rumba
|
Dobro jutro! O kako lepo je danes! Vidim, da imate temo obiski. Midva sva pred prvim porodom povedala vsej žlahti, da so obiski prepovedani (kot so rekli v šoli, pa Bačko, to ne drži ravno striktno. K enim pride tudi cela žlahta! ¨). Jaz sem želela le može in le z njim uživati naše prve dni. Na srečo sem rodila ravno v času viroz, ko je imela P resnično prepoved obiskov - le zdravi očetje, in je za to skrbel tudi varnostnik pred vrati! Moževi starši so malo zamerili, a kaj čmo. S prijatelji smo se dogovorili, da ko se nam bo zdelo, da smo prišpravljeni sprejemati obiske, jih pokličemo. Vsi so se strinjali. Najbližje sorodstvo (moji in njegovi starši in bratje ter sestre) so prišli potem k nam domov, ko smo jih povabili, a jaz jih nisem prav nič stregla. Sem ležala, saj me je od šivov še lep čas ful bolelo. No, v drugo je bilo isto, spet so nas rešile viroze . A žal takrat v P ni smel niti Anej. Sedaj si želim, da pride le moj z otrokoma. Sicer pa so se že vsi navadili na to naše pravilo. Je pa res, da kljub temu, da kao sme priti le partner, prihajajo vse mogoči ljudje. i ne predstavljam, da bi cimra imela goro obiskov, ki bi seveda zjali še mene in mojega otroka, sploh prvič, ko se še vse učiš , pa itak ti prva dni od povsod teče in ne utegneš menjavati vložkov.... HALO!!! Sedaj me ne rešijo viroze in se kar bojim, kak red bodo imele cimre. Me pa ne moti, če je njen pri njen, pa četudi cele tri ure, samo da je mirno, itak pa sta zatopljena v svojo štruco. Zvesta, jaz imam za domov pripravljen pampers pleničko, 3 navadne pleničke, povijalno, body, bombažne hlačke, nogavičke, bombažno jopici in kapico (vse št.56). Bomo pa šli (če bo vreme dopuščalo) kar peš z vozičkom domov, kar sem prav blizu P doma.
< Sporočilo je popravil rumba -- 14.6.2007 10:45:20 >
|