|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  232 233 [234] 235 236   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
13.6.2007 22:13:17   
kapica
Corfu, a ti imas tud jutri G? Jaz tudiuser posted image user posted image . a bova lahko spaleuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5826
13.6.2007 22:13:28   
corfu
Ja, kapica se mi že kolcauser posted image , raje svojga pocukaj za rokav, pa akcija!

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5827
13.6.2007 22:14:10   
kapica
jaz bi ga rade volje pocukala za rokav in zraven se za usesa, ker je decko spet sel ven z svojimi prijatelji.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5828
13.6.2007 22:14:20   
corfu
Ja, jutri imam prvič CTG, pa vse ostalo kar spada zraven.

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5829
13.6.2007 22:15:09   
corfu
Tvoj si pa k prvoščiuser posted image  A te to nič ne moti?

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5830
13.6.2007 22:15:43   
kapica
Morem se pohvalit, da imam koncno posteljco fetig za bebija. Takoo lepo zgleda, ne vem ce s ekatera spomni, da sme rekla, da sva kupila rabljeno in da jo bova zbrusla in pobarvala. No, ot delo je koncno koncanouser posted image . In je posteljina in obroba in vse ze noter, tako da zgleda res finouser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5831
13.6.2007 22:17:31   
kapica
Corfu, a prvic ctg? Jaz sem v zadnjih treh tednih imela tedensko, ampak je lepoo, bi lahko sla vsak danuser posted image .
Ja , seveda me moti, kaj pa mislis, saj zato pa vam skoz tezim tu gori, ampak sem se odlocla, da danes pa ne bomuser posted image . Sem lepo mirna, ne vem kako mi je to uspelo, vem da morem mirna ostat za bejbija, sem ze prevec zivckala in norela skoz celo nosecnostuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5832
13.6.2007 22:18:14   
*maja
O čveke, da vas na hitro pozdravim, potem pa letim v posteljo user posted image .

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5833
13.6.2007 22:19:33   
kapica
Maja a gres spat? Ze ob tej uri? Sigurno imas kaj drugega v planuuser posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5834
13.6.2007 22:19:55   
*maja
Kapica ne sekiraj se moj dedec je ravnokar stegnil na eno pivo s kolegi, brez veze da se raburjaš. No je pa res da mojemu to ravno ni v navadi user posted image .

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5835
13.6.2007 22:20:31   
*maja
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Maja a gres spat? Ze ob tej uri? Sigurno imas kaj drugega v planuuser posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne ne nič v planu samo spanje user posted image .

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5836
13.6.2007 22:21:15   
kapica
ja, Maja, saj si dopovedujem, pa ves d ani vedno enostavnouser posted image . ampak danes mi ne pride do zivegauser posted image . Se kr tolazim s tem, da bo pa res bolje, ko s emali rodi, da se bo do takrat dovolj zluftal.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5837
13.6.2007 22:22:02   
kapica
maja, ja saj , ce tvojga ni, tud nimas kaj drugega kot pa spatuser posted image user posted image user posted image user posted image . saj ves, da se hecamuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5838
13.6.2007 22:22:42   
corfu
*maja, pozdravljena!
O, ti moški, kaj čmo, včasih ga res pihnejo, ampak jaz čez mojega ne morm nič slabega rečt, se mi zdi da se tako trudi in pomaga, jaz pa še kar težim in nisem zadovoljna. Ravno včeraj sem mu rekla, da bi ga jaz že zdavnaj v rit sunla, on je pa čist skuliran, pa še enkrat bi se oženil z mano in to potrdi, zdaj ko sem najbolj tečnauser posted image  a ni zlatuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5839
13.6.2007 22:24:04   
kapica
ja, Corfu, tako pridnega moskega imas, pa bi ga se  vrit sunla. ves kaj, da ne bi slucajno on tebe mogu, a?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5840
13.6.2007 22:24:56   
rumba
*maja, pozdravljenauser posted image
kapica, meni je pa tako smešno, ko vedno dopišeš, da se hecaš.user posted image user posted image user posted image
corfu, user posted image  za takega možeka. A bo imel kake tečaje za pridne možeke?

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5841
13.6.2007 22:26:26   
corfu
Moj je npr. imel krizo ravno po prvm porodu, se je revež v novi vlogi popolnoma izgubil. Takrat sem zatežila in potem sva lepo s kompromisi in prilagajanjem dosegla pravo sožitje. Res je, da vsak človek rabi čas tudi samo zase, jaz temu pravim, da si napolniš baterije. Vseeno pa mora biti družina, se pravi žena in otroci na prvem mestu, potem pa se najde lahko čas tudi za vse ostalo. O, madona kako se to zateženo sliši.

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5842
13.6.2007 22:26:32   
kapica
ja, rumba, napisem za vsak slucaj, da ne bi katera kaj zamerila. Kaj pa jaz vem, kdo je na hece in kdo neuser posted image user posted image .
Corfu, ce bo, jaz mojega kr prvega vpisem v ta tecajuser posted image user posted image user posted image user posted image . Ceprav on ne vidi potrebeuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5843
13.6.2007 22:27:07   
*maja
No saj jaz čez mojega tudi nimam kaj za povedati, se je že kar malo navadil mojih muh, če me ima dosti se enostavno obrne pa gre stran, je že ugotovil da nima smisla se pregovarjat user posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5844
13.6.2007 22:28:20   
corfu
Jaz bom imela tečaj! Saj sem ga jaz tako vzgojilauser posted image . Drage moje, moški so večni otroci, z leti samo igrače postanejo dražjeuser posted image . red mora bit!!!

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5845
13.6.2007 22:28:37   
kapica
Corfu, jaz pa upam, da ima moj sedaj krizo, ki bo po porodu zginila, ker se tako veseli otrocka, da pravi, da mu nic drugega ne bo vec pomembno. In da bom jaz komaj dobila otrocka v rokeuser posted image . Ne vem, res je to edino kar em drzi pokonci trenutno, drugace bi ze popuser posted image  do konca.
Pa ne slisi se zatezeno, slisi se logicno, saj to ni kr tako, otroka dobit. Prej ko slej te more malo vrect iz tira.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5846
13.6.2007 22:29:08   
*maja
Sam stare osle je bolj težko kaj novega naučit user posted image .

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5847
13.6.2007 22:29:48   
corfu
Maja, a tvoj tud to naredi, joj, kako šele pol piham, on pa čist hladnokrven, to me šele razgrejeuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5848
13.6.2007 22:30:04   
Freycha
jaz imam nekega čudaka od tipa. On si je soseda povabil k sebi, pa sedita na balkonu, pijeta pivo in se menita. Pa sem se jima malo pridružila, spila dva deci piva in se je mali čisto zmešalo. Celo petko mi je ven iz trebuha porinila, pa kar skače in se obrača itd... full se ji dogaja user posted image user posted image user posted image  Pa sem šla sedaj v ležeči položaj, da se malo pomiri (sem ugotovila, da jo full pomiri, če se uležem), sicer mi bo kožo strgala pa ven pogledala na sredini trebuhauser posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5849
13.6.2007 22:30:24   
*maja
Ja itak je prvak v takih stvareh user posted image .

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  232 233 [234] 235 236   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  232 233 [234] 235 236   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?