sestra (že dvakrat) in je jaz nisem hotla it obiskat, sem dobila sporočilo, da naj ke lepo pridem otroka pogledat, da ne bo zamere. Zato mi je jasno, da je to pri njih obvezno. Meni pa ne diši nikogar videt tistih par dni razen mojega lubija.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5901
14.6.2007 9:37:52   
tejči77
Pa pri njih je bilo še tako, da je prvič rodila v dveh urah, drugič v eni uri, obakrat brez šivov. Dojila pa ni. In nikoli ni pojamrala, da jo kaj boli ali pa da je utrujena.
Jaz žal verjetno ne bom take sreče in tudi nisem iz tako trdega testa.

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 5902
14.6.2007 9:39:18   
Anonimen
no, mene recimo to nebi tolk motlo, če prideta tašča in tast v bolnco za par minutk pogledat pa moji recimo......smo se menli pa so me itak vprašali kaj si o tem mislim, sem povedla da načeloma me to res nebi motlo, razen če bi bil kak težek porod pa bi bla fejst izmučena, pol raj vidim da mi dajo mir tiste par dni v bolniciuser posted image tko da tu ni panike, se razumemo in smo se zmenli kako in kaj.....bol mi gre tist na živce, k ja taka glupa navada da se ti nataknjejo pol kaki sosedi, znanci, kolegi, sorodniki iz 25. kolena, k sploh veš ne da obstajajouser posted image

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 5903
14.6.2007 9:40:51   
tejči77
Čakam tega zapitega poštarja, ker mi je mama naročila da moram obvezno podpisat eno priporočeno pismo zanjo. Jaz sem pa hotla it v šoping še po hladnem. Je moj lubi v soboto naredil izpit za maserja, pa sem mu hotla kupit nekaj za oblečt za nagrado.
Zdaj se bom pa zaradi enga glupega poštarja spet kuhala. Sranje.

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 5904
14.6.2007 9:45:51   
tejči77
Ulla80, glede teh znancev in daljnih sorodnikov pri meni ni straha, ker jih ne mislim obveščati. Sej če ne dobijo sporočila, pa itak nimajo kaj iskati. Jaz jih ne bom obveščala, moj tudi ne, moje mame ne bo, drugih sorodnikov pa nimam, moj ima pa samo eno teto, za katero pa vem da se ne bo prikazala. Jaz ne bi rada videla v p mame od mojga in familije, jih je 6 in ko bodo prišli, bodo prišli vsi naenkrat, zdaj si pa predstavljajte tiste male sobce in 6 ljudi noter natlačenih, pa po možnosti še kakšna vročina zunaj. Sej se niti dihat ne bo dal.
Bom poskusla mojmu previdno razložit, pa jim bo mogoče kaj omenil.

Slikice naše Larise

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5905
14.6.2007 9:56:22   
Anonimen
joj tejči, ti mu kar zateži, saj je njegova familija to in anj se on zmeni z njimi.....itak boljše prva zamera kot zadnjauser posted image baje......vso pravico maš da ti dajo mir, če pač nočeš nobenga tam......lahko se pa tudi v bolnici zmeniš, da jih sestre ne spustijo do tebeuser posted image user posted image kar bo bolj kruto, kot če se tvoj zmeni...

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 5906
14.6.2007 10:14:17   
Anonimen
Joj... tudi jaz si ne želim NOBENIH obiskov v P. Pa se je moja mami že proti postavla. Češ da ji ne morem prepovedat, da pride hčerko in vnuka/vnukico pogledat. Češ, kaj je ona vse zame skozi dala, zdaj ji bom pa nekaj prepovedovala... user posted image

Mah..... Zdaj sem pregledala zadnjih 30 strani našega nakladanja, ker iščem kje ste napisale, kaj boste bebici za domov iz P oblekle. Pa ne najdem. user posted image  A mi lahko napišete še enkrat? Grem danes v šoping, pa da ne pozabim kaj nabavit.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5907
14.6.2007 10:27:03   
bačko
Jaz nočem nobenih obiskov zato, ker bom prvič rodila in bi se rada v P rada čim več naučila da potem ne bom imela doma težave in tudi zato, ker vem da potem znajo nekateri biti prokleto pametni.Ala tašča in moja najdražja babica.user posted image Zato sem rekla da bodo prišli šele k nama domov samo nobenih narezkov ne bo.Moj jim bo dal kakšen sok ali kavo- to pa bo tudi vse.Hvala bogu da grejo večinoma vsi okoli 20 julija na morje in da bo mir pred njimi.Samo moja mami ostane doma.Ona pa itak dela in ne bo imela časa da bi vsak dan visela pri meni!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5908
14.6.2007 10:35:38   
Anonimen
zvesta jst mam pripravljena dva  kompletka različnih velikostiuser posted image eden  micen, če bo res tak mali otrok, pa eden malo večjiuser posted image no mam pa hlačke pa zoknčke, bodi s kratkimi rokavi pa tako majčko na gumbke za čez, aja, pa kapico sevedauser posted image nisem nč komplicirala kej dost, no sej nikjer pa ne piše da ne bom še nabavla kej ekstrauser posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 5909
14.6.2007 10:44:03   
rumba
Dobro jutro!
O kako lepo je danes!
Vidim, da imate temo obiski. Midva sva pred prvim porodom povedala vsej žlahti, da so obiski prepovedani (kot so rekli v šoli, pa Bačko, to ne drži ravno striktno. K enim pride tudi cela žlahta!user posted image ¨). Jaz sem želela le može in le z njim uživati naše prve dni. Na srečo sem rodila ravno v času viroz, ko je imela P resnično prepoved obiskov - le zdravi očetje, in je za to skrbel tudi varnostnik pred vrati! Moževi starši so malo zamerili, a kaj čmo. S prijatelji smo se dogovorili, da ko se nam bo zdelo, da smo prišpravljeni sprejemati obiske, jih pokličemo. Vsi so se strinjali. Najbližje sorodstvo (moji in njegovi starši in bratje ter sestre) so prišli potem k nam domov, ko smo jih povabili, a jaz jih nisem prav nič stregla. Sem ležala, saj me je od šivov še lep čas ful bolelo. No, v drugo je bilo isto, spet so nas rešile virozeuser posted image . A žal takrat v P ni smel niti Anej. Sedaj si želim, da pride le moj z otrokoma. Sicer pa so se že vsi navadili na to naše pravilo.user posted image
Je pa res, da kljub temu, da kao sme priti le partner, prihajajo vse mogoči ljudje. i ne predstavljam, da bi cimra imela goro obiskov, ki bi seveda zjali še mene in mojega otroka, sploh prvič, ko se še vse učišuser posted image , pa itak ti prva dni od povsod teče in ne utegneš menjavati vložkov.... HALO!!! Sedaj me ne rešijo viroze in se kar bojim, kak red bodo imele cimre. Me pa ne moti, če je njen pri njen, pa četudi cele tri ure, samo da je mirno, itak pa sta zatopljena v svojo štruco.user posted image

Zvesta, jaz imam za domov pripravljen pampers pleničko, 3 navadne pleničke, povijalno, body, bombažne hlačke, nogavičke, bombažno jopici in kapico (vse št.56). Bomo pa šli (če bo vreme dopuščalo) kar peš z vozičkom domov, kar sem prav blizu P doma.

< Sporočilo je popravil rumba -- 14.6.2007 10:45:20 >

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 5910
14.6.2007 10:50:30   
bačko
Vem da se vsi ne držijo glede obiskov samo pri nas se pač bodo mogli.
Jaz pa moram še po pampers plenice iti.Dobro da si me spomnila.Samo ne vem kda neki bom šla.Verjetno v petek, ko nimam šole.Grem mal noge v zrak držati.Kako pa je s user posted image ?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5911
14.6.2007 10:52:53   
tejči77

Zvesta, jaz sem nabavila št.56 in sicer tak kompletek: body z dolgimi rokavi (za vask slučaj imam tudi s kratkimi), hlačke, zoknčke, tako cart jopico s kapuco, 3 tetra pleničke, ene pamperske, kapico.
Nimam pa te povijalne plenice. Kaj pa je sploh to?

Slikice naše Larise

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5912
14.6.2007 10:53:58   
tejči77
Sicer sem kupila samo en majhen paket pampersk newborn, drugače bomo pa uporabljali pralne pleničke.

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 5913
14.6.2007 12:09:17   
Freycha
JUPIII... user posted image user posted image user posted image  Z dragijem sva se ravnokar zmenila, da greva jutri zvečer v kino, 25.6. greva v sklopu Lent festivala na 50's show (plesni spektakel)... v glavnem bova probala čimbolj uživati te zadnje dneve "samskosti"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 5914
14.6.2007 12:16:25   
madejka
Freycha kak ti je fajn! Kaj te greta gledat? Meni so se tak Pirati lustali pa mi dragi ne pusti zarad hrupauser posted image Bo baje mali prestrasen priso na svet user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5915
14.6.2007 12:22:19   
Freycha
Romantično komedijo Zadnji poljub.......... Pirati mi niso všeč, Shreek tudi ne, trilerjev sedaj ne grem gledati, vse ostalo mi sranje deluje, midva imava pa še en kupon za 50% popust, ki ga morava do konca junija pokoristiti. Pa greva pač to gledati.

Madejka, ko si ravno tu - ti še imaš mojo tel. št.? Če imaš te bom prosila (če ti bo seveda do tega), da mi sporočiš, ko boš rodila, da obvestim še vse ostale punce.... smo se tako zmenile, da se obveščamo, samo ti si bolj malo tu, pa ne vem, če si zasledila to temo.....

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 5916
14.6.2007 12:25:58   
corfu
Midva sva že prvič prepovedla obiske, res da so malo čudno gledala, sicer pa kaj to mene briga. Tako da zdaj ni problema, madona saj ne bomo po treh dneh pripeljale 18-letnikov domov. Kako mene to razjezi!

Uživaj življenje...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 5917
14.6.2007 12:28:56   
madejka
Freycha mam tvojo tel ja! Bom itak...samo upam, da se vsaj 1 mesec nic ne bo user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5918
14.6.2007 12:31:09   
Freycha
novopečene "julijske" mamice user posted image user posted image user posted image

datum poroda; nick; ime user posted image  ;višina; teža; PDP

13.5.07 Afnica; Lana in Lan ;36,5cm 1140g;41cm 1750g; 12.7.07
5.6.07 Baja*; Rene; 48cm 2780 g; 10.7.07
7.6.07 Siskamiska; David in Domen; 40cm 1660g in 45cm 2105g; 25.7.07

Julijke še srečke nosečke:user posted image              

01. Teya 
02. noka81; user posted image
03. anja7; user posted image
03. Polona25; Ljubljana; user posted image
04. tani33; Slovenj Gradec; user posted image  user posted image  user posted image ; user posted image ;  Julija
04. pikica123
05. Yvona
05. majrim; user posted image ; Izola; user posted image ;  Neža
06. tajag; user posted image ; Šempeter; Nejc ali Lucija
07. Giras
07. Jasnicaa ; Celje
07. Tašonka ; user posted image user posted image ; user posted image ; LJ ali PO; Jure
07. Lali82 ;user posted image ; user posted image ; Ljubljana
08. Kristina_1 ; Postojna; user posted image  user posted image
08. Jelenche ; Ljubljana; user posted image

08. Anja O. user posted image user posted image  ; Celje; user posted image  + user posted image
09.*maja; user posted image user posted image user posted image user posted image ; Ljubljana;  
09. 76suza; user posted image
10. Tejči77 ; Celje; user posted image
10. Petraa; user posted image  user posted image
11. lexl; user posted image  user posted image ;user posted image ; Ljubljana; Jure
12. Freycha ; MB/Felbach (AUT) user posted image ; user posted image ; Dita
12. corfu ; user posted image  user posted image ; user posted image ; Manca
12. ulla80; user posted image ; user posted image  ;
13. Kety ; Ljubljana; user posted image  user posted image ; user posted image
13. mary82
15. zvesta; Maribor; user posted image

15. bačko user posted image ; Ljubljana; Žana
16. Teika
17. Kety99; user posted image

17. Heya ; Brežice
17. arijana; user posted image  user posted image ; user posted image
17. pupi; user posted image ; Naja
19. Bety
19. Rožica82 ; user posted image ;user posted image ; Murska Sobota; Lana
19. ksenjak; user posted image  user posted image ;user posted image
20. simi27; user posted imageuser posted image ; Ljubljana; Svit
22. pikam; user posted image ;user posted image ; Ljubljana
23. Ezica; user posted image ; Kranj ; Rok
24. GabiW
24. zarja123

24. madejka; Maribor;user posted image ; user posted image
24. poldy; user posted image ; Urša
25. pupa*
25. Nisaa; Jesenice user posted image  user posted image ; user posted image
25. yudit; user posted image ;user posted image
25. kapica; user posted image ; Dino
26. Mari71; user posted image  user posted image ; user posted image
26. Ajvy; user posted image ; Ljubljana
27. rumba; Ljubljana; user posted image user posted image user posted image
27. miša99; user posted image user posted image  ; Ljubljana; user posted image Elenora, Nora; user posted image Dorian, Ian
27. malamisha; (PDP 1.8.);user posted image user posted image  Ljubljana
27. tigi212
27. Ribi06; Ljubljana; user posted image user posted image
28. Kniči; user posted image ; Celje; Matej ali Polona
28. jerneja; user posted image user posted image ; Slovenj Gradec
28. ronči; user posted image
30. ikonca; user posted image
31. Pinkyca
31. Bonni; user posted image ; user posted image ; Ljubljana 

imamo 60 user posted image , od tega 1 user posted image user posted image        in       59 user posted image                                   imamo 14 user posted image  in 19 user posted image
ah babe smo vedno v prednosti    user posted image

to smo julijke!!! user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 5919
14.6.2007 12:32:32   
Freycha
Nama se je pa iz klime voda ven ulila user posted image user posted image  zdej mi pa pomoje dragi ne bo več pustil imeti prižgano klimo, meni je pa vrooččeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5920
14.6.2007 12:46:06   
majrim
a mate tako vroče al kaj freycha??...pridi na obalo,danes je kar prijetno,ker malo pihauser posted image ...kod si pa klatila cel dan?...sem že mislila, da si se kam odpravilauser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5921
14.6.2007 12:48:24   
madejka
Jaaaaazzzz bi sla na obalo! Pa bom uspela jutri samo do Vipave prit ker mamo tam eno poroko v soboto...
Ja Pri nas v MB je 26 stopinj pa taki lahen vetercek, da ga itak ne cutis...

soooonček je, soooonček

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 5922
14.6.2007 12:52:20   
corfu
jaz pa grem, v sobotouser posted image  morjeeeeee

Uživaj življenje...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 5923
14.6.2007 12:54:44   
majrim
kam pa odhajaš na morje cofu??...da te ne bo kaj presenetilo user posted image ...je pa voda že pošteno topla in se kar težko upiram,da ne grem notuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5924
14.6.2007 12:59:55   
madejka
Majrim zakaj pa ne gres???

Midva prideva na obalo enkrat v zacetku julija in upam, da bo za kopat se user posted image Brez tega ne bom zdrzala poletja! Jaz bi mogla bit na obali rojena peekola...

< Sporočilo je popravil madejka -- 14.6.2007 13:01:12 >

soooonček je, soooonček

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 5925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  235 236 [237] 238 239   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  235 236 [237] 238 239   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trik za naravno lajšanje porodnih bolečin
photo
Ste vedeli, da lahko s preprostim trikom omilite porodno bolečino, ki jo čutite, ko vaš dojenček pritiska na medenico, k...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?