|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (299. nadaljevanje)
13.6.2007 11:19:29   
Sulfinija
Neža 81 in user posted image user posted image  za vsako od vas en velik user posted image user posted image user posted image .

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 951
13.6.2007 11:32:20   
koala
Neža močno, močno stiskam pesti, da se vse konča kot mora, da še kar nekaj časa vzdržite v enem kosu.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Naj vas angelčki čuvajo!! Mislim nate!!!!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 952
13.6.2007 11:52:00   
lana38
Neža81 in user posted image user posted image  zdržite še par tednov.user posted image

lana38

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 953
13.6.2007 12:02:04   
dolenjka
Držim pesti, da user posted image  user posted image  zdržita na toplem v mamici vsaj še neka tednov user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 954
13.6.2007 12:29:35   
GITA14
neža 81
drži se
mislim nate
držim pesti, da bo vse ok
in naj vas bog čuva

lp

gita

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 955
13.6.2007 12:47:12   
soncek.djukelica
preljuba Neža,

želim ti,da bo vse v redu! Mora biti! Anonimna,reci ji,da ji pošiljam 1000 lepih želja in,da se nam kmalu oglasi z dobrimi novicami!

Emamair, in ostale punce, jaz sem ful ustrašila, ker imam tudi jaz dva!Ema, od česa je vse to odvisno, a morda tudi od materničnega vratu?

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 956
13.6.2007 13:30:32   
emaa
Različno s.d. lahko se marsikaj zgodi, ti razmišljaj na najlepše, počivaj veliko (tudi, če se ti zdi, da tega ne rabiš, user posted image user posted image ti bosta hvaležna), pij veliko, pa boš daleč prišla, če se pa zgodi kaj nepredvidenega, pa itak velikokrat nimaš ne vem kakega vpliva na to. Jaz sem kar počivala, pa se mi je zmanjšal maternični vrat. Pa sem pol s še več počitka prišla daleč. Je pa pozitivno razmišljanje veliko vredno, jaz sem si kot mejnike do kdaj zdržati postavljala tedne, pa še ta, pa ta.
Za Nežo pa upam,da se dobro izteče, to ustavljanje popadkov je andležno, sem pa imela cimro, ki je bila odprta 4 cm, 28 tednov, pa popdake je imela ornk, so jih ustavili, pa je zdržala do konca.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 957
13.6.2007 17:56:42   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Neža močno, močno stiskam pesti, da se vse konča kot mora, da še kar nekaj časa vzdržite v enem kosu.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Naj vas angelčki čuvajo!! Mislim nate!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 958
13.6.2007 19:51:17   
pika74
neža81 zdržte še mal ... bom fejst držala pesti za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 959
13.6.2007 20:15:21   
Marina_
Oj!
Pogovarjala sem se z nežo81 in pravi takole.
Je v 21 tednu-brez popadkov,odprta 2 prsta in ima prozoren izcedek.Ima stogo mirovanje(niti vstati ne sme).
In vse vas lepo pozdravlja....če bo kaj novega vam javim.

Neža saj veš ne...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 960
13.6.2007 21:39:25   
koala
Frizerka prosim prenesi ji naše pozdrave in ji povej, da močno močno mislimo nanjo in njena mala borca. Pa naj res počiva!!!!!!!
In res prosim javi če bo kaj novega!!!!!!!!

Nisem vedela

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 961
13.6.2007 22:08:33   
GoYa
Neža81 in user posted image user posted image , zdržite še malo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 962
13.6.2007 22:26:37   
cmokec
Lepe pozdrave in polno pozitivnih misli za Nežo tudi od mene.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 963
13.6.2007 22:39:17   
tinkamiška
Ojej Neža, zdržite še malo in močno stiskam pestke za vas!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

En velik objem!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 964
14.6.2007 7:29:04   
Bety upa
jaooooooooo....uffffffffffff....Neža, držim pesti!!!!! Vse mora biti dobro in boš zdržala še več kot je rizično minimalno!!! Želim ti to in navijam na to!!!
Srečno!!!!

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 965
14.6.2007 7:59:44   
anadejka
Ojoj user posted image  jest tut držim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Nežo in njena mala user posted image user posted image ,upam da bo imela zgodba srečen konec.
Frizerka dej jo priveži na posteljo,da ne bo ustajala,pa lepo jo pozdravi in ji povej da vse mislimo nanjo in upamo na najbolje!!!

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 966
14.6.2007 9:28:45   
soncek.djukelica
jutro,

Neža,lepo je slišati,da se je stanje vsaj malce izboljšalo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa velikov lepih pozdravov ji pošiljamo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 967
14.6.2007 10:06:34   
Anonimen
Neža je v 21 tednuuser posted image

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 968
14.6.2007 10:21:25   
Jančika_
Neža, močno držim pestiuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 969
14.6.2007 11:21:42   
Špelka
Čau, Frizerka - pozdravi Nežo tudi v mojem imenu!!!!! Mi gre sedaj kar na jok, k sem tole prebrala! user posted image user posted image user posted image  Ampak VERJAMEM, da bodo borka Neža in še njena dva borca user posted image user posted image  zdržali vsaj še nekaj tednov!!!! MORAJO! Jaz mislim nate, Neža in vam vsem želim čim bolj odaljen konec tele user posted image !

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 970
14.6.2007 13:06:55   
sayuri
Tudi jaz držim pesti zate in za tvoji pikici, Neža. user posted image user posted image user posted image   Poznam puco, ki je bila v enaki situaciji in je strogo ležala od 4 meseca dalje. Uspelo ji je priti do 32, tedna. Verjamem, da bo tudi pri tebi tako. user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 971
14.6.2007 13:31:19   
emaa
Ja daleč se pride, jaz sem smela na wc pa pod tuš. Sem veliko knjig prebrala. V LJ pa itak ni strogega ležanja, ker lahko pride do infekta preko nožnice, tako da na wc in pod tuš hodijo vse, pa še bolje se počutiš. 

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 972
14.6.2007 21:01:52   
Anitka
Neža in user posted image user posted image držim pestke, da bo vse o.k. Lepe pozdravčke še od mene.

No naj vam povem, da me je danes le obiskala user posted image s krči vred. Tako, da gremo v nov boj in mesecu oktobru nasproti.

Lp vsem skupaj,

Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 973
14.6.2007 21:04:02   
koala
Anitka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa naj krči čimprej popustijo.
Zdaj pa stiskam pestke, da z dopusta v Slo prišvercata novega slovenčka, al pa kar dva. Mislim nate!!!!

Nisem vedela

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 974
14.6.2007 21:39:12   
tosja
Neža   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
                 zate in za pikeca user posted image  user posted image  

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

strije
ksenci

strije med prvo in drugo nosečnostjo?

strij nisem imela ne prvič ne drugič (44%)

strije sem dobila samo v prvi nosečnosti (21%)

strije sem dobila samo v drugi nosečnosti (10%)

strije sem dobila obakrat (25%)

Število vseh glasov: 205

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!