|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (299. nadaljevanje)
11.6.2007 16:03:11   
andreja2000
dolenjka user posted image user posted image user posted image ,čestitke user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 926
11.6.2007 16:56:30   
citrončica
Anitka,tudi jaz sem se veselila300.,a ker vem,da večno ne bomo v299.pisale,se spet veselim naslednjega mesecauser posted image ,saj bo,mora!!!
Tudi tukaj vsem hvala za vzpodbudne besede in tolažbo,
sem se malo odklopla,čez vikend šla mal na dolenjsko...aha- dolenjka,čestitke!!!...sorry-preblisk!!
v vinograd,pa v gozd po gobice...tud paše po vsem tem....,zdaj pa že veselo jadram v novem delovnem tednu...kdaj sem že bila nekaj domauser posted image ...že pozablauser posted image ...

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 927
11.6.2007 18:43:36   
Pia73
Anitka,.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem včeraj videla tvoj sms,..... user posted image user posted image user posted image Res ti od srca privoščim, da zagledaš,.... user posted image

Punce, tiste, ki imate hemeroide, meni resnično pomaga le krema Hadensa, dobi pa se jo samo v Avstriji. No, včasih je niso imeli pri nas. Nisem pa sigurna, če se lahko uporablja med user posted image Novidila so namreč v nemščini, ki je jez žal ne razumem,... Pa vem o čem govorim, saj sem med prvo nosečnostjo pridelala notranje in zunanje hemeroide in so mi jih zdravili tako, da so mi dajali gumice gor. Neboleče a zoprno,.... Sedaj pa stanje uravnavam s to kremo. Drug porod pa mi ni povzročil kaj takega. Pa saj ni bil kriv porod ampak nosečnost.

Meni pa pitje ne predstavlja nobenega problema. Če je to možno, potem jaz pijem preveč,...., da ne govorim kako je bilo med nosečnostjo,...

Ja, ja,...

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 928
11.6.2007 19:23:32   
GoYa
Dolenjka, čestitke user posted image user posted image . A nisi tudi ti bila tik pred IVF? Al sem te s kom zamešala user posted image . Kakor koli že, uživaj nosečnost user posted image .

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 929
11.6.2007 19:53:01   
Pia73
Ojooj bi rekel naš tamal; ČEEEESTIIITKEEE dolenjka! user posted image user posted image user posted image Saj ti si tudi iz stare garde kajne?

Jaz bolj preletim vse skupaj, pa mi kaj uide,.... user posted image

Ja, ja,...

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 930
11.6.2007 19:58:19   
Jančika_
Anitkauser posted image !

Dolenjka, čestitam!

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 931
12.6.2007 10:10:16   
dolenjka
Bejbike hvala in user posted image  vsem! Ja GoYa, prav imaš! Ratal nama je po 2eh letih in 1 mesecu, torej v 25. "rundi".  V ponedeljek, ko naj bi bil moj 2. dan user posted image  sem bila dogovorjena za krvne teste in moj za spermiogram in zamrznitev, septembra pa naj bi bil "veliki dogodek", ampak takrat še nihče ni vedel, da se je veliki dogodek  zgodil že med 25. in 28. majem user posted image  user posted image  user posted image
Jst sem itak čist paf, po glavi mi divja 100 in 1 misel, vse skupaj bolj kot ne brez repa in glave user posted image  user posted image  user posted image
Sem pa mal žalostna, ker sem začela fiul smrkati (kar teče iz nosa) in kihati. Hvala bogu vročine ni, le tista "nosečniška" 37.2 user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 932
12.6.2007 11:20:07   
lana38
dolenjka, nekje sem prebrala, da je normalno, če se ti v user posted image  poveča izcedek tudi v nosu. Tako da je lahko kihanje rezultat user posted image  in ne prehlada.
LP

lana38

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 933
12.6.2007 11:27:31   
dolenjka
Želim si, da bi bilo to to Lana, ampak še nisem srečala tako smrkave nosečnice user posted image  user posted image  user posted image
Mislim, da sem od 7h do zdaj porabila ene 30 robcev user posted image  Kihnila pa ene 15x user posted image
Je pa res, da izcedek ali smrkelj po domače ni nič gnojni, beri zelenkast, ampak samo prozoren.
Hotela sem vzeti kapljice pa piše v navodili da naj bi jih nosečnica ne jemala user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 934
12.6.2007 11:32:40   
Sulfinija
Dolenjka,zavri si vodo skuhaj čaj od kamilic in inhaliraj,tole ne bi smelo škodovati niti nosečnicam.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 935
12.6.2007 11:40:56   
lana38
dolenjka, lahko uporabljaš Aqua maris. Dobiš ga v lekarni. To je prečiščena morska voda in v user posted image  ne škodi.
LP

lana38

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 936
12.6.2007 13:51:28   
dolenjka
Hvala Sulfinija in tebi Lana tudi. Problem je samo, da ne vem če Aquy maris dobim tu v Belgiji. Bom šla v lekarno, z rokami narisala kaj mi je ( user posted image  ) in vprašala kaj mi dajo user posted image  user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 937
12.6.2007 19:22:27   
Anitka
Ojle punce!

No končno se mi je uspelo spet vrniti na RR-jo. Pri meni nič novega - mini izcedek je tu, M pa še ni. Me to jezi sto na uro. Prsi mi bo pa razneslo od bolečin. To ni več normalno.

Prijateljice moje zlate jaz se vam najlepše zahvaljujem za vse prijazne besede, ki ste mi jih namenile. Res sem srečna in vesela, da vas imam. Brez vas bi vse to še huje prenašala.

No jaz sem si pa danes privoščila eno kraljevo kopel, tajsko polovično masažo in čokoladno oblogo s peelingom. Bilo je še rojstnodnevno darilo, katero sem uspela šele sedaj izkoristiti. Bilo je pa superrrrrrrr. Še sedaj dišim po čokoladi.user posted image user posted image user posted image

Dolenjka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iz srca ti čestitam in želim leo nosečnost. In naj kihanje čimprej mine.

Neni oktobra greva v MB in potem upam, da bo vse skupaj šlo kar hitro. Jaz sem že imela HSG in laparoskopijo ter raznovrstne krvne preiskave, pa tudi že Klomifen (sicer en ciklus, ker sem potem imela vso tisto sr... z bivšim), tako, da izvidi so O.K. in upam, da bo do user posted image user posted image user posted image takrat prišlo dokaj hitro.

Sulfinija kar lepo uživaj z dragim skupne trenutke. Ja in imaš prav - hvalabogu, da je pred vrati poletje in dopusti. Mene kar ni stran od interneta za spravit, ker cel čas nekaj iščem glede dopusta. Sedaj je že skoraj odločeno, da greva letos v Kenijo ( user posted image nisem, user posted image user posted image user posted image še ni), v naslednjih letih pa z user posted image user posted image user posted image na Maldive in še kam.

Pika jaz že čakam najin sokec. Upam, da bo kmalu.

Koala tudi srečanje s tabo že nestrpno pričakujem. Kako si kaj?

Tako jaz bom počasi zaključila, vsem še enkrat hvala in se beremo,

Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 938
12.6.2007 20:01:40   
Kornelija
Draga Anitka iz srca ti želim, da boš kmalu ti na vrsti z veselo novičko. Vem, da so te punce že potolažile in ne želim ti dajati lažnega upanja, ampak upam, da je pri tebi enaka situacija, kot je bila pri meni. M mi je zamujala, CB je pokazal negativno, potem se je pojavil izcedek, M pa še vedno ni bilo in čez en teden je bil CB pozitiven. Držim pesti, da se zgodba pri tebi ponovi, če pa ne, pa naj bo vesela novička čimprej, saj bo mali user posted image dobil prečudovito ljubečo mamicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 939
12.6.2007 20:11:21   
Anitka
Kornelija tudi tebi hvala za vzpodbudne besede. Veš kaj bi dala, če bi se tudi pri meni zgodil tak scenarij... Ampak kot si sama napisala je bolje, da si ne dajem lažnega upanja. Jaz sem se pač sprijaznila, da greva v nov mesec in upa, da bom tudi jaz nekoč user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Kornelija)
Neposredna povezava do sporočila: 940
12.6.2007 20:26:59   
Anonimen
Anitka!

Držim pesti, da bo en velik plus! To pa za srečouser posted image !

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 941
13.6.2007 7:24:34   
Anonimen
Dolenjka, čestitke in dobrodošla v klubu nosečk fosečk! user posted image user posted image user posted image

Lepo, zdravo in mirno nosečnost. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 942
13.6.2007 8:27:36   
Špelka
Dolenjka - tudi jaz se te spomnim!!! Fuuul sem vesela zate in ti želim vse najlepše v nosečnosti! user posted image user posted image user posted image  Smrkavost sem pa tudi jaz slišala, da je kar pogosta v user posted image ! Zato se nič ne sekiraj!

Anitka - tudi zate en user posted image in kopico user posted image user posted image user posted image , da se potolažiš! Se pa strinjam z neni - jaz bi na tvojem mestu šla počasi v drugačne boje! Saj ni tako grozno, vrste so pa strašljivo dolge, tako da je čisto možno,  da vama rata že sproti, ko se bo vse odvijalo! Srečno! 

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 943
13.6.2007 10:35:47   
Anonimen
 Pozdravljeni!

Oglašam se vam v imenu vaše  Oktoberke Neže81, ki je prejšnji ponedeljek je pristala
v MB porodnišnici . Vse vas prav lepo pozdravlja!

O tem, kakšne težave so se pojavile,
vam bo najbolje spregovorila sama, ko se vrne domov. Lahko vam povem le to, da vse kaže na to,
da bo ta nosečnost za njo in njena dva razigrana otročička najverjetneje kmalu končana ker se že nekaj dni bori s popadki in je vsak dan bolj odprta - trenutno več kot 3cmuser posted image user posted image .

PROSIM, V MISLIH JI STOJTE OB STRANI, KER SO PRED NJO TEŽKI TRENUTKI!

Toplo vas pozdravljam in vam želim najlepše poletje v vašem življenju!

Julijka

(odgovor članu Špelka)
  Neposredna povezava do sporočila: 944
13.6.2007 10:56:20   
lana38
Koliko tednov pa je Neža81 user posted image ?user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 945
13.6.2007 11:03:16   
emaa
Neža držimo pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 946
13.6.2007 11:04:16   
Shuka
Neža81 - drži seuser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 947
13.6.2007 11:04:57   
Ancy
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Koliko tednov pa je Neža81 user posted image ?user posted image
LP

Neža81 ima rok oktobra, nevem točno kdaj, to pomeni da je v tednih okoli 20-23..... user posted image user posted image user posted image user posted image

Neža, jaz tudi držim pesti..... res upam, da bo vse še v reduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naj se user posted image user posted image ne mudi tako zelo.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 948
13.6.2007 11:07:14   
emaa
Kolikor sem prebrala za nazaj ima okoli 21, 22 tednov, kar je seveda prekmalu. Vsaj do 25. tedna mora zdržat, so pa punce zdržale odprte kar dolgo, samo prblem so pa popadki. 

(odgovor članu Ancy)
Neposredna povezava do sporočila: 949
13.6.2007 11:12:58   
ElaM
Neža, naj pikici še dolgo ostaneta pri tebi.user posted image

:)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

o brihti
Naša črtica koraka

Se zgodi, da kdaj prav pride, če je imaš malce pre-več. Kako bi glede tega označili sebe?

da, sem dovolj brihtna. (35%)

to je domena mojega partnerja. (3%)

ravno prav, ne preveč, ne premalo, se pa opazi. (30%)

ha, zagotovo vem, da ni dedno! (6%)

ne razumem te ankete. (22%)

sem lepa. (5%)

Število vseh glasov: 186

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!